Hockey: Coaching Hockey Tips

Coaching er undervisning

Coaching unge i hockey eller anden sport er primært en undervisning holdning.

Som enhver anden undervisning opgave, instruktøren har brug for at have følgende egenskaber:

Kompetenceudvikling i emnet

Organisatoriske færdigheder

Stærke kommunikationsevner

Lederskab Færdigheder

Passion for det emne, der undervises

Et ønske om at forbedre som lærer / coach (forpligtelse)

Hockey er en meget dynamisk spil, der kræver et væld af individuelle færdigheder og evne til teamwork. Hver træner har brug for at kunne vurdere alle de færdigheder af hver spiller, og derefter beslutte, hvordan man bedst til at coache holdet. Når vurderingen er afsluttet en coach kan thendetermine hvor at fokusere praksis tid, så alle spillerne har mulighed for at forbedre deres individuelle færdigheder og deres evne til teamwork.

Hver sæson vil bringe nye udfordringer og kloge trænere skræddersy deres sæson plan til talent, de har. Den siger, "Vi coacher teamet, vi har, ikke den, vi ville ønske, vi havde" er helt rigtigt.

Så dette er alt godt i teorien, men hvad betyder det for dig? Måske kan jeg bringe det ned til isen niveau med nogle eksempler og forslag.

Boremaskiner bruges til at undervise i specifikke færdigheder enten individuel eller team. Hvert bore har en primær målsætning og måske en eller flere sekundære mål. De fleste Alle øvelser har en eller to pædagogiske punkter, en coach har brug for at forstå og derefter kommunikere til spillerne på en regelmæssig basis. Fortælle dine spillere formålet med hver boret er meget vigtigt. Så de ved, hvor de skal fokusere deres opmærksomhed.

Undervisningen metode er beskrevet som følger:

Fortæl-Demonstrere-Overhold-Korrekt. Denne sekvens omfatter de tre dominerer læringsstile, at enkeltpersoner favoriserer. Det er vigtigt at udnytte denne proces for alle dine øvelser, så alle dine spillere forstår hver boremaskine. Observere og korrekte "aspekt af processen. Det er her, gummi opfylder vej. Først og fremmest træneren nødt til at overholde afspilleren som boret udføres. Er skater gør det korrekt? Hvis ikke, så spilleren skal stoppes og vist den rigtige måde at gøre boret. At tillade skatere til stadighed gøre øvelser forkert er en bjørnetjeneste til spillerne og doven på den del af træneren.

Det område, der er sværest for mange busser er "

Hvis de gør dem forkert de vil udvikle dårlige vaner, der vil forkorte deres spillende dage. Spillere, der har dårlige vaner, når de er 15 år gamle har kun deres trænere at takke (skylden).

Et eksempel, der er let at observere er crossovers foruddannede på en cirkel. Mange unge spillere er ubehageligt på deres udvendige kanter og derfor ikke krydse over og slut af med et skub fra undersiden ben. I stedet de hurtigt skifte til den udvendige skøjte og gentage processen igen og igen og derefter hurtigere at øge hastigheden. Problemet med dette er, at aldrig blive fortrolig med yderkanten, og de har problemer med at håndtere pucken med sådan en urolig bevægelse. Selv om de kan gå lidt hurtigere med de hurtige skridt der er en grænse for deres evne til at accelerere, når de vender. Løsningen isto sinke dem og foretage de skatere udføre færdigheden korrekt. Dette skal være en konsekvent budskab fra mider hele vejen gennem gymnasiet.

Korrektion spillere er også lidt af en kunst. Players 'ofte gange er lidt følsomme over for konstruktiv kritik. Der er mange måder at gå om det og har succes. Sætning som;

"Jeg vil gerne have dig til at prøve at gøre det en lidt anden måde" eller "venligst se hvordan jeg gør det"

eller måske "Jeg tror, ​​at hvis du kan forbedre denne færdighed det vil hjælpe dig tage dit spil til det

næste niveau. Har du lyst til at prøve at gøre det? "

At straffe spillere verbalt eller med aktiviteter som push ups, når de ikke gør en færdighed boremaskine viser svaghed hos træneren korrekt. Tålmodighed og kvalitet gentagelser vil gøre dine spillere bedre.

