Hjemmelavet hjemmekontor Skriveborde

Hjemmelavet hjemmekontor Skriveborde


Hjemmelavet hjemmekontoret skriveborde kan være svært at gøre, hvis du vælger en udfordrende design, men hvis du vil noget simpelt, kan du nemt lave en selv.

Forberedelse man laver en Desk

Hvis du tænker på at gøre dit eget skrivebord, den første ting at gøre, er at vurdere dine behov og finde ud af hvor stor du vil have dit skrivebord til at være, og hvor meget lagerplads du har brug for. Der er en masse gratis planer for computerborde derude, så tjek dem ud og se, om nogen af ​​dem er egnede.

Hvis dine snedkeri færdigheder er gode, og du er klar til udfordringen, kan du lave dit eget skrivebord med skuffer og opbevaring, men hvis ikke du kan prøve noget lidt anderledes. Vær ikke bange for at tænke ud af boksen og skabe en arbejdsplads, der passer til dine behov og stil.

Simple Hjemmelavet hjemmekontor Skriveborde

Hurtig og nem løsning

En af de enkleste måder at gøre et hjemmekontor skrivebord er at tage to arkivskabe og placere dem et par meter fra hinanden, hvor du ønsker dit skrivebord. Derefter placere et stykke krydsfiner eller spånplader på toppen og voila, du har en reception. Sørg for, at træet er stærk nok til at holde, hvad du vil placere på skrivebordet. Det er måske ikke den smukkeste skrivebord, du nogensinde vil se, men det er funktionelt og enkelt.

Stilfuld og enkel idé

En virkelig smart og trendy type skrivebord, kan du nemt gøre dig selv er skabt ved at tage et par træ savbukke, placere dem et par meter fra hinanden, og derefter have et stykke glas skåret til den ønskede størrelse for at bruge som toppen. Det vil ikke give dig nogen lagerplads, men det vil give dig en stor leder arbejdsområde! Husk at have glasset hærdet og kanterne afrundet af sikkerhedsgrunde.

Interimistiske Skriveborde til små rum

Closet Desk Solution

Hvis du er presset på for rummet kan du optage et skrivebord i et skab. Fjern eventuelle elementer, der er i skabet og derefter installere en hylde i bordhøjde. Det kan enten være statiske eller du kan lave et udtrækkeligt version, der kan trækkes ud. Du kan også installere andre hylder til butik kontor items.This er fantastisk til små rum, fordi du bare kan lukke døren, når du er færdig med at arbejde og "kontor" er skjult. Enten holde en skammel i skabet, der kan passe under hylden, eller bruge en accent stol fra andre steder i hjemmet, der kan trækkes op til hylden, når du arbejder og sat tilbage på plads, når du ikke er.

Creative Armoire Desk

En lignende idé er at installere en tilbagetrækning hylde i et stort garderobeskab. Dette er en anden form for improviseret kontor, hvis dørene kan lukkes, når arbejdet er udført. Glem ikke at bore et hul på bagsiden af ​​stykket at fodre elektriske ledninger igennem. Dette vil holde rummet organiseret og sikre, at du ikke har ledninger går alle hvilket måde. Hvis du beslutter at gøre dette projekt med en ældre eller dyrt armoire det måske være en god idé at have en professionel tømrer gør det, så det ikke bliver beskadiget.

Fold Down Desk

Der er også måder at gøre en hjemmelavet hjemmekontor skrivebord ved at fastgøre en fold-down enhed på væggen. Disse kan foretages i næsten enhver størrelse. De fold ned for at skabe en arbejdsstation, når du har brug for dem, og fold op mod muren, når du ikke. Du kan også købe disse enheder, hvis du ikke ønsker at lave en selv.

Klar til at gøre dit eget skrivebord?

Der er alle mulige måder at gøre hjemmelavede hjem kontor skriveborde. Det hele afhænger af din stil, hvor meget arbejde, du ønsker at sætte i det, dine behov med hensyn til størrelse og opbevaring, og dit budget. Det centrale er at udforske dine muligheder. Vær ikke bange for at tænke ud af boksen.