Hjem School: Homeschool Curriculum Tips

Homeschool historie og litteratur

Sonlight Curriculum Tip: Homeschool historie ikke ville være fuldstændig uden at læse biografier. Når du har dit barn læse en biografi, han får at se historie fra perspektivet om en person, der rent faktisk levede det. Under dine børn læse biografier (eller læse dem til dine børn) er den hurtigste og nemmeste måde de kan lære og blive intim med historie.

Homeschool Historie og samfund begivenheder

En af de bedste måder at supplere homeschool historie er gennem Living History dage. Tag dine børn til reenactment af populære kampe, taler og fester. Lad dem være øjenvidne til historien, og det vil helt sikkert gøre en indvirkning på deres sind. Levende historie Days kan findes i de fleste samfund. Tjek din lokale avis og bibliotek for udsendelse af den næste begivenhed i dit område. Pakke en picnic og gå lære!

Hvordan Genopfrisk borgerkrig Homeschool Historie

Den amerikanske borgerkrig er ofte undersøgt i homeschool historie. For at gøre emnet mere livlig og interessant for dine elever lære dem alt om "Civil War Slang". Find en liste over slang udtryk på boonebunny.tripod.com/hubbub.html. Find ud af om "Goober grabbers" var en offensiv eller høflig betegnelse for Georgien tropper, eller hvis du ønsker at spise "egreneret bomuld." Disse slang udtryk er ganske sjovt og vil gøre studere den amerikanske borgerkrig mere interessant at homeschoolers.

Yucky, Gross, og Cool Krop

Forsøger at homeschool dig selv eller dit barn om den menneskelige krop? Oplev Kids har en hjemmeside om din "Yucky, Gross, og Cool Body", der har alt, hvad du ønskede at vide og mere om ting som dårlig ånde, hjernen, ankel forstuvninger, hud, og så meget mere!

Webstedet findes på: http://yucky.kids.discovery.com/flash/body/pg000029.html

Genoverveje din Begrebet Skolegang

Hjemmeundervisning et barn, der har været i regelmæssig skole kan synes som en udvidet sommerferie; på nogle måder er det. For meget af "almindelige" skole tid på nonacademic aktiviteter. Nu kan din afsætte 100% af sin studietid at dække i kun to til tre timer om dagen, hvad der ville tage mindst en hel dag med "almindelige" skole.

Spørg dit barns udtalelse - Spørg, hvad hun ønsker at vide, ikke bare hvad hun ønsker at lære. Hvad undrer hende? Kombiner akademikere og real-life viden. Lad børnene vælge deres "valgfag" - ting, som de ønsker at vide om, ikke bare underkaster du tror, ​​du er formodes for at undervise.

1st Grade Science

First Grade Science

* Gruppering og klassifikation
* Leve- og ikke levende ting
* Dyr
* Kæledyr
* Husdyr
* Zoo og cirkusdyr
* Woodland dyr
* Almindelige fugle
* Vegetabilske og animalske levesteder
* frø, løg, planter, blomster
* Vejr og årstider
* Dag og nat
* faste stoffer, væsker, gasser
* Air og vand
* Magneter
* Fire og temperatur
* sol, måne, stjerner, planeter
* Enkle maskiner
* Fra og eksperimenter
* Videnskabelig metode og videnskabelig undersøgelse

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

Sådan her virker!

Dette websted vil fortælle dig ... godt ... hvordan ting fungerer !!
Og når de siger ting, mener de ting!
I "Super kategorierne" finder du links til at finde ud af, hvor næsten alt fungerer!

* Http://www.howstuffworks.com/

Dagen efter den første dag

De fleste forældre føler sig mest trygge ved at bruge en færdigpakket hjem skoleforløbet for det første år eller deromkring. Derefter kan de skifte til en mere skræddersyet tilgang. En færdigpakket Studieordningen træder med stort set alt, hvad du behøver for at begynde at arbejde med det samme - en lærebog for hvert fag, projektmapper, supplerende bøger, og alle materialer, der er nævnt i årets lektionsplaner. Hver pakke indeholder en detaljeret lærervejledning, der fortæller dig præcis, hvad du skal gøre, og hvordan og hvornår det skal gøres. Nogle endda fortælle dig, hvad jeg skal sige! Teksterne er imidlertid ofte skrevet for klasser af 20-30 elever, så pas på. Efterhånden som du bliver mere komfortabel, kan du begynde at søge efter materialer, der er bedre egnet til dine børn.

Under din uge (r) for overgangen, få en spiral notesbog som udelukkende skal anvendes til dit hjem skolegang. På bunden papir, begynder at arrangere din uge. Finde ud af, hvad du ønsker at undervise, og når du ønsker at undervise i det. Kig på lektionsplaner i færdigpakkede pensum; du behøver ikke følge det til punkt og prikke, hvis du ønsker at gøre noget anderledes. Når du har grov ud en uges tidsplan, kopiere det i blyant ind i din bærbare computer. Dette vil hjælpe dig med at holde fremmøde og daglige fremskridt optegnelser. Hvis dit barn er i gymnasiet, vil denne form for rekord tjene som grundlag for din hjemmelavede udskrifter når den tid kommer.