I den akademiske verden lærerne konstant at lære nye måder at undervise. På de øverste niveauer i coaching profession, er trænerne også på udkig efter nye måder at undervise deres spillere. Jeg er en del af et uformelt netværk af trænere og udviklings- mennesker, der er dedikeret til at finde bedre måder at undervise spillet. Vi attendsymposiums her og i Europa. Vi laver præsentationer på coaching klinikker, dele videoer og ideer med, som vil hjælpe os et trænere. Det er virkelig vigtigt, at ungdomsorganisationer trænere løbende forbedre deres videngrundlag og coaching færdigheder. De USA Hockey CEP klinikker er kun en begyndelse til processen ikke slutningen.

At udvikle sig til en højt kvalificeret spiller tager 10000 timer af praksis og spille.

At lære at coache godt også tager mange års coaching og lære af erfaringer og fra andre trænere. I betragtning af de mange liv, vi alle røre indsatsen er umagen værd.

Fra sæsonen er en tid til trænere til at forbedre

April er et godt tidspunkt at gennemgå sidste sæson og vurdere, hvad der virkede og hvad der ikke gjorde. Brug lidt tid at læse bøger fra velkendte succesfulde trænere fra alle sportsgrene. Som du planlægger til næste sæson forsøge at indarbejde nye idéer og dine nye coaching færdigheder. Tag dig tid til at deltage i et USA Hockey niveau 4 clinc at høre gode ideer og stategies til busser i alle aldersgrupper spillere.

Avancerede Coaching idéer og forslag

I spillet af hockey spillet præstation er summen af ​​alle de erhvervede færdigheder i de enkelte spillere. Evnen af ​​spillerne er bestemt af deres gruppering af alle de erhvervede færdigheder og at kunne bruge dem som situationen kræver. Som trænere vi forsøger at simulere spil situationer i praksis i den teori, at dette vil forbedre holdets præstationer. For at blive bedre trænere og for bedre at forberede vores spillere til spil, er det vigtigt at forstå de grundlæggende principper for kompetenceudvikling og forholdet af færdigheder til skøjteløb.

Som med skøjteløb eller andre færdigheder er det vigtigt at nedbryde de over al dygtighed i mindre stykker og øve elementerne i "game relaterede" scenarier. Spillet relaterede dygtighed struktur udtrykker tekniske / repeterbarhed og spil som kontinuitet i f færdigheder. Konsistensen af ​​teknikker i sammenkædede færdigheder og koblinger af bevægelser bodysegments er resultatindikatorer. Spillet relaterede dygtighed struktur er et resultat af den specifikke neuro muskulær begavelse af afspilleren, kognitiv følsomhed og organisering af praksis sessioner.

Den neuro-muskulære maskiner af kroppen styrer neuro-motorik. En gentagelse af forskellige strukturerede motoriske stimuli medfører en forbedring og styrkelse af spille vaner. Registrering og opbevaring af begivenhederne og deres opsporing i specifikke analoge situationer foregår langs forbinder, centrale og perifere neurale veje af kroppen. De motorik af spillet således bliver automatiseret.

Med andre ord skal praksis indeholde eller være repræsentativ for sektioner eller situationer, der opstår i et spil. En anden måde at tænke på dette er at praktisere "fælles tilbagevendende situationer"

De motorik i spillet omfatter to væsentlige kategorier af bevægelse;

"

Dynamiske komponent- kilder afsætte bevægelse (styrke, hastighed) muliggjort af en metabolisk ernæring af muskel arbejdskraft; og

!

De motorik af spillet kræver at erhverve en bred vifte af tilknyttede færdigheder og tilknyttede bevægelser. Træningssessioner skal fokusere på at udøve primære muskelgrupper, som initierer forbindelser mellem færdigheder og skøjteløb. Målet er at opnå konsistens i teknikken med tilknyttede færdigheder og skøjteløb. Foreningen af ​​spilrelaterede færdigheder og skøjteløb (den vigtigste mover) resulterer i standardiserede og forbundne motoriske sammenkædninger er forbundet med et bestemt segment af spillet.

