Hjem Skole: Hjem School High School Tips

Gratis Books Online Til gymnasieelever Homeschool

Din high school Hjemmeundervisning teen kan nemt få adgang titusinder af bøger gratis online på www.gutenberg.org. Denne gratis hjemmeside giver din teenager at søge efter bøger, enten af ​​rettighedshaveren og bogtitel. Dette er en stor ressource for en teenager, der foretrækker at hænge ud på computeren i stedet for at læse en fysisk bog.

High School Hjemmeundervisning And Sleep Issues

Mange af jer husker sikkert de dage, hvor dine high school Hjemmeundervisning teenagere var små. De ville stige ved crack af daggry og vække alle i husstanden. Som forælder til teenagere du sikkert har bemærket en dramatisk skifte i deres søvnmønster. Teenagere er mere aktive og vågne om natten, og de har ingen problemer med at sove over middag. Mange mennesker fejlagtigt antager, at dette er dovenskab, men det er ikke. En undersøgelse sat ud af Stanford University, at søvn relateret hormon, melatonin, udskilles på forskellige tidspunkter i en teenagers krop. Dette er vigtig information til forældre, der homeschool teenagere. Der er ingen regel om, at din teenager er forpligtet til at stå tidligt om morgenen for at starte Hjemmeundervisning. Tværtimod mange high school Hjemmeundervisning teenagere gør deres bedste at studere i de sene eftermiddage og aftener. At tillade dem at sove i og gøre deres arbejde senere på dagen vil ikke kun skære ned på konflikter, men dine teenagere vil studere, når deres hjerner er mest opmærksomme.

High School Hjemmeundervisning And Atletik

Din Hjemmeundervisning teen stadig har mulighed for at få atletiske stipendier. Der er mange community hold, der er åbne for Hjemmeundervisning teenagere. Også mange kristne og private skoler åbner deres døre for atletiske gymnasium Hjemmeundervisning teenagere, der ønsker at afprøve for hold. Der er også sport teams, der er absolut nødvendige for homeschoolers.

High School Homeschool og få Dual Credits

Mange Hjemmeundervisning familier er overrasket over at erfare, at deres gymnasium homeschool teen muligvis kunne tage klasser for dobbelt kredit på lokalt community colleges. Det betyder, at din teenager kan modtage både high school og college kredit for gennemførte kurser. Mange community colleges åbne deres grundlæggende freshman klasser for høj schoolers der er juniorer eller seniorer. Den store ting om klasserne er dit barn kan modtage mere high school kredit for kurset, end han ville, hvis han studerede emnet alene hjemme. For eksempel nogle homeschool programmer er setup til at give en teenager, der tager en college niveau fremmedsprog kursus to high school fremmedsprog kreditter. Dette er en fantastisk måde for teenagere til at få de kreditter, de har brug, mens de lærer, hvordan man opfører sig i et kollegium indstilling. Hertil kommer, når din teenager går i skole, han allerede har afsluttet et par af hans kollegium krav.

High School Homeschool, vejledere og valgfag

High school homeschool kan være en udfordring for forældre. De krav, high school teenagere skal opfylde for at opgradere er ganske omfattende. En del af at være en teenager består i at stille high school homeschool beslutninger. Du bør give dine teenagere en stemme, når det kommer til at vælge deres high school kurser. Mens nogle fag er nødvendige for at opfylde graduering krav, skal din teenager have lov til at vælge, hvilke valgfag de ønsker at study.If du ikke føler kvalificeret til at give dine teenagere den uddannelse, de har brug for i et bestemt emne eller to, tage hjertet. Der er hjælp til rådighed.

Du kan leje en vejleder for din teenager, og det vil ikke koste dig en arm og et ben. Du skal blot kontakte din lokale Community College og bede om at tale med nogen om vejledning. For eksempel, hvis dit barn kæmper med matematik, skal du kontakte en sekretær eller professor i matematik afdeling. Spørg, at en meddelelse skal bogføres eller en meddelelse foretaget, at der er en teenager, der er på udkig efter en math tutor. De fleste universitetsstuderende er altid på udkig for at gøre ekstra lommepenge. De er mere end glad for at tilbringe et par timer om ugen tutoring din teenager på biblioteket. Mange gange teenagere lærer bedre med en universitetsstuderende, blot fordi de taler samme sprog.

