Holiday Travel Tips

Holiday Travel Tips


Ferierejser kan være både stressende og behageligt. Selvom du måske nødt til at beskæftige sig med flokke af mennesker, har du også den luksus at komme væk i løbet af en af ​​de travleste tidspunkter af året. Uanset om du er på vej ud for at se familie eller at komme væk fra stress og jag for ferie, skal du huske, at du vil sandsynligvis være på rejse med hundredvis eller tusindvis af andre mennesker, der går på samme måde.

Spare penge på Holiday Flybillet

Der er virkelig ikke sådan noget som en "billig" flyvning i disse dage, især i løbet af ferien, men der er et par tricks, du kan bruge til at spare nogle penge.

Flyv på Holiday Itself

Flyselskaber er godt klar over, at de fleste mennesker virkelig ikke har et valg, men for at rejse lidt før en ferie og lidt bagefter. Men hvis du har en vis fleksibilitet og ønsker at spare nogle penge, flyve på den faktiske ferie snarere end at flyve umiddelbart før eller lige efter. For eksempel, hvis du skal gå besøg tante Bessie for Thanksgiving, forlade Thanksgiving morgen, og derefter flyve tilbage tirsdag eller onsdag i den følgende uge. Mens priserne svinger, og der er ingen måde at vide eactly hvor meget du kan spare med denne strategi, eksperterne hos FareCompare påpege, at de faktiske ferie tendens til at være honorære "døde" tidspunkter. Derfor flyvninger er billigere på disse dage end på de omkringliggende dage, hvor de fleste mennesker nødt til at rejse.

Brug CheapAir Holiday fly guide

Mens du sikkert kan købe dine billetter gennem CheapAir.com, det er den handy ferie fly guide, der er mest nyttigt at holde ferie rejsende. Opdateret til den aktuelle ferie, guiden giver specifikke datoer og noter om de typer af priser, du kan forvente at betale. Hvis du har en vis fleksibilitet med dine datoer, det er godt værd at tjekke ud, da kalenderen funktion vil fortælle dig, hvad dage er bedst at rejse på omkring din ferie.

Book tidligt

Hvad hvis du ikke har nogen fleksibilitet omkring din ferie datoer rejse? I dette tilfælde er den bedste ting at gøre, er at planlægge og book tidligt. Denne måde behøver du ikke risikerer dit hotel eller fly at få fyldt op i løbet af en travl tid. Hertil kommer, at typiske tendens i flybilletter er til den pris til at gå op, ikke ned, så du vil sandsynligvis spare penge ved at bestille tidligt også.

Tips til Flying løbet af ferien

Ifølge USA Today, rejser på eller lige før, kan helligdage snerren nogle af dine bedste planer. Men der er et par ting, du kan gøre for at minimere din besvær, som du gør din vej gennem lufthavnen.

Efterlad Gaver uindpakket

Hvis du flyver til jul, må du ikke pakke gaver, du rejser med. Når TSA inspicerer en kuffert de kan have behov for at pakke din gave for at kontrollere det før posen kan gøre det videre. Undgå denne frustration og enten mail gaverne på forhånd eller lade dem uindpakkede, bringe din foldede indpakningspapir med dig.

Holiday Travel Tips

Vælg bagage der skiller sig ud!

Få der tidligt

Betragtning af stigningen i mængden af ​​rejsende, komme til lufthavnen ekstra tidligt at give dig selv tid til at komme igennem sikkerhed. Før du forlader hjemmet, kan du kontrollere den aktuelle ventetid ved sikkerhedskontrollen ved at se MyTSA.

Undgå at miste din bagage

Med ekstra rejsende kommer ekstra bagage og den øgede sandsynlighed for, at du kan miste et stykke. Travel Channel faktisk tilråder, at du undgår at tjekke din bagage helt, hvis det er muligt. Flytningen sparer tid, og vil sikre, at alt, hvad du vil have, du har. Hvis du kontrollere bagage, skal du sørge for alle dine must-have poster (dokumenter, medicin, toiletartikler) er i en carry-on. Desuden, hvis du har lyst farvet bagage der skiller sig ud, tydeligt mærket tags og en rute i en lomme af din bagage, din bagage lettere kan findes og muligvis sendt til dig før ferien er slut.

