Holistisk Medicin: Holistisk Medicin Tips

Behandling af Rotavirus

Afhængigt af hvor alvorlig rotavirus er, kan det være nødvendigt at besøge hospitalet til oral rehydrering terapi (ORT) eller en IV. Men hvis det er i begyndelsen etaper, kan du prøve at behandle det derhjemme. Desværre da rotavirus er en virus, immunsystemet nødt til at bekæmpe den. Så mens din krop handler om virus, er du nødt til at arbejde på at holde det hydreret.

Du kan oprette en hjemmelavet ORT ved at kombinere en liter vand, en teskefuld salt og otte teskefulde sukker. Også knægt kost (bananer, ris, æblemos og toast) fungere som bindemidler til at lindre diarré.

Forhindre spredning af rotavirus

Den rotavirus er meget smitsom, og det kan inficere både børn og voksne. Hvis du eller dit barn har det, er det vigtigt at holde sig væk fra andre. God hygiejne er også vigtigt, så hoster eller nyser i din arm og vaske hænderne jævnligt. Holde disse alkoholbaserede hånd sanitizers i nærheden er en god idé. Endelig anden måde at forhindre spredning af virus er at rense hårde overflader, hvor bakterier kan langvarig, fordi rotavirus kan leve op til 10 dage på et bord.

Alternativ til massage

Kom massage regelmæssigt kan være svært på din tegnebog, så hvad kan du gøre for at lindre spændinger og skylle de giftstoffer? Den Acuball System bruger akupressur og varme til at slappe muskler og forbedre blodcirkulationen. Dette system er bærbare, og det kommer med en 60-minutters DVD. Self massageapparater er fremragende måder at føle afslapning, og du kun skal betale for dem en gang.

Dirga Pranayama

Den Dirga Pranayama kan være en mundfuld at sige, men det kan gøre hele forskellen i verden. Dette er en tredelt åndedrætsøvelse, der kan gøres når som helst du føler dig stresset eller forvirret. Denne vejrtrækning teknik kan hjælpe dig med at fokusere og slappe af. Følg nedenstående trin:

  1. Lig på ryggen og begynder at inhalere, så åndedrættet fylder din mave op som en ballon.
  2. Pust ud denne ånde gennem næsen og give din navle til at trykke mod din rygsøjle.
  3. Gentag denne vejrtrækning fem vejrtrækninger.
  4. På næste inhalere, fylde din mave så inhalere en lille smule mere, så din brystkasse udvider. Når du ånder ud, lad din brystkasse release først så din mave.
  5. Gentag denne vejrtrækning fem vejrtrækninger.
  6. På næste inhalere, fylde din mave og brystkassen derefter inhalerer lidt mere luft, så dit bryst og kraveben stiger. Når du ånder ud, skal du slippe luft fra brystet, så det synker ned igen så dine ribben og mave.
  7. Gentag denne vejrtrækning i fem vejrtrækninger ... du nu praktiserer tredelte vejrtrækning.

Transmission Meditation

Du ved, at følelse du får, når du gør noget godt for nogen, godt du kan opleve denne hverdag ved at praktisere transmission meditation. Denne form for meditation er en del af den nye tidsalder spiritualitet. Det ligner meditationen du ville gøre på egen hånd, men formålet er at helbrede verden. Grupper af mennesker ofte mødes og planlægger at meditere på samme tid. Imidlertid har de ikke altid behøver at være i samme rum eller endda land. Ideen er at fokusere din energi på verdens problemer, og ved at få flere folk til at gøre det, er den helbredende kraft af meditation session menes at blive stærkere. Så hvis du ikke vil gøre meditation for dig selv, måske kan du gøre det til gavn og glæde af verden.

Indstil Mood

Afslappende i dit hjem kan være svært for dig at gøre, især hvis du har børn, kæledyr, byggeri, støjende naboer, osv Nogle gange kan du have andet valg end at gå et andet sted ligesom parken for at finde fred og ro. Men på dage, hvor du ikke kan tage ud, du kan sætte stemning i dit hjem og meditere.