High School Hjemmeundervisning, Jobs og praktikophold

Hjemmeundervisning teenagere involverer mere end blot at sikre, at de gør deres kursus arbejde. Teenagere er på vej til at blive unge voksne, og det er dit job som forælder, lærer og erhvervsvejleder at sikre, at de får alle mulige chance for at træffe kvalificerede beslutninger om deres liv. High school Hjemmeundervisning teenagere bør have mulighed for at internere, frivilligt eller arbejde inden for deres interesser.

Hvis du har en teenager, der er tanker om at forfølge en karriere i sygepleje, underskrive teen op som frivillig på et hospital eller gratis klinik. Hvis dit barn er interesseret i dyr pleje tilskynde teen til at arbejde på deltid på den lokale dyreklinik. Du kan finde steder til din teenager til at arbejde eller frivillig for de fleste enhver karriere felt de er interesseret i - fra børnepasning til kosmetologi til automekanikere og alt derimellem. Mange gange teenagere vil opdage, at de er virkelig interesseret i at forfølge en karriere inden for deres interesse.

Andre gange teenagere vil afgøre de afskyr karriere, og de vil gå videre til noget andet. Men det fungerer, giver teenagere plads og tid til at forfølge deres interesser kan gå langt i at hjælpe dem med at beslutte, hvad de vil gøre med resten af ​​deres liv.

High School Hjemmeundervisning Co-ops

High school homeschool co-ops er kommet til undsætning mange Hjemmeundervisning familier. I modsætning til co-ops, som er gearet til elementære alderen børn, en high school co-op program henvender sig til teenagere. Mange af disse co-ops ansætte eksterne eksperter til at komme ind i programmet til at undervise disse fag Forældre er ikke behageligt undervisning. For eksempel kan en lokal Algebra lærer komme ind og undervise Hjemmeundervisning teenagere en dag om ugen i aften i to timer. Læreren ville så give ud ugentlige opgaver, som de studerende vil være forpligtet til at vende i den følgende uge.

Hjemmeundervisning teenagere normalt registrere deres klasser på håndholdte optagere, så de kan gennemgå de erfaringer, de har lært. Mange lærere i gymnasiet co-ops vil også svare med teenagere via e-mail i løbet af ugen, eller før en blog med relevante oplysninger indsendt til teenagere. Hvis din teenager har brug for hjælp fra en "ekspert" skal du kigge i dit område for en high school homeschool co-op-program.

Venlige Colleges Til gymnasieelever Homeschool Teens

Det er det tidspunkt, hvor high school homeschool teenagere bør tænke over deres fremtid. Den gode nyhed for homeschool high school teenagere er, at de fleste gymnasier velkommen homeschool kandidater med åbne arme. Hvis du gerne vil se en liste over de hyggeligste gymnasier for homeschoolers kan du besøge Home School Friendy Colleges hjemmeside for yderligere informationer. Denne site lister colleges i både USA og Canada, som er på udkig efter homeschool high school-dimittender.

High School Homeschool Og Video Kurser

Før du trække dit hår ud forsøger at dechifrere din teenagers videnskab, matematik eller økonomi bog finde en video kursus for at lære dem, hvad de har brug for at vide. Video kurser er en god måde for dit gymnasium Hjemmeundervisning teen at lære svære akademiske fag som de højere matematik og videnskab.

Du kan nemt finde disse video kurser for din teenager online via læseplaner hjemmesider. De kan også være placeret på populære online auktionssider. Dit lokale bibliotek kan også have video kurser til rådighed gratis. En anden ressource for video kurser kan omfatte din lokale Community College. Nogle community colleges vil tilbyde om generelle emner videoer eller telecourses. Video kurser er også tilgængelige på emner, der vil blive betragtet valgfag såsom madlavning, fremmedsprog, økonomi, træ arbejder, markedsføring osv

High School Hjemmeundervisning And Atletik

Mange forældre er under den forkerte antagelse, når det kommer til høj skolesport. De kan have fået at vide, at deres high school Hjemmeundervisning teenagere ikke vil have adgang til sport. Det er simpelthen ikke rigtigt. Mens teenagere ikke kan spille på de offentlige høje skolehold, der er mange afsætningsmuligheder for atletiske teenagere, der homeschool.

