Hjemmelavet Infant Toys

Hjemmelavet Infant Toys
Ofte den mest sjovt for babyer er simpelthen den tid, du bruger sammen med dem - ingen legetøj påkrævet.

Hjemmelavede spædbarn legetøj kan være lige så sjovt som butikken købt legetøj. Hjemmelavet legetøj koster mindre og er som regel mere miljøvenlige, fordi de giver dig mulighed for at genbruge det, du har.

Easy Hjemmelavet Baby Legetøj

En god tommelfingerregel for hjemmelavede legetøj er at holde hver legetøjet enkel og sikker. Når man overvejer hjemmelavet legetøj til din baby følge disse sikre retningslinjer spædbarn legetøj.

Følgende er nogle nemme, sjove og billige ideer til hjemmelavede spædbarn legetøj. Alle disse er gode til små børn op til et år gamle - selvom ældre børn kan nyde nogle af disse legetøj også. Som du skal med de fleste legetøj, skal du sørge for at være sammen med dit barn, når han spiller, den måde, hvis noget nogensinde går galt med et stykke legetøj, vil du være der.

Blokke

Træklodser er virkelig dyre. I stedet redde nogle ekstra træ, så det i små figurer, og male med en ugiftig maling eller finish. Du kan finde Bjærget træ overalt - fra homebuilders (de kaste tonsvis af træ scraps), på garage salg, eller den lokale high school træ shop klasse.

For en stor sæt af store letvægts blokke, gemme dine mælkekartoner, vaske dem godt, og fold toppen. Fold den øverste fladt ned og bruge en klar emballage tape til at fastgøre det lukker. Uden fyld disse blokke vil være virkelig let og nemt at knuse. Hvis du vil have dem lidt mere robuste, kan du proppe dem med gamle junk mail, avis, eller stof scraps. Hvis du tape dem sikkert nok, kan du også inkludere små klokker inde (før taping), som giver dit barn et sæt jingle blokke.

Baby Bøger

Tag billeder af alle de elementer og folk i dit barns verden for at skabe en lille baby album bog - især tage masser af billeder af din baby. På omkring ni måneder, babyer elsker at se på babyer deres egen alder, især dem selv. Hage en af ​​disse gamle fotoalbum, du ved, de ikke-sure gratis dem, der har den klare plastik dækker for hver side, og skabe lidt album.

Du kan lave mat baby bøger også. Du har brug for et enormt stykke pap, nogle ark af plast dækker, og en fantasi. Opret en historie med magasin scraps, fotos, farver, farveblyanter, hvad du vil, og lim dem til pap. Dæk med klare låg, og din baby kan kravle på den, savle på det, og ingen skade vil komme til det. Bemærk: Du kan bruge stor tung vægt byggeri papir; når dækket med plastik, vil ikke bøje alt for dårligt, men pap er bedre.

Fun Filt Verden

Vidste du, at følte naturligt holder sig til sig selv? Det gør. Få den største størrelse stykke filt du kan; hvid filt er den bedste, men sort er en nice base også. Brug to klæbende at holde det på væggen. White Omvendt kan du holde det stykke eller stykker af filt til pap og hænge det på væggen.

Skær verdens scener fra andre farver af filt. Fældede træer, mennesker, bygninger, hunde, drager, damme, skyer og meget mere. Opret derefter en lille verden med din baby. De små børn kan klæbe mærkes i munden, så det er absolut en leg sammen legetøj - men det hjælper din baby med at udvikle hånd øje koordination, og han får at høre dig fortælle en sjov historie.

Højt Legetøj

For at gøre en blød crinkle bold bare tage en gammel ren sok, fyld den med brugt silkepapir, og sy eller knude lukket. Sokken bolden vil være lille nok til små hænder og gøre en stor crinkling lyd. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede spædbarn legetøj; babyer elsker crinkle lyd.

Snup en gammel kaffe kan for en kraftig støj maker. En mindre rund tin varm kakao container er en bedre størrelse, hvis du har en. Fyld med småsten og varm lim låget på. Du ønsker ikke låget kommer ud! Når du ruller dette på tværs af ordet det vil gøre en stor støj, enhver barn vil elske at kravle efter.

