Højtryksrensere: Start en højtryksspuling Business Tips

Varmt vand pres Vaskemaskiner

Når du vælger, hvilke højtryksrensere til at købe, når du starter et tryk vask virksomhed, beslutningen mellem koldt vand højtryksrensere og varmt vand højtryksrensere er noget kompliceret. Du er nødt til at overveje, hvad du planlægger at tilbyde i form af tjenester, og du nødt til at overveje, hvor meget du ønsker / behov for at bruge n rengøringsmidler og rengøringsmidler. For eksempel, som du uden tvivl kender, varmt vand er en naturlig emulgator, hvilket betyder at den ikke har brug for en masse ekstra kemisk hjælp til off snavs og andre stædige og klæbrige stoffer. Varmt vand / damp naturlige rengøring magt vil reducere din afhængighed af rengøringsmidler, der vil spare dig penge. I modsætning til koldt vand maskiner, kan Varmt / Steam vand maskiner tage sig af forretninger i koldt vejr. Du kan bruge Hot / dampbad vand maskiner i flåden vask, flad arbejde, miljø rengøring og hus vask. Du ønsker ikke at bruge varmt / Damp vand på træoverflader. Træfibrene blødgøre og svulme. (Lidt ligesom din hud, når det har været i et varmt karbad for lang.)

Hvor får du oplysninger om at starte en Power Washing Forretning

For at være bedre rustet til succes i din helt nye højtryksspuling virksomhed, er du nødt til at være godt informeret og godt trænet i alle aspekter af operationen. Der er flere kilder til oplysninger, som du kan finde nyttige.

1. Først og fremmest, tale med andre virksomhedsejere i dit område og blive bekendt med markedet.
2. Tal med andre operatører af pres vask virksomheder og dine fremtidige leverandører magt vask udstyr og magt vask kemikalier.
3. Gå til din lokale handelskammer og Small Business Association til at indhente oplysninger om virksomhedsledelse og drift, skat, juridiske spørgsmål, markedsføring og reklame.
4. Rådfør brancheforeninger for at få oplysninger om markedsudviklingen og miljøregler vedrørende magt vask industrien.

Der er en række af bøger, cd-rommer og fagtidsskrifter, der også kan hjælpe dig med at identificere potentielle faldgruber og potentielle indtægtskilder, som du kan være med udsigt.

Startkapital til et tryk Washing Forretning

Som krav på folks liv stiger, flere og flere husejere uddelegere deres husholdning rengøringsopgaver til professionelle entreprenører. Trykket vask business er ideelt for nogen, der ønsker at starte en virksomhed op fra bunden som investeringen entry level er relativt billig.

Kontakt din lokale Small Business Association og handelskammer for potentielle finansieringskilder. Der er særlige små virksomheder tilskud og lån til rådighed for minoriteter og kvinder ejede virksomheder, der kan hjælpe dig med at få en fod i døren.

Det er afgørende for dine chancer for succes, at du er i stand til at opretholde mindst et år og en halv af drift, før de bryder selv, så sørg for at medtage dette i din business planlægning, når du beregne din kræves højtryksspuling startkapital.

Valg af bedste højtryksrensere til en start-up virksomhed

Når du vælger en højtryksrenser til en start up virksomhed, du har brug for at faktor i et par ting. Hvad er min virksomhed kommer til at være? Et par nicher til at overveje. Fleet Vask, Store Front Rengøring, fjernelse af graffiti, Beton Rengøring. Når du beslutter dig på, hvad din rengøring det vil gøre din shopping lidt nemmere.

Du ønsker ikke at understørrelse dit udstyr, hvis muligt. Et par ting at overveje, når du vælger en højtryksrenser.

1. Varmt vand enheder ren bedre. En kold vand system er fantastisk til boligejer, men for enhver industriel typen arbejde, du vil ønsker varmt vand. Spørg dig selv dette, rengør jeg min retter med koldt vand? Ja de er dyrere, men du kan gøre så meget mere med en opvarmet enhed. Det arbejde, du udfører, vil også se bedre ud og du vil være i stand til at rense hurtigere. Hurtigere arbejde betyder flere penge.

2. Få en enhed med mindst 18hp. De V-twin motorer vil vare længere, og kan bruges til hele arbejdsdage. De lavere hestekræfter enheder bare ikke holde i det lange løb. Husk din starte en virksomhed. Tænk på dit køb som en investering.

