Hjem School: homeschooled Math Tips

Brug Real Life At undervise matematiske begreber Øger Samlet Forståelsen

De vigtigste pædagogiske værktøjer, der er involveret i at yde en pædagogisk matematik program for studerende er at gøre læringsmålene sjov, relevant for det virkelige liv og udfordrende for den lærende. En veltilrettelagt homeschool matematik program kommer til at lære den studerende de matematiske begreber i et velorganiseret og realistisk måde, der vil øge læringsstil af den studerende. Mange familier har opdaget, at bringe matematik i daglige aktiviteter ofte giver en lærerig kvalitet erfaring i en virkelige liv indstilling, øge forståelsen af ​​den studerende. Brug af køkkenet eller købmand til at undervise begreber som sortering fødevarer, optælling, brøker thru læse opskrifter, mønstre i fødevarer former eller farver, subtraktion eller tilføjelse gennem spise og tilberede måltider eller snacks giver den studerende til at dykke sig i det virkelige liv applikationer. Ved hjælp af konkrete elementer og daglige praksis for at undervise matematiske begreber tillader børn at lære og anvende matematik i deres egne hverdag. En anden virkelige liv værktøj, der kan lette den matematiske homeschool pensum er at lære matematik gennem penge. Alle børn lære de grundlæggende ideer om penge inden for deres eget liv på et grundlæggende dag-til-dag oplevelse, uanset om de er homeschooled eller undervist i en offentlig eller privat skole. Men for homeschool familien, penge som en matematisk enhed er en løbende og daglig lektion i sin vorden. Brug penge til at undervise værdier, decimaler, procenter, renter, hvilket gør ændringer og bære og låntagning og andre matematiske begreber giver en realistisk måde for eleverne at forstå og anvende disse færdigheder inden for deres eget liv.

Homeschool Math Curriculum Finder i køkkenet

Lære børn at lave mad, er en lektion i matematik, naturvidenskab og sprog, kunst. Hvis du lærer dem at skabe opskrifter på helligdage og andre familiefester, kan du medtage en smule sociologi i pensum så godt. Der er ingen bedre format end køkkenet til at undervise fraktioner, addition og subtraktion, kemiske reaktioner og brug af læsefærdigheder til at oprette og læse forskellige opskrifter. Simple børns kogebøger bliver uvurderlige stykker af homeschool matematik pensum. Let at finde og ofte skrevet på en sådan måde, end børn kan læse og behandle opskrifter selv, daglige opgaver pludselig tage på matematisk forståelse uden den studerende selv at indse, hvad der foregår. Der er mange forskellige børn og familie fokuseret magasiner, der tilbyder månedlige segmenter designet til at få både forældre og børn i køkkenet sammen, en aktivitet, der fremmer forståelsen af ​​de grundlæggende livsfærdigheder, øger bevidstheden om matematik og naturfag i det daglige liv i alle og nydelsen af ​​udgifterne kvalitet familie tid sammen. Det er vigtigt at indse, at jo hurtigere vores land bevæger, jo længere den bevæger sig væk fra familien middag time. Det er ikke svært at forstå, hvorfor familieenheden bliver mere usammenhængende med stigningen i travle hverdag. Mange reklamer nu annoncere den "tegne" måltid bragt hjem til køkkenbordet som "familie middag time". Med dette i tankerne, er det vigtigt at indse de magtfulde indflydelse forældre har løbet definere netop hvad der er vigtigt om kvalitet familie tid. Som forælder og lærer i homeschool pensum, er det vigtigt ikke kun at undervise vore børn værdien af ​​deres uddannelse, men også vigtigheden af ​​deres moral og værdier som et positivt medlem af familien og det samfund, de lever i. Den mest grundlæggende færdigheder, tilberedning af fødevarer, er en, der er afgørende for enhver homeschool pensum; køkkenet er rig med mange faglige og sociale kompetencer, der ikke kan læres på anden klasseværelse.

