Holistisk Medicin: Naturmedicin Tips

Healing Elementer af Aloe Vera

Af Landra Lynn J

Aloe Vera har længe været betragtet som en vidunderlig helbredende botanisk. Når gjort til en creme eller salve, der aloe ofte anvendes til behandling tør hud, solskoldning, varme forbrændinger, nedskæringer, skrammer, revner i huden, og meget mere. Det er også blevet sagt at hjælpe med hudforyngelse og er blevet tilføjet til mange hudcremer og lotions.

Aloe Vera kan også gøres til en drik, som undersøgelser har vist kan hjælpe mavebesvær og fordøjelsesforstyrrelser. De, der lider af sår har også sagt at drage fordel af at drikke Aloe Vera juice, da det hævdes, at planten kan bidrage til at øge produktionen af ​​maveslimhinden.

Selvfølgelig er det vigtigt at tale med din læge, før du starter en Aloe Vera behandling derhjemme.

Energizer Bunny

Hurtigt at øge din energi med sukker, koffein, "mirakel" medicin er ikke sundt. Disse hurtige løsninger sætte stress på dit hjerte og normalt medføre, at du til at gå ned senere. Så du er venstre følelse udmattet og køre ned. Urter tilbyde en mere sikker men effektiv måde at holde din energi going strong.

Siberian Gingseng har ry for at bekæmpe stress, træthed og sygdom. Så hvis du ønsker at øge din energi og immunitet, dette er den komplette pakke. Plus, kan det være hensigtsmæssigt tages i te, kapsel eller tablet form. En anden mulighed er olivenbladekstrakt, som er en antioxidant, der tager sig af disse frie radikaler. Dette er ikke blot beskytte dig mod forkølelse, det øger også hjerte-kar-cirkulation. For dage, hvor du føler at du ikke kan holde øjnene åbne, så prøv Centella asiatica.

Når du har en travl livsstil, er det vigtigt at opretholde dit energiniveau, men du også nødt til at inkorporere det grundlæggende såsom tilstrækkelig søvn og en afbalanceret kost.

Naturlig smertestillende

Muskelsmerter kan forhindre dig i at komme rundt, og det er ikke en fornøjelig oplevelse, når du er nødt til uslebne det ud omkring dit hjem eller kontor med en anstrengt muskel. Frihed af dine fødder er nogle gange den bedste medicin, men hvad gør man, når smerten begynder at komme til dig?

I stedet for at bruge receptpligtig medicin til at styre den smerte, som du kan blive afhængig af, kan du vælge naturlige smertestillende midler som et alternativ. For eksempel, capsaicin er effektiv, hvis du midlertidigt vil desensibilisere området, og det kan anvendes som lotion til din hud. Desuden kan kosttilskud, der indeholder ingefær, gurkemeje og hellig basic give dig nogle forholdsregler. Andre anti-inflammatoriske alternativer omfatter SAM-e (S adenosylmethionin) og fiskeolie. SAM-e fungerer på en anden måde, fordi det øger serotonin og dopamin-niveauet, som gør dig glad.

Hvedegræs Juice

Hvedegræs er en almindelig plante solgt til dyrehandlere, og selv om det er en fremragende snack til katte, kan det være en endnu bedre supplement til din morgen juice. Realiseringen frisk frugtsaft i morgen kan hjælpe med at give din krop til det løft den har brug for at starte din dag. Selvom det er høj i naturlige sukkerarter, bør dit stofskifte kunne brænde det ud hurtigt, især hvis du drikker det i begyndelsen af ​​din dag. Hvedegræs juice er en naturlig detox, og det kan øge din energi også. Men nogle mennesker bliver svimmel efter at have drukket små mængder af det, så det er bedst at starte ved at tilføje en ounce af wheatgrass juice til din drink.

Bathtime Detox

Detox drinks og systemer kan gøre dig en fange til dit badeværelse, men du kan få en mere behagelig detox blot ved at tage et varmt bad. Det varme vand hjælper trække de giftstoffer fra hudens overflade, hvilket er, hvad der sker, når du sveder. Ved at tilføje salt til dit bad, du hjælpe processen.

