Hjertesundhed og koldt vand fisk Connection

Kulturer, der trives på en kost af koldt vand fisk har tendens til at have en bedre sundhedsprofil end kulturer, brug ikke. Når forskerne begyndte at studere dette interessante fænomen, opdagede de nogle bemærkelsesværdige næringsstoffer i fede fisk. Næringsstoffer, der kan hjælpe folk over hele verden support hjerte sundhed, enten ved at øge deres indtag af frisk fed fisk eller tage fiskeolie kosttilskud.

Grønland eskimoer.
Denne gruppe af mennesker først kom under forskning i 1970'erne, hvor to danske forskere begyndte at studere kosten mønstre af eskimoerne bor i Grønland. Indtil dette tidspunkt, forskerne troede, at alt fedt var dårlig.

Den typiske Eskimo kost bestod af hovedsagelig fedt fra fisk, hvaler og sæler. Forskere bemærket disse eskimoer opretholdt et sundt hjerte-profil og forekomsten af ​​hjerte-relaterede lidelser var meget mindre i forhold til andre kulturer, der klarede sig højt fedtindhold kost. Efter nærmere undersøgelse, forskerne var i stand til at konkludere, at ikke alle fedt var dårlig. Faktisk "fedt" i fede fisk, nemlig eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), kan faktisk give sundhedsmæssige fordele og kan være årsagen til de højere hjerte sundhedsstatistik fremherskende i denne kultur. Den Grønland Inuit undersøgelse tilskyndet forskerne at undersøge omega 3 fedtsyrer i dybden. Det var på dette tidspunkt, at fiskeolie kosttilskud som kosten hjælpemidler blev betragtet som en farbar vej for dem, der bor i andre dele af verden.

Middelhavet Diet.
Middelhavet kost er sundt og består hovedsageligt af fisk, grøntsager, nødder, olivenolie, fuldkorn og en moderat indtag af rødt kød og rødvin. De folk, der bor i denne region udgør nogle af de ældste civilisationer i verden, og er kendt for at have den højeste levealder. Selv om denne diæt spænder forskellige lande, og adskiller sig fra kultur til kultur omkring Middelhavsområdet, de væsentlige komponenter, forbliver de samme.

I 1970'erne Dr. Ancel Keys, PhD fra University of Minnesota i forhold kost af større samfund på deres landsdækkende hjerte statistik. Han erkendte et direkte forhold mellem et højt fedtindhold kost og fremherskende hjerte-sundhedsrelaterede lidelser. Den eneste undtagelse var det land, Kreta, en lille ø ud for kysten ved Grækenland. Selvom den typiske kost i Kreta var høj i fedtstoffer, fedt var den gode slags stammer fra olivenolie eller fede fisk som er rige på omega 3-fedtsyrer.

Kosten Middelhavet vundet global anerkendelse i 1990'erne. Siden da er det blevet betragtet som en model kost for at leve sundt, og menes at danne en naturlig forsvar til at støtte hjerte sundhed. De, der ikke kan lide fisk, eller har svært ved at spise fisk regelmæssigt, finde en fiskeolie supplement lige stor fordel.
Den japanske kost. Japanske mænd har lignende sundhedsprofiler i forhold til de amerikanske. Faktisk japanske mænd ryger mere end amerikanske mænd, men på trods af dette, undersøgelser viser flere mænd dør af hjerte-relaterede lidelser i USA, end de gør i Japan. Forskere mener, at denne højere forekomst af hjerte sundhed kan have noget at gøre med deres kost. Selvom japanske kost er mere "vestlig" i disse dage, japanske mænd stadig fortsætte med at spise omkring 3 ounces fisk om dagen. Det er omkring 8 gange højere end den gennemsnitlige amerikaner, ifølge Dr. William Harris, forsker ved American Heart Association.

Statistikkerne viser, at dårlig hjerte sundhed er en stor dræber hele verden. Den tegner sig for 30 procent af dødsfald på verdensplan. Den gode nyhed er, at der fortsat er en voksende mængde af forskning, der understøtter sundhedsfremmende fordele ved omega 3 fedtsyrer. Fiskeolie kosttilskud kombineret med et hjerte sund kost og motion regime er kendt for at have en positiv indvirkning på hjerte sundhed, måske endda sænke forekomsten af ​​hjerte-relaterede lidelser med 50 procent ifølge nogle undersøgelser.

På grund af disse kulturundersøgelser yderligere forskning på omega 3-fedtsyrer bekræfter gavnlige indflydelse af omega 3-fedtsyrer på mange andre aspekter af sundhed. Fiskeolie betragtes som hjernen mad og forskning viser, at det understøtter sunde hjernefunktioner, herunder kognitive evner og mentale velbefindende. DHA er nødvendig for en sund udvikling af hjerne, øjne, og reproduktive system. Omega 3 fedtsyrer bidrage til at fremme sunde led og luftvejssygdomme. Fiskeolie er kendt for at have anti-inflammatoriske egenskaber og støtter immunforsvaret.

Da disse næringsstoffer skal indhentes gennem kosten alene, er det nødvendigt med en regelmæssig indtagelse af fede fisk eller en daglig dosis af fiskeolie kosttilskud. De, der ikke får en tilstrækkelig indtagelse gennem kosten alene opfordres til at tage fiskeolie kosttilskud. Farmaceutisk kvalitet fiskeolie kosttilskud som Triple Strength Omega 3 er af højeste renhed, da de er fri for forurenende stoffer. Sådanne fiskeolier har også den højeste potens af EPA og DHA. Da fiskeolie kosttilskud kan hjælpe bedre dit helbred i en række måder at øge dit indtag af omega-3 fedtsyrer gennem fiskeolie supplement, eller frisk fede fisk indtag, kan vise sig at være en stor investering sundhed !!