Zafu puder (ofte brugt til yoga og meditation) eller fast puder du allerede har omkring huset kan give dig den støtte du har brug, når du sidder på gulvet. Du vil dine hofter til at være en lille smule højere end dine knæ.

Også beroligende musik er vigtigt, fordi det kan fokusere dit sind og drukne eventuelle forstyrrelser. CD'er med en samling af buddhistiske klokker og trommer kan gøre dig lyst til din ikke selv derhjemme.

Det er vigtigt at tage en time-out, selvom det er bare i fem minutter, så du kan styre din stress.

Genvinde din saldo

Hvornår er sidste gang du gik ned på kanten af ​​en kantsten eller forsøgt at skateboard ned din indkørsel? Når vi bliver ældre, vi ikke længere har tid til at udfordre vores krop på disse måder, ligesom vi gjorde, da vi var børn. Men hvis du søger for at genvinde din balance, kan yoga hjælpe omskole din krop.

Din krop og sind er konstant at huske og lagring af oplysninger, men når du stopper øve noget som balancering, er du krop har brug for lidt tid til at huske. Doing simple positurer som træet og bjerget kan give dig et indblik i din krop. Bjerget udgøre kan få din krop tilbage i tilpasningen, og det kan også afsløre noget om dig selv ... måske du har tendens til at læne til den ene side, eller du ikke stå oprejst. Disse vaner kan påvirke din saldo.

Når du starter med træet, ikke tvinge din krop til den position. Begynd med tå rører med den ene fod til at få en følelse af balance. Derefter placere din gratis fod på din ankel. Når du bliver bedre til denne position, så prøv at sætte din gratis ben på din kalv så måske låret, når du føler dig klar og stærk nok.

Reducere strækmærker

Når du forsøger at skille dig af strækmærker, starte med at spise mad rig på vitamin E og C eller tage daglige kosttilskud. De særlige vitaminer hjælpe med vævsvækst og celle regenerering. Andre valgmuligheder omfatter cremer og olier. Kakaosmør er en fælles løsning, men du kan oprette en nem hjemmelavet lotion. Bland en ounce af luftfartsselskab olie og en avocado med 5 dråber lavendel æterisk olie og 3 dråber kamille æterisk olie. Denne blanding fremmer helingen af ​​væv. Hvis du foretrækker olier, følgende er effektive: hvedekimolie, hyben frø olie, emu olie og vindruekerneolie.

Hærdning Razor Burn

Følsom hud kan være svært at behandle ... det kan synes som alt, hvad du anvender på din hud forårsager en værre reaktion. Barbering kan nemt skade din hud, især hvis du har at barbere hver dag. Men i stedet for at lide gennem afbrænding, kan du styre inflammation og irritation naturligt.

Lavendel æterisk olie (100 procent ren terapeutisk kvalitet) er en af ​​de få olier, der kan anvendes sikkert direkte på huden, og det er effektivt til at dæmpe rødme og inflammation. Anvendelse lavendel olie på dine ben eller ansigt efter du barberer kan reducere dine barberblade bump og brændende fornemmelse. Brug det natten over med E-vitamin creme kan hjælpe med at helbrede nedskæringer og reducere razor brænde mere effektivt.

Visual Imagery

Når du besøger tandlægen, du mærke til billederne på væggen og måske endda fokusere på dem, mens dine tænder er renses? Så du ubevidst at bruge visuelle billedsprog til at håndtere situationen, og slappe af. Dit sind er et værdifuldt og effektivt værktøj, som kan gøres nyttig, når du beskæftiger sig med stress eller forsøger at løse et problem.

Hvis du har svært ved at fokusere eller billedbehandling noget at fokusere på, kan Mandalas gøre visuelle billedsprog lettere for dig. Mandalas er indviklede stof fulde af billeder, og de kommer fra den buddhistiske religion. Placering af en af ​​disse på din væg i et møde rum kan give dig et sted at lindre din stress og slappe af dit sind.

