Hollywood Kostumer

Hollywood Kostumer


Hollywood bringer stjernerne i alles øjne, så når det er tid til fancy kjole, vi ofte tænker på at bære Hollywood kostumer. Men Hollywood betyder forskellige ting for forskellige mennesker, og hver æra havde sine egne stjerner og starletter, hver med en individuel stil og hver med "signatur" roller. Hvordan kan Hollywood inspirere din næste kostume?

De Classics

Charlie Chaplin. Fred Astaire. Ginger Rogers. Marilyn Monroe. Bing Crosby. Jeannette McDonald. Yul Brynner. Grace Kelly. Jimmy Stewart. Der er så mange stjerner fra den gyldne alder af biografen! Fred var altid (eller så det forekommer) i sort slips, mens Ginger havde henrivende ballgowns der flød og hvirvlede smukt på dansegulvet. Marilyn Monroe var en trivelig gudinde, med hendes platin hår, buet figur, og afslørende kjoler. En af de flerårige favorit Hollywood kostumer er Marilyns hvid, strømmende kjole fra The Seven Year Itch --the en, der blæste op rundt omkring hende, da hun trådte på fortovet risten. Yul Brynner kostumer fra Kongen og jeg er også flerårige favoritter, som er Charlie Chaplin underskrift Tramp.

Westerns

Det første navn nogen tænker på, når vestlige film nævnes er John Wayne. I disse film, de mænd er mænd og kvinder, så meget kvindelig. Cowboys og indianere Hollywood-stil er stadig meget populært, med de lange, feminine kjoler af Pioneer kvinder, den ru cowboy påklædning af mændene, og de flamboyante kostumer af de amerikanske indianere. Andre berømte vestlige tegn omfatter The Lone Ranger og Tonto, Roy Rogers og Dale Evans, Gabby Hayes, og mange store indiske høvdinge.

Civil Krigsfilm

Kvinder elsker dressing op i borgerkrig kostume, fordi der er ikke noget så bekræfte som beundring givet til en kvinde i korsetter og hoopskirts. Scarlett O'Hara og Rhett Butler er naturligvis, de flerårige favoritter, som er Robert E. Lee, Ulysses S. Grant, og Abraham Lincoln.

Tegneserie Superheroes og rædsel Flick Villains

Alle ønsker superkræfter, og hvad kunne være sjovere end forklædt som din favorit: Spider-Man, Superman, Batman, Wonder Woman, Elastigirl, Mr. Incredible, Frozone ... mulighederne er uendelige. Og hvis du foretrækker den "mørke side", kan du prøve nogle af de store tegneserie film skurke: Jokeren, Doc Ock, Riddler.

Og så er der de skræmmende skurke i horror-genren. Tænk Jason, Freddy, Dracula, Chucky ... hvis du søger at chokere og skræmme, så er dette den type Hollywood skurk til at vælge.

Sci-Fi og Fantasy

Også her er der en enorm vifte af muligheder til din film-inspirerede kostumer. Star Wars og Star Trek-film har været favoritter til årtier med en vifte af helte, skurke og mærkelige skabninger at vælge imellem. Luke Skywalker, Han Solo, Prinsesse Leia, Prinsesse Amidala, Quai Gon Jin, Yoda, Kejseren, Darth Vader, Captain Kirk, Mr. Spock, Khan .... Men mens disse to film franchise er sikkert i spidsen for Hollywood sci -fi kostume, der er andre, der tilbyder lige så sjove muligheder. Overvej ET, Ringenes Herre, Harry Potter, The Chronicles of Narnia, og The Hitchhiker Guide til Galaxy.

Faktisk har den "Lord of the Rings" -serien og "Harry Potter" serien viste sig at være uhyre populær for dress-up siden deres løsladelse. Hobbitter, troldmænd, hekse, ter, orker, elvere ... Hvad mere inspirerende og spændende kostumer kan forestille sig?

Og glem ikke de klassikere af fantasi: The Wizard of Oz og Charlie og chokoladefabrikken. Hvem kunne modstå protraying Willy Wonka, Glinda den gode heks, Dorothy, eller Tin Man?

Prinsesser og konger

Af særlig interesse er historiske film, der omfatter karakterer som Henry VIII, Anne Boleyn, og Djengis Khan. Historien er fyldt med muligheder for costuming, og Hollywood har udnyttet historie gennem årene, med film som Disneys The Sword og Rose, eller den nyere Braveheart.

Selvfølgelig royalty er ikke bare findes i historien; fantasy har sin andel af tegn. Overvej The Princess Bride med prinsesse Ranunkel, Westley, Prins Humperdinck, Fezzik, og den utrolige sværdkæmper Inigo Montoya. Eller hvad med genfortælling af den klassiske Askepot-historie i Ever After. Danielle de Barbarac, Prins Henrik, og Leonardo da Vinci i smukke renæssance dragt!

Pirate film

Før der var Pirates of the Caribbean, der var Blackbeard, Kaptajn Klo, Long John Silver, Billy Bones, Captain Kidd, og et væld af andre klassiske Hollywood pirater. Pirater er en lang stående favorit blandt både mænd og kvinder, og tilbyder uendelige muligheder for kostume design.

Kilder til Hollywood Kostumer

Næsten enhver kunde, online eller mursten og mørtel, vil have masser af Hollywood-inspirerede kostumer at vælge imellem. Enkelhed og McCalls tilbyder mønstre for at lave dine egne versioner af nogle af de kostumer. Af historiske og borgerkrig kostumer, der er snesevis af reenactment og historiske samfund, der kan hjælpe dig med at finde eller lave dit kostume. Nogle online kilder omfatter:

  • Hollywood Kostumer
  • Hollywood Legetøj