En typisk dag er generelt baseret på den tidsplan, du og dit barn finde mest komfortable. For eksempel min yngste søn er en tidlig udvidelseskort og chomping på lidt at gå på om 6:00, min ældre søn kan lide Men for at komme op og tage tid til at vågne op, før han går i gang. Dette kan virkelig være en belastning, når vi forsøger at begynde med arbejdet beskatte første ting. I stedet for at give min yngste søn noget at gøre, og for at give min ældre en tid til at vågne op, begynder vi simpelthen ved at kopiere hukommelsen bibelvers for ugen og laver en simpel hengivenhed (fra Patch Pirate). Denne måde, begge er engageret, hvilket giver mig tid til at få overvældet og klædt og gøre lidt rengøring, før de begynder arbejde, har brug for min direkte tilsyn.

Out-of-the-Box Thinking på Homeschool læreplanerne

Et godt afrundet homeschool pensum omfatter ikke kun de kurser og fag, der kommer i en kasse. En uddannelse af høj kvalitet kræver, at vi giver vores børn mere.

Nogle eksempler på, hvordan du kan afslutte din studerendes uddannelse er musikundervisning, borgerlige eller kirke frivilligt arbejde, sport involvering, datalogi, og træbearbejdning. Vær ikke bange for at handle på dit barns lidenskaber. Det vil holde den studerende en entusiastisk elev.

5th Grade Science

Femte klasse videnskab

* Biologiske tilpasninger
* biotiske samfund
* Dyrs og planters klassifikation
* Fisk
* Krybdyr
* Bakterier
* Forme
* Træer
* Planter og deres mad
* Bevarelse
* Celler
* Menneskelige krop
* Landskabet
* Egenskaber af luft og vand
* Tid og årstider
* Temperatur og termometre
* Magnetfelter
* Brug og kontrol af elektricitet
* Ledning og konvektion
* Lys og optik
* kraftsystemer
* Kemiske systemer
* Solen og solsystemet
* Plads og udforskning af rummet
* Videnskabelig metode og videnskabelig undersøgelse

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

Making Butter

Making Butter
Unge børn elsker at prøve at finde ud af "hvad der skete" til piskefløde!
Fyld glas med babymad halvt fuld af piskefløde og skru lågene på stramt. Lad børnene skiftes ryster hver krukke.

Efter ca. 5 minuntes cremen vil blive pisket, og efter et minut eller deromkring, vil klumper af gul smør dannes. Skyl den flydende valle og tilføje lidt salt, hvis det ønskes. Derefter spredes på kiks til smag!

Garden Kits!

Et år havde vi en "Velkommen forår" part. Som part favoriserer, gav vi haven kits. For at gøre haven kits, brugte jeg farvet madpakker (du kan også bruge brun madpakker og har børnene dekorere dem) og fyldt posen med leverancerne til at gøre en * historiebog have *.

Leverancer omfatter:

• frø
• små potter (du kunne bruge terra cotta, tørv potter eller endog tørv diske til rådighed!)
• en plante etiket (vi bruger ispinde) og eventyr af valg
• tilføje også enhver lille have emner, du kan finde (som klistermærker)

Temaer kan nævnes:

• Peter Piper (peber frø)
• Mary, Mary, helt i strid (Wildflowers)
• Jack og Beanstalk (Pole bønner)
• Prinsessen på ærten (Søde Ærter)
• Peter, Peter, Pumpkin Eater (Mini Pumpkins)
• Den enorme Vandmelon (Giant Vandmelon)

Stanford Solar center

Dette websted præsenterer en samling af sjove uddannelsesmæssige aktiviteter baseret på solsvingninger Investigation (SOI) og Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) data. Studerende kan udforske Solens sammenfiltrede magnetfelt, dens turbulente overflade bevægelser, den dramatiske solplet cyklus, og endda hvad magi sker i Solens indre, hvor instrumentale øjne ikke kan trænge igennem.

* Http://solar-center.stanford.edu/index.html

Gratis Planet Protector Kit

Din Planet beskyttere Club Sættet indeholder:

* To lomme vejledninger (en for voksne og en for børn) og en ordreseddel
* En officiel medlemsbevis
* En officiel Planet beskyttere Club badge
* Aktivitet guider for kvaliteter K-3 og 4-6
* En Planet beskyttere Club plakat
* Et brætspil om genbrug
* Store eventyr på nettet

* Http://www.epa.gov/epaoswer/general/educate/ppcform/form.htm

Planlægge i din Homeschool Lektion Planer

Hvis du opretter dine egne lektionsplaner, så prøv at planlægge dem på en ugentlig basis. Denne måde, hvis du falder bagud på tid, du behøver ikke at bekymre sig om den næste dags undervisning.

