Højtryksrensere: Højtryksrenser Sikkerhedstips

Højtryksrenseren Spray

Hver højtryksrenser brugervejledning advarer læseren ikke at pege spray på mennesker eller dyr, fordi trykket er højt nok til at forårsage alvorlig personskade. Dette pres er en potentiel fare på andre måder, især til fingrene. Forsøg aldrig at ændre sprøjtemønstre eller dyser, mens sprayen er tændt. Du bør også sørge for at forhindre en uventet spray ved at gemme højtryksrenseren i "lukket" eller slukket position. Aktivering højtryksrenseren med dysen lukket eller slukket holder dig i kontrol over vand på alle tidspunkter, og forhindrer slangen eller staven fra sparke tilbage på dig. Når du er færdig med at sprøjte for dagen og højtryksrenseren er slukket, skal du sørge for du kan klemme aftrækkeren på en pistol-stil tryllestav at aflaste noget pres tilbage i slangen.

Hvad din manual siger

Når du bruger en højtryksrenser, er det vigtigt at vide, hvad din ejermanual anbefaler i form af slange diameter, den nødvendige vandmængde (gallon per minut), og endda hvad slags forlængerledninger at bruge. Følg vejledningen til punkt og prikke på disse områder. Vidste du, at mange højtryksrensere have retningslinjer om, hvad slags stik til stikket i? Mange typer af højtryksrensere bør kun bruges med en stikkontakt, der er beskyttet af et HFI-afbryder, eller GFCI. Dette forhindrer elektriske stød risici. Power skiver, der bærer dette krav bør også bruges på en "ikke-delt" stikkontakt. Før du starter nogen form for rengøring job, skal du være fortrolig med, hvordan du hurtigt stoppe og slukke højtryksrenseren i tilfælde af enhver nødsituation, elektrisk eller anden måde.

Højtryksrensere og elektricitet

Det synes indlysende for nogle, men mange glemmer, at bruge en højtryksrenser sætter operatøren i fare, når de arbejder for tæt på højspændingsledninger, stikkontakter og andre kilder til elektricitet. Ligesom en kite kan være farlige, når for tæt på højspændingsledninger, kan længden af ​​en magt vaskemaskine s spray være en potentiel elektrisk fare. Den største fare? Lade vandet "bue" fra rengøringsområdet i den blå luft. Hvis strømmen af ​​vand forbinder med en el-kilde, kan elektrisk være resultatet. Mange power skiver er "dobbeltisoleret", som kan forhindre dig i at skade, men den nu våde el kilde stadig udgør en fare for andre. Ved drift højtryksrenseren, lad ikke spray vandre ud overfladen du er rengøring. Vær opmærksom på placeringen af ​​eventuelle elkabler, sikringsbokse, eller generatorer i nærheden. Du kan undgå personskade, men skødesløs brug af en vaskemaskine kan resultere i en blackout, elektrisk brand eller andre alvorlige konsekvenser.

Power Skive Afstande

Nogle mennesker er tilbageholdende med at bruge magt skiver, som regel fordi de har set et dæk eller vægflade ødelagt af forkert brug af vaskemaskinen. Disse overflader kan blive ødelagt, når operatøren holder skiven alt for tæt på det område, der rengøres. Det er vigtigt at blive fortrolig med magt spændeskive ved begyndende med spray langt væk fra overfladen og gradvist at finde den rigtige afstand til rengøring. Hold spray for tæt (inches i stedet for fødder væk) ikke alene ødelægger overfladen renses, er det også en øjenskader. Du bør ikke se stykker af dine dæk eller væg flyvende væk under renseprocessen. Hold spray for tæt på overfladen skaber også en fare, hvis vandet afbøjer fra væggen eller dæk i øjnene. Fortæl din leverandør præcis, hvad du planlægger at bruge magt spændeskive for og få nogle råd, før du køber.

Højtryksrenser Tilbageslag

At lære at bruge en højtryksrenser sikkert omfatter at vide, hvordan det vil opføre sig, når vandtrykket første gang anvendes. Ved du, om din model har en tendens til at sparke tilbage, når dette tryk starter? Hvis ikke, passe på, når at vænne sig til dit udstyr. Grip sprøjtepistolen med begge hænder og være klar til magt spændeskive wand til "hoppe". Du kan opleve dette på to måder. Når når spray er tændt og igen, når vandet påføres den overflade, der rengøres. Dette er grunden til producenterne fraråder drive en højtryksrenser fra trappestiger, stilladser og andre platforme, tip eller svaje let. Du kan finde dig selv ude af stand til at styre strømmen vasker, din saldo eller begge dele.

Vinter Pump Protection

Det er vigtigt at gøre dig bekendt med højtryksrensnings sikkerhedstips. For eksempel, hvis du bor i et koldt klima, kan du står over for nogle uoprettelige skader med pumpen i højtryksrenseren. Frosne vand vil udvide og eventuelt resterende væske i din pumpe kan give problemer. For at undgå knækkede og bristede dele, skal du sørge for, at du gør følgende:

• Opbevar pumpen i et varmt område.
• Brug trykluft til at frigive den resterende væske.
• Kør en blanding af 50% frostvæske og 50% vand gennem pumpen.

Bemærk: Kontroller producentens anbefalinger til vinter sikkerhed for højtryksrenseren.

