Hjertesygdom: medvirkende faktorer til hjertesygdomme Tips

Rygning Bidrager til hjertesygdomme

Rygning er en stor bidragyder til hjertesygdomme. Det er også den ene bidragyder, der er den mest forebygges. Mennesker, der ryger løber en risiko, der er to til fire gange større end ikke-rygere for at have et hjerteanfald. Dette omfatter dem, der ryger cigaretter, cigarer eller rør.

Rygere køre en meget højere risiko for pludselig hjertedød end ikke-rygere. Selv hvis du kun ryge 1-2 cigaretter om dagen, er risikoen stadig ganske høj, at du kan have et slagtilfælde eller et hjerteanfald.

Mennesker, der ryger sætte andre i fare, selv ikke-rygere, for at udvikle hjertesygdom. Nogen, der ofte udsættes for en ryger passiv rygning er på et højere risiko for at udvikle hjertesygdom.

Rygning er en medvirkende faktor til hjertesygdomme. En let måde at fjerne denne faktor er at stoppe med at ryge.

Blood Pressure Bidrager til hjertesygdomme

Blodtrykket kaldes ofte en "lydløs dræber", fordi mange mennesker er uvidende, de lider af forhøjet blodtryk. Højt blodtryk kan føre til slagtilfælde og hjerteanfald. Folk har brug for at få deres blodtryk kontrolleres regelmæssigt af en læge.

Højt blodtryk ofte forårsager en stigning pres på nyrerne og hjertet til at arbejde hårdere. Dette øger så risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og endda nyresygdom.

Et normalt blodtryk anses for at være 120/80 og lavere. Højt blodtryk anses for at være 140/90 og højere.

Blodtrykket kan styres gennem motion, vægttab og kost. Der er tidspunkter, hvor medicinen er påkrævet for at hjælpe sænke blodtrykket. Reduktion dit blodtryk resulterer i mindre chance for at udvikle hjertesygdom.

Motion og kost Bidrag til hjertesygdomme

Mange mennesker ikke motion og spiser ofte, hvad de vil, når de vil. Hvad mange mennesker ikke ved er, at ved at gøre dette, kan de bidrage til udviklingen af ​​hjertesygdomme.

Folk, der ikke udøver ofte tager på i vægt. Denne vægtøgning kan føre til at være overvægtige eller fede. At være overvægtige eller svært overvægtige øger dine chancer for at udvikle hjertesygdomme.

Motion hjælper også, hvor godt dit hjerte pumpe blod gennem kroppen. Ganske enkelt, det holder hjertet sundt. Motion kan bidrage til at mindske virkningerne af andre medvirkende faktorer til hjertesygdomme. Ved at udøve, kan du sænke dit kolesteroltal og dit blodtryk. Det anbefales, at en person får mindst 30 minutters motion om dagen.

Folk ofte forkæle i fødevarer, der ikke er godt for dem. Fødevarer, der er stegt i usunde olier eller fødevarer, der er fulde af fedt er usundt. Disse typer af fødevarer er dårligt for kroppen og kan føre til arterier tilstopning. Tilstoppede arterier kan føre til hjerteanfald. De usunde fedtstoffer eller olier kan højere kolesterol.

Mange gange, ændre din kost kan hjælpe med at reducere risikoen for at udvikle hjertesygdom.

Kolesterol Bidrager til hjertesygdomme

Mange mennesker ved ikke, hvad kolesterol endsige vide, hvad deres kolesteroltal kan være. En ting, der er kendt, er: har høj kolesterol kan bidrage til hjertesygdomme.

Når fede indskud fyldt med dårlige kolesterol opbygge på dine arterier, kan det forårsage en mangel på blodgennemstrømning og ilt til dit hjerte. Dette kan resultere i hjertesygdomme.

En persons samlede kolesterol-niveau bør være lavere end 200 mg / dl. Din LDL (dette er det dårlige kolesterol i blodet) skal være mindre end 70 mg / dl, hvis du har en eksisterende hjertesygdom.

Dit LDL niveau bør være mindre end 100 mg / dl, hvis du er i risiko for hjertesygdomme, og det bør ikke være højere end 130 mg / dl, hvis du ikke har nogen risikofaktorer.

Det er vigtigt at hæve din gode kolesterol (HDL) og sænke dit dårlige (LDL). Et mål for gode kolesterol (HDL) er 40 mg / dl, og noget højere er vidunderligt.

Mennesker med risiko for hjertesygdomme, og selv dem, der ikke i fare, bør have deres kolesteroltal kontrolleres regelmæssigt. Ved blot at ændre din kost og motion, kan du sænke dit kolesteroltal.

Legemsvægt Bidrager til hjertesygdomme

Overvægt kan bidrage til udviklingen af ​​hjertesygdomme. Hjertet skal arbejde hårdere i mennesker, der bærer mere vægt end dem, der er slanke. Det belaster hjertet af den overvægtige person.

Nogen, der er overvægtige kan også have en højere dårlige kolesterol niveau højere blodtryk og en øget risiko for diabetes. Under højt blodtryk eller højt kolesterol øger chancerne for at udvikle hjertesygdomme.

For at mindske din risiko for hjertesygdom på grund af vægten, er det vigtigt at kende din BMI, eller din body mass index. BMI beregnes ved hjælp af din højde og vægt. Læger ofte bruge den til at afgøre, om man er overvægtig eller undervægtig.

At finde BMI skal du opdele din vægt i pounds med 2,2. Du skal derefter formere din højde i inches med 0,0254. Når dette er gjort, du opdele dine pounds af inches at få din BMI.

Et BMI over 30 ville blive betragtet fede. At være overvægtig sætter dig i risiko for hjertesygdomme. At være overvægtig er klassificeret som alt fra 25 til 30. Folk, der er overvægtige er også en øget risiko for hjertesygdomme. En normal BMI er fra 18,5 til 24,9 rækkevidde.

Motion og kost kan hjælpe dig med at tabe; det kan også medvirke til at reducere din risiko for at udvikle hjertesygdom på grund af overvægt.