Hjem School: Christian Hjemmeundervisning Tips

Giv opdateringer på din Christian Homeschool

En måde at hjælpe din udvidede familie og venner acceptere dine kristne homeschool valg forsøger at inddrage dem i din skole. Her er nogle måder, de kan blive involveret:

  • Har en person, der er i musik lære dine børn at spille et instrument.
  • Har en person, der kan lide at lave mad lære dine børn at bage en kage eller lave cookies.
  • Har nogen i din familie, der er oppe på familien slægtsforskning blive interviewet af dine børn.
  • Har en person, der er god til maleri eller keramik lære dine børn deres håndværk.

Christian Homeschool Support og fora

Du kan nemt finde andre kristne homeschool familier gennem fora på top kristne læseplaner hjemmesider. Du bør stoppe ved og besøge disse fora. Du kan tale med andre forældre om den seneste udvikling i kristen Hjemmeundervisning pensum eller bare hænge ud for at chatte og slappe af.

Christian Homeschool Curriculum konventioner for dig

Du bør ikke blindt købe en kristen homeschool pensum baseret på råd fra en anden kristen Hjemmeundervisning familie. Hvad der virker for én familie kan ikke arbejde for din familie. Der er hundredvis af konventioner afholdes hvert år for at hjælpe dig med at finde de bedste kristne homeschool læseplan, der virker for dig og din familie.

En kristen Homeschool bør efterligne Grace

Christian homeschool pensum alene vil ikke lære din børn alt, hvad der er at vide om det at være en kristen. En måde at opmuntre dine børn til at modellere Kristus-lignende adfærd er at efterligne det selv. Som kristen Hjemmeundervisning forælder har du den største indflydelse på, hvordan dine børn vil se kristendommen.

Det er let at blive frustreret og overvældet, når du Hjemmeundervisning børn. Efter en frazzling dag er det nemt for Hjemmeundervisning forældre til at slå op på sig selv. En måde du kan holde dig i skak er altid at holde dit formål for kristen Hjemmeundervisning i tankerne. Mange forældre vælger at Christian homeschool, fordi de ønsker deres børn i en "nåde fyldt" miljø. Glem ikke at udvide denne nåde til dig selv. Tilgive dig selv og starter forfra med en ren tavle kan gå langt i at undervise dine børn, hvad det vil sige at være kristen.

Christian Hjemmeundervisning og online Grupper

Hvis du er en kristen Hjemmeundervisning, behøver dine ældre børn ikke at føle sig ud af "cyber-loop." Der er mange levedygtige grupper på internettet bare for ældre Hjemmeundervisning børn og teenagere. Disse grupper gør det muligt dine børn til at forbinde med alderssvarende kammerater, som også kristne homeschoolers. Kristne homeschoolers har deres egne pen pal organisationer, blogs og fora. Så din Hjemmeundervisning børn til at deltage i disse grupper er en god måde at hjælpe dem til at føle en del af det 21. århundrede. Du bør finde disse grupper for dine ældre børn og teenagere og godkende dem forud for at lade dine børn deltage. Dette vil hjælpe dig bortfiltrere grupper, som du ikke finder passende for dine ældre børn og teenagere.

Christian Homeschool Curriculum konventioner for dig

Hvis du er bekymret for at bruge dine penge på Christian homeschool pensum ubeset, være på udkig efter brugte bøger salg kristne homeschool grupper. Dette salg er normalt afholdes i forsommeren. Dette er, når kristne forældre forsøger at slippe af med sidste års pensum, så de kan købe næste års bøger.

Du kan også tjekke kristne Hjemmeundervisning konventioner. Du vil have noget problem at finde en i dit område. Bare gå til en
Christian pensum hjemmeside, og de vil liste de datoer og steder for messerne. Disse læseplaner konventioner vil give dig mulighed for at se gennem mange Hjemmeundervisning programmer i detaljer. Du vil også have adgang til sponsorer, der kan besvare specifikke spørgsmål, du måtte have om en læseplan. Disse læseplaner konventioner sætte Hjemmeundervisning familier at træffe informerede beslutninger på deres indkøb.

Giv opdateringer på din Christian Homeschool

Hvis du er en kristen homeschool forælder, vil du sandsynligvis opleve, at din beslutning om at homeschool vil blive afhørt af dem tættest på dig. Velmenende familie og venner kan føle, at dine børn ikke vil modtage den undervisning, de har brug for at få succes i livet. De kan også føle, at dine børn ikke vil have mange venner eller være så aktiv som offentlig skolebørn.

