Hjem Organisation: Værktøj & Garage Tips

Opbevar Tools i mærkede Værktøjskasser

Garagen er et af de sværeste områder i hjemmet til at organisere grund af det store antal emner begrænset til et lille rum. De skyldige er normalt værktøj. Der er forskellige værktøjer til forskellige opgaver, så ofte, kan de tilføje op og forårsage rod i din garage område.

En løsning på dette er værktøj opbevaring. Organiser værktøjerne i din garage i forskellige kategorier ved hjælp af forskellige størrelse, farvestrålende plastik værktøjskasser. Gruppe værktøjer sammen efter funktion og få flere forskellige værktøjskasser, hver udvalgt med særligt redskab kategorier i tankerne.

Mærke dem tydeligt, således at næste gang du gå for at nå til et bestemt værktøj, du ved præcis, hvor man kan finde det. Lagring dem i værktøjskasser også beskytter dem mod at blive trådt på eller faldt ofte samt fra vand eller varme skader.

Organisering Haveredskaber

Det er vigtigt at opbevare haveredskaber i et rent, tørt område. Hvis den ikke vedligeholdes ordentligt, kan haveredskaber ruste og ruste. Her er nogle tips til opbevaring af haveredskaber:

• Sørg for at tørre skidt og fugt fra dine haveredskaber efter hver brug. Hvis værktøjer er lidt rustent, tørres af med sandpapir, indtil det er fjernet.
• Opbevar værktøjer i en tør plet i garagen eller udendørs opbevaring skur. Må ikke placere dem i et område, der er udsat for lækager.
• Hvis du vil gemme værktøjer permanent til vinteren, skal du udfylde en lille plastik opbevaring bin med sand og en smule olie og stå haveredskaber inde. Det beskytter dem mod rust og holder dem rene og skarpe.
• Placer kroge i din stald eller garage til at hænge redskaber til at få dem af vejen.

Lawn værktøj Opbevaring

Stor græsplæne værktøjer som skovle og river bør opbevares i en let at nå sted. De bør også opbevares på en sådan måde, så folk ikke falder over dem. Her er nogle løsninger fors lagring græsplæne værktøjer:

• Installer kroge - Hang river, skovle, hakker og andre store græsplæne værktøjer fra robuste kroge hængende i garagen eller udendørs opbevaring skur. Dette giver dit værktøj med en let at nå hjem, men holder dem væk fra gulvet.

• Lawn værktøj lagerbeholdere - Køb en organisatorisk bin til din græsplæne værktøjer. Disse placeringer har slots til at placere hvert værktøj, håndtere side ned i sin egen slot. Værktøj holde pænt organiseret på ét sted.

• Hvis der ikke er nok plads i din stald eller garage til at gemme græsplæne værktøjer i vintermånederne, bringe dem indenfor. Find et tørt, af vejen sted såsom et hjørne af kælderen. Hvis du kan, skal du udfylde en stor gummi bin med sand og lidt olie, og læg de værktøjer "travlt nedad" i sandet. Dette vil holde dem skarpe og rust-fri.

Garage Opbevaring og Flag Organization

Garagen er det område af huset, som de fleste mennesker er afhængige af til opbevaring. Dette kan bidrage til en elendige, utiltalende garage område, der ikke er nyttig til effektiv opbevaring. En måde at bekæmpe dette er at installere reoler hele områder i din garage.
Lad hvert familiemedlem til at have dele af reoler til deres individuelle poster. Dette vil tillade alle at have lagringsmuligheder uden uorganiseret rod.
Sørg for at gruppere elementer sammen, såsom havearbejde poster, hjem reparation poster, bil tilbehør osv Label hver hylde, så du ved, hvor hvert element er placeret. Brug højere reoler for giftige rengøringsmateriel samt andre genstande, der bør holdes utilgængeligt for børn, og de nederste hylder eller jorden for tungere emner.

Også huske på, at hvis du har amerikanske flag eller enhver anden form for flag hængende over din garage, eller hvor som helst i din værftet, den rengøres regelmæssigt, og når den klar til opbevaring, fold det ordentligt og opbevar det på et sted i din garage hvor det vil blive holdt pæn og ren, indtil du beslutter dig for at bruge det igen.

Du kan også starte en organisation klub med et par af dine venner, at komme sammen på én persons garage hver måned for at hjælpe med at organisere. Dette er en god måde at få, hvad der er normalt en stor, flere dag arbejdet gjort hurtigt og effektivt.