Doing lektionsplaner i blokke hjælper du ser et mere fyldestgørende billede og gør det muligt at sætte mål, der er lidt mere afrundet end når du gør dem en dag ad gangen.

At vælge en Curriculum

1 - Sæt dine uddannelsesmæssige mål. Beslut hvad du ønsker at udrette dette skoleår.

2 - Lav en omhyggelig homeschool curriculum kamp. Ikke kun til dit barns behov, men også til dine mål.

3 - Du er velkommen til at skræddersy din studieordning. Dit barn behøver ikke at udfylde alle sider i hver bog. Supplere og styrke din købte pensum.

4 - Vurdere din studieordning omhyggeligt. Sørg for, at det har de komponenter, der er nødvendige for at nå dine mål. Hvis den ikke gør det, se # 3.

5 - Få en clue fra dine børn. Børn grædende på køkkenbordet er en stor indikator for behovet for en ændring.

6 - Skriv ikke din lektionsplaner i blæk. Tidsplaner kan ændre brat på grund af sygdom eller andre distraktioner.

Homeschool historie kan omfatte andre emner

Ikke alene kan du homeschool historie ved hjælp af litteratur, men du kan også bruge litteraturen til andre fag også. Tag ord dit barn kan snuble over under læsning og gøre disse denne uges stave ord. Gør ord dit barn ikke kender betydningen til og gøre disse denne uges ordforråd ord. Forbered en fødevare skål fra den tidsperiode dit barn at læse om og kalder det hjem økonomi. Lav et kort over området dit barn at læse om for geografi. Litteratur baserede programmer kan gå langt i omfattende mange fag.

Neighborhood Schience Programmer

Ofte kan vores nabolag parker og rekreative faciliteter har natur eller naturvidenskabelige uddannelser som homeschool børnene kan deltage i. Og selv om sommeren, kan enhver art eller camping erfaring blive forvandlet til en videnskab oplevelse.

Du må ikke overse de organiserede vandreture, fugl ure eller astronomi klubarrangementer bliver holdt lige i din egen baghave.

Børnehave

Kindergarten Science

* Observation af hverdagen, velkendte ting
* Almindelige dyr og planter
* Sammenhænge af dyr og planter
* Klassificering af levende ting
* Husdyr
* Pleje af kæledyr
* Ligesom og i modsætning til planter
* Stueplanter
* Solen: Vores primære energikilde
* Vejr og årstider
* Temperatur
* Lys
* Farver
* Senses
* Jorden, Månen, stjerner, planeter
* Enkel måling
* Fra og eksperimenter

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

Trin til Hjemmeundervisning

Trin et: Spørg dig selv, hvorfor du overvejer at holde dine børn derhjemme.
Besvarelse af dette spørgsmål vil styre dig i den rigtige retning, når du overveje en metode. Dit svar vil også vejlede dig, hvis og når du beslutter dig for en Hjemmeundervisning støttegruppe for ekskursioner og sociale og andre aktiviteter. Derudover vil hver slægtning, du nogensinde har haft spørge dig, hvorfor du homeschool, så hvis du kender svaret på forhånd, kan du afværge mange af de efterfølgende argumenter, der kommer din vej.

Trin Twp: Find ud af, hvordan du homeschool lovligt i din tilstand - I staten-by-state information sektion, se op den tilstand, hvor du har til hensigt at homeschool.. Du kan finde oplysninger, du behøver at vide om din lokalitet - love, procedurer vedrørende Hjemmeundervisning, samt beskrivelser og kontaktoplysninger til ressourcecentre, støttegrupper, konferencer og andre organisationer. Hjemmeundervisning er i øjeblikket lovligt i alle stater. Gøre forskningen og gøre en generel beslutning om, hvordan du vil gå om det. Dette er især nyttigt, hvis du fjerner dine børn fra en "almindelig" skole. Resuméer af hver enkelt stats Hjemmeundervisning love findes i State-by-stat sektionen dog være opmærksom på, at disse love kan ændres. Du er nødt til at tjekke med din lokale forening hvert par måneder til at være sikker på du kender din nøjagtige juridiske status. Bemærk: Du må ikke fortolke noget, du læser i disse tips som juridisk rådgivning.

Trin tre: Tal med homeschoolers Gå til en lokal forening møde og tale med nogle forældre.. Sørg for, at du taler med nogle der har været Hjemmeundervisning i et par år og med nogle nybegyndere.

Trin fire: Groft definere din families uddannelsesmål Husk, at du er en person, at din familie er en individuel familie.. En stor styrke af Hjemmeundervisning er, at du kan tilpasse alt til at passe din familie og dine børns personligheder, smag og interesser. Når du definerer din oprindelige udsigter og mål, så vælge, hvilke bøger, materialer eller værktøj, hvis nogen, som du ønsker at bruge.