Hvis du foretrækker at lave dine egne badesalt, det er ikke alt for svært, men du behøver følgende ingredienser: havsalt (1 kop), bagepulver (2 kopper), Epsom salt (1 kop) og glycerin (1 til 2 spsk per bad). Disse ingredienser kan kombineres og opbevares i en krukke.

* Personer med hjerteproblemer, højt blodtryk diabetes, etc., bør undgå Epsom salt og varme bade, medmindre de har diskuteret det med deres læger.

Lindre Sun Burns

Nyder 15 til 20 minutter i direkte sollys fra 10:00 til 02:00 kan være nok til at give dig solskoldning. Vidste du, at du er også mere tilbøjelige til at opleve alvorlige solforbrændinger, når det er overskyet? Så i den almindelige ordning af ting, ingen tid på dagen er sikkert fra solforbrændinger. Men hvis du gør ender med røde, skrælning skuldre, kan du behandle det naturligt.

Aloe vera gel er almindeligt anvendt, og det er praktisk at have disse planter, der vokser i dit hus. Du kan også bruge kulsukker (anti-inflammatorisk og hudceller regenerativ) ... saft eller lotion udvindes af plantens blade. En anden mulighed er at tage en lunken bad med kamille, lavendel, eukalyptus, hyben eller Buckthorn æterisk olie. Hvis du foretrækker ikke at bruge æteriske olier, kan du tilføje en kop bagepulver eller æble cider eddike til badet, som vil skabe en kølende effekt også.

Æteriske olier til Sinus Infektioner

I løbet af de første par dage af en sinus-infektion, kan det være vanskeligt at trække vejret. Dog kan spredende anis eller eukalyptus æterisk olie i dit hjem eller kontor hjælpe dig igennem dagen. Eller endda at drikke te med disse urter kan åbne din næse. Desuden kan lavendel æterisk olie anvendes på dit bryst, næse og eventuelle hævede lymfeknuder. Lavendel kan slappe af dig, men det har også antiseptiske egenskaber.

Besvær med at sove?

Tylenol PM reklamer kan overtale dig til at begynde at bruge deres produkt til at hjælpe dig med at få tilstrækkelig søvn. Men der er altid en risiko for afhængighed med disse lægemidler, og det er ikke sundt for din krop hele tiden udsættes for dem enten. Et alternativ er at starte en aften ritual, hvor du forberede sengetid. Når du har din pyjamas på og dit ansigt og tænder børstet, drikke en varm kop te i sengen. Der er en række sengetid te, der fremmer søvn med baldrian, kamille og andre beroligende urter. I stedet for at opleve den morgen "tømmermænd" fra sovepiller, kan du vågne op veludhvilet.

At Home stress relievers

Se det i øjnene ... stress er en del af vores daglige liv. Det kan skjule sig for en stund, men du kan være sikker på, at det vil krybe op på dig på det mest ubelejlige tidspunkter. Nogle dage kan du endda føle, at du ikke kan slippe ud, men disse enkle løsninger, der er skitseret nedenfor kan give dig nogle forholdsregler, selv om du ikke kan forlade dit hjem.

Kop Te - kamille te med honning eller citron er sundere for dig end at snuppe en øl fra køleskabet. Hvis du ikke har kamille, vil enhver te gør. Selv om visse te kan gøre dig søvnig, energi eller ro, kan en varm kop frugt-infused te giver dig en chance for at tage et øjeblik for dig selv.

Aromaterapi - æteriske olier eller røgelse kan hjælpe dig med at oprette et fredeligt miljø. Et par dråber lavendel æterisk olie kan føjes til et varmt bad, kan du anvende en dråbe på din templer. Ildelugtende citrongræs eller lavendel røgelse kan hjælpe du falder i søvn.

Urtekosttilskud - Valerian og passionsblomst kan tages to til tre gange om dagen for at lindre angst og depression forårsaget af stress.

Fordele ved Apple Cider Eddike

Af Landra Lynn J

Apple cider eddike er en af ​​de bedste multipurpose elementer til at holde omkring dit hjem. Det kan indtages til at hjælpe med gær infektioner, kolde symptomer, nyresten, vægttab, og allergier. Du skal blot tilføje til vand og drikke det op! Det kan også anvendes i damp form, til at hjælpe med bihuler.

