Hjertelig morgenmad fører til overvægt

Hjertelig morgenmad fører til overvægt
Du har måske allerede hørt, at de vigtigste måltider dagen er morgenmad. En solid morgenmad gør din dag, giver du tvinge til at arbejde i timevis. Hvis du havde al øjre morgenmad, vil du derimod være svag og træthed hele dagen lang. Morgenmad som en konge, frokost som en dronning og spise som en fattiglem - bør denne ordsprog også være bekendt for dig. Men kinesiske forskere har for nylig fundet, at det ikke har noget med virkeligheden at gøre, da solid morgenmad kan gøre dig overvægtig.

Den største fjende af din tynde talje er solid morgenmad, ansøgningsskemaer forskere fra Xianggang universitet, Hong Kong. På grund af det lave niveau af glukose i morgen spise en solid morgenmad medfører de højeste ophobning af fedtdepoter. Forskerne anbefaler at spise korn med fedtfattig mælk og lette porridges til morgenmad. Disse henstillinger blev leveret af den nyligt gennemførte forskning.

Frivillige, der havde spist et let måltid om morgenen i flere måneder, mistede omkring 7 kg (15,4 lbs) og deres taljemål reduceret med 10 cm (3,9 in) i gennemsnit. For at undgå overspisning og overvægt, forskerne anbefaler for at spise morgenmad derhjemme.