Hollywood Tower of Terror

Hollywood Tower of Terror
Tower of Terror

Med sin fantastiske tema og shivery uforudsigelighed, Hollywood Tower of Terror er en af ​​de mest populære gys forlystelser både Disney California Adventure forlystelsespark og Floridas MGM Studios. Men hvad gør denne ride så specielle, at det har genereret fanklubber og kult followings?

Om Hollywood Tower of Terror

Turen officielle navn er Tower of Terror, som giver potentielle ryttere en øjeblikkelig clue om sin ildevarslende tema. Hver park har sin egen variation af spændende tur, selvom installationen at MGM Studios i Orlando var den første bygget. Yderligere forlystelser kan også findes i de parisiske og Tokyo Disney parker. I dag er hver version af turen har subtile forskelle, men uanset hvilken Hollywood Hotellets gæster tjekker ind, de er sikker på at tjekke fremragende temaer og awesome spænding.

Den Tema

The Tower of Terror er en uhyggelig rekreation af Hollywood Hotel, circa 1939. Legenden siger, at den 31. oktober 1939 fem passagerer ombord elevatoren i den posh hotel men elevatorskakten blev ramt af lynet, åbne en splittelse og transportere dem til Twilight Zone. Temaet forlystelser genoprette vintage rædsel med forbløffende klarhed fra lyn svide mærker på turen ydre til de autentiske rekvisitter fra forskellige Twilight Zone tv-show episoder findes i hele mellemstationer og forberedelse områder af turen.

Gæsterne bliver guidet gennem den indledende lobby og bibliotek ved Ride værter udklædte i 1930'erne piccolo uniformer som de lærer historien om elevatoren ulykken. Den uhyggelige fortælling leveres i ægte Twilight Zone stil, og turen slutter i fyrrummet, hvor gæsterne om bord i elevatoren for deres egen rejse til den femte dimension. Selv som elevatoren stiger, er gæster behandlet for ekstra effekter - lyden af ​​torden og vind til at replikere storm betingelser, bryde glas, ekkoer, og glimt af hotellets indvendige gange, herunder et flydende vindue, fading stjerner, og i Californien ride, ildevarslende vision gæsternes egne billeder forvrænget i spøgelsesagtige silhuetter af en termisk billeddannelse spejl.

Walt Disney Imagineers kunne genskabe stemningen og indstilling af Twilight Zone ved at se alle showets mere end 150 episoder mindst to gange for at hente de nuancer, der gør denne tur tema så overbevisende. Den indviklede tema Hollywood Tower of Terror sætter scenen for den sande spændingen, den uforudsigelige dråbe af elevatoren som "ulykke" forekommer dog.

The Ride

Tower of Terror ride er en kompleks spændende tur baseret på en frit fald elevatorskakten, men for at gøre turen endnu mere spektakulær, er særlige tilpasninger til oplevelsen. Faldet sekvens randomiseret af udførlige computerprogrammering i Florida tårnet, hvilket gør hver ride en unik oplevelse. I hver tur placering, døre i elevatoren kortvarigt åbne give gæsterne et glimt af parken fra en truende højde på toppen af ​​tårnet, mens faldet i sig selv er i relativ mørke. The Florida tur når næsten 200 meter høj, mens den californiske version er næsten 20 meter kortere, men hver tilbyder flere dråber til en uforlignelig gys.

At fremhæve illusion af turen, frit fald er ikke den eneste kraft, der anvendes til at simulere dråben. Hvert tårn er udstyret med avancerede motorer, der fremdriver turens biler hurtigere end tyngdekraften ville trække dem, skabe en følelse af større højde og mere terror end frit fald alene kunne gøre.

Californien eller Florida?

Med begge amerikanske versioner af Tower of Terror tilbyder unikke oplevelser, mange gæster spekulerer hvilken park at besøge for den bedste spændende tur. I sandhed, begge rides er yderst sammenlignelige og virkningerne kun tilbyde mindre variationer. De samlede erfaringer på begge placeringer er en næsten fem minutter eventyr gennem preshow områder og selve turen, selvom Californien tårn turen er lidt kortere. Åbnes Florida tur først i 1994, mens Californien tårn fulgte i 2004 og indeholder lidt mere avanceret teknologi. The Florida turen er blevet løbende opdateret, dog, og er spændende gæster lige så godt som den dag det første åbnede.

Riding Tips

Tower of Terror er ikke for alle. Meget unge passagerer kan blive alt for bange af overbevisende tema, og hvis de beslutter at gå uden om turen, kan de forlader opsætningsområdet diskret uden snoede tilbage gennem showet området. På grund af de pludselige fald i løbet af frit fald, gæster med hjerte, ryg, nakke, eller blodtryk problemer bør ikke ride, og tiltrækning anbefales ikke til gravide kvinder. Alle gæster skal være mindst 40 inches høj at ride.

På grund af den kult populariteten af ​​denne attraktion, ventetiden er regelmæssigt længere end 60 minutter. Disney FastPass er til rådighed for tur reservationer, dog, og linjerne er typisk kortere tidligt og sent på dagen. Fordi turen er indendørs og aircondition, er det mest populære, når varmen i dag er i fuld kraft.Hollywood Tower of Terror er en signatur attraktion på Disney temaparker, der giver rytterne dobbelt spændingen ved en fantastisk frit fald tur kombineret med udsøgt temaer, der faktisk tager dem til den femte dimension.