Hjem School: Homeschool for Middle School Tips

Homeschool Junior High tilskynder personlig styrke og værdier i Studerende

Middle school år, er en tid med stor fysisk, følelsesmæssig og åndelig vækst i ethvert barns liv. Det er de socialt formative år, hvor gruppepres, udvendige påvirkninger og selvopfattelse er aktivt spiller en rolle i selv-billede af teen-age individ. Med hver af disse ud- og indadgående udvikling og påvirkninger, der tager sådan en magtfuld rolle i middle school studerendes liv, mange forældre tror, ​​at homeschool midterste skoleforløbet er den bedste uddannelsesmuligheder for deres søn eller datter.

En teenager, der deltager i en homeschool junior high uddannelse kommer til at have mere tid til at fokusere på deres akademikere. end et barn, der kæmper for accept og godkendelse i en offentlig eller privat skole. Mange homeschool forældre tror, ​​at jo mere tid en teenager tilbringer i sikkerheden i deres eget hjem, vokser og lære om sig selv og verden omkring dem, jo ​​bedre forberedt de er for voksne. Disse forældre tror, ​​at deres børn vil være i stand aftale med det virkelige liv udfordringer på en måde, der er tro mod deres tro og moral baseret på at have dyrket i deres tro uden udfordring i løbet af teenage år.

Hvad skal gøre, når dit homeschooled barn kommer ind ukendt territorium

Som din mellemskole homeschooled studerende bevæger sig tættere mod selvstændighed, bliver det klart for homeschool forælder, der er måske tid til at træde tilbage og lade en specialist tage den akademiske hjulet for at guide din elev i ukendt farvand.

For eksempel, hvis din søn eller datter ønsker at lære et fremmedsprog, kan det være bedst at hyre en professionel vejleder at supplere denne del af hjemmet skoleforløbet. Må ikke være foruroliget, eller bekymret for, at du ikke formår at sørge for tilstrækkelig uddannelse selv. I stedet glæde sig, at du har vejledt dit lærende til at påtage sig nye udfordringer uden frygt og at stræbe efter at forbedre deres egen viden gennem hårdt arbejde og engagement. Udnytte de specialiserede talenter fagfolk er ikke noget at vige; i stedet er det en pædagogisk mulighed for at lære dit barn det er vigtigt at opsøge og lære værdifulde færdigheder fra andre medlemmer af fællesskabet. Hvis din middle-school alderen søn eller datter har kontaktet dig med en anmodning om at studere et emne, som du ikke har nogen uddannelse eller forudgående viden, der er mange gymnasier, uddannelsesmæssige ressourcer og biblioteker, der holder lister over kvalificerede undervisere og private instruktører. Børn se og kopiere indsatsen fra deres forældre. Hvis du viser dem, hvordan at udnytte hver eneste ressource til at løse et problem, så har du fortsat i din homeschool måde at lære dem en anden værdifuld færdighed.

Homeschool Middle School And Student Independence

Middle school homeschoolers burde være godt på vej til at blive selvstændige arbejdstagere. I løbet af de elementære år var det normalt at sidde ned med dine børn og hjælpe dem gennem deres skole arbejde fra start til slut. Nu hvor dine børn er ved at modnes, du har brug for at lære dem at arbejde alene og at søge efter deres egne svar. Mens du bør ikke helt "tjek", skal du begynde at forvente din midterste skolebørn til at tage ansvar for skolearbejde. At lære at gøre deres egen forskning er en del af dette ansvar. Når du har lært de nye erfaringer og drøftede oplysningerne med dine midterste schoolers, giver en opgave ark. Tilskynde dem til at tackle deres arbejde på egen hånd, mens du går om andre aktiviteter i hjemmet.

Homeschool Middle School: Self Discovery og ansvarlighed

Middle school Hjemmeundervisning år handler om børn, opdage, hvem de er som individer. Det er også det rette tidspunkt for dem at lære at være ansvarlige for deres valg. Hvis dit barn vælger at deltage i en aktivitet, de bør være forpligtet til at se det igennem, indtil det er gjort, selv om de mister interessen for det halvvejs gennem sæsonen eller klasse. Prøv at styre din mellemskole Hjemmeundervisning barn til at deltage i en eller to aktiviteter, som de er gode til - i stedet for at fylde deres fritid med mange aktiviteter, at de blot er god til at gøre. Men hvis de gør ukloge beslutninger, de bør holdes ansvarlige for at se afgørelsen til ende.

Homeschool Middle School og hormoner

En del af homeschool midt skole indebærer ser dit barn ændring fra et barn til teenager. Dette kan være en meget hård tid for både forældre og børn. For meget "sammen tid" er hårdt på ethvert forhold, især en, der indebærer en hormonal tween! Husk, at bare fordi du har omgået offentlig skole betyder ikke, at dit barn får en fribillet gennem ungdomsårene og humørsvingninger. Middle skolebørn skal have lov til at have deres alene tid.