Få på Twitter

Når du flyver i løbet af ferien, så sørg for du tilmelder dig din flyselskabets Twitter-feed. De fleste store flyselskaber, herunder Delta (DeltaAssist), amerikansk (AmericanAir) og JetBlue (JetBlue) har twitter håndterer bare at håndtere kunder forespørgsler eller udstede opdateringer. Oven i det, hvis dit fly bliver aflyst eller forsinket, vil flyselskabet sende et tweet, og ofte kan du få dit fly omlagt via Twitter så godt. Brug Twitter kan sætte dig, før andre mennesker, der ringer eller venter i kø for at omlægge og populær blogger Punkterne Guy nylig talte om, hvordan han brugte sociale medier til at løse sine rejser problemer.

Beskæftiger sig med Kom Bumped

Flyselskaber almindeligt oversælge pladser på fuld flyvninger at tage højde for passagerer, der ikke dukker op eller annullere deres pladser i sidste øjeblik. ,, Overselling en flyvning betyder imidlertid i feriesæsonen, når der er mange flere passagerer end normalt, at du er mere tilbøjelige til at få rumlede. Men du kan enten undgå at blive stødt, eller få mest ud af situationen.

  • Hvis du er helt ufleksible i rejsedato undgå at blive rumlede ved at bekræfte din pladser på forhånd og tjekker så tidligt som muligt, siger den uafhængige rejsende.
  • Hvis du er fleksibel i dine datoer og porten ledsager kræver frivilligt vil opgive deres pladser, kan fordelene være værd at bruge tid.
    • BumpTracker bemærker, at man kunne tjene frynsegoder såsom åbne tur-retur billetter, spisebilletter eller penge til at anvende mod en fremtidig billet.
    • Du kan også prøve at forhandle om en opgradering i første klasse, eller anmode en anden perk. Gate ledsagere får retningslinjerne for forhandlingerne, og det skader aldrig at spørge.

Handy Traveling Apps

Planlæg din rejse up-to-the minut med smarte apps, der kan fortælle dig alt fra, om ikke at tage en potte pause, hvis du er på farten, hvad gate dit fly forlader fra.

Scout

Hvis du er overskriften til mormors og trafikken er forfærdeligt, kan du enten sidde og vente i nævnte trafik eller planlægge en alternativ rute. Indtast Scout, en GPS med stemme navigation til din iPhone. Scout planlægger din rute på tre forskellige måder, så kan du vælge den måde, rekorder passer til dine behov. Du kan også overvåge trafik (så du kan undgå det), finde et sted at spise eller stoppe langs din rute, eller endda finde et nærliggende hotel, hvis du beslutter dig nødt til at stoppe for natten. App'en er gratis.

FlightStatus

Uanset om du har brug for at vide, hvornår kan samle en person op i lufthavnen, eller forsøger at regne ud, når at forlade for at fange en flyvning, FlightStatus giver dig real-time information. Det er forbundet til over 1.200 lufthavne, så uanset hvor du skal hen, app sandsynligvis er du dækket. Hvad er især rart om denne app, er dog, at det vil sende dig en push anmeldelse oplysninger om flyvningen (r) du sporer er opdateret, så du ikke behøver at holde øje med. Den app er $ 4,99 og er tilgængelig for flere platforme.

GasBuddy

GasBuddy vil hjælpe dig med at finde de billigste priser på gas, mens du er på farten. Det bruger din placering og vil plotte ud et kort til dig af de billigste og nærmeste gas. Det er et must-have for lang ferie vej ture. App'en er gratis.

Valg af destination

Uanset om du tænker på en eksotisk destination på en fjerntliggende strand bare for at komme væk fra det hele, eller noget, der fejrer sæsonen med stil, at vælge din destination i løbet af ferien tager lidt finesse.

Afstand

Hvor langt er du villig til at rejse? Beslut, hvor mange timer du kan mageligt rejse med alle, og anvendelsesområdet ud destinationer efter afstand. Husk dog, hvad der er normalt en to eller tre timers tur kan blive forsinket betydeligt, mens du er ude at rejse i løbet af en ferie sæson. Vejr og usædvanligt store skarer tendens til at gøre tingene bevæger langsommere i lufthavne og på motorvejen i løbet af ferien.