Trin Fem: Find andre forældre, der Hjemmeundervisning af samme grund, du er i begyndelsen stadier, omgiver dig med dem ligesom i sindet.. For eksempel, hvis du er Hjemmeundervisning af religiøse grunde, finde andre homeschoolers af samme baggrund. Når du bliver mere erfaren og komfortable, filial ud og møde andre homeschoolers.

Vejret: NASA Lightning Detection fra rummet

Søgning efter måder at gøre dit hjem skole videnskab miljø sjovere? Internettet har en bred vifte af ressourcer på næsten ethvert emne, du kan bruge til at supplere din undervisning. For eksempel, hvis du studerede vejr med dit barn, det ville være fedt at vise dem billeder og videoer, der omhandler vejr forskning på computeren.

NASA har undersøgt fænomenet lyn fra fly og rumfærgen. Denne "Lightning Primer" udforsker de egenskaber, historie og den igangværende forskning om naturens mest lunefulde og dødbringende medlem. Mens du er her, sørg for at tjekke ud billedet af lyn taget fra Columbian crew cabin!

Dette websted findes på: http://www.ghcc.msfc.nasa.gov/lisotd_old.html

Sådan bruges den videnskabelige metode

Den videnskabelige metode er en systematisk måde at finde svar på spørgsmål, der interesserer dig. De følgende fem trin vil gøre dokumentationen af ​​dit hjem videnskabelige eksperimenter lettere.

1. Spørgsmål: Gør observationer og udvikle dit spørgsmål. Spørgsmålet bør handle om, hvad du er interesseret i at lære, eller hvad du ønsker at vide.

2. Hypotese: status din hypotese. Din hypotese er din kvalificerede gæt om, hvad du tror vil ske.

3. Metode: Metoden er den proces eller trin i dit eksperiment. Dette bør være meget detaljeret og omfatte nødvendige materialer.

4. Resultater: Resultaterne er fakta eller data, du indsamler fra dit eksperiment.

5. Konklusion: I konklusionen, du forklare, hvorfor du mener, at forsøget skete den måde det gjorde. Medtag om resultaterne støttede din hypotese eller ikke.

Homeschool historie og History Channel

The History Channel Classroom er et fantastisk sted for dig at finde undervisningsmateriale til din homeschool historie program. Denne klasseværelse er en service, The History Channel giver for lærere og de bifalder feedback. Hvis du studerer et bestemt historisk person eller begivenhed i historien, så tjek kalenderen for at se, hvornår dit emne vil blive dokumenteret på The History Channel. Dette klasseværelse program giver tilladelse til video taping og de giver også studievejledninger til deres dokumentarfilm, som kan findes på The History Channel Classroom hjemmeside. Hente deres kalender i dag, så du kan planlægge at tape de shows for dine homeschoolers.

9. klasse Science

Niende klasse Science

* Jordens historie
* Geovidenskab
* Økologi og miljø
* Vejr og klima
* Air og lufttryk
* Air masser og fronter
* Vand og dets anvendelser
* Erosion
* Air og vandforurening
* Heats og brændsel
* El og elektronik
* Solar og atomenergi
* Natur og anvendelser af lys
* Enkel og komplekse maskiner
* Atomic struktur
* Kemi stof
* Molekylær teori
* Natur og anvendelse af kemikalier
* metaller og plast
* Plads og astronomi
* Plads rejser
* Natur og årsager til sygdom

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

2nd Grade Science

Anden klasse videnskab:

* Nyttige og skadelige dyr
* Livscyklus
* Fugle og insekter i vinteren
* Animal babyer
* Animal forsvar for sig selv og deres unge
* Anlæg og dyrefoder
* Dinosaurer og andre uddøde dyr
* Fødevarekæden
* Plant reproduktion og vækst
* Habitatdirektivet og hjem
* Vejret og dens virkninger på jorden
* Virkningerne af årstiderne på livet for mennesker,
dyr og planter
* Klima
* Vandets kredsløb
* Air og atmosfære
* Magneter og kræfter
* Gravity
* Jorden og himlen
* Solen, Månen, planeter
* Simple konstellationer
* Udforskning plads
* Videnskabelig metode og videnskabelig undersøgelse

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

Mobiler

Mobiler - Vi har gjort mobiler i enheder på Flight (usædvanlige opfindelser), Vejr (vandkredsløbet) Insekter (komplet og ufuldstændig forvandling) og Seasons (de fire årstider).

Mobiler indarbejde problemløsning færdigheder, lille muskel kontrol, og de grundlæggende fysiske videnskab (finde omdrejningspunkt, balance, osv). Hvis man starter fra bunden virker som alt for meget arbejde, Dinah Zike s tværfaglige tematiske manipulatives serien har nogle vidunderlige aktivitet mastere til at skabe pædagogiske mobiler.

Homeschool historie People

Mens historien ofte er forvist til studiet af begivenheder og datoer, krige og omvæltninger, kan du bringe rigdom til studiet af historien ved at tage et nærmere blik på de mennesker, der bebor vor Jord.