3. Få en Skiftevis eller genereret enhed. Når shopping vil du se mange systemer derude, der er 12V-systemer. Disse træk electicity direkte fra motoren til at fyre brænderen system. Disse har tendens til at være problematisk, og får brug for tjeneste hurtigere end en bedre manipuleret enhed.

4. Få en højtryksrenser system med en garanti og få det skriftligt. Uden en garanti vil du incure alle reparationsomkostninger, hvis og når de sker.

5. Den billigste pris er ikke altid den bedste enhed til at købe. Hvis du køber fra en internet kun operation mere end sandsynligt vil du have en meget sværere ved at finde nogen at snakke med til at besvare selv de mest grundlæggende spørgsmål. Højtryksrensere som du kan købe på de fleste hjem forbedring pakhuse er ikke konstrueret til kommercielle arbejde. Du vil sandsynligvis bruge mere tid fastsættelse end vask, hvis du går den vej.

6. Sørg for at have gode gallon per minut eller GPM. En god pumpe vil skubbe omkring 4 til 5 gallon per minut.

7. Sørg for at du har en god tryk eller PSI (pounds per square inch) En god PSI Ratingen er omkring 3500 PSI.

Tøv ikke med at spørge en professionel der rådgivning. Se på, hvad konkurrenterne bruger at gøre der arbejde. Disse få ting vil sikkert dig en stor indsats og sorg i det lange løb.

John Davison

Få en fritagelse, før du vasker

Er rengøringsselskaber ansvarlig for skader bag sidespor? Du må hellere tro det, Bubba, medmindre du få dig en Damage Waiver. Du er den professionelle kontrakt renere. Som sådan du
skal være opmærksomme på mulighederne for at forårsage eller forårsage skade involveret i højtryksspuling et hus. Den bedste praksis er at fortælle boligejeren om potentielle skader risiko. Hvis de stadig ønsker at have dig Højtryksrensnings Thier hus, bede dem om at underskrive en dispensation attesterer den kendsgerning. Dette bør beskytte dig mod eventuelle problemer bør skader opstå under magt vaskeprocessen.

Hvad er de muligheder i Power Washing Business?

Nogle hjem relaterede anvendelser er traditionelle indtægtskilder, såsom dæk højtryksspuling eller magt vask bolig udendørsbrug. Der er mange flere områder, men hvor en magt vask virksomhed kan etablere dynamiske streams af indkomst, såsom bil detaljering, kommercielle markiser, tagrender, entranceways og indkørsler.

Fra beboelse til kommercielle og industrielle applikationer, højtryksspuling har et overraskende antal anvendelser og dets voksende popularitet vil resultere i endnu større muligheder for magt vask forretning.

Gennemsnitlige Industri Bedøm Retningslinjer

Mens priserne kan variere alt efter region, her er nogle gennemsnitstal for branchen, som du kan bruge til at måle prisen på dine egne tjenester.

Residential Services
Huse
$ 100 - $ 300 flad pris
$ 0,50 - $ 2,00 per lineær fod.
$ 0,10 - $ 0,20 per Sq. Ft.

Indkørsler & Fortove
$ 75 - $ 200 flad pris
$ 0,08 - $ 0,15 per Sq. Tage

Cedar Shake Tage - $ 0,60 - $ 0,90 per m².
Sammensætning Tage - $ 0,10 - $ 0,30 per m².

Mobile Homes

Single Wide - $ 40 - $ 55
Dobbelt Wide - $ 50 - $ 65

Eksportrådgivning
Ny Byggeri

Fjern Mørtel Tags fra New Brick - $ 0,18 - $ 0,30 per Sq. Ft.
Surface oprydning (wand spray ned) - $ 0,02 - .03 Sq. Ft.

Parkeringpladser, fortove & Drive-thrus

Banker / Restaurant Drive-tors - 8 - $ 30 per bane.
Parkeringspladser, garage gulve - $ 0,03 - $ 0,20 per m².
Parkeringspladser - $ 8 - $ 20 hver

At købe en højtryksrenser er kun begyndelsen

Udover de åbenlyse højtryksrensere, her er nogle grundlæggende elementer, du skal have til at starte i biz.