Brug Real Life at supplere Homeschool Math

Anytime kan du lære et barn en matematisk færdighed hjælp virkelige liv objekter og oplevelser, du bør gøre det. Hvis dine børn er ved at lære om målinger du rent faktisk har dem gå rundt i huset måler ting. Hvis de er ved at lære om vægt, få dem vejer ting. Hvis de lærer om division, købe en pose slik og få dem dele det op mellem deres søskende. Brug af virkelige liv erfaringer går langt i at styrke, hvad dine børn lærer i matematik.

Kom forbi din egne Math Frygten

Mange homeschool forældre fryse op, når det drejer sig tid til at undervise i matematik til deres børn. Stadig hæmmet af deres egne opfattede matematiske fejl i livet, homeschool forælder ofte shortchanges deres egen evne til at undervise en kvalitet homeschool matematik pensum. Det er vigtigt for homeschool forældre til at indse, at den faktiske instruktion af den homeschool matematik pensum giver dem mulighed for samtidig at undervise og lære de matematiske begreber sideløbende med deres børn. Denne undervisning og læringsmiljø er til stor gavn for både forælder og barnet, at lære sammen og lette et sådant miljø giver mulighed for ærlig udforskning af både lærer og elev. De mest basale og elementære matematiske færdigheder er de indledende faser af enhver homeschool matematik pensum. Det er færdigheder, som enhver forælder forstår, som evnen af ​​de studerende vokser, så vil læreren. Hver indstilling i homeschool matematik pensum, der er nødvendig for at opbygge et stærkt fundament for den studerende vil også give læringsmiljø for læreren. De mere vanskelige avancerede matematiske færdigheder er stødt på i de senere år, vil blive behandlet et skridt ad gangen i den naturlige udvikling spil erhvervelse. Hvis der på et tidspunkt i den pædagogiske proces en homeschool forælder opdager, at de ikke kan forstå en formel eller matematisk proces, der er mange forskellige lærebøger, online ressourcer eller homeschool co-ops og støttegrupper, der er tilgængelige for vejledning eller ressource oplysninger. Det er dog vigtigt at huske på, at uddannelse er opnået gennem langsomme og beregnede trin, hvert stykke viden passer sammen som et puslespil brik, der bygger på forståelsen af ​​de tidligere lektioner. Som du lære en homeschool matematik program, så vil du også lære og forbedre din evne til at lede din student på vej forståelse.

Family Game Night Bygger Family Memories

Family Game Night, et universelt begreb at styrke familiens enhed, kan give en matematisk format til læring i ethvert hjem. Men i en homeschooled hjem, kan disse ugentlige familie spil blive et fundament for homeschool matematik pensum. Mange homeschool familier udnytte Family Game Night i en natlig forsamling af hele familien til at forbedre homeschool matematik pensum og familieenheden. Brug af kortspil som Uno, SkipBo, Puk, krig og andre numeriske kortspil giver et pædagogisk format, der lærer tal og strategi gennem vildt nat sjov. Brætspil som Monopoly, Life, Cranium og mange andre også forbedre de matematiske tænkning og læring færdigheder homeschooled studerende uden enhver åbne en lærebog. Dice spil, domino, Legos og Tangrammerne også en læring format gennem familie sjov. Kritisk tænkning, strategi, matematiske ligninger, subtraktion, addition, og mange andre matematiske begreber bliver et konkret begreb, når praksis gennem leg. Som homeschool familie, udnytte spil til at undervise matematik er en logisk overgang fra sjovt at lære. En homeschool matematik pensum er bygget på realistiske læring og forståelse afstivet af moderselskabet. I en familie spil nat format, ikke kun er det familielivet beriget men den samlede forståelse af matematik, er det styrkes gennem familie spilletid. Hvis din homeschooled studerende intimideret af matematik pensum, der præsenteres i din nuværende homeschool pensum, introducere nye begreber og udforske de grundlæggende matematiske færdigheder, mens du spiller et spil. Der er mange forskellige spil, der specialiserer sig i bestemte matematiske begreber, introducerer det nye koncept, mens du aktivt bruger det under leg, og det vil fjerne intimidering faktor næsten øjeblikkeligt.

