Hjem School: Homeschool Paraplyer Tips

Umbrella Skolerne er Homeschool venligt

Hvis du homeschool, og er på udkig efter den hurtigste og nemmeste måde at finde en paraply skole i dit område er at kontakte en lokal homeschool gruppe. Disse grupper vil generelt have en kørende liste over alle paraply skoler i dit område. Du kan også gå til dit lokale bibliotek for at finde disse oplysninger. Folkebiblioteker er homeschool venlige og normalt har en liste over homeschool grupper og paraply skoler i området. Du kan også finde en liste over paraply skoler ved at kontakte din statens Hjemmeundervisning sammenslutning eller kontrol på et velrenommeret Hjemmeundervisning pensum hjemmeside.

Hvad er en Hjemmeundervisning Umbrella School?

Umbrella skoler har deres eget sæt af krav, som en Hjemmeundervisning familie skal opfylde. Disse krav skal være lig med kravene i den stat, hvor skolen er placeret.

Religous Based Homeschool Umbrella Schools

Du skal vide, at homeschool paraply skoler kommer i mange varianter. Nogle paraply skoler er religiøse baseret. For eksempel kan forældre skal underskrive en "trosbekendelse" forud for deres børn at blive accepteret i skolen. Ved at underskrive erklæringen, du erklære, at din familie har de samme religiøse overbevisning som paraply skole. En paraply skole, der tager en religiøs stand ville være en stor mulighed for en Hjemmeundervisning familie, der er ligesindede. Men ville det ikke være et godt match for en familie, der har et sæt af overbevisninger, der er i strid med skolerne. Du bør grundigt forskning en paraply skolen inden du tilmelder dig under en.

Beskyt din Homeschool familie gennem HSLDA

Homeschool forældre, der tilmelder deres børn i en paraply skolen skal gå den ekstra mil og slutte Home School Legal Defense Association. En paraply skolen kan være til lidt hjælp for dig, hvis du nogensinde er blevet rettet af staten om dine Hjemmeundervisning praksis og / eller for retten. Men hvis du er medlem af HSLDA du ville være repræsenteret af en af ​​deres advokater gratis. En Hjemmeundervisning familie kan deltage i HSLDA for et lille årligt gebyr. Hvis du vil vide mere om HSLDA og deres tjenester, du kan besøge www.hslda.com.

Umbrella Skolerne er Homeschool venligt

Grunden til, at mange homeschool familier vælger at tilmelde dig under en paraply skole, i stedet for deres lokale skolesystem eller stat, er oftest på grund af "homeschool venlighed" af paraply skoler. Umbrella skoler kommer i mange størrelser og former, men de fleste tilbyde noget ekstra for homeschoolers. For eksempel kan homeschoolers har mulighed for at spille sport, deltage i ekskursioner, have vejledning og mere gennem en paraply skole.

Det er vigtigt at bemærke, at før en skole kan klassificeres som en paraply skole det skal opfylde de statslige krav til uddannelse.

Homeschool, diplomer og Umbrella Schools

En måde du kan være sikker på, at dine homeschool børn vil modtage levedygtige high school eksamensbeviser er at tilmelde under en akkrediteret paraply skole. Ikke blot vil dit barn modtage en juridisk studentereksamen, der vil blive accepteret på college, men han eller hun kan være i stand til at deltage i eksamen begivenheder gennem paraply skole, også.

Hvad er en Hjemmeundervisning Umbrella School?

En paraply skole er et nyt koncept til en person, der aldrig har homeschooled før. For at sige det i en nøddeskal, en paraply skole er normalt en privat eller religiøst baseret skole, der har en mulighed for Hjemmeundervisning. Hvad dette betyder er en Hjemmeundervisning familie kan tilmelde dig under paraplyen skolen som homeschoolers i stedet for at indskrive som Hjemmeundervisning familie gennem det offentlige skolesystem eller stat. Det er gode nyheder for forældre, der kan leve i en skoledistrikt, der rynker brynene på Hjemmeundervisning.

Det er vigtigt at bemærke, at mange paraply skoler endda kræve mere af en Hjemmeundervisning familie. En skole kan kræve, at du bruger bestemt pensum, kan en anden kræve, at du kommer ind og har regelmæssige møder, mens en anden blot ønsker måske en slutningen af ​​året rapport indgivet på dine børn. Før du tilmelder dig med en paraply skole skal du være klar over deres krav og være sikker på du kan møde dem alle.