Holiday Donation Drive

Holiday Donation Drive


En ferie donation drev er en fundraising begivenhed, der kan hjælpe dem i nød. Hosting denne type begivenhed kræver forudgående planlægning og organisation. I løbet af ferien, er folk på udkig efter måder at hjælpe andre, så overveje at afholde et drev til at få hjælp til din organisation.

Planlægning af en Holiday Donation Drive

Forud for beslutningen, at en ferie donation begivenhed er en god idé for din begivenhed, overveje omkostningerne i kører det. Du skal bruge personale til at samle op, sortere og distribuere donationer. Du skal placere donation steder, hvor de kan være effektive. Du skal også reklamere donationen for at få offentligheden til at donere.

Type donation drev

Overvej den bedste form for donation drev til din velgørenhed eller organisation. Hvis du er en virksomhed, skal du overveje, hvilken type donation drev imødekommer behovene i den gruppe, du håber at kunne hjælpe.

  • En fødevare-drev er en fremragende løsning til at hjælpe fødevarer banker og dem uden midler til at forberede en ferie måltid.
  • Tøj drev er effektive til at hjælpe organisationer som Goodwill, Frelsens Hær og andre velgørende organisationer, der sælger eller giver væk tøj.
  • Toy drev er en af ​​de mest succesfulde typer drev. De hjælper distribuere blidt nye eller brugte legetøj til børn, der ikke kan modtage et stykke legetøj i løbet af ferien andet.
  • Bestil drev er muligheder for dem, der håber at bestanden et bibliotek eller skole, eller som ønsker at give gave af færdigheder til børn.
  • Husstand element drev kan være effektive for dem, der har brug for elementer såsom tæpper, arbejder apparater og møbler. Disse drev er mere udfordrende.

Disse typer af donation drev er effektive, når de opfylder behovene i gruppen. Hvis du er usikker, hvilke emner der er bedst for den organisation, du har planer om at donere til, høre velgørenhed direkte. Det er også nyttigt til at acceptere kontante donationer til velgørende organisationer på dit drev, så godt.

Sætte begivenhed Sammen

En donation drev er udfordrende at planlægge på grund af de forskellige aspekter at tage hensyn til. Først, skal du kontakte velgørenhed for at få oplysninger om, hvad organisationen behov under feriesæsonen. Derefter arbejder med organisationen at udvikle skiltning og til at håndtere eventuelle lovkrav. Nogle, der donerer måtte ønske at få en kvittering i skattemæssig henseende, f.eks. Den velgørende organisation kan hjælpe dig med at håndtere specifikke juridiske områder. Ideer til at overveje, når man planlægger begivenheden omfatter:

  • Saml en gruppe af mennesker til at planlægge begivenheden. Frivillige til at køre drevet er nødvendige.
  • Bestem hvor folk kan gøre donationer. Vælg høj trafik steder, der er tilgængelige. Få tilladelse fra disse placeringer til at oprette donation kasser eller stationer. Overvej indkøbscentre, indkøbscentre, skoler og kirker.
  • Annoncer for begivenheden. Brug forskellige metoder, herunder avisannoncer, skilte og bannere og online metoder.
  • Saml sponsorering efter behov. En radiostation kan være villig til at sende fra det sted til at fremme drevet. En kirke kan være villige til at skrive i flyers om donation drev. Kontakt lokale virksomheder til at anmode om donationer til reklame, materialer eller bare donationer til arrangementet.
  • Tildel frivillige til hver af de opgaver, herunder enkeltpersoner til at håndtere reklame, donation kontakter og indsamle donationer. Det er ofte nyttigt at have folk som er tildelt til at overvåge donation steder i hele begivenheden.

Når du har planlægningen gjort, sætte det i kraft. Jo mere tid du har til at kontakte sponsorer og velgørende direkte, jo bedre. Husk på, at mange ferie-drev er planlagt i god tid, selv om sommeren.

Gør det lykkedes

En ferie donation drev ofte tager en god portion fanfare at gøre det særlige. Jo mere interesse, du kan trække ind i begivenheden, jo mere vellykket arrangementet være. Få teenagere og unge voksne, der er involveret samt; der er ingen alder krav. Kommuniker med gruppen gennem hele arrangementet. Sørg for, at de, der frivilligt ved donation drev har anerkendelse i en eller anden måde, såsom gennem t-shirts med velgørenhed navn på dem eller ved indregning i trykt form.

Hele arrangementet, sikre, at frivillige indsamler doneret varer regelmæssigt og sende dem til velgørenhedsorganisationen selv. Hvis du indsamler donationer til din egen velgørenhed, dokumentere alle varer kommer ind i skattemæssig henseende og med god journalføring. Vær sikker på at sende takkebreve til alle sponsorer og store donorer.