Hjemmelavet pastadej opskrift

Hjemmelavet pastadej opskrift

Leder du efter en hjemmelavet pasta dej opskrift? Hjemmelavet pasta er relativt let at forberede med de rigtige ingredienser og redskaber, men den rigtige hjemmelavede pasta dejen opskrift kan løfte dit måltid fra gennemsnit til forbløffende.

Hvorfor gøre hjemmelavet pastadej?

Hjemmelavet pasta smager ikke noget lignende tørret pasta, du finder i supermarkedet gangene. Den har en frisk smag og fløjlsagtig konsistens, som du bare ikke kan få andre steder, men hjemmelavet. Bestemt kan du købe frisk pasta, der findes i det afkølede afsnit af de fleste købmandsforretninger, men selv, der ikke har helt den samme smag og konsistens som pasta, du vil gøre for dig selv.

Hvornår laver det fra bunden

Mens det ser ud til det altid ville være bedst at bruge en hjemmelavet pasta dej opskrift i din madlavning, er der nogle tilfælde, hvor din frisk pasta vil skinne og andre, hvor du måske være bedre stillet ved hjælp tørret pasta.

Hvornår skal man bruge Hjemmelavet pasta

Hjemmelavet pasta er bedst brugt i opskrifter, hvor sauce du vil bruge er sart - såsom hvide saucer, citron-baserede saucer, skaldyr retter og lys marinara. Det er også ganske lækkert i lasagne, hvor nudlerne er store nok til, at de vil stå op til heartier ingredienser den er kombineret med. I de fleste heartier saucer, er subtilitet af frisk pasta tabt.

Hvornår skal man bruge tørret pasta

Tørret pasta står op bedre til de heartier saucer som Ragu og Bolognese, og det fungerer bedre end frisk pasta i de fleste gryderetter og supper.

Hjemmelavet pastadej opskrift

Mest hjemmelavet pastadej er lavet af tre eller fire enkle ingredienser. Hovedingredienserne er hvidt mel, æg og salt, selv om nogle opskrifter vil kræve olivenolie og vand, så godt. Flavored pasta kræver forskellige farvestoffer og smagsgivende ingredienser.

Ingen Pasta Roller Nødvendig

Mange mennesker tror, ​​at for at gøre hjemmelavet pastadej, en pasta maskine - også kendt som en pasta valse og cutter - er nødvendig. Og samtidig have en pasta valse og cutter kan bidrage til at gøre tyndere pasta ligesom angel hår pasta, er det ikke nødvendigt. I stedet kan god hjemmelavet pasta gøres ved hjælp af en kagerulle og en pizza cutter eller kniv.

Hvad du får brug

Du skal bruge følgende udstyr:

 • Rent arbejde overflade, bordplads eller Silpat
 • Gaffel
 • Kagerulle og pizza cutter eller kniv; eller pasta valse / cutter

Du vil også nødt til at samle følgende ingredienser:

 • 3 1/3 kopper hvidt mel (du kan ønske at anvende brød, mel, fordi dens højere indhold gluten vil gøre det lidt fastere end alle formål mel)
 • 4 æg
 • Knivspids salt

Metode

 1. Placer mel i en gravhøj på din Silpat eller rent arbejde overflade.
 2. Lav en fordybning i midten af ​​melet.
 3. Lidt slå æggene med gaflen.
 4. Hæld æggene i brønden i midten af ​​melet.
 5. Tilsæt salt til æggene.
 6. Ved hjælp af gaffel, begynder at smide små mængder mel i æg og blanding.
 7. Fortsæt med at arbejde melet i æggene udefra i, indtil du har en dejlig, glat dej.
 8. Ælt dejen, tilføje en dråbe eller to af vand til dejen eller lidt mel til din overflade efter behov. Fortsæt æltning i cirka 15 minutter, indtil dejen er glat og elastisk. Æltning skærper gluten fibre i dejen, hvilket gør dejen lettere brugbar, når du begynder at rulle din pasta. På grund af dette, fejle på siden af ​​æltning for meget i stedet for æltning for lidt.

Det er alt, hvad du behøver at gøre for at gøre pasta dejen. Det næste trin involverer rullende dejen til pasta. Begge metoder er skitseret nedenfor.

Rolling dejen med en kagerulle

 1. Mel en stor overflade.
 2. Adskil dejen i to dele. Dæk en med en fugtig klud, mens du arbejder med den anden for at holde dejen fugtig.
 3. Med din floured kagerulle, rul dejen ud i en stor flad overflade.
 4. Fold dejen og re-roll, drejning eller spejlvende det som nødvendigt for at forhindre stikning dej.
 5. Hold spejlvende, folde og rullende indtil din plade af pasta dejen er meget tynd - næsten til det punkt, gennemsigtighed.
 6. Skær din pasta i den ønskede form.
 7. Gentag trin 3-6 ovenfor med den anden kugle af dejen.

Rolling dejen med en Pasta Roller

 1. Adskil pasta i to eller tre kugler. Mens du arbejder med en, holde de andre er dækket med en fugtig klud.
 2. Indstil din pasta rulle på den første indstilling (den, der forlader den største forskel i mellem rullerne).
 3. Lidt tromle din dej bold og rul pasta gennem valserne langsomt og støt.
 4. Fold pasta dejen i halve.
 5. Gentag trin to til fire ovenfor på hver indstilling af valsen ved hjælp af gradvis mindre gap mellemrum mellem valserne.
 6. På den sidste rulle, ikke fold dejen. Hæng pasta ark tværs ryggen af ​​to stole til lidt tørre, mens du arbejder med dine andre kugler af dejen på den ovenfor beskrevne måde.
 7. Udskift pasta rullen på din maskine med pasta skæreudstyret efter eget valg. Arbejde med hvert ark pasta enkeltvis, langsomt rulle pastaen gennem skæreudstyret at skære de ønskede figurer.
 8. Hæng cut pasta tværs stol ryggen eller på en pasta bøjle.

Sådan Kog pastaen

 1. Placer et strejf af salt i pasta gryde fuld af vand.
 2. Bring vand i kog.
 3. Tilsæt pasta og kog i tre til fem minutter.
 4. Hæld vandet fra nudlerne (ikke skylles) og kaste dem med din yndlings sauce.

Det kan tage praksis at lære at lave god hjemmelavet pasta, men det er indsatsen værd.