* Lastbil eller Van - (! Duh) Dit udstyr skal bo et sted. Du troede ikke, du ville bruge din mormors Yugo, vel?
* Vandslanger - God kvalitet lavtryk vandslanger (Double Duh!).
* Højtryksslanger - 50 fod bør gøre dig selv med en bærbar enhed.
* Tips - 0 grader, 15 grader, 25 grader, 40 grader og en kemisk Tip.
* Turbo Nozzle - Du skal denne ene til rengøring beton, bare ikke bruge det på træ.
* Overflade renere - kommer i flere størrelser og et par af stilarter.
* X-Jet - Dette er en vare, du skal have. Kan ikke gøre huse eller andre bygninger uden.
* Kemikalier og sæber - Hvad du er rengøring bestemmer hvilke kemikalier, du skal bruge, men der er mange store ting på markedet. For standard private tjenester tre rengøringsassistenter du bør holde handy er et hus vask, tagrende renere og beton renere. Job som nybyggeri oprydning, erhvervsbyggeri restaurering, graffitti fjernelse og dæk restaureringer vil hver kræver specialiserede kemikalier, som er diskuteret i detaljer på (hjemmeside adresse).

Må ikke være slap Om pres vask Priser

Når du taler med en potentiel kunde om omkostninger, ikke være slap. Du ønsker at komme på tværs som en pro, ikke en shmo. Så vær så specifik og som unsquishy om dine satser, som du kan være.

Dette vil gøre din potentielle kunde føler sig mere sikker i dig som en professionel. Du må ikke give indtryk af, at du gør det op som du går sammen, ved at sige ting som, "Uh, Hvordan x lyd?

I stedet være konkret: Sig, "for den grundlæggende huset vask vi opkræver X per kvadratfod", så et hus din størrelse bliver X. "Selvfølgelig, om nødvendigt, kan du altid justere din per kvadratfod sats.

Ned og beskidt: Kloak Jetters

Som man siger, forekommer ekskrementer, og når det sker, skal det mĺ tømt. Det er, hvor magt vaskemaskine kloak jetters kommer i. De typisk producerer tryk fra 2500 PSI til 4000 PSI, med høj vandstrøm vurderet til at skylle væk snavs af enhver art. Deres høje stak kapaciteter er lige, hvad lægen bestilt til at trække spuleslange lange afstande. Alle dyser er brugerdefinerede bores ud fra pumpens flow og tryk specifikationer til at gøre en første-satsen rengøringsjob. Disse kraftfulde drain jetters er perfekte til at bruge en magt spændeskive fjerne sæberester restkoncentrationer, fedt, hår og fødevarer blokeringer i afløb samt for vedligeholdelse og rengøring produkt strømningsveje linjer. De er også fantastisk til at skære rødder, fjerne mineralforekomster og korrosion, industrielle rør rengøring. Fordi de er bærbare og nem at bruge, disse el skiver er et glimrende valg for planlagte afløb rengøring som en del af et forebyggende vedligeholdelsesprogram.

Prisfastsættelse højtryksspuling Jobs korrekt

En almindelig fejl af nye virksomhedsejere er at underbyde de job for at få deres første kunder. Dette vil ikke kun skade din konkurrence, men det vil komme tilbage for at hjemsøge dig.

Det er sandsynligt, at i din højtryksspuling virksomhed vil du stole på Gentag forretning for en stor procentdel af din indtjening. Når du har underpriced et job for en klient, vil de forvente samme prisniveau for alle fremtidige job. Dette vil reducere din fortjeneste og forlænge tiden til at bryde selv.

På lang sigt, hvis man ikke prissætte dine opgaver korrekt vil du ikke være i stand til at opretholde din vedligeholdelse og udskiftning udstyr omkostninger, og kvaliteten af ​​dine tjenester vil lide, og dit omdømme.

Dualing lanser

Til at begynde med, behøver du ikke skamme, hvis du skal bruge en dobbelt lanse. Det sker for de bedste højtryksrensnings proffer, når de skal skifte frem og tilbage mellem to typer af dyser. For eksempel kan en dyse være 15 graders vinkel, og den anden en sæbe dyse. Der er sandsynligvis lige så mange kombinationer, som der er programmer. Den dobbelte lanse er udstyret med en rollover ventil, der gør det let at skifte mellem de to dyser. Bare slippe aftrækkeren og vip pistolen i retning af den ønskede dyse. Når du hører bold ændre rør, er du klar til at trykke på aftrækkeren. Nogle dobbelt lanser har et tryk justeringsknappen, så du kan regulere trykket efter behov. Der er en form for dobbelt lanse, der ikke har en ventil mellem de to lanser. Denne enhed brande begge dyser på en gang, så at sige, og renser en bredere sti ved at tillade fuld strøm gennem begge rør samtidigt.