Er du diskuterer, om du skal fortsætte med at forfølge gymnasiet Hjemmeundervisning? Hvis ja, her er en liste over de vigtigste grunde, at mange forældre vælger at fortsætte Hjemmeundervisning deres teenagere gennem highschool:

 • Familier, der rejser foretrækker at homeschool gennem gymnasiet.
  Teenagere kan lære meget om geografi, historie, skikke og liv ved
  rejser med deres forældre.
 • Teenagere, der homeschool er mere
  sandsynligvis at samle erhvervserfaring i deres ønskede studieretninger
  under high school. Dette kunne omfatte betalt job, praktik eller
  frivillige positioner.
 • Generelt teenagere, homeschool tendens til at vokse tættere til deres forældre end teenagere, der går i folkeskole.
 • Forældre kan spare penge ved Hjemmeundervisning deres teenagere. Når du tager
  hensyn tøj, frokoster, transport, undervisning for private eller
  Kristne skoler - Hjemmeundervisning vinder hænder ned.
 • Hjemmeundervisning teenagere udvikler meget stærke studievaner og kan
  arbejde selvstændigt. Dette er vigtigt for studerende, der planlægger at gå til
  kollegium.
 • Hjemmeundervisning teenagere har mere tid til at forfølge deres interesser i løbet af teenagere, der går i skole hver dag.
 • Hjemmeundervisning teenagere kan opgradere tidligere end teenagere, der går i regelmæssig skole.

NARHS gør det muligt for homeschooled seniorer at opnå officiel udskrifter og diplom

Som din middle school barn skrider ind i gymnasiet pensum, kan bekymringer om kollegium applikationer være fremmest på dit sind. Hvis du er bekymret med kollegiet efter eget valg at acceptere din homeschool poster som akkrediteret, der er et andet alternativ, der vil give de gyldige akademiske meritter, du ønsker uden at skulle hver forlade dit hjem eller ændre din nuværende homeschool program. Den Nordatlantiske Regional High School, NARHS, kan du fortsætte med at rejse ned dine egne valgte vej for homeschool pensum, mens du tjener high school kreditter mod en egentlig studentereksamen. Programmet vurderer dine fremskridt ved hjælp af dine egne værktøjer til måling og arbejder sammen, forælder studerende og NARHS rådgiver skabe en udskrift, der opfylder høje krav til staten Maine skole. Som NARHS ligger i Maine, staten kravet om 17,5 point er alt, dit barn har brug for at fuldføre for at tjene en officiel udskrift. Det er dog foreslået, at kollegiet bundet homeschool høj schoolers tjene mellem 24 til 28 point for at forblive konkurrencedygtige med andre college-bundet gymnasieelever. Husk, at NARHS ikke er en online korrespondance skole. Du er stadig forpligtet til at vedligeholde din egen læseplan og evalueringsproces. NARHS simpelthen giver vejledning og ansvarlighed med formelle udskrifter og en "rigtig" studentereksamen fra et akkrediteret uddannelsessted.

Hjemmeundervisning gymnasieelever holde hæve Akademisk Bar

For mange homeschool forældre, den første dag i officielle "førskole homeschool" er starten på deres "high school frygt", den nagende bekymring for, at de ikke vil være i stand til at give en god uddannelse til deres børn i før-college år og vil i sidste ende "fejle" deres børn fagligt. Lad ikke dette ske for dig. Der er ingen grund til at begynde at bekymre dig om din high school Hjemmeundervisning program, når det er sådan en lang vej væk. Selve karakteren af ​​Hjemmeundervisning er, at så dine børn vokser, så skal dine egne erfaringer og evner til at levere kvalitet instruktion og vejledning om højere faglige niveauer. Faktisk er mange homeschool forældre fortæller, at deres erfaringer med de teenage år er meget lettere end forventet. På det tidspunkt de fleste studerende nå gymnasiet, de aktivt selv rette deres egne læringsmål og undersøgelse selvstændigt. De har lært at bruge tid klogt og anvende sig selv på en ansvarlig måde. Hvis din homeschool miljø er en, der har bygget på dit barns egen evne til at lære og til at opsøge nye læringsmuligheder baseret på hans egen nysgerrighed og interesse, vil du opdage, at din teenager vil fortsætte viden på dette samme måde i sit voksne liv . Når dit barn når gymnasiet, vil du har brugt mange år vejlede, instruere og modellering de uafhængige metoder og færdigheder, som du ønsker dit barn til at lære læring; som du både indtaste high school år vil du observere dit barn ved hjælp af disse færdigheder og arbejde selvstændigt.