For skinnende hår, skyl med æble cider eddike. For lysere og hvidere tænder, skyl med 1/4 kop æble cider eddike. Det kan endda bruges som en aftershave! Apple cider eddike hjælper også fjerne loppe og flåter fra kæledyr, når de anvendes som en skylning.

Omkring hjemmet, brug æble cider eddike blandet med vand som desinfektionsmiddel. ACV fungerer også godt til blødgøring vasketøj, når det tilsættes til en vaskemaskine belastning.

Holistiske anvendelser for Epsom Salt

Af Landra Lynn J

Epsom salt er blevet anvendt helheder i lang tid. Den mest almindelige anvendelse er til forstuvninger, forstrækninger og ømme muskler. For at lette dem, hæld en kop til halvanden kopper Epsom salt i et varmt bad. Soak i badet til at lette ømhed og smerter forbundet med denne type skade.

Desuden Epsom Salt er også godt for at hjælpe med ondt i halsen. Tilføj et par spiseskefulde salt til lidt varmt vand. Gurgle vandet og spytte det ud.

For skønhed, tilføje Epsom Salte til din favorit conditioner. Brug dem som en eksfolierende scrub på tør hud.

Selvfølgelig er det vigtigt først at tale med din læge, før at udnytte enhver form for holistisk eller urte rutine.

Holistiske anvendelser for grøn te

Af Landra Lynn J

Grøn te har længe været tænkt som en gavnlig drik for kroppen. Men vidste du, at det også kan anvendes til behandling af en række forskellige sundhedsmæssige lidelser?

Afledt af Camellia sinensis plante, grøn te er effektiv i at hjælpe behandle mental tåge og øge klarheden. Dette er ofte grunden til en kop grøn te anbefales først ting om morgenen for optimal sundhed.

Grøn te er også en fantastisk antioxidant og kan hjælpe lavere dårlige kolesterol niveauer, når tages som en del af en daglig regiment. Det siges også, at grøn te kan bidrage til at øge metaboliske fedtforbrænding i dem, der forsøger at tabe sig.

Grøn te kan også anvendes til hudpleje. Det kan anvendes direkte på huden som en del af en sæbe ritual at hjælpe med at fjerne olie.

Holistiske anvendelser for Sage Oil

Af Landra Lynn J

Sage olie er blevet anvendt i flere hundrede år til at hjælpe med en lang række forskellige lidelser. Topisk, kan dette væsentlige olie bruges til at hjælpe Desinficer nedskæringer og helbrede hudafskrabninger. Sage olie kan også bruges til at hjælpe med at lindre brodden af ​​insektbid.

Når det indtages, er Sage olie også siges at hjælpe med dårlig fordøjelse. Det er også undertiden anvendes til behandling af menstruation og menopausale problemer hos kvinder.

Fra en aromaterapi synspunkt, er Sage olie ofte bruges til at hjælpe med depression.

Sage olie har et par bivirkninger, hvis det indtages, herunder ubehag i maven i nogle mennesker. Således mange mennesker vælger at bruge salvie olie topisk og for aromaterapi kun. Den tilhørende Clary Sage bruges ofte til de samme positive virkninger.

Holistiske anvendelser for honning

Af Landra Lynn J

Dating så langt tilbage som det antikke Grækenland og Rom, er honning været anvendt i en række forskellige holistiske årsager. Faktisk blev brugen af ​​honning selv brugt op til Anden Verdenskrig som et sår behandling!

I moderne tid, er honning blevet brugt holistisk for ondt i halsen og forkølelse. Honning er også blevet anvendt til at øge immunforsvaret, lette søvnløshed og hjælpe rolige nerver. (Dette er grunden til din bedstemor sandsynligvis altid ordineret varm urtete med honning for at hjælpe dig med at få til at sove!)

Honning har også en fantastisk antibakteriel egenskab. Nogle holistiske læger har brugt honning som en del af en strategi for behandling af staph infektioner, rifter, hudafskrabninger og meget mere.