Lukninger

Tænk over, om tingene vil blive lukket i løbet af din ankomst datoer eller under dit ophold. For eksempel kan de religiøse steder har tjenester, eller butikker kan være lukket i et par dage under dit ophold. Derfor er det tilrådeligt at tænke over de ting du ønsker at gøre, mens du er væk, og forskning, hvad forbliver åben.

Begivenheder

Overveje særlige begivenheder, du ønsker at gå til, mens du er væk:

  • Er der en særlig begivenhed, du ønsker at gå til? Kan du foretage reservationer, før du forlader for at sikre du kan gøre det i løbet af din ferie?
  • Er det sted, du ønsker at gå ikke kun åbne, men let tilgængelig i den tid du er der? For eksempel i Times Square område på nytårsaften, er omkring 15 blokke afspærret på grund af bolden drop ved midnat. Mens butikker og restauranter er åbne, er det kun for fodgængere og meget, meget overfyldt.
  • Ønsker du at være omkring en masse mennesker eller så få som muligt? Populære strand destinationer som Caribien eller Mexico, har travlt i ferieperioder pauser, som er byer med kendte ferie attraktioner, som New York City. Lad ikke forventede skarer holde dig fra en ønsket lokalitet; bare sørg for at du vil være, hvor du skal hen, mens andre sæsonbetonede besøgende er også i fuld kraft.

Hvordan du svare på disse spørgsmål vil afgøre, hvor du vil gå og hvor længe. Uanset hvad du beslutter dig, så sørg for, at der er underholdende aktiviteter planlagt for alle, der vil være at gå.

Populære feriemål

Ikke sikker på hvor du vil hen? Mens selvfølgelig du måske vælge en destination baseret på hvor varm den er, eller en begivenhed, du ønsker at se, destinationerne nedenfor er hits med andre rejsende, der også søger at komme væk fra det hele og fejre deres ferie et andet sted. Vælg en af ​​disse pletter, eller blive inspireret til at finde en endnu bedre destination!

La Concha Resort, Puerto Rico for nytår

Holiday Travel Tips

Santorini i Grækenland

Sure, masser af mennesker går til New York for nytårsaften - det er næsten epicentret for amerikanske nytårsaften festlighederne. Hvis du ikke ønsker at slutte sig flokke af mennesker, der indefrysning samtidig venter bolden til at falde, rygtet har dog, at La Concha Resort i Puerto Rico har en af ​​de bedste fester rundt. Tilsyneladende La Concha er generøs med conquitos (puertoricanske version af eggnog), og har en stor fyrværkeri til at ringe i det nye år.

Grækenland til påske

Påske i Grækenland er et syn for guder. Århundredgamle traditioner, fra processionen af ​​gravskrift til langfredag ​​middag, gør dette til en særdeles spændende oplevelse i påsken. Men selv for dem, der ikke er af en kristen overbevisning, er der en raket "krig", rigelige mængder af specielle fødevarer, og masser af autentisk musik til at nyde.

Washington DC den Memorial Day

Memorial Day er den typiske kick off til sommer, men det er også en dag at huske dem, der gav deres liv for frihedens sag. Som du måske gætte, Washington DC er et ideelt sted at fejre dagen med gode, gammeldags amerikansk pomp og pragt. The National Cemetery lægger ud flag på alle gravene, og der er en krans om ceremoni på Den ukendte soldats grav, samt en fænomenal National Memorial Day Concert.

San Diego, CA til Thanksgiving

Alle tror måske New York for Thanksgiving, og selvfølgelig er der den Macys Day Parade og masser af Black Friday shopping. Du skal dog ikke overse San Diego, som kan prale af Thanksgiving Dixieland Jazz Festival, godt værd besøg til vestkysten byen. Plus, der er den bonus, at du kan ramme op på stranden eller finde en gratis familie aktivitet for at hjælpe afrunder din kalkun dag fest.

Den rigtige planlægning

Ferierejser kan være en del arbejde, men med den rette planlægning og forberedelser, bør du være i stand til at spare nogle penge og har en stor tid. Bare husk, planlægge tidligt og forlade ekstra tid for uanset hvad du beslutter at gøre, og - vigtigst af alt - god fornøjelse!