Hjem vinduesglas Repair

Hjem vinduesglas Repair


Hjem vinduesglas reparation kan være en vanskelig opgave, afhængigt af typen af ​​vinduet involveret. Lær hvad der er involveret, og derefter beslutte, om det er et job, du ønsker at tackle for dig selv.

Grundlæggende vinduestyper og reparation vurderinger

Der er normalt to grundlæggende typer af vinduer i plejehjem: enkelt rude og dobbelt rude sorter. Udtrykket dobbelt-rude henviser ikke til et vindue sæt med flere dekorative glas skær. Det betyder et vindue konfiguration, der benytter to eller flere ruder i serie, adskilt af et dødt rum, der er til tider fyldt med en gas, som argon, og tilbyder overlegen isolerende evne.

Det første skridt i at reparere vinduesglas er at afgøre, hvilken stil af vindue, du har.

Termoruder ofte bedre Erstattet Than Reparerede

Det er meget svært, hvis ikke umuligt, at reparere en dobbelt rude vindue selv. Nogle gange kan en dobbelt-rude vindue vil have en sæl-brud og lufte gas, hvilket resulterer i et vindue, der er altid overskyet. Hvis dette sker, du virkelig har kun to valg: konsultere en professionel til at se, om vinduet forsamling kan repareres, eller få et nyt vindue installeret. Det er måske ikke så dystre, som det lyder. De fleste med dobbelt rude windows har lange garantier, og du kan være i stand til at få en gratis eller billig erstatning. Spørg vinduesproducenten for yderligere vejledning. Du vil finde en producentens navn eller andet sted langs vinduesrammen.

Selvom du kan være i stand til at installere en ny dobbelt-rude vindue forsamling selv, er det normalt ikke værd at den tid og indsats. Disse er præcision anlæg, og hvis du installerer et nyt vindue som et DIY projekt, vil du sandsynligvis være tømme garantien alligevel, hvilket ville være en reel skam.

Single Pane Window Repair kan være farlige

Glas er farligt at arbejde med, især når det er i skår. For at fuldføre en sikker installation, altid bære beskyttelsesbriller og handsker, og bortskaffe glasskår ansvarligt.

Hvordan at reparere dit hjem vinduesglas

 1. Fjern alle de glasskår. For at hjælpe, køre tape i begge retninger på tværs af vinduet og så på det med en hammer. De stykker skal forblive fastgjort til båndet, som vil hjælpe med hurtig fjernelse. For skårene omkring rammen, arbejde dem løs med dine behandskede fingre.
 2. Når glasset er væk, skal du fjerne de resterende kit rest fra rammen. Det vil tage nogen knofedt og en skraber. Hvis du rammer en særlig stædig plaster, mætte det med linolie og lad det sidde i et stykke tid.
 3. Når du arbejder omkring rammen fjerne glas og kit, vil du sandsynligvis se små metal brads kaldet glarmestre 'point. De hjælpe med at holde glasset på plads, og vil komme i handy senere, så du skal ikke kaste dem.
 4. Når kit er blevet fjernet, hydrat området omkring ruden med linolie. Dette hjælper til at behandle træet og gøre den nye kit forblive plastisk længere (vi får til det trin i en anden).
 5. Mål vinduet på den indvendige kant i begge retninger og trække en ottendedel af en tomme. Du har brug for den ekstra hul til at lade træet udvide sig og trække som vejret skifter.
 6. Tæl hvor mange glarmestre 'point du formåede at redde. Du bliver nødt til at geninstallere en hver seks inches eller deromkring. Hvis du ikke har nok, købe mere, når du køber udskiftning glas. Du vil også nødt til at købe en beholder med glarmestre 'forbindelse eller kit.
 7. Nu hvor du har dine leverancer, arbejder de glarmestre 'forbindelse i en lang reb ved at rulle den på en hård overflade eller mellem håndfladerne. Ideen er at køre en perle eller reb af forbindelse rundt rammen af ​​vinduet.
 8. Når forbindelsen er på plads, skal du trykke på vinduet forsigtigt ind i åbningen, indtil forbindelsen flader ud.
 9. Installer vindueslistedelen point hver seks eller syv inches rundt om rammen.
 10. Kør en anden reb af forbindelse langs rammen, og glat på plads. Der er nogle teknik til dette, men at arbejde med en spartel, indtil du får en ensartet finish.
 11. Brug en skraber til at rense overskydende stof væk fra glasset, og male vinduet for at afslutte reparationen.

Må ikke med at ringe et vinduesglas Reparation Professional

Selvom det er muligt at gøre dit eget hjem vindue glas reparation, det er ikke en opgave for alle. Hvis du ikke føler tillid gør arbejdet selv, har en professionel tage et kig på din glasskår og give dig et skøn. Du kan opleve, at prisen på reparationen er værd ikke kæmper med reparationen selv.