Hjemmelavet Pet Kostumer

Hjemmelavet Pet Kostumer


Hvis du ønsker at forkæle dig selv med lidt af godmodig dumhed, men ikke ønsker at bruge mange penge, hjemmelavede kæledyr kostumer er en fantastisk måde at få de pelsklædte familiemedlemmer i på nogle dress-up sjov.

Ideer til Hjemmelavet Pet Kostumer

For dem, der mener at et kostume til din hund, kat, kanin eller pony (men mest bare for hunde) er en virksomhed, der involverer en masse syning erfaring, mener igen. En simpel kostume behøver ikke engang at involvere en nål på alle. Mest, alt du behøver er lidt fantasi.

Dressing dyr som andre dyr er en af ​​de mest populære valg i kostumer til kæledyr. For dem, der fejrer påske, dressing hunde som kaniner umådeligt tilføjer til sjovt. Og en kanin kostume er let at gøre dig selv. Alt hvad du virkelig har brug for er ører, som du kan bygge fra byggeri papir eller skrot stof og tråd på en Velcro pandebånd, som du derefter skal sikre din hunds hoved. Det kan ikke vare hele dagen, men det vil være godt for nogle mindeværdige billeder.

Hunde kan også være klædt ligesom insekter, med mariehøns er meget populær, især for mindre hunde. Igen, behøver du ikke at være i stand til at sy. Hvis du har en jakke til din hund, kan du vedhæfte nogle røde følte at det ved hjælp af sikkerhedsnåle og lim sort filt cirkler til det. En medaljon kan laves med velcro og piberensere.

Samme idé kan bruges til at skabe de meget populære superhelte kostumer. En kappe, der repræsenterer nogen maskerede korsfarer, herunder en, du har gjort op, er nemt at oprette til lejligheden.

Tips om at gøre Pet Kostumer

Hjemmelavet kæledyr kostumer behøver ikke engang at være, de kan genbruges. Til små hunde eller katte, kan du bruge gamle spædbarn eller lille barn tøj og vedhæfte stof eller tilbehør til at vende dit dyr til en fe, humlebi eller ballerina. Faktisk, hvis du har et spædbarn kostume, der er blevet vokset, er dette en fantastisk måde at få et par flere anvendelser ud af det.

For en større hund, kan du bruge en gammel t-shirt som grundlag for et kostume. Ved hjælp af velcro, hæfteklammer eller en limpistol, kan du vedhæfte en række ting til skjorten - med vinger, spider ben og tiger striber bliver nogle af de mest populære ideer.

Hvis du er ved at tilpasse et forladt barn kostume til brug for din hund, huske på, at dimensionering vil være meget forskellig. Din hund kan veje det samme som barn, men længden af ​​hundens krop og bredden af ​​dens build kan betyde, at en dragt vil være for stram i nogle steder og for løs i andre. Hvis du er sikker kostume vil ikke have mere humant brug, vil lidt arbejde med en saks og nål være i orden. Du kan naturligvis ikke forvente en hund at stå stille, mens du pinning, men du kan måle sin omkreds mod bredden af ​​kostume og arbejde i overensstemmelse hermed.

Uanset hvad du gør, så sørg for, at ingen af ​​hundens bevægelser er begrænsede. Det ben, hale og hoved skal kunne bevæge sig frit.

Medmindre du er en ekspert designer, er det bedst at holde det enkelt. Husk, bare en hat eller bandana kan være sjovt eller charmerende på et dyr, så du ikke behøver at få udførlige. En trekant af sort stof og et papir-made hat vil gøre din hund til en heks. Lilla stof og en pap krone gør en fin konge eller dronning kostume. Da det kan blive ødelagt, eller slidt én gang, du er bedst tjent med ikke at gøre meget af en investering.

Tænke på sikkerheden

Hvad er indlysende for børn er ikke altid så for dyr, men selv den simpleste hjemmelavede pet kostume behov for at holde sikkerheden i tankerne. Ud over at den frie bevægelighed, skal du sørge for, at din hund bevarer fuld perifere syn, ikke trykke ubehageligt og ikke hindrer vejrtrækning eller pustende. Du ønsker alle at have en god tid - kæledyr inkluderet!