Udvikle dit gymnasium Hjemmeundervisning Teen interesser

Her er nogle praktiske tips, der kan hjælpe dig med at udvikle din high school Hjemmeundervisning teen interesser:

 • Hvis dine teenagere er en computers nørder lad dem frivilligt deres computerfærdigheder i en lokal kirke, offentligt bibliotek eller parker og rekreation organisation. Geneaological samfund vil også gerne høre din teenagere hjælp.
 • Hvis dine teenagere er i politik og samfundsvidenskab lad dem deltage i lokale politiske kampagner.
 • Hvis dine teenagere er interesseret i naturvidenskab lade dem frivilligt på din lokale science museum eller college videnskab afdeling.
 • Hvis dine teenagere er i at skrive, tilskynde dem til at holde tidsskrifter. Du kan også finde en lokal skriftlig klub for dem til at slutte, hvor deres fiktion arbejder eller digte kan kritiseret.
 • Hvis dine teenagere er i skuespil tilmelde dem i at handle klasser eller lade dem prøve for samfundet spiller.
 • Hvis dine teenagere er i musik gør, at de har adgang til teen venlige musik caféer. Tilskynde dem til at skrive deres egen musik og deltage.

Community College & Self Instruktionsvideoer Kurser Hjælp The Homeschool gymnasieelev

En udbredt misforståelse af Hjemmeundervisning er, at alle homeschool undervisning skal undervises af moderselskabet. Det bliver stadig sværere at gøre, som din elev når deres teenage år og fag bliver kompliceret.

Prøv at finde selv instruktions kurser, der giver dine studerende til selv instruere i fag som calculus og trigonometri. De vil sætte pris på den frihed. Og, ikke overse din lokale Community College som en kilde til klasser. Optjening en lille kollegium kredit er en velkommen sidegevinst.

Personlige Porfolios

En personlig portfolio er i-brug i hjemmet for selverkendelse og forbedring af undervisningen. Porteføljerne hjælpe dig til bedre at forstå dig selv. De gør din tankegang synlig og dine ideer eksplicit. Denne portefølje skal holdes privat som en journal.

Din personlige portefølje skal fyldes med rige, detaljerede oplysninger om dig selv. Disse oplysninger bliver gradvist mere strømlinet som du deler den med familie, lærere, mentorer, private institutioner og offentlige institutioner.

En portefølje er:

• et portræt af dig
• som det fremgår af et reflekterende udvalg af arbejdet
• med et mål, et tema og en tiltænkte målgruppe.

Det er ikke kun en mappe af uafhængige bedste arbejde for en anonym anmelder.

Homeschool High School frivilligt arbejde

Har din teenager sommetider tror, ​​han eller hun er centrum for universet? Tja, de fleste teenagere tror om sig selv en masse. Men en måde at sætte det i perspektiv, samt at hjælpe dem til at se verden i perspektiv, mens de gør noget godt, er at gøre frivilligt arbejde en del af deres homeschool high skoleforløbet.

Find en suppe køkken, en daginstitution, et plejehjem eller hospital, hvor de kan afsætte et bestemt antal timer om måneden. De erfaringer, der kan læres af dette er værdifulde.

High School Diploma

Afhængig af din statens love, vil dit barn sandsynligvis være i stand til at få en studentereksamen - hvis du søger at opnå en. Men tjek først. Generelt kan dit barn få en GED eksamensbevis via din tilstand, eller du som hovedstol din egen certificeret, privat skole (hvis du oprette en), kan oprette din egen studentereksamen.