Valg og vedligeholdelse af højtryksrensere Slanger

Ingen tvivl om det, den ydmyge slange er nøglen til din pres-vask operation. Hvis du har en slidt eller defekt slange, vil du have problemer med at tage sig af erhvervslivet. Du kan spare dig selv en masse sorg ved at vælge den rigtige slange, vel vidende begrænsningerne i vaskemaskinen, og tage sig tid til at vedligeholde det. Følg blot disse fornuftige guidleines.

* Vælg en slange, der opererer inden for temperaturområdet højtryksrenseren. Hvis en slange kører med vand, der er for varmt, kan slangen kerne blive skør og knække.

* Det samme gælder for ydervægge. En slange bør aldrig blive slæbt over en varm overflade eller lov til at lægge på en overflade, der er over dets temperatur rating.

* Hvis rengøring ved kemisk indsprøjtning, så brug en kemisk resistent slange.

* Vælg en passende slangelængde og muliggøre "puls afkortning" eller tilstrækkelig slæk til at rumme ændringen i slangelængde ved fuld tryk.

* Hvis koble mere end en slange, overveje foråret vagter til at beskytte slangen fra sprængfyldt hvor kobling og bøjning kan svække slangen.

* Følg producentens specifikationer om udvælgelse slange, og aldrig erstatte en slange, der er beregnet til et andet formål.

* Lav en visuel inspektion af slangen, kontrol hele længden for hudafskrabninger, snitsår og skader, der kan forårsages af forkert opbevaring, kemisk nedbrydning eller ekstreme temperaturer engagementer. Vær meget opmærksom på koblede led eller skader fra knæk.

* Hvis inspektionen afslører eventuelle skader, udskiftning af slangen er den sikreste måde at undgå potentiel fiasko og skade. Ødelæg slidte eller beskadigede slanger, så de ikke vil blive brugt ved en fejltagelse.

* Afløbsslanger efter hver brug og skyl slanger, der er blevet anvendt til kemisk rensning grundigt.

* Wind slanger omhyggeligt og løst. Skødesløs eller stram vikling af slanger kan forårsage knæk eller flade pletter.

* Udfyld søm, pløkker og kroge for andre end at hænge din slange opgaver. Opbevar altid din slange på en rulle for at undgå nedskæringer eller flade pletter.

* Undgå at opbevare dine slanger i temperaturer under frysepunktet. For at undgå eventuelle revner eller brister, altid lade en kold slange varme op før brug.

Højtryksrensere er konstrueret til at køre på bestemte pres. Brug en slange, der har en rating over det maksimale driftstryk af vaskemaskinen. Tilsidesætte aldrig sikkerhedskontroller på en højtryksrenser. Tilsidesætte flow, temperatur, vakuum eller tryk switche kan skabe en farlig situation. Efter producentens retningslinier og meget opmærksom på korrekt opbevaring og vedligeholdelse vil lade dig starte din næste højtryksspuling opgave uden frygt for at blive "spules".

Elementer, der bør starte en Pressure Washing Forretning

Din bedste chance, før du hopper ind i din nye venture er at udføre så meget forskning som du kan. Tal med andre mennesker i højtryksspuling forretning, leverandører og potentielle kunder til at bestemme, og hvad din position i det vil være.

Vurdere den type programmer, der er i efterspørgslen, og hvilken type tjenester, du vil være i stand til at tilbyde. Vurdere omkostningerne til det udstyr, du har brug for. Sørg for at du køber de rigtige højtryksrensere, rengøringsmidler og vedhæftede filer for de job, du tager på.

På niveauet opstart, er du sandsynligvis til at være iført mange hatte på samme tid. Administration af en højtryksspuling virksomhed vil kræve af dig et bredt sæt af færdigheder, herunder markedsføring, salg, opbevaring af registreringer, udstyr udvælgelse, medarbejderforhold, og prisfastsættelse af projekter. Det vil kræve et stort engagement og tid.

Hvis du har en familie, at sikre alle er ombord og forstår de krav, du skal til at stå over for, og at de deler din vision for en blomstrende fremtid. Jo mere du ved, før du starter jo bedre er dine chancer for at gøre det gennem det første udbud år af en ny virksomhed.