Hjertesygdom: Hvem er i risiko for hjertesygdom? Tips

Køn og Hjertesygdom Risk

Hjertesygdom er ikke en betyder sygdom. Det kan påvirke nogen, hvor som helst. Men der er dem, der mere udsatte på grund af deres køn og alder.

Hjertesygdom blev betragtet som en mandsdomineret sygdom i mange år, fordi mænd har en tendens til at dø tidligere fra det end kvinder. Mænd stadig er mere udsatte for hjertesygdomme, men kvinders risiko for hjertesygdom synes at indhente mændene, bare på en anden alder.

Mænd har en tendens til at have en højere risiko for hjertesygdomme i alderen 50 til 60. Flere mænd er diagnosticeret med hjertesygdom i denne alder. Men kvinder bliver diagnosticeret oftere i alderen 65-70 år, hvilket resulterer i næsten en uafgjort mellem antallet af kvinder og mænd, der har hjertesygdomme.

Den store forskel er ikke antallet af mænd og kvinder, der er modtagelige for hjertesygdomme. Den store forskel er den alder, hvor de fleste udvikle tilstanden.

Det menes, at kvinder ikke udvikler hjertesygdom så tidligt som mænd på grund af østrogen en kvinde udvikler sig. Dette østrogen er med til at beskytte en kvindes krop mod visse faktorer, der forårsager hjertesygdomme at udvikle sig.

Når overgangsalderen sker, østrogen niveau elimineret, og risikoen for hjertesygdom øger.

Både mænd og kvinder i alle aldre kan foretage livsstilsændringer, der vil mindske deres chancer for devloping hjertesygdomme.

Arvelighed og Hjertesygdom Risk

Arvelighed er en årsag til hjertesygdom, at nogen ikke kan ændre. Mange gange hjertesygdomme er genetisk og videregivet fra forældre til barn.

Børn, der har forældre, der har en hjertesygdom er mere tilbøjelige til selv at udvikle hjertesygdom. Mange gange når hjertesygdom er udbredt i familier, er det også blandes med andre risikofaktorer.

Det er altid vigtigt for en familie med en stor risikofaktor for hjertesygdom til behandling og kontrol eventuelle risikofaktorer, der kan præsentere sig selv. At se en læge regelmæssigt for check-ups og hjerte kontrol er vigtig i bestræbelserne på at kontrollere enhver hjertesygdom, der kører i familier.

Jo mere en person kender hjertesygdom, som kan køre i deres familie, jo mere en person gøre for at hjælpe med at minimere risikoen for at udvikle det.

Det er klart, kan lægerne ikke gøre noget ved det, der er i en persons gener, men jo mere information en person kan dele med sin læge om en arvelig hjertesygdom, jo ​​mere en læge kan gøre mere for at udvikle strategier, der kan hjælpe denne person i fremtiden .

Populationer med risiko for hjertesygdomme

Der er flere befolkninger, der har faktorer, der sætter dem højere risiko for hjertesygdomme.

-Den Ældre, dem over 65 år,

-Males Er generelt mere udsatte end kvinder. Køn spiller en rolle i hjerte risiko for sygdom, men kvinderne er ved at indhente mændene i diagnosticering af hjertesygdomme,

-Heredity, Hvilket betyder hjertesygdomme kan være genetiske og kan køre i familier.

-En Persons race

Disse faktorer er risikofaktorer, der ikke kan kontrolleres. Hvis du er en af ​​de mennesker, der ville blive betragtet højrisiko, er det vigtigt, at du arbejder med din læge om måder at bekæmpe sygdommen.

Hjertesygdom er ofte styres eller forebygges, hvis en person har god lægehjælp og en bevidsthed om risikofaktorer i deres liv.

