Hockey: Boremaskiner og praksis Tips

Passing

Når du foretager et pass, du ønsker at bruge en fejende bevægelse. I stedet for "slapping" på pucken, begynde med pucken på hælen af ​​din stok og under fejende bevægelse, skal pucken spin til tå din stok og ud til din holdkammerat. Ligesom skydning, husk at pege tå din stok på dit mål i slutningen af ​​din følge op for at øge nøjagtigheden.

Stickhandling # 2

Hvis du ønsker at øge din evne til at stickhandle gennem trafikken, grab omkring ti pucke og placere dem om en mund fra hinanden i en lige linje. Bevæger sig med en komfortabel hastighed, stickhandle gennem pucke forsøger ikke at ramme nogen af ​​de stationære pucke. Hvis du finder afstanden mellem pucke er for let, flytte dem tættere sammen og se, hvor tæt du kan få dem.

Rebound Spil

En sjov bor til målmænd efter praksis er rebound spillet. Tre spillere spiller mod målmanden, mens et mål og gemme hver værd et point. Spillere skyde fra stikket, og hvis de scorer spillerne får et punkt, hvis målmanden laver en spare og sender rebound så han / hun får et punkt. Hvis målmanden redder, men fremad fat i riposten og score, så igen de får et point. Spil er normalt spilles til ti, og når frem, der skyder ikke scorer, og målmanden rydder rebound, en anden frem tager over og så videre .... Dette bore arbejder på forwards 'skud og tvinger målmænd at rydde deres rebounds.

Stickhandling # 1

For at forbedre stickhandling færdigheder, tage dine hockey handsker ud og placere dem på isen omkring 3 meter fra hinanden. Stickhandle en figur-8 omkring handskerne, stigende hastighed, når du begynder at føle sig godt tilpas. Dette vil ikke blot øge stickhandling hastighed og kontrol, men vil opbygge styrke i underarmene.

Lave Shots

Gør det til en regel, at alle skud i praksis skal ramme nettet (da du ikke kan score, hvis ikke rammer nettet og det giver din målmand mere praksis) og holder skud lav. Den sidste ting du ønsker, er for din målmand at tage et skud masken i praksis og så frygt pucken i et kommende spil.

Lær 'Em!

Meget ofte, når et hold spiller dårligt, er de ikke udfører de grundlæggende færdigheder i hockey - skating, der går, og skydning. Hvis et hold ikke lever op til forventningerne, så prøv at koncentrere sig om det grundlæggende og arbejde derfra. Ofte spillere gør spillet mere kompliceret end det egentlig er. Som Gretz altid siger, "Hockey blot et spil to-mod-dem".

Hvor meget Practice Time?

Forskellen mellem et godt hold, der har succes i playoffs og et hold, der bliver ked i en tidlig runde er hvordan holdet praksis i løbet af året. Hvis du konsekvent arbejde dine spillere indtil udmattelse hver praksis de vil have noget tilbage i slutningen af ​​året og være ekstremt skade tilbøjelige. Dagen før et spil bør være en mulighed for at få lidt sved går og flytte fødderne lidt - hvis et hold øver dårligt, smide dem ud af isen i stedet for trættende dem ud for det kommende spil. Også mod slutningen af ​​sæsonen hver spiller vil have en vis form for nagende skade og til konsekvent at udmatte dem under praksis er kontraproduktiv.

Særlige Teams

Særlige teams gøre eller bryde nogen hockey team, så hvorfor så mange trænere undgå finjustering? Der er flere metoder til at arbejde på PP, men jeg anbefale at starte 5 v 0 og lad din Power Play enhed vænne sig til at flytte pucken. Når de ser skarpe, tilføje et par forsvarer spillere, så de vænner sig til at ramme den åbne mand og derefter smide alle fire straf mordere på dem.