Ser man på historien fra en human perspektiv kan vi fejre mangfoldighed, mod, medfølelse, strålende og opfindsomme aspekter af menneskeheden. En anbefalet bog til din homeschool historie bibliotek, »Mennesker« - skrevet og illustreret af Peter Weir, gør et godt udgangspunkt.

Curriculum Choices

Hvis du er en begyndelse homeschool familie, selv tanken om at skabe et curriculum fra bunden kan gøre dig ændre dit sind. Sonlight tilbyder en omfattende Hjemmeundervisning læseplan kaldte deres første gang Core pakke, der inkluderer en Pre-K gennem Level 5 hjemmeundervisning program.

Bortset fra det faktum, at det er en fremragende curriculum, den bedste del af dette er, at det lader dig koncentrere dig om at undervise i stedet for planlægning lektioner. Og fordi det er så færdig, du behøver ikke at bekymre dig om forlader noget ud i løbet af et år. Hele året er lagt ud i let at forstå planer.

6. klasse videnskab

Sjette klasse Science

* Klassificering af levende ting
* Økosystemer
* Økologi og miljø
* Mikrober
* Alger og svampe
* Menneskelige krop
* Mad til vækst og energi
* Klima og vejr
* Genanvendelse af ressourcer
* Elementær geologi
* Oceans
* Elektriske og magnetiske vekselvirkninger
* Elektricitet og dets anvendelser
* Lyd, lys og varme
* Atomkraft og radioaktivitet
* Solenergi og geotermisk energi
* Bevarelse
* stoffer og forbindelser
* Universe
* Enkel astronomi
* Plads og rumfart
* Videnskabelig teori
* opfindelser og opdagelser

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

8th Grade Science

Ottende klasse Science

* Videnskabelig metode
* Videnskabelig nomenklatur
* Videnskabelig måling
* Økologi og miljø
* Bevarelse
* Sammensætning af jorden
* Ocean, atmosfære
* Vejret
* Vand og dets anvendelser
* Forvitring og erosion
* Genanvendelse af ressourcer
* Magnetisme og el
* Varme og lys
* Kræfter i væsker og gasser
* Wave, mekaniske, elektriske og atomenergi
* Jordens bevægelse
* Newtons tre love om bevægelse
* Maskiner
* Atomet
* Periodiske system af grundstoffer
* forbindelser og blandinger
* Kemiske ændringer
* Astronomi
* Universet og Mælkevejen
* Plads og rumfart

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

3rd Grade Science

Tredje klasse Science

* Animal hjælpere
* Dinosaurs
* Livscyklus
* Planter og dyr i ørkenen
* Planter og dyr i havet
* Almindelige fugle, træer, blomster
* skovplanter
* Bevarelse af planter og dyr
* Vejr og klima
* Jordens skiftende overflade
* Magneter og elektricitet
* Kompas
* Gravity
* Lys og farver
* Energi og dets kilder
* Kraft og arbejde
* Maskiner
* Månen og stjerner
* satellitter Earth
* Videnskabelig metode og videnskabelig undersøgelse

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

Gips

Det er forbløffende, hvor mange pædagogiske anvendelser kan findes for gips. En af vores foretrukne aktiviteter var at begrave nogle skaller i en kop af gips og derefter "opdage" og "genvinding" det. Vi har også lavet aftryk af blade og animalske spor, skabt sedimentbjergarter og faux "scrimshaw."

For at gøre sedimentbjergarter vi blandede gips med sand, opdelt blandingen i tre kopper, farvet blandingen med farvestoffer og blot et strejf af vand, og derefter relayered det i en Styrofoam kop. Efter at blandingen har sat, vi trukket fra Styrofoam.

For at gøre scrimshaw, vi hældte gips i låget af en baby vådservietter container. Efter at det havde sat, vi ridset traditionelle Scrimshaw designs ind i overfladen med et søm. Så vi gnides sort shoepolish over overfladen og ind i revner. Endelig vi tørres af skosværte efterlade den i revnerne.

* Du kan også købe gipsforme i en række forskellige former. Vi købte dinosaur forme til at skabe en hel flok gips krybdyr.

Discovery: Dinosaurs

Hvis dine børn er så fascineret med dinosaurer som mine er, vil de elske denne hjemmeside, også!
Du kan udklække en virtuel dinosaur, udgrave fossiler, undersøge grave sites, og bare have det sjovt at lære om dinosaurer!

* Http://dsc.discovery.com/ads/att/dinos/

Homeschool historie og litteratur

Hvis dine børn er trætte af at læse kedelig, kedelig historie fra lærebøger, kan du overveje at få dem til at lære historie gennem litteratur. Dine børn vil blive transporteret tilbage i tiden og genopleve historie med historiske tal i løbet af vigtige tidspunkter i verden. Litteratur baserede læreplanerne er sjove måder dine børn kan få deres homeschool historie kredit uden at falde i søvn i processen. Bøger om biografier ikke kun lære børn om karakteren af ​​den person, de læser om, men det også lærer dem om kultur, begivenheder og traditioner fra forskellige tidsperioder. Det tager historien ud af fortiden og gør det komme til live i den nuværende i dit barns sind.

