Holde din virksomhed Fit

Alt for ofte trænere er strakt tynd mellem at holde klienter sund og giver moralsk støtte udstationering klasse tidsplaner, indsamle betalinger, kommunikere med kunder og styre deres virksomheder. Mange undervisere er eksperter i mental og fysisk sundhed og gøre underværker for deres kunder ... .men ofte på bekostning af at køre en glat driftsøkonomiske.

I enklere gange, med mindre klient vagtplaner og færre klasser, det var let at håndtere ting med en telefon, et regneark og e-mail. For nogle undervisere kan det stadig være tilfældet, men for mange trænere sin få sværere at balancere personlige tid, klient tid, workout tid og stadig formår at sætte i gang for at holde din virksomhed kørende. Tingene kan blive meget kompliceret meget hurtigt.

Som med træning, er der værktøjer, der kan hjælpe dig med at styre din virksomhed og holde det sundt. E-mail er et fantastisk redskab og en fantastisk måde at holde kontakten med kunder som sidste minut detaljer kan ændre sig, men hvordan kan du håndtere 4 eller 5 klasser med 20 klienter i hver klasse, med nogle, der endnu ikke har betalt, nogle der har , nogle, der ønsker at annullere, nye kunder, der ønsker ind på en klasse, der er fuld? Føj til at opdatere din hjemmeside, indsamle betalinger, vel vidende, når at udstede en restitution eller ej, jonglering rabatter, passerer, sundhed registreringsformularer. Holde din virksomhed kørende kan spise op enhver tid du har tilbage!

Heldigvis er der værktøjer til rådighed for undervisere, der kan hjælpe. Her er nogle ting at se til;

Udstationering klasser online - Hvordan du lade nuværende kunder ved, hvad klasser er tilgængelige? Skriv dem online. Webudviklere er dyre, og da klassen tiderne skifter, kan det koste et bundt. En tjeneste, der lader dig sende dine egne skemaer er din bedste mulighed.

Udlejning klienter tilmelding og aflyse klasser online - Med travle hverdag kører klasser, der har tid til at tage telefonopkald og få kunder tilmeldt klasser, omlægge kunder, kontakt klienter at minde dem om en klasse, etc. En god service vil give dine kunder at tilmelde dig eller annullere online direkte fra din hjemmeside. Automatiske klasse påmindelser er bydende nødvendigt, da mennesker i disse dage har mere på deres sind og mindre tid til at huske tidligere foretagne forpligtelser.

Klasse grænser - Kig efter en service, der vil give en måde at begrænse, hvor mange kunder kan tilmelding til en klasse. Du kan ikke være effektiv, hvis du har for mange kunder til at arbejde med på et enkelt tidspunkt. En service, der giver en venteliste til fulde klasser er et plus.

Accepter betalinger online - En super praktisk måde at håndtere klient betalinger. Et godt værktøj vil give en måde for dig at lade kunderne betale for klasser online ... lige ind på din bankkonto plus holde styr på hvilke kunder har betalt for en klasse, der skylder dig en betaling og hvor meget de betalte.

Forudsat meddelelser - Email er en fantastisk måde at gå. Kig efter en tjeneste, der holder styr på, hvilke klienter deltager hvilke klasser, så du nemt kan e-maile de rigtige deltagere med sen bryde annonceringer. Bedre endnu, at en tjeneste, der sender automatisk e-mail til kunder minde dem af klasser, de tilmeldt, klasser, som du måske nødt til at aflyse, er endnu bedre.

Rapporter - Hvor mange klasse tilmeldinger har du haft i denne måned? Hvad med en liste over de kunder, der har tilmeldt sig klasser, men har ikke betalt dig endnu? En tjeneste, der giver dig rapporter vil fortælle dig, hvor godt din virksomhed klarer sig, og hvis det vokser.

Automatisk registrering - Før nogen kan tilmelding til en klasse, er det vigtigt at få dem udfylde et sundheds- tilmeldingsblanket. Uanset om du giver en downloades formular for kunderne at udfylde, eller en online-formular, at de kan udfylde, før du giver dem mulighed for at tilmelding til en klasse er en meget vigtig funktion for enhver tjeneste.

Teknisk support - Når kunder har brug for hjælp, de kommer til dig som ekspert. Med enhver tjeneste, forventer støtte, når du har problemer eller har brug for en ny funktion, der vil hjælpe dig. De bedste tjenester, giver gratis support.

Service omkostninger - Husk, at enhver tjeneste vil koste dig. Kig efter tjenester, som du har råd givet din månedlige træning indkomst. Vær opmærksom på omkostninger såsom udviklings- gebyrer, månedlige abonnementsafgifter, hosting gebyrer, skjulte gebyrer, opsætning gebyrer, teknisk support gebyrer mv

Disse "skjulte" omkostninger bør tages i betragtning, før du tilmelding til nogen tjeneste.

Kort sagt, enhver tjeneste, du kan bruge til at hjælpe med at styre din virksomhed bør let at bruge, være fleksibel, og giver alle eller nogle af de ovennævnte funktioner til en pris du kan betale.

--------
Peter Kelly er en freelance skribent baseret uden for Seattle, WA. Mens du arbejder med ejerne af hjemmesiden MyClassPro.com, Peter udviklede en interesse og generel forståelse af vanskeligheder Personlig træner ansigt, mens du kører gruppe kredsløb klasser og fitness boot camps.
--------