Farverige legetøj

Fjern etiketten fra og vaske en klar plastbeholder - en lille Dijon sennep beholder f.eks. Fyld den med vand; tilføje et strejf af frugtfarve, og nogle skinnende sjov. Glitter kan mousserende perler, selv folie eller dråber madolie sættes til vand. Sørg for at lime låget ordentligt på. Når din baby ryster dette i solskin, vil farverne gnistre.

For at gøre farveblyanter store nok til en baby, bryde gamle farveblyanter i en ældre muffin pan, varme i ovnen ved 300 grader indtil smeltet. Når du bryder dem ud, vil du have store farveblyanter, der passer i et barns knytnæve, men ikke sin mund. Det er bedst for ni måneder gamle og ældre babyer.

Sortering Kan

Til dette projekt, du har brug for flere mælk eller juice kande låg. Du skal også bruge en tom kaffe kan. Kontroller, at alle elementer er vaskes grundigt, før du begynder. Skær et X i toppen af ​​kaffen dåsens plastlåg. Sørg for, at X er bred nok, så du kan skubbe juice låg gennem toppen forholdsvis let. Du og din baby kan skiftes skubber lågene gennem toppen. Hvis du bruger en metal kaffe kan, lågene lave en tilfredsstillende "Kerplunk!" lyd, når de rammer bunden.

Baby Rattle

Babyer elsker støj dem kan gøre sig. I stedet for at bruge penge på plastik rattlers, kan du lave din egen ud af baby krukker. Brug en ren barn krukke og fyld den med små skaller, knapper eller farvet ris. Placer superlim under kanten af ​​krukken låg og forsegle den ned stramt, så de punkter ikke vil smitte.

Soft Baby Dolls

Bløde dukker sælges for $ 15 eller mere på legetøjsbutikker. Du kan lave dine egne ved hjælp af strømpebukser og et par andre forsyninger fra en syning eller håndværk butik. Alt du skal bruge er et par par af strømpebukser, nogle polyester fiberfyld, en elastik og noget garn. Skær benene i strømpebukser i 18 tommer lange strimler. Fyld hver sektion med fiberfyld og derefter binde en knude til at lukke enderne. Brug en nål og tråd for at sy fem af disse fyldte rør sammen til dannelse af arme, ben og torso. Skær en af ​​længderne i halve og en form et hoved med fiberfyld, sy dette stykke til toppen. Brug en permanent markør til at tegne øjne og mund. Endelig lægger garn til hovedet for håret.

Color Matching Puzzle

Dette spil er let at lave og fantastisk til at styrke barnets hjerne magt. Tag et ark af pap og tape ned store kvadrater af fire forskellige farver. Du kan også male pap, hvis du vil. Efter bestyrelsen er klar, skal du vælge elementer fra omkring dit hus, der matcher farverne på brættet. Vis dit barn, hvordan man sortere stykker og så han eller hun kan øve matche dem med farverne på brættet på egen hånd.

Ideer Udover Hjemmelavet Infant Toys

Nogle gange er du ikke engang behøver at gøre et stykke legetøj. Kom ud af gryder, pander og træskeer. Spil gode gamle peek-a-boo; et spil, der aldrig bliver gammel til babyer. Prøv at synge, læse bøger, spille udenfor i græsset eller på den lokale park, og involverer dit barn på alle dine dag-til-dag aktiviteter. Dit barn vil få vigtige udviklingsmæssige kompetencer og værdsætter den opmærksomhed meget mere end et stykke legetøj

Hvor finder Andet Homemade Legetøj

Robyns Nest har en masse seje legetøj til ældre babyer og småbørn.

Du også kan lide at se på Etsy. Mens du ikke ville være at gøre det legetøj; der er mange enkeltpersoner på Etsy gør vidunderlige håndlavede, hjemmelavede elementer, som du kan købe. Der er altid et godt udvalg af cool baby ting. Plus, det er sjovt at gennemse. Du ved aldrig, hvad du finder.