Homeschool Historie Konkurrencer og konkurrencer

Ikke alle anerkendelse af præstation skal komme fra en rapport kort. Regionale og nationale konkurrencer og konkurrencer er en effektiv måde for eleverne at afprøve deres medaljer.

Den Concord Review er en historie magasin, der udgiver vindende studerende essays om en historie emne efter eget valg. Og, American Express Geografi Konkurrence (Marietta, Ga.) Genkender originale forskningsartikler vedrørende en af ​​tre brede temaer i geografi.

Homeschool Historie Kalender Datoer

Her er en utraditionel måde at placere historie på din Hjemmeundervisning historie pensum kalender. Hver dag året rundt er fuld af historiske seværdigheder, fødselsdage, events og resultater, der let kan forsket og kortlægges. Find og indtast et historisk faktum om ugen og placere den på din kalender.

Uge for uge, som månederne går, bruge lidt tid på at tale om historie punkt i denne uge. Der er selvfølgelig så mange begivenheder og milepæle i løbet af historien, som du kan bære dette projekt på år efter år og aldrig overlappe.

Forskudt Homeschool Curriculum

Det er nemmere at finde en homeschool læseplan for dit barn, når han eller hun arbejder i samme lønklasse niveau på tværs af alle fag, men hvad sker der, når dette barn blomstrer i matematik og naturfag, men kæmper med historie og sprog?

Den sidste ting du ønsker, er at holde tilbage læring i fag, hvor dit barn excellerer at spille indhente i andre. Disse emner dit barn er langt fremme på er mest sandsynligt dem, han eller hun elsker. Hvis du gør en smule online forskning, vil du opdage, at der er pensum kilder, der vil give forskudte klassetrin til netop dette formål. Det er værd at forskningen.

Holde sig ajour med SAT ændringer

Hvis du underviser high school i alderen elever hjemme, holde SAT krav i tankerne. Kravene ændrer lejlighedsvis. Afsnittet for matematik er én, som du gerne vil være særligt opmærksomme. Sørg for at dit student ved, hvad han eller hun vil stå over for SAT. Overraskelser på test dag er aldrig behageligt.

Deling Du Homeschool Curriculum

Desværre homeschool familier betale mere for deres uddannelse, end dem, der deltager offentlige skole. Hvis du opdager, at prisen på en hjem pensum pakker er for høj for dig at give, så prøv at finde et netværk af ligesindede homeschool familier med at dele pensum.

Da homeschool bevægelse hurtigt vokser, du meget vel kan finde flere homeschoolers i dit samfund, end du tror. Og hvis der børn er på en anden klasse end din, materialer kan nemt blive udleveret frem og tilbage mellem familier at dele bekostning.

The Wild Goose Company

Ønsker du at købe sjov videnskab ting til et hjem laboratorium for din elev?

Wild Goose Videnskab er en af ​​de bedste steder omkring at købe din videnskab stuff. De sælger alt fra eksperiment kits til videnskab plakater og bøger til kemikalier. Pakkerne er temmelig billig, og med navne som "Petri Pudding", "Søm til morgenmad," og "Crash And Burn Kemi," de kan bidrage til at gøre hjem skolegang lektioner eller private eksperimenter sjovt!

Tjek deres butik på: http://www.wildgoosescience.com/

Homeschool Science og Nature

Der er så meget underligt i verden omkring os - så meget at lære af de fornemste blå himmel til mindste insekt. Og, det er godt at få uden en smule også. Så hvorfor ikke starte en karakter tidsskrift.

Prøv at tage en daglig eller ugentlig tur til at observere verden for en dagbog. Punktet selv kunne bestå i at nedskrive sine tanker og observationer, en natur digt, dyreliv, der blev set, og smukke blade, der kan presses. Hvis du har et kamera eller kan få en engangs én, kan du endda tape fotos til tidsskriftet. Over tid, er det dejligt at se tilbage på året, dens årstider, og dets vidunderlige ændringer.

Gør-det-selv homeschool læseplaner

Glem ikke at tilføje sjovt at dit hjem skolegang program. Ikke alle emner skal undervises Vær gentagelser og øvelser. Der er mange læringsprogrammer og erfaringer, der gør læring lyst leg.

Puslespil, kunst, eksperimenter, udflugter, film, og mere alle gøre dine uddannelsesmæssige dage fyldigere og mere spændende (især for de unge barn, hvis kærlighed til læring er i sin formative faser). Gør-det-projekter er en fantastisk måde at lære, blot fordi du gør det selv.