En måde at mindske disse velmenende bekymringer er at sætte et månedligt nyhedsbrev eller en ugentlig blog. Dette nyhedsbrev eller blog skal være om din Hjemmeundervisning familie, og hvad du har gjort. Medtag ting af interesse såsom resumeer af, hvad dine børn har gjort med deres tid og sørg for at udgive billeder af dine børn. Det kan være billeder af kunsthåndværk dine børn har lavet eller ekskursioner dine børn har været på. Andre billeder kan være dine børn, der leger med deres venner eller laver interaktive ting som madlavning, læsning til en søskende eller spiller på et sportshold. Giv regelmæssige opdateringer om dine børns skolearbejde i dit nyhedsbrev eller blog. Opstil en liste over det enkelte barns læseliste, stave ord, osv kommentere deres test og de fremskridt, de gør. Ved at få på overtrædelsen vil du sandsynligvis opleve, at dine venner og familie begynde at kigge frem til dine opdateringer. Flere gange end ikke de vil også varmt at begrebet Hjemmeundervisning.

Christian Homeschool Support og fora

Hvis du har besluttet at være kristen Hjemmeundervisning du går ind i en meget varm og venlig samfund. Kristne Hjemmeundervisning familier er en tæt gruppe, der let stiller sig til rådighed for støtte og rådgivning, især nye homeschoolers. Hvis du er en ny kristen Hjemmeundervisning familie, ikke føle sig isolerede eller alene. Du skal vide, at der er mange familier, der homeschool af religiøse grunde. For at finde familier i dit område kontakte din lokale folkebibliotek eller store kirke i dit område.

Christian Hjemmeundervisning Curriculum og placering Tests

Hvis du er ny kristen Hjemmeundervisning og er usikker, hvilket niveau af pensum til at købe for dine børn har dem tage disse handy placering tests. Placement test kan måle dine børns styrker og svagheder i en bred vifte af emner fra forståelse og læsning til stavning og matematik. Mens ingen test nogensinde vil være 100% korrekte, gå placering tests langt i matchende dit barn op med et passende klassetrin pensum.

Christian Hjemmeundervisning Curriculum og placering Tests

Hvis du er utryg med, hvad dit barn bliver undervist i folkeskolen, og du er en kristen, bør du kraftigt overveje Hjemmeundervisning. Den store ting om Christian Hjemmeundervisning læseplaner udbydere er mange af dem tilbyder placering test på deres hjemmesider. Der er kristne Hjemmeundervisning Curriculum produceret af kristne for kristne.

En fælles tro på både kristne og sekulære Hjemmeundervisning

Er du nervøs for at sende dit barn til en offentlig skole? Mange forældre er uvillige til at underkaste deres børn til disse læringsmiljøer, som ofte fyldt med sådanne laster drikke, narkotika, sex, vold og seksuelt misbrug.

Selv traditionelt Hjemmeundervisning har været praktiseret mere i kristne samfund end samfund som helhed har der været en stigende tendens til hjemmeundervisning i almindelighed, som forældre ønsker at beskytte deres børn mod de førnævnte dårligdomme i offentlige skoler, og at indgyde i deres børn deres eget sæt af overbevisninger, uanset om de er kristne, sekulære, eller på anden måde.

Hvis du er nervøs for at sende din elev til en farlig offentlig skole, hjemmeundervisning er en meget reelt alternativ, som du bør overveje.

Skabe et hjem skole Portefølje at dokumentere dine Skolegang

Af Julie R

En af de bedste måder, du kan dokumentere hjemmeundervisning er ved at oprette et hjem skole portefølje. Et hjem skole portefølje repræsenterer hele uddannelsen dit hjem skolede studerende modtager hvert år. Din portefølje kan omfatte prøver af afsluttede skolearbejde, kopier af eksamener, fotografier af uddannelsesmæssige udflugter eller aktiviteter, essays og rapporter studerende har skrevet, skole optegnelser mv Enhver interesseret i den uddannelsesmæssige baggrund og resultater i et hjem skolet studerende kan finde de oplysninger de har brug for ved at perusing en studerendes portfolio.

Opsætning af et hjemmekontor skole Portefølje

Den indledende opsætning af et hjem skole portefølje kræver noget arbejde, men først er etableret, kan det let opdateres for at holde trit med dit barns skole fremskridt. Ældre primær og gymnasieelever kan nemt opdatere deres porteføljer regelmæssigt ved at tilføje de bedste prøver af deres skolearbejde til at repræsentere det, de lærer. De kan også bruge deres kunstneriske og kreative evner til at tilpasse deres portefølje til at give det et unikt og personligt præg.

Oprettelsen af ​​et hjem skole portefølje begynder med at vælge en robust bindemiddel, der kan holde en betydelig mængde af gennemsigtig plast ark. Dekorative bindemidler arbejde meget godt for yngre børn, da de tilføjer liv og farve til porteføljen. Ældre børn kan ønsker at skabe deres egen portefølje cover og personliggøre divider sider for at afspejle deres smag og præferencer. Gymnasieelever får brug for en mere professionelt udseende bindemiddel som deres portefølje i sidste ende vil være den "officielle" repræsentation af deres high school uddannelse.

