Hjemmelavet gaver: Lav en personlig t-shirt

Hjemmelavet gaver: Lav en personlig t-shirt

Hjemmelavede gaver er personlig og unik. De kan også være godt for din bankkonto. Gør dem, når du er brød, eller når du blot ønsker at udvide din kreativitet. Enhver tid er et godt tidspunkt for gaver.

Hvis du søger efter nogle ideer, prøve at lave en personlig T-shirt. Der er to måder bLæs kan gå om det; begge er angivet nedenfor:

Digitaliseret

 1. Alt du behøver er nogle jern-på papir, ensfarvede t-shirts, og en printer (der understøtter brugen af ​​jern-ons).
 2. Udskriv sjove ord, billeder eller andre motiver fra din computer på jern-på papir.
 3. Placer skjorte på en flad strygebræt, og forsigtigt stryge hen over billedet, så det klæber til stoffet. Billedet skal vises på nøjagtig samme måde den blev placeret.
 4. Når du skaller af det transparente lag, lad skjorten cool. Det er en instant gave! Nogle ideer til ord er: "Jeg er med Stupid (med en pil, der peger til venstre / højre)," "Grimme men sød" og "Jeg elsker ..." Vær kreativ. Det er en sjov, men enkel metode til tøj design.

Old Fashioned

 1. Denne t-shirt metode indebærer hånd male design. Med hensyn til den gammeldags måde, vil du brug for nogle almindeligt farvede T-shirts, stof maling, og gummistempler. Med dette, er du en smule begrænset med hensyn til kreativitet, fordi hver billede, du opretter, vil være en kopi af frimærket.
 2. Forbered maling i skåle, og læg T-shirt på en flad overflade.
 3. Dyp frimærkerne i malingen og omhyggeligt stemple den nederste foring af shirt (eller andre steder du foretrækker,. Spidsen her er at stemple billeder på en sådan måde, at designet er æstetisk tiltalende modsætning tie dye, udskrifter skal møde i områder hvor de kan ses, og forstået). For eksempel kan en stor blomst print vises lige i midten eller nederst til højre / venstre.

T-shirts gøre store personlige gaver, og de er relativt nemt at lave. Held og lykke!

Nødvendigt værktøj:

 • Plain T-shirts
 • Jern-Ons
 • Printer
 • Fabric Paint
 • Gummistempel