Holiday gaveideer for jobsøgende

Holiday gaveideer for jobsøgende

Er der nogen på din ferie gave indkøbsliste der er i markedet for et nyt job? Hvis ja, hvorfor ikke give en gave designet til at hjælpe din ven eller elskede bestræbelser på at finde en ny position? Her er et par ideer, du måske overveje.

5 Gave Forslag til Jobsøgende

  • Karriere rådgivning: Hvis den jobsøgende på din indkøbsliste kunne bruge lidt hjælp med retning, overveje at betale for en række karriere rådgivning sessioner med en lokal job coach.
  • Tøjforretning gavekort: Iført den rigtige interview påklædning kan være en vigtig nøgle til at blive betragtet for beskæftigelsen. Hjælp den jobsøgende på din indkøbsliste sammensætte en passende garderobe med et gavekort til en butik, som bærer arbejdstøj.
  • Salon gavekort: Da det er vigtigt at se dine bedste, når du søger efter et nyt job, den jobsøgende på din indkøbsliste er sikker på at værdsætte et gavekort til en favorit hår eller neglesalon.
  • Læder padfolio: Sørg for jobsøgende på din indkøbsliste har et attraktivt, professionelt udseende padfolio at holde genoptage kopier, når de deltager jobsamtaler, jobmesser eller netværksarrangementer.
  • Professionel genoptage skriftligt: ​​Hver jobsøgende har brug for en poleret CV. Overvej på forhånd at betale for en professionel genoptage forfatter at opdatere personens CV, eller for at skabe en, hvis den enkelte er relativt nyt for arbejdsmarkedet.

Tankevækkende Gaver til Jobsøgende

Når du vælger en af ​​disse gaveideer, kan du fortælle modtageren, at du tog tid til at virkelig at tænke over hans eller hendes individuelle behov, når de foretager en beslutning om køb. Den jobsøgende på din indkøbsliste er sikker på at værdsætte det faktum, at du tog hans eller hendes karriere forhåbninger i betragtning, når du køber en ferie gave.