At finde det rigtige værktøj

I nogle tilfælde kan findes svaret på hjemmet organisation i svært at finde værktøjer. For eksempel sige, at du har en uregerlig slange - hvad du behøver, er den rigtige slange snoede værktøj, der kan holde din haveslange i skak.

Har du cykler hele din garage?

Måske hvad du behøver, er en veldesignet stabelbare cykelstativ. En af de bedste måder at tackle hjem organisation er at gøre dit hjemmearbejde. Den rigtige lagerløsning, svært at finde værktøjet og reol er nok derude og er din til at finde og implementere. Folk er ofte utålmodige til at organisere deres hjem og haste ind i det mest umiddelbare løsning. Tag din tid og finde det rigtige værktøj eller opbevaring løsning på dit problem, og du får en bedre langsigtet løsning til dit hjem organisation udfordring.

Garage Organisation og Trash

Organisering din garage kan være den sidste ting på dit sind i form af rengøring, men når du gør det, vil du spekulerer på, hvorfor du boede i garage uorden så længe! Trash for eksempel kan ikke virke som noget, der har brug for din organisatoriske touch, men det vil gøre en stor forskel i din garage og i dit liv.

  • Først skal du nødt til at købe de rigtige skraldespande. Køb to af ensartet størrelse med låg, der sikkert kan vedhæfte. Sørg for at du har separate placeringer til din genbrug. Selv hvis din by ikke henter genvinding op, betyder ikke, at du ikke behøver at genbruge - bare hop på internettet og finde en genbrugsplads har brug for dig!
  • Dernæst hvis du har kæledyr, er du nødt til at holde din papirkurv sikkert og når dens tid til at tage papirkurven ønsker dig også til at gøre processen og enkel effektiv som muligt. De gør et produkt kaldet papirkurven kan trolley som holder din papirkurv på ét sted og gør det muligt at hjulet din papirkurv ud så let som kan være. Og når det drejer sig tid til værftet oprydning, kan du hjul dine skraldespande til din værftet afslå og gemme din ryg!

Din Tool Kit

Når du er klar til at bygge din værktøjskasse ud, tænke før du køber. Først, købe en metal værktøjskasse - de holder meget længere end plastkasser. Dernæst skal du vælge en, der er skalerbar eller i det mindste større end dit værktøj samling. Endelig overveje et par værktøj organisation tips.

For eksempel, når du udvikler din værktøj samling - specielt din socket samling, skal du have et sæt af metriske og standard stikkontakter. Farvekode dem! Den nemmeste måde at gøre det på er ved foring dem op på avis eller på lagerreoler og derefter Grib fluorescerende linje maling og markere dem alle i en række. Da du har greb en skalerbar værktøjskasse, så prøv at holde dine skruer, søm og andre bits organiseret og adskilt i individuelle rum. Også, glem ikke din bor! Tag nogle små, gummieret, plast sager og holde styr på dine borehoveder ved brug - til boring af huller, driver bits og lignende.

Organiser dine Haveredskaber

De plastbeholdere, der anvendes til at holde sølvtøj i opvaskemaskiner eller parabol afløb gøre gode haven værktøjsholdere. Men endnu bedre er caddies, der er lavet specielt til haveredskaber, hvilket betyder, at de vil ikke rust, mug eller bære bakterier. Have værktøjsholdere kan gennemføres fra sted til sted, som du har tendens til din have. Når den ikke er i brug, de gør for organiseret opbevaring.

Bike racks og din garage

Hvis du har et par børn og en aktiv livsstil, chancerne er de cykler, scootere, ski og golfklubber er begyndt at overtage din garage - eller måske de allerede har!

Dette er, når lagerreoler begynder at komme i handy. Vægmonteret, loftmonteret eller gulv baseret cykel stativer kan være en stor plads saver. Hvis du har en lille garage, en tyngdekraft cykelstativ er en fantastisk løsning - det læner sig mod væggen og cyklerne hænger ene frem for den anden. Stativet skiller kun ud omkring 18 inches fra væggen.

Hvis du ikke behøver at bekymre sig om dybden af ​​rack, den vægmonterede mulighed, som holder cyklerne ved siden af ​​hinanden, kan være en bedre indsats. Endelig, hvis gulvplads er ikke et problem, kan en standard cykelstativ ender med at blive en bedre løsning for din familie. Dybest set, før du handler, identificere, hvor meget plads du har, og derefter foretage dit køb.