Håndmassage

Dine hænder er sat til at arbejde hver dag. De hjælper dig med at spise, drikke, type, organisere, fold, afhente, etc., men hvor ofte du faktisk føler, hvad dine hænder gøre? Det meste af tiden dine hænder er bare røre ting, men hvis du giver eller modtager en hånd massage, du snart indse, hvor ømme og trætte hænder virkelig er. Hand massage kan gøre dig straks afslappet, og ved hjælp af nogle fugtgivende håndcreme inden sengetid kan blødgøre revnet hud og hård hud. Også, hvis du har dårligt blodomløb, kan du begynde at massere midten af ​​din arm og arbejde blodet ned i fingrene.

Må ikke Get SAD

Træning i morgen er en god motiverende teknik til forberedelse af venturing udendørs i buldrende vind, kold regn eller hvad Moder Natur kan bruge til at afskrække os. Den eneste tricky del opholder sig ud af sengen. Her er nogle tips om, hvordan du starter din dag:

1. Kaffe elskere - forudindstillet din kaffe natten før så duften af ​​det overtaler dig til at komme ud af sengen;

2. Vær modig - når du hører din alarm, rippe dine covers off ligesom en bandage og hovedet til køkkenet for en magt morgenmad;

3. Få ren - skyl dit ansigt med koldt vand og børste tænder, så du føler dig mere vågen.

Når en rutine er etableret, vil vågne op ikke virke som sådan en opgave. Omfattende motion ind i din morgen rutine vil efterlade dig forfrisket og forynget, især hvis du er påvirket af SAD (Seasonal Affective Disorder). Den Seasonal Affective Disorder Association anslår, at en halv million mennesker hver vinter er ramt af SAD, som er forbundet med depression, sløvhed, over spise, svækket immunsystem og over sovende. Årsager til SAD menes at være den manglende eksponering for naturligt lys i vintermånederne; Mayo Clinic bemærket SAD er mere almindelig hos mennesker, der bor i de nordlige stater, som er steder, erfaring faldt dagslys i flere måneder ad gangen. Men udøver kan hjælpe dig med klare.

Udøver regelmæssigt kan bidrage til at reducere stress og angst, som kan forstærke SAD. Også bliver i form, hjælper du føler dig bedre om dig selv og lysner dit humør. Så udpege et rum, bortset dit soveværelse, at træne i. Udnyt solrige dage ved at samle op og jogging eller gå rundt din blok. Starthjælp din adrenalin i morgen vil ikke kun bidrage til at bekæmpe chok af kulde, men vil også hjælpe dig med at holde motiveret hele dagen.

Årsager til Sinus Infektioner

En undersøgelse fra 1999 viste, at fungale organismer blev fundet i slim af 96 procent af patienter med kronisk bihulebetændelse. Så hvad forårsagede disse svampeorganismer at komme ind i deres næse? Den hårde kendsgerning er det, at vi indånder i svamp og svampesporer alle af tiden. Men kan du gøre din næse mindre modtagelige for disse organismer.

For eksempel bør du stoppe med at spise fødevarer med sukker og korn, fordi svamp lever af dem. Der er også Mycotoksin fødevarer, du bør undgå også. Disse omfatter alkoholholdige drikkevarer, majs, hvede, byg, sukker, sorghum, jordnødder, rug bomuldsfrøolie og hårde oste. Selv hvis du begrænse dit indtag af disse fødevarer, kan du mærke en forskel.

Power af Netti Pot: Undgå Sinus Infektioner

Netti potter kan være et effektivt redskab til at bruge, når du forsøger at forhindre sinus infektioner. De ligner miniature vandkander, og de er enkle at bruge. Nogle mennesker synes at være bange for at sætte vand op deres næse, men det hjælper med at rense dine næsebor. Ved at blande salt i vandet, kan det også hjælpe med at dræbe infektionen. Alt du skal gøre er at huske at vippe hovedet i den modsatte retning (hvis placere Netti gryde ind i venstre næsebor, holde dit hoved vippes til højre). Vandet vil udgyde af din højre næsebor. Når du har grundigt renset begge sider, blæse din næse et par gange for at sikre alt vandet er ude. Jeg finder, at bruge en Netti gryde i bruser er mere praktisk og mindre rodet.

