Hjemmelavet Cat frastødende

Hjemmelavet Cat frastødende
Tape placeret klæbende side op kan være en enkel løsning til at holde katte væk bordplader.

Vores bopæl kat ekspert, Wendy Nan Rees, tilbyder rådgivning om en hjemmelavet løsning til at holde katte ude af områder af dit hjem, hvor du ikke vil have dem til at strejfe.

Problemet

Når jeg får op i en krog, mine bedste ideer kommer ofte til mig. Her var jeg på min gode ven Liza hjem. Hun græd, og hendes kat sad udenfor, tigger om at komme tilbage indenfor. Liza kat Lucy mistet sin søster Rosy tilbage i August, og Lucy er at have nogle problemer med at tilpasse; Hun er gammel og savner sin søster meget.

Lucy nu ønsker at være inde mere, men ødelægger nogle ting, når hun er i huset. Jeg tror, ​​hun har brug for mere opmærksomhed, fordi hun har mistet ikke kun hendes søster, men hendes ven og legekammerat. Både katte ville komme indenfor, men de aldrig bruges til at ridse op møbler eller spise stueplanter. Lucy er nu går ind i stuen, hvor ingen af ​​de hunde eller katte har fået lov før. Liza har en port, der holder hundene ud, men Lucy bare kravler op og over porten til ødelægge rummet.

Lucy har altid været en indendørs / udendørs kat, tilbringer det meste af sine dage udenfor, og kun kommer natten til at sove og spise. Men nu, Liza har gjort hende blive udenfor, fordi hun ødelægger møblerne i hendes sorg. Alle stakkels Lucy ønsker at gøre, er at være inde. Så Lucy skal re-uddannet om, hvordan man opfører sig indendørs. Hun har brug for at huske, at selv om et bordben er lavet af træ, er det ikke et træ, og derfor er off grænser fra hendes kløer.

En mulig løsning

Jeg huskede, at når jeg havde halvdelen hørt nogle idé at holde katte væk og off sofaer og møbler, eller endda væk fra en plante eller et område i dit hjem, hvor du ikke vil have dem til at gå. Det var så længe siden, og jeg kunne kun huske den ene del af det. Så jeg fortalte Liza jeg skulle til den lokale isenkræmmer, og jeg vil være tilbage i bit for at løse problemet.

Jeg købte alle mine ingredienser, og fortsatte tilbage til Liza hjem. Jeg ønskede at teste min idé, og jeg håbede, jeg ville være i stand til at løse problemet. Liza havde købt en Scat Mat, som er en mat du placerer på møblerne til at holde katte væk, men Lucy ødelagde mere end blot toppen af ​​sofaen.

Hjemmelavet Cat frastødende

Til min glæde, en uge senere min hjemmelavede "Keep Kitty Off og Away" virker. Her er hvad du skal købe og gøre.

Liste over forbrugsvarer

  • Dobbeltklæbende tape, klæbrig på begge sider og tre inches brede
  • En plast gulv saver mat: Det er den form for mat du lægger under en kontorstol, og er klar på toppen med plastik punkter på bunden.
  • Gode ​​skarp saks til at skære igennem plastik gulvmåtte
  • Uddannelse godbidder

Først skal du nødt til at finde alle de steder, du ikke ønsker din kat til at gå. Lav et kort eller gulv plan for, hvor du kommer til at gøre dine grænser. Husk, det er ikke for evigt, men længe nok til at træne din kat. Det kan tage en måned kan det tage tre måneder hver kat er anderledes.

Når du har din plan, du ønsker at klippe båndet, og læg den på gulvet, hvor du ikke vil have katten til at gå. Derefter skære plast måtten til samme bredde som tapen du bare klippe og sætte det på toppen af ​​båndet, skal du sørge for at placere den på hovedet med plast tip peger op.

Så hvis din kat forsøger at gå ind på møbler eller i nærheden af ​​en stueplante, vil de blive stukket med plastik tip og få tape på deres fødder. Dette vil ikke føle sig godt til din kat, men det vil ikke skade ham eller hende. Det vil være ubehageligt at træde på, og vil helt sikkert fortælle katten til ikke gå der igen. Hvis du skulle se katten undgå de områder, så fortæl ham eller hende "Good Kitty", sammen med en behandler til at styrke den nye adfærd.

Denne løsning er ikke for dyrt. Det kostede mig kun omkring $ 25,00. Den tape er billigt, og du kan ofte finde plastik måtter på salg. Liza er glad, jeg er glad og hendes kitty er igen i huset og glad. Det er en win / win situation for alle. "Husk dyrene i dit liv er ikke kun dit kæledyr, de er dine venner" WNR

Tidligere Tips

  • Indførelse af en ny hund
  • Holiday Sikkerhed til katte
  • Vask Cat Bedding
  • Thanksgiving Madrester Cat Treats
  • Sprøjtes med en Skunk

.