Sig Nej til blegning

Nogle folk tror at bruge blegemiddel med deres højtryksrenser i stedet for godkendte tryk vask kemikalier er OK modsætning til populær tro, det er ikke sandt. Må ikke nogensinde tilføje blegemiddel til højtryksrenseren. Det kan beskadige dele inden pistolen tryllestav, slange og pumper. Brug altid kun kemikalier, der er godkendt til brug med højtryksrenseren. Det vil hjælpe med at holde din enhed kørende og holde miljøet ren samt.

Sikkerhed Tjekliste

Højtryksrenseren vil komme med sin egen indbyggede sikkerhedsfunktioner. Det er altid en god ide at tjekke for at sikre dele fungerer korrekt, så du ikke har nogen sikkerhedsmæssige problemer ned linjen. Sørg for at dine aflastninger og termisk sikkerhedsventiler er i god stand. Disse dele forhindrer temperaturen og trykket af vandet i at nå usikre niveauer. Olieniveauet indikatoren på højtryksrenseren lader dig vide, at apparatet er korrekt smurt.

Brug det rigtige tryk Washing Chemical

Det er vigtigt at sikre, at du vælger den rigtige højtryksspuling kemikalie til den rigtige rengøring ansøgning og følg producentens anvisninger til brug. Mange producenter af højtryksrensere har en specifik liste over godkendte til brug med deres udstyr rengøringsmidler. Dette er ikke kun sikrer optimal ydeevne med din rengøring enhed, men sikker drift samt. Højtryksspuling kemikalier har specifikke anvendelser. Valg af forkert højtryksspuling kemikalie kunne også betyde, vil du ødelægge overfladen du er rengøring.

Sikkerhed med Gas Enheder

Betjening af en benzin drevne højtryksrenser kræver særlig opmærksomhed på højtryksrenser sikkerhedstips. Sørg for at drive et gasdrevet enhed udendørs for at forhindre indånding brændstof. Brug ikke højtryksrenser nærheden af ​​brændbart materiale såsom fortynder; en eksplosion kan forekomme. I tilfælde en gaslækage sker, må du ikke røre nogen elektriske kontakter og slukke enheden via breaker switch. Forlad området, og underrette gasleverandøren.

Operating Sikkerhed

Husk disse retningslinjer for at undgå fysisk skade, når du har brugt højtryksrenseren:

• Bær beskyttende ansigtsbeskyttelse, når du betjener en højtryksrenser når det er hensigtsmæssigt.
• Sørg for, at motoren er slukket, hvis du fylder brændstoftanken.
• Før du tænder eller betjene maskinen, skal du sørge for alle slangetilslutninger er låst på plads.
• Sørg for at hægte sig på sikkerhedslåsen på aftrækkeren på pistolen ventil, hvis den ikke er i brug.

Den rigtige dyse

Sommetider højtryksrenser sikkerhedstip omfatter ikke betydningen af ​​at vælge den rigtige dyse. Må ikke bare bruge nogen dyse med højtryksrenseren. Hvis du vil beholde de overflader, som du rengøring i god form, skal du kontrollere, at dysen, du bruger, er passende for det job, du laver. Ved hjælp af en dyse, der koncentrerer for meget pres kan beskadige visse overflader, ligesom træ.

Ophold Grounded

Hvis du rense dit hjem med en højtryksrenser, er det altid bedst at rense fra jorden. Undgå at klatre på stiger. Håndtering en højtryksrenser kan gøre din fod ustabil og føre til fald. For ud af tilgængelige områder, skal du bruge en udvidelse som en spray arm til at hjælpe dig ren.

Brug Bionedbrydelig højtryksspuling Kemikalier

Med antallet af pres vaske kemikalier på markedet, at vælge en renere, du kan bruge sikkert omkring mennesker og udstyr kan være svært. Brug et rengøringsmiddel, der er biologisk nedbrydelige og godkendt af USDA, snarere end en billig erstatning. Disse rengøringsmidler bære ingen ubehagelige lugte, er sikre for miljøet, og er sikre for brugerne. Hvad er endnu bedre, de ikke skade overflader, du rengøring.

Forebyggende foranstaltninger

Den bedste måde at undgå ulykker og skader, når de opererer en højtryksrenser er at være opmærksom højtryksrenser sikkerhedstips, der beskæftiger forebyggende foranstaltninger. For at opretholde sikkerheden, så tjek denne liste:

• Gør dig bekendt med betjeningsvejledningen før betjening højtryksrenseren.
• Hold højtryksrenseren på et stabilt underlag med passende afløb for at forhindre glider.
• Hold din dyse spray væk fra eventuelle elektriske kilder som elledninger og elektriske ledninger.
• Efterlad aldrig din enhed køre uden opsyn.

Elektrisk fare

Hvis du ønsker at betjene højtryksrenseren eller højtryksrensnings pumper til at gøre udendørs arbejde, er det ekstremt vigtigt at holde øje med alle elektriske farer, du kan støde - elkabler, kredsløb kasser, telefon- forgreningsdåser og andre udendørs inventar. Du kan ikke nødvendigvis være i personlig fare, men ved hjælp af vand pumper udendørs potentielt kunne proppen og alvorlig skade denne form for udendørs elektrisk udstyr. Du må ikke gøre dig selv til ansvar ved skødesløs brug af din vandforsyning!