Homeschool matematik og computerspil

Dagens teknologiske tidsalder er kommet til undsætning, når det kommer til homeschool matematik. Du kan købe sjove math spil, som dine børn kan lege på computeren. Intet kan sammenlignes med et matematisk computerspil, når det kommer til at få børn begejstret tal og problemløsning. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt dine børn vil begynde at gøre matematiske problemer, især hvis det liv, deres fremmede afhænger deres korrekte svar! Math computerspil er en fantastisk måde at supplere begreber dine børn lærer i deres skolearbejde.

Lær Homeschool Math gennem sang

En af de bedste måder for dit barn at lære homeschool matematik er gennem sang. Learning gangetabeller til sang er den nemmeste måde for børn at lære deres multiplikation tabeller. Du skal blot vælge et beat eller tune dit barn elsker og erstatte ord med tiden tabeller. Det fungerer som en charme og alle i dit hjem vil blive synge deres multiplikation tabeller!

Den Homeschool Math Trap: klassetrin

Hvis dine børn nå et punkt i deres homeschool matematik pensum, og de er stadig problemer gribe et koncept, praksis er det bedste redskab til at lære. Hvis dit barn har opbrugt alle de problemer i bogen kan du nemt finde forbrugsmaterialer matematiske regneark online, som du kan downloade og printe ud til dit barn. Må ikke bekymre dig, hvis dit barn dvæler på et koncept for en tid. Hjemmeundervisning giver dig mulighed for at tage al den tid, dit barn har brug for at beherske et koncept.

Den Homeschool Math Trap: klassetrin

Må ikke falde i den math fælde. Homeschool matematik pensum må ikke købes baseret på dit barns alder eller klassetrin. Det skal være personligt til dit barns individuelle matematiske færdigheder. Læring matematik er en proces, og det skal tages skridt for skridt. Farende børn ind i en ny matematik niveau, blot fordi de har haft en fødselsdag eller fordi de er i en ny klasse er forkert. Børn, der er hastet til højere matematik, før de er klar, vil sakke agterud. Math niveauer bør beherskes før et barn er flyttet op til det næste niveau.

Hvornår vil han bruge det?

Forældre spørger ofte, om jeg tror, ​​de højere matematiske fag er værdifulde. Må mine børn virkelig brug for algebra, andet end at komme ind i kollegiet?

Jeg er en matematiker, og jeg må indrømme, at andet end matematiske intensiv grad felter (såsom arkitektur, teknik og programmering) der er virkelig ingen praktisk brug for meget af øverste niveau matematik. Jeg må dog sige, at læring netop af hensyn til læring er altid godt. Jeg understreger også behovet for at lære trigonometri til alle, som kan komme ind en handel som tømrer og bearbejdning. Det er uvurderlig.

Homeschool Math For Number Junkies

Hvis du er heldig nok til at have et barn, der er vild med homeschool matematik, skal du bruge dette til din fordel. Har dit barn forsknings berømte matematikere som Lovelace, Banneker, Archimedes eller Pascal. Forskningen og læsning vil ikke kun lære dem om de personer, men det kan inspirere dem til at komme med nye matematiske teorier om deres egne. Hvem ved, du kan leve med det næste Pythagoras!

Skat Time Math Time!

Er du frygter 15 April?
Med hjælp fra IRS, kan du slå skat tid til matematik tid!
Her er nogle sjove matematik øvelser dine børn kan gøre, er baseret på en * skat tid * tema:

1. Hvor meget indkomstskat skulle betale baseret på deres ugentlige godtgørelse. (OK, så medmindre dit navn er Rockefeller, deres kvoter vil ikke være meget. Du må ikke lade det stoppe dig!)

