Hockey: Sund og rask og egnet til Hockey Tips

Undgå Slik Før et spil

Mange spillere nyder chokoladebarer og slik før spil. Ved udarbejdelsen af ​​et spil holde sig væk fra disse emner, fordi de ikke er pålidelige energikilder. Fødevarer såsom pasta er gode kilder til energi samt frugt og grøntsager. Har både protein og kulhydrat i din pre-game måltid, med kun lidt fedt.

Træning

Når en spiller får til træningslejr i september og er ude af form, vil han sandsynligvis blive overset som en vigtig aktør. Off-season træning er afgørende for at forbedre din hockey færdigheder, fordi de holder dig i form til den kommende sæson.

Hockey hjælper med at holde dig i form

Mange mennesker tror, ​​at hvis du spiller en sport, vil du være i form på ingen tid. Det er til dels rigtigt, men med hockey, som enhver anden sport, du har brug for andre motion samt sund kost til at udvikle en stærkere build.

Spil Nice, Drenge! Berømte Hockey Fights

Det er vanskeligt at bestemme den værste kamp i historien om hockey. Der er så mange store dem at vælge imellem! Eventuelle kampe indeholdende Tie Domi, Joey Kocur, Bob Probert, Stu Grimson, Georges Laraque eller Rob Ray ville topper listen. Men en af ​​de værste overordnede kampe, "henrykkede" hockey fans fandt sted i "1997 Brawl i Hockeytown" mellem Colorado Avalanche og Detroit Red Wings. Et år tidligere til spillet, Av s (Avalanche) Claude Lemieux ramte Wings 'Kris Draper bagfra og smadrede hans ansigt ind i bestyrelserne, der forårsager omfattende nedskæringer, der er nødvendige for kirurgi til at reparere. Alle vidste, at i sidste ende ville der være tilbagebetalingstid for dette. Den 26. marts 1997 hos Joe Louis Arena, skete det endelig. Spillet var fuld af store hits og scrums på hver fløjte. Under et slagsmål mellem Detroit Igor Larionov og Av Peter Forseberg, Darren McCarty blind-sidet Lemieux pladsen mellem øjnene, droppe ham til knæene. Efter et par øverste nedskæringer, McCarty slæbte ham til bestyrelserne, hvor han smadrede hans ansigt et par gange med sit knæ. Patrick Roy, målmand for Av s, skøjtede til Lemieux til hjælp. Halvvejs ned isen, blev han mødt af Brendan Shanahan flyvende underarm. Detroit målmand, Mike Vernon, så squared off på center is med Roy, før endelig tager ham ned. En blodig Lemieux blev hjulpet fra isen, da han næsten ikke kunne skate eller stå for den sags skyld!

Off ice træning for unge spillere

På dette tidlige tidspunkt er det vigtigt at udvikle hele atlet. Jeg vil spille en masse fodbold, håndbold og basketball med passerer regler og gode vaner som vender bolden give og gå, alle dække en modstander fra målet side osv Så ville jeg have dem gøre en masse gymnastik aktiviteter, hvor de skal koordineres, stærk og adræt at flytte deres egen krop på forskellige måder.
Hockey specifik Jeg vil spille en masse bold og gulv hockey og praksis stickhandling med en bold og skyde omkring 50 skud pr dag for de helt unge og 100 per dag for 12 og op.

De spillere 11 og derover kan lære grundlæggende holdspil begreber, efter at de forstår at gøre en ordentlig 1-1 til 3-3 på angreb og forsvar. Så første arbejde med at udvikle generelle fitness, små situationen færdigheder, gode spilleegenskaber vaner og atletiske og derefter bliver mere hockey specifikke efter udbrud af puberteten.

Den inline hockey er også en god idé. De færdigheder er de samme, og en masse af den skating teknik er den samme (men centrum af balance er anderledes på rullerne)

Held og lykke,

Høje Kulhydrater

Så du er på udkig efter nogle fødevarer, der er høj i kulhydrater? De bedste fødevarer at spise ville være pasta eller ris og dampede grøntsager. Sørg for at have disse i mindst 3 timer, før du spiller, så du har tid til at fordøje.

Undgå sodavand

Når det kommer til drikkevarer før en hockey spil, vand er bedst, med Gatorade eller saft kommer i anden. Uanset hvad du gør, holde sig væk fra sodavand.

Elbow Inflammation

Betændte albuer skal ikke rodet med. Hvis du kommer til skade din albue, altid is det og sørg hævelsen går ned, før du spiller igen. Falder på den kunne risikere en større skade på karriere-slutter type.

Vand er nøglen

Så du spekulerer hvad kan holde dig i gang, når det kommer til udholdenhed. Den bedste ting at gøre, er altid i vand i løbet af et hockey spil samt før du spiller.