Risikofaktorer for hjertesygdom

Følgende er en liste over risikofaktorer for hjerte-kar-sygdom:
 · forbrug Tobak
 · Under højt total kolesterol, low density lipoprotein (LDL), og / eller triglyceridniveauer
 · Under lav high-density lipoprotein (HDL)
 · Hypertension (forhøjet blodtryk)
 · En stillesiddende livsstil
A · under diabetes mellitus
 · Fedme
 · At have en familie historie af hjerte-kar-sygdom
 · Under forringet thyreoideafunktion
 · Alkoholmisbrug
 · Under visse lever- eller nyresygdomme
 · ulovlig stofbrug
 · Brug af exogene steroider
 · Hypertension er mere udbredt i African American, Puerto Rico, cubansk amerikaner, og mexicanske amerikanske populationer

Race og Hjertesygdom Risk

Børn født af forældre af visse racer også finde sig selv en øget risiko for hjertesygdomme. Afroamerikanere ofte har højere blodtryk i forhold til andre racer.

Denne høje blodtryk ofte resulterer i hjertesygdomme. Afroamerikanere har også en høj grad af CAD, slagtilfælde og hjertesvigt.

Hjertesygdom er også mere almindelig i mexicanske amerikanere, indianere, nogle asiatiske amerikanere, og de indfødte til Hawaii. En af årsagerne til øgede chancer for hjertesygdomme i disse løb skyldes et højere antal af fede mennesker og diabetes i dem.

Det anslås, at mere end 25 procent af den mexicanske amerikanske befolkning har en eller anden form for hjertesygdom. Indfødte amerikanere på et tidspunkt havde en meget lav forekomst af hjertesygdomme, men på dette tidspunkt, det er den hyppigste årsag til dødsfald i denne gruppe.

Mange mennesker er overrasket over at erfare, at være en bestemt race øger risikoen for hjertesygdom. Nogle af de ovennævnte grupper er mere udsatte end andre; mens nogle reagerer dårligt på visse behandlinger og andre reagerer godt.

Risikofaktorer for hjertesygdom

Følgende er en liste over risikofaktorer for hjerte-kar-sygdom:

· Anvendelse Tobak

· Under højt total kolesterol, low density lipoprotein (LDL) og / eller triglyceridniveauer

· Under lav high-density lipoprotein (HDL)

· Hypertension (forhøjet blodtryk)

· En stillesiddende livsstil

· Under diabetes mellitus

· Fedme

· At have en familie historie af hjerte-kar-sygdom

· Under forringet thyreoideafunktion

· Alkoholmisbrug

· Under visse lever- eller nyresygdomme

· Ulovlig stofbrug

· Anvendelse af eksogene steroider

· Hypertension er mere udbredt i African American, Puerto Rico, cubansk amerikaner, og mexicanske amerikanske populationer

Ældre og hjertesygdomme risiko

Kardiovaskulær sygdom er i øjeblikket den hyppigste dødsårsag hos personer over 65 år. Cirka 85 procent af folk, der dør af koronararteriesygdom er over en alder af 65.

Den mest almindelige form for hjertesygdom hos ældre befolkning er koronararteriesygdom.

Det menes, at de ældre har større risiko for hjertesygdom på grund af deres alder og det faktum, at der kan have været akkumuleret hjerte skader i hele en persons levetid.

For eksempel, som en person bliver ældre, hans eller hendes hjerte ofte skifter. Musklerne i en ældre personer hjerte kan blive mindre i stand til at slappe af mellem beats. Det endelige resultat af dette er kamrene, som pumper blodet bliver stive og ikke fungerer så godt.

En ældre personer hjerte ikke kan pumpe samt det bruges til, hvilket fører til hjertet miste sin effektivitet. Disse faktorer efterlader ofte en ældre persons hjerte mere modtagelige for sygdomme.

Det menes også, at som en person aldre så gør persons chancer for at udvikle forhøjet blodtryk. Højt blodtryk er ofte forbundet med hjertesvigt, slagtilfælde og hjerteanfald.

Det er vigtigt for befolkningen, som det bliver ældre, at have blodtryk kontrol regelmæssigt.