Efter en akupunktur behandling

Efter hver akupunktur behandling, er du nødt til at føle sig anderledes. Afhængigt af hvad den akupunktør arbejdede på, kan du være træt eller energisk. Det er vigtigt at lytte til din krops energiniveau, hvilket er grunden til du skal planlægge din udnævnelse, så du har tid til at slappe af, hvis du føler det er nødvendigt.

Da din omsætning vil flyde, kan du blive sulten, så spiser en velafbalanceret måltid. Endelig holde din krop varm, især i løbet af efteråret og vinteren.

Lyt til din krop efter en behandling giver din energi til at flyde, og din akupunktør sandsynligvis skabte session med et ønsket slutresultat i tankerne.

Udfordre dine tanker

Hvis du tænker en tanke, der forstyrrer dig, så spørg dig selv, "er det virkelig sandt?" Så spørg dig selv, hvordan du ville have det, hvis det ikke var sandt. Nogle gange er du nødt til at prioritere dine tanker, ellers kan du rive med én idé og lad det blive en tvangstanke. Dit sind er kraftfuld, og hvis du lader bestemte tanker styre dit beslutningstagning, kan du begynde at have forringet dom. Når du er nervøs eller oprevet over noget, du har hørt, kontrollere de oplysninger, før du hopper til konklusioner. Hvis det er sandt, beslutte, hvordan du vil håndtere situationen og tænke på begge sider.

Vejrtrækning: tage i alt, livet har at tilbyde

Er du trække vejret helt, idet der i alt, at livet har at byde på? Sæt dig ned stille og se din ånde. Bemærk hvis du indånder i din mave. Hvis ikke, lære abdominal vejrtrækning. Dyb abdominal vejrtrækning er vores fødselsret. Enhver kan gøre dyb mave vejrtrækning med et par enkle instruktioner. Imidlertid gør altid enhver ny aktivitet langsomt, og hvis du føler dig utilpas, skal du blot stoppe.

1. Lig på ryggen med knæene bøjet, fødderne på gulvet og dine hænder på din mave.

2. Træk vejret dybt lade din mave stige som luft fylder den.

3. Som du ånder ud, lad din mave langsomt synke ned.

Når du først begynder, indånde den tæller til tre, og puste ud til optælling af tre. Efterhånden som du bliver mere komfortabel, forlænge den tid, du ånder ind og ud. Der er variationer i denne vejrtrækning kaldes Pranayama i yoga. Hvis du er interesseret, er der mange bøger om yogaens åndedrætsøvelser. Denne simple øvelse vil øge din afslapning svar.

Før en akupunktur behandling

Inden vi går til din første akupunkturbehandling, er det vigtigt at mentalt forberede dig. Erkende, at nåle vil blive involveret, men lad det ikke overtage dit sind og få dig til at frygte oplevelsen. Ja, du vil være nervøs, men du vil hurtigt finde ud af, at det er mere afslappende end smertefuld. Virkelig den eneste smerte opstår, når akupunktør manipulerer nålen. Dette sker efter at nålen er blevet indsat. Nogle gange du føler en tingly eller klemme fornemmelse, fordi den har stimuleret en nerve.

Når du er mentalt forberedt, så sørg for at fysisk forberede dig også. Bær behageligt, løstsiddende tøj. Yoga bukser og en t-shirt er perfekt. Sørg også for at drikke et glas vand, og har mindst noget lys at spise før de forlader til din udnævnelse.

Smile, når du ikke har lyst til det

Giv det et godt forsøg og smil. Det kan løfte din ånd og reducere nogle af din stress, især når den fører til latter. Laughing øger føler gode endorfiner i hjernen, samt rydder ud gamle luft fra lungerne, som bidrager til at forbedre cirkulation og reducere produktionen af ​​cortisol.

Nogle gange tager en time-out fra din travle tidsplan for at spise frokost med en ven kan gøre din dag og endda uge lidt lysere. Så hvis du har en ven, der får dig til at grine, mødes med dem ofte, så du kan slippe lidt.

