Hjørnerne i en Feng Shui hjem

Hjørnerne i en Feng Shui hjem

Hjørnerne i en feng shui hjem er ekstremt vigtige. Der er mange grunde til, samt bedste måde at bruge denne plads. Disse hjørner kan have særlig betydning for tre forskellige årsager, den ba gua selv, giftige hemmelige pile, og den vanskelige opgave at rette op uregelmæssige grundplaner. Hver faktor kan udforskes i dybden med mange trin til at kurere dem!

Hjørnerne i en Feng Shui hjem Forklaret

Ba Gua

Den bau gua i feng shui er grundlaget for hele udsmykning kunst. Octagon-formet, den bau gua fortæller brugeren, hvilket afsnit svarer til hvert liv område. Disse forskellige livsområder nævnes:

 • Kærlighed / Ægteskab: Har du fundet på den yderste højre hjørne af ba gua.
 • Karriere: Har du fundet ved døren.
 • Nyttige Venner og Velgørere: Fundet i den nærmeste højre hjørne.
 • Kreativitet: Har du fundet på højre side af lokalet.
 • Fame: Direkte modsat døren.
 • Wealth: Fundet på det yderste venstre hjørne.
 • Familie: Fundet på den venstre side af lokalet.
 • Self aktualisering: Fundet i den nærmeste venstre hjørne.

Ved at der lægges særlig vægt på hjørnerne i en feng shui hjem, kan man nemt styrke disse centrale områder af livet.

Hemmelige eller Poison Arrows

Hemmelige pile, der dannes, når to vægge mødes for at danne et hjørne, er ekstremt invaliderende i feng shui, og de ​​fortjener særlig opmærksomhed. Ikke at være opmærksom på disse pile kan forårsage angst, og hvis du tilfældigvis til at sidde med ryggen til en, kan føle sig som har den legendariske kniv i back.These hemmelige pile kan også skyldes, selvom uforvarende, ved naboens hus. Anytime et hjørne points til din hoveddør, eller gennem et vindue, konflikt kan opstå. Cure gift pile efter:

 • En hængende kurv af blomster
 • Potted træer eller planter
 • Wing chimes
 • Et flag eller række af flag hvis det er relevant

Manglende eller uregelmæssig Plantegninger

I en ideel feng shui sat op, ville alle huse og værelser skal bygges i cirkel eller i det mindste en firkant eller et rektangel. Men verden er ikke perfekt (og hverken er grundplaner). Uanset om det er en uregelmæssig L-formet hjem eller et mærkeligt formede rum, at mulighederne for feng shui gå galt er endless.For disse typer af grundplaner, en af ​​de bedste ting at gøre er at investere i en god, solid spejl. Sørg for, at spejlet er fri for mærker eller andre forvrængninger, før du køber. Når du har spejlet, tack det op på væggen, repræsenterer det manglende område.

For eksempel, lad os sige, at plantegningen ser godt, indtil du kommer til kreativitet området (dette kan også være tilfældet, når først ind i huset, som indgange og døråbninger er normalt temmelig smal).

Dette ville være et ideelt sted at hænge et spejl, fordi spejle 'symbolsk afspejler, hvad der er "symbolsk mangler et miljø. Den eneste hage er at passe på, at form og struktur reflekterer formen, der er forbundet med området. Se nedenstående skema for de separate områder af BA gua og deres tilsvarende former.

Tilsvarende Former til Ba Gua
Life-området Tilsvarende form
Kærlighed / Ægteskab Kvadratisk, rektangulær, flad, og hule
Kreativitet Runde, ovale, buede og bue figurer
Venner og Velgørere Runde, ovale, buede, og bue figurer
Fame Trekantet, p-spidse, skarpe og takkede
Familie Høje, smalle, opretstående og stribet
Karriere Bølget, uregelmæssig, og bugtet
Wealth Høje, smalle og opretstående
Self aktualisering Kvadratisk, rektangulær, flad og hule

En Final verden

Naturligvis er der mange hjørner i en feng shui hjem, og forsøger at helbrede alle disse hemmelige pile kan hurtigt tilføje op! Vær ikke bange for at få kreative. Potted træer kan være dyrt, så hvis budgettet er stramt, så tænk hænge et gardin over området (hvis væggen er stor nok, kan du endda overveje at hænge en stang så godt og gøre en falsk vindue).

En anden mulighed kunne være at rulle op enhver silkepapir liggende rundt i huset, fastgørelse dem med elastikker eller ben, og derefter søm dem i hjørnerne. Målet er at forsøge at blødgøre disse hjørner så meget som muligt, så vær kreativ med emner, som du allerede har>.