Begrebet motorik i spillet er baseret på den kinematiske inddragelse af segmenterne (ben, arme og overkrop) og kobling deres bevægelser. For at opnå spil relaterede færdigheder spilleren skal linker skøjteløb til andre dele af kroppen (feinting, dodging og skydning).

Samspillet mellem ovennævnte elementer regulerer og styrer somatisk dynamisk stability.The dynamisk krop balance indebærer en bevægelse samarbejde mønster og er grundlaget for tekniske færdigheder (hurtig hånd- rolig footwork- langsomme hænder). Krop stabilitet bestemmes af følgende faktorer:

Motorisk komponent- en ydre kinematisk komponent, der objektivt kan observeres. Dette er som følge af den neuro-muskulære maskiner af kroppen, der er initiativtager, associerede virksomheder og par bevægelser.

"

Bærende central motorics- SKATING

!

Så hvad betyder alt dette for en ungdom hockey coach? Måske er vi nødt til at re tænke lidt over, hvordan vi praktiserer, hvis vi ønsker, at vores spillere til at udvikle deres fulde potentiale. Så her er nogle tanker om praksis design.

Tilslutning eller forbinder Handlinger- inerti, vender, retningsskift, kurver, dvs. inerti og fingerfærdighed Akut / hasteaktioner - FEINTING, skydning, forbi, svig, og dodging.

Link spil færdigheder til skøjteløb for at udvikle standardiserede svar. Udvikle og styrke neuro-motoriske mekanisme af spillet (skating).

Opret og sikker hukommelse poster

Udvikle vaner vildt flydende så vidt puck kontrol er bekymret

Forbedre og øge den generelle tilstand af dine spillere

Den typiske øvelse for at udvikle spil-relaterede færdighed struktur bør have følgende komponenter;

Udvikle kreativitet

Originalitet af forskud ruter og lokaliserede centre for skøjteløb mobilitet

Elementer af dygtighed skating (overgange, hjørner, retningsskift)

Effektiv individuel træning til spil-relateret dygtighed struktur vil fokusere på den enkelte eller lille gruppe af spillere. Målet er at sætte fokus på in-game-teknikker i en kinematisk strøm af sammenkædede og forbundne færdigheder. Derfor vil der i almindeligt engelsk, bør praksis fokusere på sammenhængen mellem skøjteløb og Puck håndtering færdigheder. En praksis, der sigter mod at forbedre forsvarsrelaterede færdigheder vil fokusere på skøjteløb (agility og mobilitet), puck kontrol, og Puck omsætning færdigheder.

I løbet af et spil, en spiller trækker på hele spektret af tilkøbte og indgroede færdigheder.

Gentagne øvelser skabe en trinvis fiksering og automatisering af de væsentlige motoriske vaner. Skating og spilrelaterede færdigheder antager en motorisk konsistens som et resultat af at praktisere spilrelaterede færdighed strukturer.

Hvis du ønsker at lære dine spillere spilrelaterede færdigheder skal du være kreativ og være i stand til at sammensætte attraktive og nye praktiske øvelser. Din evne til at undervise betyder, at du skal kunne se detaljer og rette fejl og til at formidle den betydning og rolle den enkelte spiller. Din evne til at demonstrere, give præcise kommentarer og feedback, og ændre boret på stedet, hvis behov er også vigtigt at læreprocessen af ​​dine spillere.

Det fælles tema er skøjteløb og forbindelsen til andre færdigheder. Det er vigtigt, at dine spillere lærer at godt skate. Ungdom trænere har brug for at fokusere på disse færdigheder, da de fleste spillere får meget lidt praktisk skating udvikling. Føj andre færdigheder til skating øvelser (multitasking), og du vil begynde at imødekomme behovene hos dine spillere. Dine praksis kan bestå af 80 procent dygtighed øvelser og 20 procent lille område spil at give dine spillere at udvikle læse og reagere færdigheder.

