Højttalere: loftshøjtalere Tips

I Loft Højttalere - De Gode Nyheder

Loftmonteret højttalere vundet popularitet i 20'erne og 30'erne til brug i stormagasiner og teater lobbyer. Deres største fordel er inconspicuousness (monteret i et loft, kun højttalergitteret er synlig nedefra, og det er som regel malet til at matche det loft, som masker fra visning).

I dag, mange mennesker udnytter i loft højttalere til at udføre hele-house lyd og samtaleanlæg. Under højttalerne monteret i lofterne, af vejen, frigør værdifuld gulvplads og gør dit lydsystem næsten usynlig.

I Loft Højttalere - The Bad News

Loft monteret højttalere er stor for nogle programmer. Men hvis du er en sand audiophile, vil du finde nogle mangler. Når de er installeret, i loft højttalere kan ikke flyttes uden større arbejde. Også, det er næsten umuligt at have et par loftshøjtalere give præcis lydbillede og billedbehandling i forhold til korrekt konfigurerede tårn eller bog hylde højttalere. Hvis din største bekymring er at få musik ind i et rum, og du er ikke berørte af disse spørgsmål, kan en god i loft højttaler passer til dine behov.