Næste gang du kommer til honning i dit køkkenskab, overveje alle de helbredende egenskaber denne naturlige produkt besidder!

Holistiske anvendelser for lakridsrod

Af Landra Lynn J

Lakridsrod er blevet brugt i hundredvis af år at helbrede en række forskellige lidelser. Fås i både en te og en indkapslet form lakridsrod er ikke at forveksle med lakrids slik. Roden er blevet brugt til at reducere symptomerne på forkølelse, influenza, fodsvamp, fordærve sår, kronisk træthed, mavesår, leverproblemer gær infektioner, bursitis, ondt i halsen, og mere. De kender urtemedicin refererer til lakridsrod som "ultimative kur" på grund af dens hormonelle balancering egenskaber. Det er også blevet sagt, at et standard daglig regiment lakridsrod te eller kapsler kan hjælpe med vægttab på grund af cortisol inhiberende egenskaber af urter. Selvfølgelig, før du er nogen lakridsrod tilskud, tjekke med din læge eller en autoriseret urte terapeut.

Holistiske anvendelser for Cinnamon

Af Landra Lynn J

Kanel har været brugt i århundreder som lægemiddel ejendom, herunder i kinesisk medicin. Den krydderi, fås i både pulverform og olie form er blevet sagt at hjælpe med fordøjelsen, lavere influenza symptomer, og helbrede fodsvamp. Cinnamon har også været anvendt oralt til at hjælpe med vaginal gær infektioner. Enkelte holistiske behandlere har selv foreslået, at kanel hjælpe diabetikere kontrollere deres blodsukker.

Selv om det er vigtigt at kontakte en autoriseret naturmedicin udbyder, før du starter en kanel regiment, kan det tages et par måder. Prøv først at indarbejde kanel i din daglige madlavning. Dernæst kan det gøres eller tilsat til en generel tonic eller te og indtages oralt. Flygtige olier kan også anvendes topisk til lindring i visse tilfælde. Vær dog opmærksom på, at nogle mennesker har en intens hudallergi til spice, der kan forårsage betændelse og / eller ubehag ved lokal anvendelse.

Overgangsalderen: Naturlægemidler Løsninger

Er du oplever hedeture, nattesved eller søvnløshed i overgangsalderen? Hvis du så, er du ikke alene, fordi disse er nogle af de mest almindelige symptomer på overgangsalderen. Men i stedet for at acceptere disse symptomer, kan du kigge på naturlægemidler for en løsning.

Soja er en usikker løsning. Selv om det indeholder phytoøstrogener, kan det også reagere med østrogen, at din krop stadig producerer. Men på kort sigt, kan det hjælpe med disse overophedning øjeblikke i løbet af dagen og natten. Et andet middel til sveden er cohosh, men det bør kun tages i højst 6 måneder.

Hvis mild til moderat depression er en af ​​dine udfordringer i løbet af denne biologiske forandringer, overveje at tage 1,2 mg eller mindre af perikon per dag. Chasteberry og kæmpenatlysolie er effektive til ømme bryster, og Valerian root kan sod dig til at sove.

Forsøde It Up

Leder du efter en sundere sødestof end sukker? Prøv Agavenektar, fordi det er naturligt og indeholder ingen kunstige sødestoffer. Den nektar ligner honning i konsistens, og det stammer fra Agave plante. Du kan bruge nektar i drikkevarer (te, kaffe, etc.) og fødevarer (brød, boller, etc.). Fordi det er lav i kalorier og har ingen kemikalier er dette en sund indstilling til børn og voksne. En anden naturligt sødemiddel kaldet Stevia er også en mere sikker løsning for dem med diabetes.

Vægttab Tips, der gør hele forskellen

Hvis du har et mål om at tabe sig, du helt sikkert brug for at være disciplineret. For at hjælpe dig med at kaste nogle pounds, er her et par tips til at gøre dig gå "hmmm"

1. Tænk realistisk om den vægt, du ønsker at tabe, for hvis dine forhåbninger er for høje, risikerer du for personlig skuffelse. Denne skuffelse kan let føre til at give op.