Tilgangen til praksis har udviklet sig over de sidste 25 år til et mere spil baseret type struktur, der omfatter mange fuld is flow øvelser. Måske er det tid til at bryde det ned i mindre stykker og hjælpe dine spillere får den undervisning og gentagelser, de har brug for i de væsentlige færdighed elementer til at nå deres maksimale potentiale.

For at gennemføre denne strategi tage en boremaskine ligesom bryde ud og analysere alle de segmenter. Derefter designe øvelser for hvert element og øve dem hver for sig.

Denne fremgangsmåde kan føles mærkeligt for dig i starten, men som spillerens evner forbedres så vil deres spil. Det er ingen overraskelse, at holdet med de bedste dygtige spillere som regel vinder i løbet af en sæson.

Som spillere forbedre og spillet udvikler sig så skal vores coaching teknikker. Coaches skal være modtagelige for nye ideer og koncepter, som vil gavne deres spillere og hold. Som lærere og instruktører, vi har brug for at fortsætte med at lære vores håndværk og være sikker på vi er løbende i vores coaching færdigheder. Du skal blot deltage et par klinikker er ikke tilstrækkeligt, hvis du vil have dine spillere til at nå deres potentiale. Holde et åbent sind, lære af andre, og sætte spørgsmålstegn ved de traditionelle metoder.

Jo længere jeg coache mere fascineret jeg om at finde nye måder at hjælpe mine spillere udvikle sig. Som trænere håber vi vores spillere har en passion for at lære spillet. Hvis vi har en passion er det en god start og model for vores unge spillere

Flere skill dele (stick håndtering, forfalskninger, falske skud, gennemløb)

Ændring af Dialog

Med 10-11 sæsonen hurtigt nærmer det er et godt tidspunkt til at tænke over, hvordan du kommer til at nærme dit team dette efterår og oprettet for lang sæson. En ændring, som jeg opfordre trænere til at tænke på er at genoverveje, hvordan de taler til og kommunikere med deres spillere.

Som trænere vi debiteres med at dele værdifuld information med vores spillere og inspirere dem til at nå deres potentiale. Måske er det tid til at tage en anden tilgang med vores spillere og gøre dem til en del af processen.

Coaching børnene på iPod'en og videospil generation antager forskellige kommunikationsevner, end vi brugt tidligere. Denne nuværende generation af spillere og deres forældre er mere tilpasset til underholdningsværdien af ​​ungdom sport og sport er en familie affære. Ungdom trænere nødt til at erkende dette generationsskifte og ændre sammen med dem.

Ændringen vi skal gøre er at begynde at flytte ansvaret for enkelte spiller udvikling fra trænerne til spillerne. Dette gøres ved at ændre dialogen og tilskynde spillere til at øge deres på is bevidsthed og vildt forståelse.

Hvis vi ønsker, at vores spillere til at være kreativ, og vi siger, vi gør, så må vi give dem frihed til at gøre det, og en ramme for dialog, der tillader dem at lære.

Processen for at ændre dialogen er at tilbringe tid på at tale med dine spillere om spillet, de beslutninger, de træffer, og de andre muligheder, de kunne have valgt. Du kan begynde med at spørge åbne spørgsmål i stedet for at fortælle en spiller, hvad han eller hun shouldhave gjort. For eksempel: I stedet for at sige "du skal have bestået din holdkammerat i den situation" vil du sige "Fortæl mig, hvorfor du gjorde denne beslutning". Du kunne følge det op med "hvad andre muligheder har du?« Så du har brug for at lytte til svarene.

Svarene vil være kort, indtil de vænner sig til den nye metode, men i sidste ende vil de åbne op og begynde at se og formulere, hvad de observerer. Opmuntre dine spillere til at se spillet, når de er på bænken og forsøge at analysere, hvad modstandernes styrker og svagheder kunne være. Dette vil hjælpe dem, når de lærer at observere, hvad der sker på isen, hvilket igen vil hjælpe dem, når de kommer ind i spillet.