Du kan også bruge et statsanerkendt, certificeret korrespondance kursus for at få et diplom. Check med forælder-run organisation i din tilstand (se tips i State-by-State Information kategori) for at finde ud førstehåndsvidne din statens krav og retningslinjer.

Homeschool High School Expedition

Giv din teenager en mulighed for nogle ekstreme oplevelse. Efter et års hårdt skolegang, en river rafting, backpacking eller andet oplivende eventyr kan være spændende.

Der er et væld af programmer, der tager teenagere på udendørs pædagogisk vildmark ekspeditioner, hvor de vil lære nye færdigheder, møde andre teenagere og har livs eventyr. Og hvis du føler dig op til det, er der også hele familien udflugter også.

Kom Ind College, del 2

En anden måde at få dit barn til skole er at holde dine egne udskrifter, har dit barn tage indlæggelser test (SAT, ACT, og / eller CEB, afhængigt af kravene til universitetet), og udfører standard ansøgningsprocessen kræves af alle potentielle kollegium deltagere.

Mange homeschoolers scorer godt i college indgangen eksamener, og denne omstændighed alene kan sikre dem en plads på nogle skoler. Andre skoler vil også kræve udskrifter (typisk skrevet i "educationalese".) Normalt er det ikke ligegyldigt, om din high school arbejde er fra en akkrediteret skole.

High School Homeschool, vejledere og valgfag

Mens du kan gøre meget for at guide dine teenagere i den rigtige retning, de skal have ansvaret for at vælge selv, hvad kurser, de vil studere. Tillade din high school Hjemmeundervisning teen at gøre disse former for beslutninger er en vidunderlig måde for dem at modnes og forfølge deres interesser. Det vil også gå langt i at hjælpe dem med at skelne, om det, de studerer, er noget, de ville virkelig ønsker at forfølge i college.

High School Akkreditering

Forældre ofte bekymre sig om gymnasiet akkreditering. Hvis dette er en af ​​dine bekymringer, og du vil have dit barn til at deltage i et akkrediteret gymnasium, så tilmelde ham i en af ​​de mange nationalt akkrediterede korrespondance skoler - som The American School, Homesctudy International, eller Keystone National High School.

* For mere information, tjek de tips i afsnittet "Ressourcer".

Kom Ind College, del 1

For at din barn at komme ind college, bør du holde gode resultater, udvikle dine egne udskrifter, og har dit barn tage kollegium optagelsesprøver (SAT, ACT, og CEB). Du kan få oplysninger om disse prøver fra dit Statewide homeschool organisation.

Enhver større college og universitet accepterer homeschooled studerende; nogle endda opsøge kollegium-bundne homeschoolers fordi de typisk er alvorlige om læring og ikke deltage i college til at feste. For nylig, et universitet afvist en homeschooled studerende med den begrundelse, at den studerende ikke havde deltaget i et akkrediteret gymnasium, på trods af at hans udskrifter og SAT scoringer ville have fået ham adgang til Harvard. Ansøgeren tog skolen for retten og vandt optagelse.

Check ind i gymnasier dit barn ønsker at ansøge og få deres specifikke krav. Mange private gymnasier i USA stole på interviews samt skriftlige henstillinger for at fastslå den studerendes evne til at påtage skolens arbejdsbyrde. Homeschoolers er velkomne på disse institutioner, og de gør godt i college.

Homeschool High School SAT Hjælp

For enhver homeschool studerende, der gerne vil gå videre til college, dette homeschool ressource, The Official SAT Study Guide, udgivet af The College Board er et must have.

Denne vejledning er udviklet af de mennesker, der skaber SATs, giver undersøgelse tips, strategier, og 8 i de seneste tests med svar. SATS er fortsat en vigtig indikator for college accept. Selvom mange gymnasier og universiteter nu holde slots åbne specifikt eller homeschooled studerende, din bedste chance for succes er at hjælpe dem sige ja ved at tage og acing testen.