2. Vi ønsker alle at være millionærer, ikke? Hvad ville indkomstskatten være, hvis vi var?

3. Hvor meget af et fradrag kunne vi have taget, hvis vi havde holdt kvitteringer for alle disse Girl Scout Cookies?

4. standard kilometertal fradrag er 32,5 cent per mile. Hvis vi gik på en forretningsrejse fra San Francisco til New York (2917,8 miles) hvad ville vores fradrag være? Du kan finde ud af, hvad kilometertal til og fra to byer og bruge nogen byer, du ønsker på websteder som mapquest.com!

5. Hvor meget skat ville vi skylder regeringen, hvis vi boede i Det Forenede Kongerige? Australien? Canada? ** Du kan bruge dette som udgangspunkt for at lære om disse (eller andre) lande!

6. Hvis vi levede i en anden stat, hvor meget skat ville vi skylder? Trykke formularerne og fylde dem ud for håndskrift praksis!

Og Udfyld svarene ovenfor, for håndskrift praksis! 7. Udskriv Federal former

Hverdagens projekter til private School Math

Nødt til at bygge en ny dæk, renovere dit køkken eller bygge at kaste dig altid nødvendig? Virkelige liv projekter integreret i dit hjem skole matematik pensum giver mulighed for at opleve matematik i aktion gennem måling, planlægning og byggeri. Det ikke kun hjælper til at styrke matematiske færdigheder, men lærer dine studerende, at matematik er noget, de har brug for og bruge i det virkelige liv.

Har du nogensinde hørt børn sige, "Jeg har ikke brug for at vide, at, vil jeg aldrig bruge det"? Nå, vil du ikke høre dine børn sige, at hvis du involverer dem i hverdagen matematik.

At vælge en Math Curriculum

For nogle mennesker er disse simple ikke-spørgsmål. Hvis du unschool, så ville du unschool matematik. Hvis du bruger Analyse- ville matematik sandsynligvis blive indarbejdet i dem. Hvis du stadig er på udkig efter en matematisk pensum, her er et par tips til at få dig i gang:

• Spørg rundt. Det er rigtigt, at det kan virke mod hensigten, alle har en mening om matematik! Men hvis du spørger folk, som du ved du kan stole på, kan de tilføje værdifuld indsigt. "Vi bruger XYZ og min 3rd grader hader det!" eller "My 9th grader elskede ABC."

• Sæt dig ned og vurdere, hvad du vil have dit barn til at udrette det år.

• Vil du have dem til blot at genkende tal eller være i stand til at recitere de gange tabeller?

• Er de at gå på college? Hvis de er 5, er det ikke noget at være bekymret med. Hvis de er 17, og har ingen matematiske færdigheder, det er helt sikkert noget at se på.

• Hvis de vil på college, hvilken slags matematik vil de har brug for? Min store i college var Architecture. Det er klart, jeg havde brug for mere af en matematisk baggrund, end hvis jeg var med hovedfag i engelsk. Vær opmærksom på at nogle skoler, især Liberal Arts Colleges, har en specifik uddannelse, uanset hvad din store spørgsmål.

• Hvad er din matematik evne? Det lyder måske ikke vigtigt i starten, men hvis du ikke har en grundlæggende forståelse af matematik, skal du bruge en læseplan, der vil lede dig gennem de trin, og ikke bare antage, at du allerede kender.

• Husk, at uanset hvad du vælger, hvis det bare ikke fungerer, kan du altid gå videre, og prøv igen.

Math: Eksempler på dagligdags ting

Eksempler på dagligdags ting

• Har hende planlægge en fest (fødselsdag, jul, nytår), og gøre alle de udsmykning, bagning osv Giv hende et budget at arbejde med.

• Lad hende nyistandsætte hendes værelse (dette er en stor fødselsdagsgave) og give hende X mængde penge til at gøre dette. Maleri og syning både involverer matematiske færdigheder.