4th Grade Science

Fjerde Grade Science

* Opbygning af planter
* Miljø af den lokale region
* Biologisk organisation
* Klassifikation systemer
* Den insekt verden
* Den reptil verden
* Planter og dyr fra fortiden
* Opbygning af planter
* Frø
* Økosystemer
* Balance af naturen
* Menneskelige krop
* Vejret er påvirkninger
* Vejr instrumenter
* Klima
* Årsag til sæsoner
* Jorden og dens historie
* Oceans og hydrosfæren
* Air og vandforurening
* Magneter og elektricitet
* Lys og farver
* Solsystemet og universet
* Bor i rummet
* Videnskabelig metode og videnskabelig undersøgelse

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

Homeschool Science i køkkenet

Hvis tanken om at dreje dit køkken til en kemi lab lyder utiltalende, så prøv at huske, at hver gang du tilberede et måltid, er principperne for kemi bliver udnyttet. Så bryde ud af Pyrex og måleskeer og lad eksperimenterne begynde.

Vidste du, at alt det tager at lave en vulkan er en vis bagepulver og eddike? Hvilke andre sammenblandede kan du teste? Med lidt eventyrlyst og nogle sunde fornuft, at det er nemt og sjovt at undervise videnskab i køkkenet.

Homeschool Science Revealed gennem et mikroskop

Så meget af det, vi lærer i naturvidenskab kan observeres gennem det blotte øje, men hvad med de vidundere af universet, som vi ikke kan se? Der er en hel verden af ​​bittesmå stof rundt omkring os, der er bedst observeret gennem et mikroskop.

For enhver homeschool videnskab pensum, et mikroskop er et af de værktøjer, der aldrig vil blive vokset. Fra tidlige år på gennem gymnasiet, kan en kvalitet mikroskop afslører alt det er vidunderligt og mærkeligt i vores verden.

11. klasse Science

Ellevte Grade Science: Kemi

* Stof og dets adfærd
* Carbon og dets forbindelser
* Formler og kemiske ligninger
* syrer, baser, salte
* Atomic teori
* Periodisk lov
* Vand og løsninger
* Kemisk binding
* Molekylær teori
* Equilibrium og kinetik
* Spontane reaktioner
* Titreringer
* Ionisering og ioniske opløsninger
* kolloider, Suspensionskolloider og emulsoids
* Oxidation-reduktion
* ikke-metaller
* Metaller og legeringer
* Elektrokemi
* Energi: formularer, kemiske ændringer, og måling
* Nukleare reaktioner og radioaktivitet

Venligst udlånt af: http://www.worldbook.com

Oprettelse af en Homeschool timeplan

En af de bedste måder at begynde en lektion plan er at starte med slutningen i tankerne. Det er ofte nemmere at vide, hvad du vil have din studerende at vide i slutningen af ​​lektionen, så start med disse endelige mål og finde ud af hvad læringsaktiviteter bedst ville udrette din ende.

I en Grammer lektion, hvor du vil den studerende til at kunne genkende dele af tale med en sætning, kan du derefter beslutte den nemmeste måde at lære det ville være at læse en bog sammen og påpege de navneord, udsagnsord og tillægsord, som du læses sammen.

Samlinger

Af Miranda B

Indsamling er muligt for homeschoolers, da de er i stand til at holde et stort antal poster i deres undersøgelse plads i forhold til traditionelle studerende, der er begrænsede i deres personlige rum i klasseværelser.

En af den type uddannelser for homeschoolers er Analyse-. Denne stil af pensum indebærer indsamling forskellige typer af genstande knyttet til et enkelt emne. For eksempel, for en baseball enhed studie, et barn vil sandsynligvis samle et bat, baseballs, mit, baseball-kort og magasiner baseret på baseball statistikker. Bruges Disse objekter for at lære om historien om emnet; de teknikker til sporten; til rekreative formål i at spille baseball; at øve matematiske færdigheder i statistik; og til læsning via magasiner og kort.

Lad din elev til at holde en samling i en kasse, der skal anvendes i hele skoleåret. De kan også indtaste deres samling i en tilstand retfærdig eller Hjemmeundervisning fair at vise, hvad de har lært.

Homeschool Science Sikkerhed

Mens vi gerne udvikle en følelse af eksperiment og spekulerer for vores homeschooled børn, dens altid klogt at være sikker på eksperimenter er sikre og alderssvarende.

Forklar din opgave omhyggeligt og arbejde fra en plan. Få alle dine materialer klar og lad dine elever ved, hvad du forventer af dem i form af adfærd omkring videnskab materialer. Og altid overvåge enhver aktivitet.

Doctor Doctor

I Doctor Doctor, spiller elementære studerende et spil til korrekt diagnosticere forskellige medicinske tilstande.

Spillet er beskrevet på: http://www.teachers.net/lessons/posts/519.html

Du kan udvide lektionen ud over spillet ved at inkludere første information støtte til behandling af forskellige tilstande, såsom feber eller brækket arm.

Måltid Worm Life Cycle

Dette projekt vil bidrage til at udvikle deres skrivefærdigheder, kunst færdigheder, matematiske færdigheder, og at kunne hypotesen hvad de forudser sker med deres projekter. Students will also get the sense that they are needed. Students will be able to talk and have conversations about how their mealworm is changing and why.

