Højtryksrensere: Sådan højtryksrensnings et hegn Tips

Få det rigtige Enhed for magt vask dit Fence

Magt vask dit hegn kan være ligetil og let, hvis du har de rigtige værktøjer til at arbejde med. Hvis du leder efter den rigtige højtryksrenser til at bruge, kan du få en elektrisk model, der pedalarme ud 1.000-1.500 PSI af vand, hvis du har nem adgang til en elektrisk kilde. Hvis mobilitet er et problem, og du planlægger at bruge højtryksrenseren primært til hegn rengøring og andre udendørs opgaver, overveje en gasdrevne model i 2,000-2,400 PSI rækkevidde. Husk, du kan bruge de samme modeller for yderligere opgaver i hjemmet som rengøring din indkørsel, sidespor på dit hus, og tagrender.

Sådan højtryksrensnings din Fence

Anvisningerne for udarbejdelse af opgaven. Vandtrykket mellem 500-800 psi bør være tilstrækkeligt for pres vask dit hegn.

1. Hold spidsen af ​​sprøjten omkring 3-4 meter væk fra hegnet.

2. På denne afstand, skal du oprette en fan formet spray, der er omkring to eller tre meter bred. Det burde være nok kraft til hurtigt at rense din hegn.

3. Hvis hegnet er meget beskidt snavs ikke kommer ud, efterhånden bringe spray lidt nærmere, ser, at det ikke forårsager skade på træet.

4. Arbejde højtryksrenseren buer over overfladen af ​​hegnet.

5. Lad ikke rengøringsmiddel sidde i mere end 10 til 15 minutter, eller det vil tørre og efterlade rester.

6. Skyl med masser af frisk vand.

Spray Retningslinjer for højtryksspuling din Fence

Så du får klar til at vaske dit hegn. Det er vigtigt, at du angiver din dyse til den rigtige indstilling før højtryksspuling dit hegn. Du skal bruge en 40 "sprøjtemønster for optimale resultater. For en højtryksrenser uddelingen af ​​mindre end 2.000 PSI, holde din dyse om en mund væk fra dækket. På 2.000-3.000 PSI, kan din dyse være 1-2 meter væk. På 3.000 PSI, kan du dyse være op til tre meter væk.

Forberedelse Hegn for Pressure Washing

Den bedste ven til at vaske dit hegn vil være din højtryksrenser kombineret med en vidvinkel spids på 25 til 40 grader skaber en bredere spray til at beskytte træet mod skader.

** Brug ikke varmt vand højtryksrenser på hegnet. **

God kvalitet koldt vand magt vask udstyr, der når tryk mellem 500 og 800 psi er alt du behøver at gøre arbejdet ordentligt.

* Test magt spændeskive væk fra hegnet først, kommer til at vænne sig til fornemmelsen i hånden.
* Practice fejer en bue med spray, slutter hvert slag op og væk fra overfladen. Med dette forslag vil du undgå at efterlade mærker på hegnet blev rengøring slagtilfælde starter.
* Test højtryksrenser på en lille del af hegnet for at sikre, at trykket er korrekt justeret, og spray vil ikke forårsage nogen skade på træ.

Valg af det rigtige Cleaner til højtryksrensnings din Fence

At vælge den rigtige magt vask kemikalier vil være afgørende for at opnå gode resultater, når du renser dit hegn. Mange eksperter vil anbefale en syre baseret renere, fordi de er mindre farlige for den gennemsnitlige gør-det-selv at håndtere. Ulempen er, at syre rengøringsmidler er mindre effektive.

Der er imidlertid kommercielle rengøringsmidler såsom Biocleanse der er biologisk nedbrydelige og forbrugervenlig. Den kommer i to dele, som du kombinerer, før der ansøges. Disse rengøringsmidler er skånsom mod træet, men resulterer i en flot hegn. Lad aldrig rengøringsmidlet sidde på træet i mere end 15 minutter, eller det begynder at tørre og efterlade en rest. Skyl altid med masser af frisk vand.

Den rigtige Attachment for højtryksspuling din Fence

Du kan lave tryk vask dit hegn endnu nemmere ved at tilføje en vedhæftet fil til din enhed. For områder, der har caked på snavs, kan du prøve at tilføje en roterende børste til at skære igennem rodet områder. Denne vedhæftede fil vil fjerne overskydende snavs forsigtigt ved sin spinning handling og vil ikke skade den finish på din indhegning.

Fordelene ved højtryksspuling et hegn

Elementerne er at føre krig på træ hegn hele tiden. Solen svækker træfibre og regn gør træet svulme for meget. Temperaturvariationer er kontraherende og udvide hegnet hver dag. Du ved, der er problemer er du ser en grånende overflade, vridning og revner eller løse søm og skruer. Med tiden vil træet sidst revne, når indersiden af ​​træet bliver porøs og skør.

Rengøring hegn fjerner jævnligt snavs, mug og skimmel og åbner porerne i træet så din sealer vil obligation ordentligt. Power vask dit hegn vil forlænge dens levetid og spare dig penge i det lange løb.

Testing, Testing

Du får klar til at afslutte tryk vask dit hegn. Du har allerede sprøjtet på vaskemidlet og efterlod den på i fem til 10 minutter. Nu hvad? Indstil din dyse magt til høj og du teste et område først, før du begynder at sprøjte ned hele hegnet. Pick et ikke synligt område og justere vandtrykket efter behov. Hvis du arbejder med et træ hegn, plukke 1-2 brædder ad gangen og spray efter træets årer. Derefter gå videre til næste afsnit og fortsætte på samme måde, indtil du er færdig.

Mousserende Links

Pres vask dit hegn, uanset om det er kædeled eller træ kan gøre underværker. For at få det funklende glans tilbage i din metalhegn, starte med en smal sprøjtemønster, omkring en mund og en halv bred. Opretholde en konstant bevægelse og afstand til at holde en ensartet udseende i din rengøres hegn. Før du ved af det, vil din hegnet blive skinnende igen.

Bottoms Up!

Snavs og jord har opbygget og nu er det tid til at lægge pres vaske dit hegnet igen. Den bedste måde at gøre det er at gøre det rigtigt. Når du forbereder at sprøjte dit hegn med rengøringsmiddel, indstille din dyse på lav. Derefter spray din hegnet fra bunden og derefter arbejde dig op til toppen. Arbejde afsnit for afsnit, indtil du har dækket et godt område og du er klar til at bruge højtryksrenser for at skylle. Husk altid at forlade dit vaskemiddel på i fem til ti minutter og fugte som nødvendigt, indtil du er parat til at skylle.

Sikkerhed Retningslinjer for højtryksspuling et hegn

Der er et par grundlæggende magt spændeskive sikkerhedsmæssige tips til at følge rundt højtryksspuling udstyr. Husk, at det er en magt værktøj, og som sådan det skal være sikkert væk fra utilgængeligt for børn. Bær øjenbeskyttelse og passende tøj og aldrig pege magt spændeskive dyse på en anden person eller dig selv.