Under ensomhed er en del af at være en lem, og du bør ikke tage det personligt, hvis dine børn begynder at hænge ud alene i deres værelser. Når dine midterste skolebørn kommer rundt for at tale, være der for at lytte. Denne aldersgruppe er tricky. Et minut de ønsker at være børn og den næste, de ønsker at være mini-voksne. Lad dem tage føringen og bare gå med strømmen. Lær at genkende, hvilken del af barnet, du har med at gøre og reagere i overensstemmelse hermed.

Homeschool Middle School: Undervisning Money Ansvar

En del af Hjemmeundervisning midt skole er undervisning dine børn om penge. Uanset hvor mange matematiske spørgsmål børn har om penge i deres lærebøger er det vigtigt at forstå, at disse ikke er "real life" erfaringer. Opmuntre dine børn til at finde måder at tjene deres egne penge og arbejde med dem for at skabe et budget. Husk, at de penge, dine mellemledere skolebørn tjener er deres, og at lave fejl med det er en del af læring. Må ikke være buffer mellem dit barns penge beslutninger hele tiden. Tillade din mellemskole barn at bruge alle deres penge på noget trivielt er en vigtig lektion om ansvar.

En Homeschool for Middle School Project Organizing Program

Som din homeschool mellemskole studerendes projekter og opgaver bliver mere og mere kompleks, dens bydende nødvendigt at lære dem at planlægge deres projekt ud, og organisere deres tanker og ideer. »Inspiration" er en enorm ressource for at tilføje til din homeschool midterste skoleforløbet.

»Inspiration" bruger diagrammer og kortlægning til at hjælpe dit barn brainstorm og grafen deres skriftlige opgave, før de bare dykke i, giver dem mulighed for at organisere og sortere alle de komplekse forhold, hvad de ønsker at kommunikere. Hvis du tror, ​​dette program kan hjælpe din mellemskole studerende, kan du hente en begrænset version eller prøv en fuld version på 30-dages prøveversion.

Homeschool for Middle School VocabularyBoost

Vidste du, at ved at kende kun 50 centrale ord reservedele kan du dechifrere betydningen af ​​100.000 ord? Ved at lære at genkende det latinske og græske præfikser, suffikser og rødder, at et flertal eller ord i det engelske sprog er baseret på, kan hjemme skole junior high school studerende give sig selv en stor ordforråd løft, som også vil hjælpe dem på deres SATs.

Særlige interesser for Homeschool midt skoleelever

Grundskole alder er en tid med stor eksperimenter i mange fag. Men ved midten skole, dit barn skal have begyndt at udvikle særlige interesser eller talenter, og en unik genkendelig læringsstil.

Nu er det tid til at tilbringe mere koncentreret tid på de områder, der er af særlig interesse, at lade nogle af de mindre foretrukne fritidsaktiviteter fag aftage. For eksempel, hvis din mellemskole studerende er en talentfuld musiker, skrædder nogle skrivning og forskningsopgaver til de områder, studere livet for tidligere komponister, og gå til se koncerter.

Homeschool Middle School And Over Udvidelse dit barn

Det er let for homeschool middle school børn til at blive forbyggede. Ligesom en mellemskole barn i en offentlig skole system skal finde en balance med fritid og arbejde, homeschoolers denne alder skal gøre det samme. Uden vejledning, kan homeschool tweens blive alt for involveret og stimuleret med venner og fritid. Dette kan føre til en manglende interesse for pædagogiske studier. Hjælp dit barn finde balancen mellem fritid, være sammen med venner og skolearbejde. Dette vil sætte præcedens for gymnasiet Hjemmeundervisning.

Praktisk Life Skill for mellemledere skoleelever

Nu hvor din mellemskole studerende er i en alder, hvor han eller hun vil kigge efter større uafhængighed, er det et godt tidspunkt at begynde at undervise praktiske levende færdigheder. Disse færdigheder vil hjælpe med at give dem uafhængighed, de ønsker, og de vil være taknemmelig for at anerkende og anerkende det.

* Nogle ideer til, hvad de skal lære dem omfatte, hvordan at balancere et checkhæfte, hvordan du opretter og holde sig til et budget, og ernæring, for blot at nævne nogle få.

Undervisning Nye emner i Homeschool for Middle School

Som eleverne bliver ældre, de emner, de har brug for at lære at blive mere komplekse og avancerede. Heldigvis, de er også i en alder, hvor de ønsker lidt mere selvstændighed, så én idé er at give dem denne uafhængighed ved at give online-ressourcer og andre materialer til at give mulighed for nogle uafhængig undersøgelse.

Undervurder ikke din evne til at mestre nye emner enten. Husk, at når du har undervist, har du også været at lære, og at læring er der lagt et stort fundament med til at kortlægge nye territorium. Også ved den tid, dine studerende har nået midt skole niveau, har du allerede indpodet en kærlighed fand motivation for læring, der vil holde dem at komme videre.

Middle School Homeschool And aktuelle begivenheder

Homeschool midt skole indebærer undervisning dine børn om livet og aktuelle begivenheder. The New York Times har en fantastisk ressource, der tester dine elever på ugentlige nyheder begivenheder. Besøg New York Times hjemmeside ugentligt og lad dine børn teste deres viden om, hvad der sker i verden omkring dem. Denne ressource er en stor supplement til samfundsvidenskab og historie.