For at skifte til denne tilgang, du bliver nødt til at omstrukturere din praksis at gøre dem mere spil som og sætte dine spillere ind i situationer, hvor de skal træffe beslutninger, ikke bare følge linjerne på den hvide bord. Gennemløbsmetoden øvelser som 2 på 1, 3 på 2 og 4-3 er stor for denne type uddannelse. Masser af bevægelse, beslutninger og meget vildt gerne. Lille område spil med ulige mand situationer, der stadigt skiftende er også gode til at lære spillet. Igen, husk at din rolle er at opfordre dine spillere til at se mulighederne og forstå, hvad deres valg kunne være, før de udfører.

Det er også ganske nyttigt at skyde nogle video af spil (vi ved, at de elsker videoer) og lad holdet se hvordan de spiller. Igen bør dialogen være åbne spørgsmål vedrørende valg og muligheder. En video af et par praksis, der skal ses ville også være nyttigt. Hvert hold synes at have en selvstændig udpeget video forælder, så de kunne blive hyret til at hjælpe med denne del.

Dine spillere vil tage nogen tid at vænne sig til denne form for coaching. De er konditioneret til direkte feedback, de fleste af det negative eller fejlretning. Holdet kan være en smule kaotisk i et par uger, men når de og du får hænge af det, de vil gøre langt større fremskridt inthe anden halvdel af sæsonen.

Børn ønsker at spille hockey og have det sjovt. Hvis du ændrer dialog dine spillere vil forstå og nyde spillet mere, lege med mere entusiasme og energi, og sandsynligvis vinde flere kampe.

Jeg ville kalde det en vindende strategi.

Nøglen til et vinderhold

En god træner er nøglen til en vindende hold. Ligegyldigt hvor meget dygtighed og talent hold kan have, en god træner er afgørende for at bringe det hele sammen ved at etablere struktur og realistiske forventninger. Det er ikke tilfældigt, at man ofte ser et hold med en god træner, og mindre talent, besejre et hold med alt det talent i verden og en inkompetent træner.

Konstruktive Practices

Hvert hold praksis bør have et bestemt formål eller færdighed-bygning mål. Hvis dit hold spillede dårligt forsvar sidste spil, fokuserer derefter på forsvar. Ligeledes, hvis de ikke kunne selv, være kreativ med øvelser. Ved afslutningen af ​​en praksis, spille et spil, så de kan anvende de færdigheder. Giv dine spillere positiv forstærkning, hvis de viser forbedringer på disse områder.

Opmuntring

Det vigtigste element for børn, der leger hockey er at have støtte fra deres forældre. Tilskynde til deltagelse i praksis, god sportsånd, og deltage som mange af de spil som muligt.

Slapshots

Coaches bør aldrig lade unge spillere tage slapshots. Børn er ofte for ung og underudviklet at have en effektiv slapshot. Giv dem tid til at udvikle deres snapshot wristshot og baghånd først.

Glem ikke Målmænd

Meget ofte trænere er så fokuseret på at udvikle deres hold spille de forsømmer deres målmænd. Hver målmand vil klage over dette, så spørg dem, hvad borer de nyder mest, og som vil hjælpe dem med at forbedre deres færdigheder.

Backchecking

Gode ​​hockeyspillere bør være villige til at gøre noget for at hjælpe deres hold. Backchecking er en færdighed, hockeyspillere bør beherske. Ved backchecking, en fremad skaber mange flere muligheder for holdet, og dermed hjælpe forsvaret ved at hente en spiller fra den neutrale zone.

Tilskynde Målmands Play

Ikke mange børn ønsker at spille målmand. Det har altid været sådan, og det er usandsynligt at ændre sig i den nærmeste fremtid. Opfordre børn til at prøve den position; målmænd normalt får mest ros for at spille gode spil!

Positionering

Som coach, så sørg for at du ikke begrænse dine højrehåndede spillere til højre og dine venstrehåndede spillere til venstre. Nogle spillere finder det nemmere at spille deres off-wing, fordi det giver dem mulighed for at skære over midten, og nu være på deres forparten. Lad spillerne beslutte, hvor de er mest komfortable.

Beskæftiger sig med dommere

Ikke alene bør du aldrig lade dine spillere til at tale til dommerne (bortset fra Captains), men du bør aldrig gøre en scene foran dine spillere. Det distraherer dem fra spillet, og de vil miste deres fokus. Der er masser af tid mellem perioder og efter et spil for at fortælle dem, hvad du virkelig mener.