Beskæftigelsesegnethed Portfolios

Opret en beskæftigelsesegnethed portefølje at sætte karrieremål, vurdere dine faglige kvalifikationer, og at præsentere dig selv som kandidat til beskæftigelse.
Denne portefølje skal besvare disse grundlæggende spørgsmål:

• Hvem er den unge?
• Hvad er hans eller hendes interesse i vores organisation eller skole?
• Hvad denne person kender?
• Hvad er han eller hun i stand til at gøre?
• Hvad denne person ønsker at gøre med hans eller hendes liv?
• Er vi et godt match for hinanden?

Udskrifter

Du kan få en akademisk registrering af dit barns skolegang karriere på to måder:

• Den første måde er at holde optegnelser dig selv og derefter oprette en udskrift (se mine tips om hvordan man laver en afskrift) format dokument til en sådan anvendelse.

• Den anden måde er at tilmelde sig en uafhængig undersøgelse program (ISP), enten offentlig eller privat, der opretholder registre og genererer udskrifter for dig.

En uafhængig undersøgelse program kaldes noget andet i næsten hver eneste stat.

Lempelse indlæggelser processen

En helt legitim måde at indtaste en fire-årig kollegium (min mest anbefalede måde mens undervisning folkeskole) er at få dit barn tage junior kollegium klasser som en gymnasieelev. Når han eller hun har erhvervet en ordentlig antal point, kan det være muligt at overføre lige ind i en fireårig kollegium som junior. Den junior college vil ikke bede om high school udskrifter, fordi dit barn er teknisk set en gymnasieelev, ikke søger fulde skridt ind i junior college. Det fungerer godt for mange familier, da junior kollegium i de fleste stater tillader gymnasieelever til at tage kurser uden at være formelt indskrevet som fuldtids universitetsstuderende.

Når en studerende overførsler til en fireårig skole som junior, alle nødvendige papirarbejde kommer fra junior college; Den omstændighed, at en studerende er uddannet i et hjem skole gymnasium miljø.

Financial Aid

Optagelse på kollegiet kan være dyrt. Howeevr, hver kollegium tilbyder finansiel støtte af en slags (dvs. betalingsevne påvirker ikke optagelse status).

Finansiel støtte groud regler er nationalt standardiserede, så de holder stik for alle institutioner. Vær opmærksom på at feltet den finansielle støtte er en førsteklasses en for ulovlige virksomheder, der søger at adskille dig fra dine penge ved at "finde" dig legat penge til en "gebyr".

Online kurser tilbyder mangfoldighed til kollegiet Bound homeschooled gymnasieelev

For mange homeschool gymnasieelever ideen om virtuelle eller korrespondance skoler tilbyder en venlig undervisningsmiljø inden for rammerne af den homeschool klasseværelset. For mange college bundet homeschool studerende ideen om et virtuelt klasseværelse giver en udvidet mulighed for at lære college kurser uden at skulle være i overensstemmelse med en college klasse tidsplan. De online kurser udbydes til hver elev til enhver tid, ethvert sted. Denne fleksible planlægning giver mulighed for homeschool studerende at fortsætte med deres nuværende sociale og faglige forpligtelser og samtidig øge de samlede uddannelsesmuligheder. homeschool gymnasieelever, er de allerede forpligtet sig til job aktieprogrammer, frivilligt arbejde, familieforpligtelser og personlige interesser og klubber. Online eller virtuelle gymnasium tilbyder mange forskellige akkrediterede klasser, en professionel udskrift og en lærerig oplevelse ulig nogen anden. For den virtuelle gymnasieelev, kan medlemmerne af ethvert kursus være placeret fra alle de forskellige hjørner af verden, der giver mulighed for cross kulturelle læring finder sted, samt den ønskede pensum. Studerende er i stand til at interagere med lærere og kammerater i livlige samtaler, udveksle ideer fra forskellige kulturer og steder i hele verden. Der er mange forskellige online high school-programmer til rådighed for homeschool studerende; tage sig tid til forskning hvert uddannelsesprogram for at sikre at du finder den bedste pasform for din familie vil være et centralt element i dit endelige valg (Et hjem baseret undervisningsplan kan stadig indeholde homeschool videnskab. Som du gjorde, da du først begyndte Hjemmeundervisning så mange år siden, forskning dine muligheder og ikke nøjes med noget mindre end det bedste for dit barn.