Dans, når du kan

Dans kan være en sjov måde at udøve, og det åbner også op en del af dig, at du måske ikke normalt være i stand til at udtrykke. Så når du er alene, tænde for musik og dans. Dans mens du rengøring af huset eller gøre middag. Bare sørg for at løsne op og gøre alle de flytter du normalt ikke ville gøre i offentligheden. Formålet er at have det sjovt med det og alle dine kreativitet til at flyde. Hvis du sidder ved et skrivebord det meste af dagen, at komme op og flytte kan forbedre din omsætning og gøre livet mere interessant. Også forskellige former for dans åbne forskellige energicentre eller chakraer i kroppen. For eksempel mavedans arbejder for at vække og formalet feminin energi.

Tro på noget større end dig selv

Selv hvis du ikke tror på Gud, kan du vælge at genkende en større kraft såsom universet. Du kan ikke være en religiøs person, men det er gavnligt for dit velvære til mindst være spirituel. Når du anerkender og respekterer kompleksiteten af ​​de dyr og miljø omkring dig, har du en følelse af tilhørsforhold og ansvarlighed. Nogle gange bare at vide, at du er brug for på en eller anden måde kan give dig motivationen til at holde sig sund og leve med formål. Depression fra følelse ubetydelige kan påvirke din krop og få dig til at være mindre aktive og mindre bevidst om, hvad du spiser. Dit sind er stærkere end du tror.

Kommunen med naturen

Har du en særlig plads i din baghave eller lokal park, hvor du går til at komme væk fra verden? Hvis du ikke gør det, du absolut bør finde en. Når livet er for forhastet, er det en fordel at stoppe op og stirre på den blå himmel. Fokus på himlen og skyerne, mens du tager dybe ånder kan ligne en meditation. Ved at gøre dette i fem eller ti minutter hver dag, kan du føle forynget. Lyset fra solen kan også hjælpe dig hud producere D-vitamin, og dine øjne vil slappe af, som de måske desperat brug for, hvis dit job kræver, at du gøre computer arbejde.

Cross Crawl

Walking er en fantastisk måde at berolige nervesystemet. I løbet af foråret, sommeren og efteråret, kan det være en udmærket måde at nyde udendørs, især hvis du ikke er typen til at gå camping. Husk altid at medbringe vand og at tempoet din vejrtrækning. At have en skridttæller kan hjælpe dig med at holde styr på dine miles.

Hvis en eller anden grund kan du ikke gå en tur, så prøv cross crawling. Cross crawling betyder, at du står på ét sted og løft din højre arm og venstre ben på samme tid, og derefter din venstre arm og højre ben på samme tid. Dette frembringer en lignende walking virkning.

Sats på Naturlig Deodoranter

Vidste du, at de traditionelle deodoranter indeholder aluminiumchlorhydrat eller aluminium zirconium? Aluminium er en effektiv antiperspirant, og det ofte udgør 25 procent af nogle deodoranter. Dog kan aluminium har nogle sundhedsmæssige risici forbundet med det. Selv om det ikke er blevet bevist, kan aluminium være skyld i stigende østrogen niveauer hos kvinder og forårsager brystkræft. Hvis du vil være helt sikker på, at deodorant du anvender er sikkert, skal du vælge en naturlig en, der indeholder økologiske ingredienser og dufte. Nogle mærker omfatter Trader Joe, Toms af Maine, Burt s Bess og Dr. Hauschka, og du kan til tider finde disse på din lokale købmand.

Self Foot Massage

At lære det grundlæggende i zoneterapi kan få dig tilbage op på dine fødder på ingen tid. Plus, det positivt påvirker andre organer i kroppen. Først, købe duftende massage olie, der indeholder mandel eller jojoba. Dette vil gøre det muligt for dig at holde glatte strøg når gnide dine fødder, og det vil også blødgøre huden. Start med at massere midten af ​​din fod og arbejde i cirkler til yderkanten. Må ikke forsømme toppen af ​​din fod, hæl eller tæer. Dette kan være en afslappende ritual at gøre før sengetid. Hvis du vil vide mere om fodmassage tjek zoneterapi eller svensk massage bøger eller websteder på internettet.