* http://student.monterey.edu/dh/hanzelsellolevi/world/donemeal.html

Homeschool History And Curriculum

Do you have a child that is having a hard time grasping history? Perhaps your child is simply bored while doing history? If so, you may want to reconsider the method you are using to teach history. There is no right or wrong way to do homeschool history. You can study history chronologically, use unit studies, follow a text, use literature, use core curriculums or any other method that works for you.

The beauty of homeschool is that you are the one in charge of choosing how your children will learn. You should base your teaching around your child. For instance, if you have an auditory learner you have the option of teaching homeschool history with CDs, audio books or videos. While picking up a textbook may seem like the easiest thing to do for you, it may be very difficult for your child. You have many options available to you when it comes to homeschool history and you are encouraged to continue searching until you find one that works with your child.

Preventing Science Slips

1. Plan carefully. Write out even the minutest detail ahead of time.

2. Allow time for last minute difficulties. Hardly anything ever works exactly right the first time. Make sure that you don't try to cram a 25 minute experiment into 15 minutes!

3. Trust your instincts. If the experiment seems like it might be dangerous or faulty, check with an expert before proceeding.

4. Follow instructions exactly. Now is not the time to cut corners and it could even be dangerous.

5. Don't be afraid to elaborate. While this may seem contradictory to the preceding tip, feel free to expand the experiment where safety is not a concern. Part of the discovery process is asking "What would happen if we did this?".

6. Turn failure into learning opportunities. If the experiment fails, instead of chucking it, go back and search for reasons why it failed.

The Worm Bin Project

In this unit, students will learn about decomposition and the life cycle by creating worm bins. Through direct observation, they will develop an understanding of the effects different organisms, including humans, have on one another. They will collect scientific data.

Such activities will give students an opportunity to explore scientific concepts in a manner that makes science more personally relevant and meaningful.

* http://commtechlab.msu.edu/sites/letsnet/NoFrames/Subjects/science/B2U1.html

7th Grade Science

Seventh Grade Science

*Scientific classification
*The cell
*Heredity and genetics
*Effects of weather and climate
*Properties and uses of water
*Atmosphere
*Air pressure
*Rocks, soil, and minerals
*Ecology and environment
*Conservation
*Heat and temperature
*Laws of motion
*Energy
*Scientific method
*Laboratory techniques and safety

Courtesy of: http://www.worldbook.com

Homeschool Lesson Plans Materials Organization

When putting together lesson plans, always develop a section for materials and supplies you will need to compete the task. Then, gather all of your materials prior to implementing the lesson plan.

There's almost nothing that will lose the interest of your student faster than if you need to interrupt the flow in order to go find something. Over time, your child will grow to have less respect for lesson times when they are less than organized.

10th Grade Science

Tenth Grade Science

*Characteristics of life
*Classification
*History of plants and animals
*Microscopic life
*Simple organisms: algae, bacteria, fungi
*Vertebrate life
*Mammals and birds
*Plant life
*Photosynthesis
*Cells
*Protein synthesis
*Genetics and heredity
*DNA-RNA
*Genetic engineering
*Reproduction and growth
*Human biology
*Nutrition and digestion
*Behavior
*Conservation of human resources
*Environmental issues
*Energy in ecosystems
*Scientific method
*Biology and space travel
*Disease and disease control

Courtesy of: http://www.worldbook.com

The Benefits of Homeschool Lesson Plans Included With Curriculum

Homeschooling is a big commitment. If you have several children to teach, having to create lesson plans can leave you with little time to sleep. Many homeschool curriculums come complete with lesson plans that not only provide your daily activities, but allocate the break up of the materials so you're sure to complete the curriculum within the recommended time frame. These lesson plans are time tested, and will eliminate some of the busy work, leaving you with more energy and time to devote to actual teaching.

Homeschool History in the Car

We often spend more time in our cars than we'd like to admit. So, why not make the best of that time and turn it into school time? It's called carschooling and here are a couple of ideas for fun car activities that will reinforce your history lessons:

Identifying geography is a classic and naming license plates is also fun. For each place or state you name, try merging them. Name one historic event, person or place that corresponds with the place you named. So, if you found a Massachusetts license plate, you could talk about Plymouth Rock or the Boston Tea Party.

Curriculum Choices

In some school districts, the home school curriculum is determined by the school administration based on a well-thought-out philospohy of what children need to learn to be well-rounded; in other districts, the decision is based on what books are available at a discount; in others, other guidelines are used.

Even well-thought-out and well-meaning educational philosophies can be wrong for your family or your child. Take the time to sit down and decide what it is that you believe in and what you want your child to know.

12th Grade

Science

*Physics
*Electricity and magnetism
*Photoelectric effect
*Heat
*Light and optics
*Sound and acoustics
*Wave motion
*Quantum theory
*Relativity
*Force
*Mechanics
*Space, time, and motion
*Work, energy, and power
*Electronics
*Nuclear energy
*Nuclear physics
*Solid-state physics