Hjertesygdom: Hjertesygdom: Kost & Ernæring Tips

Nødder og forebyggelse af hjertesygdom

The American Heart Association anbefaler forbrugende en ounce af mandler hver dag til at sænke low density lipoprotein (LDL) niveauer. Valnødder og jordnødder har også vist sig at have kolesterolsænkende effekt i mennesker.

Salt / natrium indtag

Natrium indtag kan påvirke kroppens blodtryk. Ofte gange, folk, der har en høj natrium indtag udvikle højt blodtryk. Højt blodtryk kan føre til hjertesygdomme.

Det er vigtigt at se dit natrium indtag. The American Heart Association anbefaler, at voksne, der er sunde tage i mere end 2.300 mg natrium om dagen. Dette måler ud til at være ca. en teskefuld salt dagen.

For at reducere natrium i din kost, kan du gøre nogle enkle livsstilsvalg. Spis friske grøntsager. Hvis du ikke kan vælge friske grøntsager derefter vælge frosne eller konserverede grøntsager, der har ingen salt tilføjet. Ved blot at vælge nogle nemme ændringer, kan du sænke din risiko for hjertesygdomme!

Når du bruger bouillon til madlavning, vælge usaltet eller lav natrium bouillon. Regelmæssige bouillon er ofte fyldt med natrium. De lavere natrium bouillon har ofte den samme store smag uden alle de usunde natrium.

Når du vælger mejeriprodukter, vælge fedtfattige versioner af mælk, ost og yoghurt. Ost er også tilgængelig i lavere natrium versioner. Du kan stadig nyde din mejeri, uden alle de ekstra natrium.

Ved tilberedning eller bagning forsøge ikke at bruge salt til smag. I stedet tilføje lækker smag ved hjælp af krydderier eller krydderurter. Hvis du skal bruge natrium-baserede krydderier, kigge efter natriumfattige versioner af dine favoritter. De kan koste en smule mere, men er meget bedre for dig!

Kost rig på fiber

The American Heart Association foreslår folk spiser en kost rig på fibre til at vedligeholde en sund krop. Fiber ikke kun hjælper med at holde fordøjelsessystemet sundt, men det hjælper også i at sænke kolesterol, som hjælper kamp hjertesygdomme.

Gode ​​kilder til fiber omfatter frugt, grøntsager, fuldkorn, fødevarer, der er tilsat, og bønner.

Voksne bør spise 15 gram kostfibre om dagen. Nogle eksperter og organisationer anbefaler at spise mere, måske op til 20 gram fibre om dagen.

Fiber er klassificeret i opløselige og uopløselige kategorier. Det er den opløselige fiber, der hjælper med at sænke kolesterol. Opløselige fibre kan findes i fødevarer såsom havreklid, havregryn, bønner, ris klid, byg, appelsiner eller andre citrusfrugter og jordbær. Sænkning kolesterol kan hjælpe med at bekæmpe hjertesygdomme.

Uopløselige fibre ikke hjælpe til at sænke kolesterol, men det er vigtigt at holde kroppen fordøjelsessystem sundt.

Det er vigtigt at læse varedeklarationer omhyggeligt. Mange forarbejdede fødevarer med klid ofte ikke indeholder nok klid til at støtte i at sænke kolesterol.

Fiber og forebyggelse af hjertesygdom

Opløselige fibre kan mindske din samlede kolesteroltal med op til 14 procent. The University of Nevarre spores 342 spanske voksne og fandt, at dem, der forbruges mest fiber var 86 procent mindre tilbøjelige til at lide et hjerteanfald.

Fedtstoffer og olier i din kost

Ifølge American Heart Association, bør folk spise vegetabilsk olie og margarine med højst to gram mættet fedt pr spiseskefuld. Nogle gode eksempler på sundere olier er: canolaolie, majsolie, olivenolie, saflorolie, sesamolie, sojabønneolie og solsikkeolie.

Ved tilberedning med olie, reducere det beløb, du bruger. Hvis du skal lave mad med olie, skal du vælge en af ​​de sundere valg fra oven.

Ved valg af salatdressinger, vælge fedtfattige eller fedtfrie forbindinger, fortrinsvis, som ikke har en mayonnaise base.

For opskrifter, der kræver stegning noget i olie, så prøv at bage det i stedet. Ofte gange, kan du få den samme vidunderlige smag uden alle fedt!

Husk altid at læse varedeklarationer, som der er skjulte fedt i flere fødevarer, der kan virke sund. Ting som bageri elementer og snacks ofte har skjult fedt i dem. Kig på etiketterne, inden de køber hver fødevare eller spise det.