2. Begynd hver dag med en sund morgenmad. Prøv Kashi s Go Lean havregryn, fordi det indeholder 9 gram protein, 7 gram fibre, 7 fuldkorn og kun 6 gram sukker. Spise om morgenen hjælper fremdrive dit stofskifte, som vil hjælpe dig med at forbrænde fedt i løbet af dagen. Hvis du hader at spise morgenmad, starte med noget småt ligesom frugt og arbejde dig op til havregryn eller korn.

3. Du må ikke sulte dig selv! Hvis du forsøger at tabe sig, det er en af ​​de værste ting, du kan gøre, fordi du er krop vil gå i panik tilstand og begynde at lagre fedt.

4. Hvis du føler dit blodsukker slippe, ikke spiser slik. På dette tidspunkt er det første, du fodrer din krop vil blive lagret som fedt, så prøv at spise nødder som valnødder, mandler eller soja nødder til tide du, mens du forbereder et sundt måltid.

5. Stop drikke kulsyreholdige drikkevarer ligesom sodavand, fordi de indeholder for meget sukker og kan forårsage oppustethed.

6. Drik vand hele dagen for at fugte din krop og skylle også ud toksiner.

7. Start langsomt med dine motionsvaner. Brug f.eks 5-pund vægte først og gradvist arbejde op til 10 pounds eller motion i 20 minutter om dagen og derefter øge din tid. Der er ingen mening i forhold arbejder din krop, fordi så er du nødt til at tage tid ud til at helbrede dine muskler.

8. Når drikker frugtjuice, sørg for at købe 100% frugtsaft. Også mindske din sukkerindtag ved at fylde glassene med halvt saft og halvt vand.

9. Endelig gøre dine måltider mindre i del. Mængden af ​​protein du indtager skal være på størrelse med din næve.

Husk på disse tip i tankerne, og husk, at alle dine hårdt arbejde vil beløbe sig til en slankere, slankere, stærkere og mere sikker på du!

Wake uden kaffe

Kaffe er fint i moderate mængder, men du kan forårsage syre slid på indersiden af ​​din mave og alvorligt forstyrre dit fordøjelsessystem ved at drikke det hele dagen. En sundere alternativ drikker sort te. Disse teer er forfriskende, og afhængigt af, hvad frugter eller urter forbedre sin smag, kan de give dig kick du har brug for at starte din dag. Maltet sort te er perfekt med hele korn boller eller dippy æg og toast. Plus, te er en naturlig diuretikum og vil hjælpe din krop skylle eventuelle giftstoffer. Dette vil helt sikkert gøre det muligt for din krop til at starte hver dag med en ren tavle.

Behandling urinvejsinfektioner

Urinvejsinfektioner (UTI) er almindelig og let helbredes, men du nødt til at behandle dem, så de ikke udvikler sig til en mere alvorlig infektion. Enhver af følgende urter kan bruges til at behandle din UTI: Goldenseal Root (antimikrobielle), uva ursi (antiseptisk), Cleavers, Marshmallow Root og Usnea Lichen, Buchu og Corn Silk (hjælper med at øge urin flow), eller Padderok (adstringerende og helbreder væv). Når du har valgt hvilken urt du gerne vil prøve, finde den i te eller kapselform. Da Cleavers specifikt er kendt for at behandle urinvejsinfektioner, bør du prøve denne ene eller den Marshmallow Root og Usnea Lichen først.

Combat Altitude Sygdom med Gingko Biloba

Højdesyge eller akut højdesyge er forårsaget når du er i et højere niveau, hvor mængden af ​​ilt er lavere i luften, end hvad du er krop er vant til. Når lufttrykket reduceres, og ilt er lavere, kan du opleve symptomer, der ligner influenza, såsom svimmelhed, træthed, kvalme / opkastning, åndenød, appetitløshed. Det meste af tiden, oplever folk milde symptomer. Imidlertid kan de mest alvorlige symptomer være lungeødem, cerebralt ødem, forvirring, koma død, hvis ubehandlet.