Indersiden af ​​din portefølje skal være godt organiseret for nem reference og display. Din portefølje kan opdeles i tre dele:

• akademiske resultater
• fritidsaktiviteter
• Skole Records

Under akademiske resultater sektionen, kan eleverne sætte prøver af deres bedste skolearbejde for året. Dette vil omfatte eksempelrapporter, essays, projekter, quizzer mv fra hver af de fire kernefag (sprog, kunst, matematik, samfundsfag og naturfag). Du bør også medtage unit test, semester eksamener og ultimo eksamener fra hver af disse emner.

Under afsnittet fritidsaktiviteter, kan de studerende dokumentere udflugter, uden klasser, ferie ferie eller samfundstjeneste gennem fotografier af samme. Skole udflugter kan omfatte ture til museer, nationalparker, videnskab messer, kunstmesser, musikalske attraktioner mv Udenfor klasser kan omfatte tager kunst, musik eller danseundervisning, karate klasser, kunst og kunsthåndværk, der deltager på et sportshold og mere. Alle disse aktiviteter er ved at lære erfaringer, og som sådan kan dokumenteres som en del af din portefølje.

På grund af fleksibiliteten i hjemmeundervisning, er studerende i stand til at deltage i en række fritidsaktiviteter at afrunde deres uddannelse. Foruden akademikere, mange hjem schoolers indarbejde sådanne færdigheder som kulinarisk kunst, snedkeri, elektriske reparation, syning, keyboarding, computerkendskab mv i deres læseplaner at forbedre deres læring oplevelse. Disse færdigheder kan dokumenteres inden din skole optegnelser som repræsentant for din samlede uddannelse.

Skole optegnelser vil omfatte klasseundervisning, månedlige statusrapporter, kvartalsvis eller semester statusrapporter og ultimo rapporter. Gymnasieelever især skal sikre deres statusrapporter er korrekte og ajourførte. Ved at perusing internettet, kan du finde forskellige prøver af statusrapport formularer, som du kan bruge til at dokumentere udviklingen i dit hjem skoleelever. Skole optegnelser sammen med resten af ​​dit hjem skole portefølje vil afspejle kvaliteten af ​​dine børns uddannelse hvert år. Som sådan bør dine optegnelser opbevares på et professionelt niveau, så alle tydeligt kan se de fremskridt, der er gjort.

Hjem skole porteføljer vil give dig fremragende dokumentation af dine børns hjemmeundervisning. Det vil fungere som en konstant påmindelse om kvaliteten af ​​dine børns uddannelse. Ved at kigge gennem deres porteføljer ved udgangen af ​​hvert år, vil dine børn blive opmuntret og inspireret af de fremskridt, de har gjort, som vil udfordre dem til større værker i fremtiden.

Christian Homeschool Curriculum Bringer familier sammen

I homeschool miljø, skal forældre og børn med succes fungere som lærer og elev. For mange familier de to roller er så sammenflettede, at der er en meget fin linje skiller familie tid og klasseværelset tid.

Når struktureret læring kreativt forklædt som familie kommunikation, lærer børn, at deres forældre elsker dem, bekymrer sig om dem, respektere deres meninger og sætter en ære i at diskutere dag-til-dag drift af akademikere, familieliv og andre emner. Faktisk mange homeschool familier har meget lidt at de ikke vil diskutere åbent med hinanden (i betragtning af deres alder, naturligvis).

Som dit barn forbereder sig til gymnasiet homeschool pensum, er det vigtigt, at han eller hun også lære at tænke mere selvstændigt og ansvarligt for sin egen uddannelse. Det er en vigtig og værdifuld færdighed for overgangen til voksenlivet og blive en uafhængig tænker i de voksnes verden.

Alsidig uddannelse for college-Bound Student

Som bekymring for sikkerheden i den offentlige skoler stiger, bliver forældrene bliver mere tilbøjelige til at homeschool deres børn og undgå risikoen for deres barn at komme til skade eller dræbt som følge af vold i klasseværelset.

Men hvordan den gennemsnitlige forælder undervise høje skolefag, at han eller hun ikke har besøg siden gymnasietiden årtier siden? Frygt ikke. Der er kristne homeschool programmer til rådighed, der giver kvalitet homeschool program pensum leveret på en måde, at enhver forælder kan forstå.

Det tankevækkende pensum kan være tilgængelige for forældre / lærer, men det anfægter gymnasieelev til at tænke dybt om vigtige spørgsmål og analysere og vurdere deres egen faglige udvikling.