• Spille spil. Ikke "Lad os sætte os ned og gøre vores math spil", men regulære spil, som indebærer matematiske færdigheder, der skal afspilles, når din familie spiller spil. Nogle matematiske spil: Monopoly, Yahtzee, nogen af ​​de strategiske spil, der involverer logik og tænkning (slagskib Stratego).

• Lad hende være scorekeeper når du går bowling. * Generel budgettering. Lad hende hjælpe med familiens budget.

• Måltid planlægning og kuponer er gode til at udvikle matematiske færdigheder.

En udendørs Hjem School Math Idea

Når foråret kommer, kan dit hjem skole math program nemt overføre udendørs nu og da, hvor den friske luft og varme sol vil inspirere.

Planlægning af en haven giver mange muligheder for at øve matematiske færdigheder ved at måle, graftegning dit rum, og tælle ud planter. Du kan endda finde ud af, hvilken procentdel af haven er afsat til hver vegetabilsk sort.

Free Home School Math Drills

Math øvelser er en meget effektiv måde for eleverne at ikke blot lære deres additioner og multiplikationer. Og, ved hele tiden at øve, vil de få hurtigere også.

Hvis du er interesseret i at finde matematiske øvelser, Sonlight tilbyder gratis hjem skole math øvelser til addition, subtraktion, multiplikation og division, som du kan downloade og udskrive.

Brug Børnelitteratur at Øge Homeschool Matematisk Curriculum

Børn i alle aldre elsker læst-alouds, forarbejdning lyden af ​​sproget med de visuelle billeder, der vokser både visuelt og hørbart som de rejser gennem historien. Gennem historien har historier været medium, der anvendes til at passere ned historie, eventyr, liv lektioner og andre historier om make-tro. I dag har børnelitteratur udvidet til alle områder af den akademiske pensum, ved hjælp af billedbøger at undervise i matematik, videnskab, sprog, kunst, samfundsfag og kunst. Det er ikke ualmindeligt, at mange middle school lærere til at udnytte børns billedbøger som et medium til at undervise karakter, plot, synspunkt og andre skriftligt fundamentals. Under en tilsyneladende forsimplet børns billede bog og dissekere den med teenage studerende muliggør en enkel, men i sidste ende kompleks gruppe af ideer til at blive opdelt i mindre stykker, som kan behandles uden frygt. For mange midt skoleelever, de "afskedigelse" for at bruge en børnebog også frigør samme teen fra at tro konceptet bliver diskuteret er kompleks. Det er lettere for teen til at tro de idéer, der drøftes, er enkelt, fordi de er i en "kid" bog. Et perfekt eksempel er Math Curse af Jon Scieszka. Som en børnebog, er et grundlæggende stykke matematik litteratur, der er perfekt til enhver homeschool matematik pensum. Bogen tager de enkle daglige aktiviteter et barn og giver detaljerede beskrivelser af enhver form for matematik problem, der er stødt på i det daglige liv. Det er sjovt, let at læse og dog det packs en "kraftig slag", der viser, hvor vigtigt matematik er i virkeligheden. Ikke kun børn, teenagere og voksne nyde den overordnede humor i teksten, men også i de stærke afsløringer om, hvor mange gange vi arbejder med matematik uden at tænke over. Det er en fremragende bog at læse for en person, som er intimideret eller kæmper med matematik, da det tydeligt viser, hvordan alle bruger matematik til en vis grad på daglig basis uden at vide det.

Ikke bære Out Homeschool Math

Homeschool matematik er et emne, der virkelig bekymrer Hjemmeundervisning forældre. Mange forældre begår den fejl at koncentrere det meste af skoledagen på matematik. Dette er ikke nødvendigt. Math bør uddelegeres til sin egen tid så det skal ophæves. Fokusering for meget mental indsats på matematik vil gøre homeschool kedelig og livløs. Math skal være udfordrende og interessant, ikke noget dit barn lærer at hade. Tag et kig på din Hjemmeundervisning tidsplan for at se, om du fokuserer for meget på matematik og se, hvor du kan få plads til forbedringer.