Højere forekomst af skilsmisse med autisme Diagnose

Højere forekomst af skilsmisse med autisme Diagnose
Ægteskaber kan trives med autisme.

Er der en højere forekomst af skilsmisse med autisme diagnose? De daglige krav til livet med autisme kan forårsage stress på nogle familier, som fører til en populær tro, at skilsmisse er højere i familier ramt af gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Men en 2010 Kennedy Krieger Institute Undersøgelsen dette spørgsmål, og fandt, at de fleste familier, der beskæftiger sig med autisme forblive gift.

Højere forekomst af skilsmisse med autisme Diagnose Myte

Den udbredte opfattelse af, at familier, der er ramt af autisme har en skilsmisseprocent så højt som 80 procent har været omkring år og blev ofte citeret af både store publikationer og autisme organisationer. Figuren, som var mere end dobbelt så høj som den generelle amerikanske skilsmisser, alarmeret mange familier. Det høje tal afskrækket mange forældre kæmper for at skabe sunde familie miljøer samtidig bygge stærke ægteskaber.

Den oprindelige kilde til de 80 procent autisme skilsmisseprocent tal er uklart, hvilket gjorde Kennedy Krieger Institute spørgsmålstegn ved dens troværdighed. At en udokumenteret tal var så populær i autisme samfund førte til 2010-undersøgelse for at finde ud af, hvordan autisme påvirker ægteskaber.

2010 Undersøgelse af Autism skilsmisser

Brian Freedman, ph.d., leder af undersøgelsen og klinisk direktør for Center for Autisme og lidelser på Kennedy Krieger Institute, havde arbejdet med mange familier med autistiske børn, der mente, at 80 procent skilsmisser figur. I en maj 2010 Science Daily interview, Freedman sagde, at forældre er ramt af autisme "ikke ved, hvad fremtiden bringer for deres barn, og føler som følelse af håbløshed om fremtiden for deres ægteskab samt - næsten som at få en diagnose af autisme og en diagnose af skilsmisse på samme tid. "

Freedman erkendte, at tidligere undersøgelser, der diskuteres stress forældrerollen et barn med autisme kan forårsage. En af disse undersøgelser, en 2007 University of North Carolina undersøgelse fandt, at mødre til børn med autisme kan være tilbøjelige til depression. Endnu ingen undersøgelse havde undersøgt nogen rolle, at autisme kan spille i en skilsmisse. Freedman og hans forskerteam ønskede at undersøge, om der er nogen videnskabelige beviser, der indikerer en høj forekomst af skilsmisse med autisme diagnose.

Forskere havde en udfordring, fordi der var næppe empirisk eller epidemiologisk forskning om graden af ​​separation og skilsmisse blandt forældre med autistiske børn. Forskerholdet anvendte data fra 2007 Nationalt Kortlægning af børns sundhed, der tillod dem at vurdere 77.911 børn i alderen 3 og 17.

Autisme ikke øger Skilsmisse Risk

Kennedy Krieger Institute forskere undersøgt den nationale Survey af børns sundhedsdata og identificerede faktorer i begge familier er ramt af autisme og nonautistic familier, der kan belaste et ægteskab. Selvom forældrerollen et barn med autisme kan forårsage stress, var der ikke tilstrækkelig dokumentation for, at autisme er med til at skille mere end andre uafhængige faktorer, der kan påvirke et ægteskab. Forskerne fandt, at forældrerollen et barn med autisme er ikke en skilsmisse risiko. Faktisk fleste forældre med autistiske børn i undersøgelsen var gift og leve sammen.

Betydningen af ​​autisme Skilsmisse Study

Kennedy Krieger Studiet viste, at den højere forekomst af skilsmisse med autisme diagnose er en myte. Freedman og forskerne ser undersøgelsen som en demonstration af, at ægteskaber kan overleve en autisme diagnose og opfordrer til mere forskning i, hvordan parfamilier med autistiske børn håndtere stress og holde deres ægteskab stærk.

Familie Støtte til autisme Hjælper Vielser

En måde familier kan lære at håndtere hverdagen med autisme er at bruge autisme support. Forældre, der deltager i lokale støtte autisme støttegrupper og tjenester for hele familien kan være nemmere at håndtere stress og skabe et sundt familiemiljø. Det er nemt for forældre med et barn med autisme til at fokusere det meste af deres daglige opmærksomhed på at finde en effektiv behandling plan for barnet og ikke har tid til hinanden. Autisme familie støttegrupper bringe mennesker sammen, som deler oplevelsen af ​​at leve med en elsket med autisme. Udveksling af ideer og moralsk støtte kan hjælpe par finde ud af at passe deres barn og pleje deres ægteskaber. Et godt sted at søge efter lokale autisme støttegrupper er Autism Society of America hjemmeside.

Ægteskaber kan trives med autisme

2010 Kennedy Krieger undersøgelse Den giver håb for forældre til børn med autisme til at være optimistisk om deres ægteskab. Hverdagen med autisme kan præsentere udfordringer, men familieliv og ægteskab kan stadig trives og blive fyldt med lykke.