Home Energy Saving Tips

Home Energy Saving Tips

Energiomkostninger synes at være at få højere og højere, men enkle ændringer i din nuværende livsstil kan medføre store besparelser. Selv hvis din elregning ikke synes astronomisk, kan du blive overrasket over, hvor meget du kan reducere dem ved at foretage små ændringer.

Slukke lyset og elektronik

En af de nemmeste måder at spare penge er simpelthen at slukke din elektronik, når du ikke bruger dem.

  • Sluk lyset, når du forlader et rum, selv om du vil være tilbage inden længe.
  • Slå computere ud efter du er færdig med dem for dagen. Sæt dem i dvaletilstand, når du tager en pause i løbet af dagen.
  • Brug kun udendørs belysning, når det er nødvendigt for sikkerheden. Lad ikke lys på i løbet af dagen.

Reducer "Ghost Power"

Du må ikke være bekendt med, hvad der kaldes "ghost magt." Det er den energi din elektronik dræne selv når de er slukket. Top syndere af Ghost strømforbrug er fjernsyn, mikrobølgeovne, mobiltelefon opladere, computere og stereoanlæg. Opbevar disse poster tilsluttet og det betyder, at du mister energi, selv når de ikke er "på". Det tager en vis magt til at holde dem på standby, såsom at holde urene arbejde.

Ifølge Energy Information Administration, koster spøgelse magt amerikanske forbrugere mere end 3 milliarder dollar om året. Enten tag disse elementer helt eller sætte dem ind i en strømskinne og drej strømskinne fra. Det vil have den samme effekt.

Opgrader lyspærer

Køb lavere watt pærer - En 100 watt pære bruger 100 watt i timen. Et tusind watt er lig med en kilowatt, der koster dig cirka 8 til 15 cents. Reducer watt i pæren, og du vil spare penge. Andre effektive muligheder omfatter kompakte lysstofrør og lysdioder, og de har tendens til at vare meget længere end glødepærer.

Sænk din opvarmning og afkøling omkostninger

Du behøver ikke at foretage store ændringer for at spare energi.

Isoler

Put op plast vindue isolering om vinteren, eller investere i storm vinduer og døre. Dette vil hjælpe blok varmeoverførsel til ydersiden og holde dit hjem varmere for færre penge. Her er nogle mere nemme tips:

  • Brug håndklæder eller dørkarmen dækker at holde udkast fra kommer i revner af vinduer eller døre.
  • Hold gardiner lukket i de varmeste del af dagen om sommeren for at holde solen ude og under vinterdage til at holde varmen i udarbejdelsen ud.
  • Sluk eller blokere varme eller centrale luft i rum, der ikke er i brug.
  • Sørg udvendige døre og vinduer er lukkede, når du bruger varme eller aircondition.
  • Check for revner i isoleringen, på lofter, i kælderen, og omkring vinduer og døre. Caulk disse områder eller line dem med filt stripning.

Cirkulere luft

For om omkostningerne ved at drive en glødepære i en time, kan du tænde et loft ventilator for en hel dag. Kør knivene med uret i løbet af sommeren og mod uret i løbet af vinteren. Dette vil holde køligere eller varmere luft ved gulvet hhv. Ifølge Advanced Energy, ved hjælp af loftet kombineret med at justere termostaten i overensstemmelse hermed vil spare dig omkring 10% på el-regningen.

Sænk din termostat

Sænk vinternat opvarmning temperatur til 58 grader eller derunder, og hæve sommernatten køletemperatur til 78 grader. Institut for Energy sætter din opsparing på 5 til 15% for hver justering 10 grader, hvis du ændrer temperaturen i otte timer. Programmerbare termostater kan gøre dette for dig. Glem ikke at justere temperaturen til en mindre behagelig en, når du tager på arbejde om morgenen også.

Udskift altid luftfiltre, før du tænder på enten en central luft eller varmesystem hver sæson. Også regelmæssigt kontrollere filtre og ændre dem, når de er snavsede.

Dæk dit vandvarmer

Vand opvarmning er en anden potentiel energi afløb. Skru ned for termostaten på vandvarmeren, og isolere rør omkring den. Mange energieksperter anbefaler også indpakning vandvarmeren i et tæppe specielt designet som et stykke isolering du kan købe på ethvert hjem butik for under $ 20, som hjælper med at holde vandet i tanken varmere længere. Også fjerne sediment fra varmeapparatet hvert par måneder. Tjek instruktionsbogen med netop din radiator for at få vejledning eller ringe til en professionel.

Kig efter Energy Star Appliances

Når du køber nye apparater som central luft systemer, klimaanlæg, vandvarmere, vinduer og ovne, sammenligne modeller og mærker til at finde den mest effektive. Kig efter Energy Star segl. Produkter, der bærer denne forsegling skal bidrage til energibesparelser versus traditionelle produkter af samme type. Hvis det koster mere end det traditionelle produkt, skal forbrugerne kunne få dækket de ekstra omkostninger i løbet af en rimelig frist.

Ifølge Washington Post, kan erstatte en 12 år gammel opvaskemaskine med en ny Energy Star én koste dig 29% mindre energi, for ikke at nævne betydelige vandbesparelser. Mens hvert apparat vil have en anden virkningsgrad, kan du være sikker på, at ingen vil koste dig mere i det lange løb. De lavere omkostninger vil fortsætte i mange år fremover, og du kan endda være i stand til at få en skattelettelse på købsprisen.

Audit dit energiforbrug

Besøg Home Energy Saver hjemmeside. Simuleringerne fra Department of Energy vil bestemme, hvordan du kan gøre dit hjem mere energieffektive baseret på dine nuværende anvendelse og indre konfigurationer. Hvis du har flere spørgsmål, hovedet til din lokale home forbedring center. De fleste giver kundeservice repræsentanter, der vil være glade for at vise dig måder at skære dit energiforbrug uden at sprænge banken.

Den nederste linje er, hvis du ikke har brug for det, skal du ikke bruge det. Vær omhyggelig med at kun holde apparater drevet op, hvis de skal være. Følg disse tips til et par måneder, og derefter sammenligne dine energiregninger. Du kan blive overrasket over, hvor meget af en forskel det kan gøre.