Holiday Stress Busters: Tips til at holde dig Chipper i juletiden

Vi ved alle, at ferien kan være en stressende tid: shopping, udgifterne, de livlige af mennesker, dekorationer, osv Det er virkelig en endeløs liste, som resulterer i høje niveauer af stress! Så hvad kan du gøre for at tæmme stress niveauer og holde den varm hyggelig jul følelse? Omhyggelig planlægning og tidsstyring er nøglen, og Fitness.com har et par ideer til at holde dig flishugger i feriesæsonen.

1. Shop Online: Der er millioner af hjemmesider, der tilbyder gode tilbud i feriesæsonen. Især med de nedture i økonomien, online-køb kan være vejen at gå. Shop.org tilbyder rabat fra over 500 forhandlere, eller prøv deandeluca.com at finde nogen kød, ost, vin og andre gode fødevarer.

2. Planlæg en Tema Party: Hvis du planlægger nu og komme med en spændende tema, vil du være garanteret at få alle gæster, der kommer til din fest. Hent nogle klassiske jule tilbud - ligesom National lampoons eller Home Alone, og fokusere partiet omkring filmen giver gæsterne visse tegn roller. En mere sofistikeret tema kunne være en vinsmagning begivenhed. Uanset hvad du vælger at gøre, planlægge det videre, så folk stadig taler om det efter jul!

3. Sæt dit lys: prøv ikke at slå det skarpere nabo, der sættes deres lys i selv før 1. december. Du vinder i sidste ende, fordi du gemmer energi og penge. Planlægger at have dit lys op for midten af ​​december og ned igen lige efter nytår. 2 uger er en tilstrækkelig mængde af tid til at holde dit hus livlig og fuld af julestemning. Bruge lidt mere på LED-lys ($ 13 for 60 lyser). De er 4 gange mere energieffektive, og vil vare meget længere.

4. Tag en tur: juleaften og juledag, er to af de mindst travle dage i lufthavne i hele hele året. Du kan være i stand til at snuppe en virkelig stor også. Blot undgå lufthavne i Las Vegas, Orlando, og Denver - de er de tre bedste rejsemål omkring dette tidspunkt, så holde sig til mindre byer, der vil være mindre overfyldt. Du kan som regel finde nogle billige tilbud på kayak.com.

5. Frivillig: Det bedste tidspunkt at gøre dette er lige efter jul. De fleste mennesker forsøger at udføre frivilligt arbejde ved at give til den mad bank mellem Thanksgiving og jul, men efter så er der generelt en mangelvare. Giv tilbage, når folk er stadig virkelig koldt og sultne. Halvvejs huse, ledende centre, suppekøkkener og fødevarer pantries er blot få steder, der kunne bruge din hjælp.

Denne liste er kun nævne et par ferie stress busters - en anden ting at huske er, at kalkuner kan vare op til 2 dage i køleskabet efter at være optøet så tø din kalkun tidligt og sparke fødderne op!

Glædelig jul fra!