Holde Hunde og familievenlig

Holde Hunde og familievenlig
Hold alle sikkert.

Røgalarmer kan holde din hund og din familie. Her er nogle nyttige tips fra gæst klummeskribent, Wendy Nan Rees.

En mærkelig lyd

Jeg skriver denne uges tip to grunde, den første er, at jeg hørte en sjov lyd dette tidligere weekend, og det tog mig en dag at finde ud af, hvad det var. For det andet at sikre, at vi alle kender med hver sæson forandring, vi skal gøre et par enkle kontroller gennem vores hjem for at sikre vores kæledyr og vores familier er sikre.

I stuen i mit hus har 13-fods hvælvede lofter med røgalarmer. Hvad jeg var ikke klar over, er, at de har batterier. I modsætning til hjemmet jeg byggede, blev disse røgdetektorer ikke forbundet i hjemmets elektriske system, og de har, skal vi sige, en "sidste anvendelsesdato" dato. Denne dato kom og det er det lyden jeg hørte, var - for at lade mig vide, at det var tid til at skifte batterierne. Det eneste problem var jeg havde ingen idé om, hvad lyden var, eller hvor det kommer fra. Husk, at det var 13 meter op i luften, i et rum, der anvendes til selskab. Det tog mig en hel dag og nat for at finde ud af, hvor lyden kommer fra.

Hver gang min hunde hørte sjove lyd - og det var ikke en almindelig bip eller brummer; Det var en sjov bøvs lyd - de ville alle bark. Så i 30 timer, havde jeg tre hunde gøen, og uanset hvor meget vi kiggede, kunne vi ikke finde hvor denne lyd kommer fra. Okay, det er pinligt, fordi jeg bor med en læge. Hallo? Når vi endelig fundet det, hvor dum tror du vi følte?

Tjek dine Detektorer

Jeg er her nu for at passere langs, endnu en gang, en anden lektie, jeg har lært af mine hunde. Med alle de brande, der har optrådt i Californien for nylig, det var heldigt for os havde vi ikke en brand i vores hjem. Som I alle kan ikke vide, i sidste uge havde vi de største brande på rekord i historien om staten Californien. Jeg har nu lært, at du ikke kun skal have en røgalarm i hvert rum, skal du tjekke batterierne gang om måneden og ændre dem hver sæson!

Nu til den sjove del. Gæt hvem havde til at forcere de 13-fods stigen for at få de gamle batterier ud og sætte nye batterier i? Ja, du gættede det, dit kæledyr livsstil rådgiver, Wendy. Hvordan jeg gjorde det, jeg vil aldrig vide, men hvad jeg har lært i de sidste par år, er, at hvis vi alle sætte vores sind til en opgave, vi kan sikkert finde en måde at gøre det. Og når det kommer til vores sikkerhed og sikkerheden for vores kæledyr, så jeg kan tænke på noget mere vigtigt. Venligst tage en halv time ud af din weekend, og gøre en sikkerhedskontrol omkring dit hjem. Du kan også tjekke for CO-emissioner. Du kan prep dine vinduer for vinteren, at forsegle dem til at hjælpe med at holde den kolde luft, men mest af alt for at sikre den luft du vil blive vejrtrækning hele vinteren er sikkert for dig, dine kæledyr og familie!

Tips

Når du går til din lokale home forbedring butik, bede om at se alle de forskellige typer af i hjemmet sikkerhedsudstyr kits og alarmsignaler ligesom i hjemmet kulilte-detektor. Husk disse tips når shopping:

  1. Røgalarmer og kulilte detektorer kan hjælpe med at redde livet for dig og dine kæledyr.
  2. Sørg for, at du har en fungerende røgalarm til at holde dig og dit kæledyr sikker.
  3. Test dine røgalarmer (er) en gang om måneden, og udskifte batteriet mindst to gange om året.
  4. Hold din røg alarm i top stand ved at rengøre den med en støvsuger til at fjerne støv, der kan have indsamlet på eller i det.
  5. Vær sikker når du tester din røg alarm. Brug et kosteskaft til at teste dem, der er svære at nå.

Flere tips fra Wendy

  • Betydningen af ​​Hund ID-tags
  • Den bekvemmelighed i Hund Trapper
  • Canine Bloddonorerne
  • Lav en beroligende lavendel hundehalsbånd