For at forhindre disse symptomer, når du rejser til bjergene, er det bedst at forberede din krop mindst fem dage før tid. Gingko biloba er en urtekosttilskud, der påvirker din hukommelse og cirkulation. Ved at tage 60 mg ginkgo biloba dagligt fem dage før din rejse, vil din krop kredsløb forbedre og gøre det muligt for dig at håndtere opstigningen bedre. Gingko biloba kan tages som et supplement eller som en flydende ekstrakt.

Essential Oil Forholdsregler

Æteriske olier har stærke egenskaber, og hver kan anvendes i en række forskellige måder. Men for at kunne bruge dem ordentligt, er du nødt til at følge nogle sikkerhed og sundhed forholdsregler.

Olierne er destilleret væsker fra planter, så de er koncentreret. Nogle æteriske olier som pebermynte og kanel kan nemt brænde din hud, hvis ikke anvendt med et andet produkt som E-vitamin creme eller en massage lotion. Den creme eller lotion fortynder olien og fungerer som en barriere for at beskytte din hud.

Nogle blide æteriske olier som lavendel kan brænde din hud, hvis du ikke køber 100% terapeutisk kvalitet. Producentens destillation proces kan have en effekt på oliens kvalitet.

Flaskerne skal altid opbevares på et køligt, tørt sted. Den gule farver flaskerne beskytte og bevare olien mod sollys. Når du slår flaskerne i at anvende olie, det nogle gange tager et øjeblik for olien til at komme ud. Altid undgå at berøre flaskens dispenser, fordi du kan forurene olien.

Hvis du er på medicin, er det altid vigtigt at konsultere din læge, før du bruger æteriske olier.

Hvordan virker Food påvirke dig?

Holde en fødevare tidsskrift kan gøre dig mere bevidst om dine mentale og fysiske reaktioner på fødevarer. For eksempel kan du bemærke, at du enten er fyldt med energi eller træg umiddelbart efter at have spist morgenmad, frokost eller middag. Dette kan hjælpe dig med at afgøre, om du har brug for at tilpasse visse elementer i dine måltider som din protein eller vitamin / mineral indtag. Skrive dine reaktioner eller ikke-reaktioner på mad i et tidsskrift øger din selvbevidsthed, som er nøglen til et godt helbred.

Tea Tree Oil zaps zits

Tea tree olie er en æterisk olie kan anvendes som en antiseptisk, germicid, antibakterielle eller fungicid. På grund af sin tørring egenskaber kan det effektivt skrumpe pletter og forhindre dig i at bryde ud.

Først vaske og tørre dit ansigt grundigt, før du går i seng. Derefter anvende en dråbe eller to af 100% terapeutisk kvalitet tea tree olie på en vatpind. Gnid forsigtigt medicinerede vatpinden over din bums. Prøv ikke at få olie på den klare, sunde områder af din hud, fordi det hurtigt kan dehydrere din hud og gøre det skællet. Lad olien tørre og vaske hænderne grundigt.

Bach Flower Essenser

Når dine følelser er ude af kontrol, kan det være svært at finde en balance. Bach blomster essenser kan bruges på børn, kæledyr, gravide kvinder, ældre og planter, så de er sikre og naturlige. Rescue Remedy linje lindrer følelser som angst, irritabilitet og utålmodighed. De aktive ingredienser omfatter Star of Bethlehem, Clematis, Cherry Plum, Impatiens og Rock Rose. Flower essenser er en holistisk alternativ til stemningen styrke stoffer som Valium.

Lavere blodtryk

Mange faktorer kan påvirke dit blodtryk. Nogle har vægt, aktivitetsniveau, tobaksrygning, natrium og kalium indtag, stress, alkoholforbrug, alder og genetik. Du kan spise godt og være slank, men du kan stadig have højt blodtryk på grund af en af ​​de ovennævnte faktorer.

En af de første måder at hjælpe med at sænke dit blodtryk er at skære ned på visse ting som mad, alkohol og tobak eller begynde at udøve mere. Hvis disse faktorer er ikke dine problemer, så kan du overveje at naturlægemidler. Nogle effektive urter omfatter Coenzym Q10 (CoQ10), hvidløg kosttilskud, tjørn, fiskeolie og folinsyre.