Der er også nogle olier til at holde sig væk fra. Disse olier er højt indhold af mættet fedt, som er usundt for hjertet. Følgende olier bør undgås: kokosolie, palmeolie og palmekerneolie. Prøv at undgå at spise fødevarer fremstillet med disse.

Nødder og forebyggelse af hjertesygdom

The American Heart Association anbefaler forbrugende en ounce af mandler hver dag til at sænke low density lipoprotein (LDL) niveauer. Valnødder og jordnødder har også vist sig at have kolesterolsænkende effekt i mennesker.

Fiber og forebyggelse af hjertesygdom

Opløselige fibre kan mindske din samlede kolesteroltal med op til 14 procent. The University of Nevarre spores 342 spanske voksne og fandt, at dem, der forbruges mest fiber var 86 procent mindre tilbøjelige til at lide et hjerteanfald.

General Kost og Ernæring Information

Folk kæmper hjertesygdomme, eller dem, der bare ønsker at få sunde og forblive sunde behovet for at opretholde en sund kost til at gøre det.

En kost, der betragtes hjertet sundt er en kost, der består af begrænsede mængder af forarbejdede fødevarer og flere friske frugter og grøntsager og magert kød. Den friskere mad, jo bedre for dig!

Når du læser varedeklarationer, mange eksperter advarer mod at købe fødevarer, hvor du ikke kan genkende i det mindste nogle af de oprindelige mad på etiketten, hvis du ikke kan genkende den oprindelige mad, så maden er blevet behandlet.

The American Heart Association anbefaler at spise en kost, der er rig på fibre og fuldkorn. Det tyder også på, at folk sænke deres natrium indtag og skære unødvendige fedtstoffer eller olier.

Ved at spise en kost svarende til dette, kan folk sænke deres blodtryk og kolesterol. Dette hjælper med at holde hjertet sundere og reducerer din risiko for hjertesygdomme.

Mange mennesker løber risikoen for at udvikle hjertesygdom. Mange mennesker allerede har det. En fantastisk måde at enten forebygge eller mindske din risiko for hjertesygdom er at se, hvad du spiser. Som det ender, du virkelig er, hvad du spiser!

Kost til behandling af hjertesygdom

Den mindst restriktive terapeutisk kost regime for hjertesygdom anbefaler følgende:

· Ikke mere end 30 procent af den samlede kalorier fra fedt

· Ikke mere end 10 procent af den samlede kalorier fra mættet fedt

· Ikke mere end 10 procent af den samlede kalorier fra flerumættet fedt

· Ikke mere end 300 milligram kolesterol hver dag

· Fifty-fem procent af den samlede kalorier fra kulhydrat

· Femten til 20 procent af den samlede kalorier fra protein

Hjertesygdom Kost og opskrift bøger

Der er flere kost og opskrift bøger rettet mod en person med hjertesygdom. Det følgende er blot nogle få, der kommer stærkt anbefales.

Spis Din vej til et sundt hjerte af Liz Applegate Ph.D .: En af de mest anerkendte ernæringseksperter i landet tilbyder en praktisk plan til at hjælpe med at kontrollere højt blodtryk og måske omvendt hjertesygdom. Denne bog indeholder let at følge opskrifter og indkøbslister.

American Heart Association 6 uger til at skære The Fat: Denne lomme størrelse bog er udstyret med en seks-ugers program, der viser, hvordan at skære fedt fra din kost og gradvist erstatte sundere fødevarer til fødevarer, der er fede. Bogen diskuterer også, hvordan du optager hver af dine måltider og skære fedtet bruges til at lave mad og bage.

American Heart Association 365 måder at komme ud The Fat: En anden stor bog af American Heart Association. Denne bog er fyldt med ideer til, hvordan du holder fedt og kolesterol under kontrol, når madlavning og spisning.

Dr. Dean Ornish program for Vende hjertesygdom: Dr. Ornish er en anmelderroste læge med et videnskabeligt bevist hjerte pleje program. I denne bog vil han lære dig om fedtfattige fødevarer, motion og stress-reduktion teknikker.

American Heart Association One-Dish Måltider: Denne opskrift bog består af over 200 én skål måltider, der er hjerte sunde og lækre! Bogen er opdelt i kategorier for nem læsning og alle måltider er hurtige og gjort i en skål!

Kost til behandling af hjertesygdom

Den mindst restriktive terapeutisk kost regime for hjertesygdom anbefaler følgende:
 · Ikke mere end 30 procent af den samlede kalorier fra fedt
A · Ikke mere end 10 procent af de samlede kalorier fra mættet fedt
 · Ikke mere end 10 procent af den samlede kalorier fra flerumættet fedt
 · Ikke mere end 300 milligram kolesterol hver dag
A · Fifty-fem procent af den samlede kalorier fra kulhydrat
A · Femten til 20 procent af de samlede kalorier fra protein