Oplev Alle positioner

Begrænse aldrig en ung ishockeyspiller til én stilling i en tidlig alder. Lad dem opleve alle positioner, selv målmand, for at finde det, de virkelig nyder. Desuden er det en fordel for et hold, i enhver alder, at have et godt afrundet afspiller.

Kom godt i gang

Så du ønsker at være en coach? Ikke et problem. Coaching spillet hockey kræver kendskab til sporten, deltagelse i hockey i de foregående år (enten som en forælder eller afspiller), evnen til at arbejde godt sammen med børn, og en stor tålmodighed og forståelse omkring dine spillere.

Start Age

Den bedste alder at begynde skating er omkring 3 til 4 år. Som dit barn udvikler Skøjteløb færdigheder, kan de begynde at lære hockey basics omkring i alderen fra 5 til 6 år.

Montering Skøjter

En af de vigtigste ting for børn begynder at skøjte er at sikre deres skøjter passer. En populær klage til børn er, at deres fødder gør ondt kan der være forårsaget af skøjter, der ikke passer eller muskler, der skal bygges. Mens stående, bør et barn være i stand til at børste deres storetå mod forsiden af ​​bagagerummet. Hvis tåen sidder fast på forsiden, bagagerummet er for lille, og hvis de ikke kan nå den forreste del af skate uanset hvor hårdt de prøver, bagagerummet er for stor. Begge problemer vil skade deres balance og hæmmer deres udvikling.

Regel Ansøgning

HVER regel gælder for alle spillere! Den sidste ting du ønsker, er holdet splid og visse spillere at føle sig underlegen. Hvis din bedste spiller overtræder en regel, kan du ikke ønsker at oprette en straf, men som ellers er det bedste eksempel at lære af?

Gør Learning Fun

Alt i alt, hvis du vil have børnene til at lære, at gøre det sjovt. Stående foran dem tegne en million linjer på en tavle ikke er effektiv. Design spil, hvor de kan konkurrere og anvende de færdigheder, du underviser dem.

Learning Aids

Unge kan nemt lære at spille hockey ved hjælp af en stol eller noget andet at støtte sig til for balance. Dette er meget effektiv, fordi det hjælper børnene begynde at arbejde på deres skridtlængde. Stolen ligner støttehjul!

Etablere Konkurrence

Den bedste måde at betingelse dine spillere og få dem med at forbedre deres færdigheder er at etablere konkurrence. Opret spil dine spillere kan spille mod hinanden, og jeg garanterer, at de vil skøjte meget sværere (end bare at gå fra mål til mål). Små zone, korte og hurtige spil er yderst gavnligt, og du vil se en stor forskel i dit holds levetid i tredje periode afspilning.

Skøjter for begyndere

De bedste skøjter for begyndere er dem, hvor hele skoen går ind i skate boot. Børn bevare deres følelse af "walking", som de udvikler deres skøjteløb færdigheder.

Gør dit bedste

I NHL, er der plads til kun én mesterskabet team. For unge spillere, er det vigtigt at huske, at selvom dit team kan ikke være i # 1 position, er det altid muligt for dig at skinne og spille godt, tjener kredit fra dine holdkammerater.

Burn-out

Sørg for at gemme dine bedste spillere. Ja, det er rart at have dine bedste spillere ud hele tiden, men de vil uden tvivl få brændt ud og blive skade udsat. Etablere en solid tredje og fjerde linje, holder de andre hold fra resultattavlen og give dine bedste spillere en pause. Hvis du opdager, at dit lovende hold ofte løber tør for gas ved udgangen af ​​sæsonen, etablere en mere afrundet team og nyde resultaterne.

Analyser om Hockey

Et af de bedste steder at begynde en søgning efter oplysninger om hockey er dit lokale bibliotek. Start med at kigge op "hockey", "hockey trænere," eller "National Hockey League (NHL)." Internettet har også flere gode steder - kan du besøge Ressourcecenter på Hockey-tip!