Hjem Organisation: Media & Elektronik Tips

Audio Wire Opbevaring

Antallet af lyd- og videoenheder i din stue begynder at tilføje op. Det betyder, at antallet af ledninger også kan tilføje op, hvilket gør din stue ser rodet og uorganiseret. Et aspekt af audio og video lagring er wire kontrol.

Styr lyd og elektroniske ledninger i din stue område i en af ​​flere måder. Du kan bruge en plastik slips for at holde dem alle sammen i en flok. Derefter lå det bundt i en lodret, trådkurv til at gøre dem til at se pæn og organiseret. Denne metode til wire opbevaring vil ikke kun tilføje til den samlede organisatoriske aspekt af dit hjem, men er også en mere sikker måde at gemme ledninger.

Fjernbetjening opbevaringsboks

Der er så mange forskellige fjernbetjeninger, der kommer med lyd og video-enheder i disse dage; det kan være svært at holde dem organiseret. Lyd og video lagring er et varmt emne blandt hjem arrangørerne og nye ideer bliver skabt rutinemæssigt. En idé er med hensyn til opbevaring af de forskellige fjernbetjeninger.

Prøv at bruge en fjernbetjening arrangør, det være sig en solgt gennem en af ​​de forskellige byggemarkeder eller bare en almindelig, fletkurv, at holde alle dine fjernbetjeninger gemt på ét sted. Brug en klar etiket på hver enkelt at afgøre, hvilken lydenhed det skal bruges til.

Fjernbetjening opbevaring kontrol er en fantastisk måde at kontrollere nogle af audio rod i stuen område.

Vægmonteret Media Storage

En anden løsning til din lyd og video lagring hvis du ikke har en masse plads er at bruge dine vægge. Hvis du ser online eller i butikker som Container Store eller IKEA kan du finde en masse kreative vægmonterede kabinetter og medier stativer, der er vægmonteret. De ender med at se rigtig smart og kan rumme et væld af cd'er eller dvd'er uden fodaftryk på gulvet.

Organiser dem efter genre, som alfabetet eller dog i denne lagerløsning vil du virkelig ende med at bruge hele din samling som din musik vil være ved hånden. Du ønsker at sikre, at du ikke sætte dem på en væg bag siddepladser, fordi du ikke vil være i stand til at læne sig tilbage på et rack af cd'er, men hvis det gøres rigtigt, kan de ende med at ligne væg kunst, og du sparer en masse plads.

Enkel CD og DVD opbevaring

Media lagring er et problem for mange mennesker. Selvfølgelig på af de enkleste måder at håndtere dette problem er det bare slippe af sagerne (det være sig CD eller DVD) og kun beholde diskene. De sælger vinyl og læder tilfælde, der kan holde diske - mere end 200 pr bindemiddel i nogle tilfælde - og disse gør de mest effektive Plads, når det kommer til medier. Disse bindere også gøre rejser med din samling meget nemt!

Med cd'er kan du endda bevare albummet indsatsen ved at fjerne det og holde det i samme hylster, eller i det tilstødende muffe af sagen. Den virkelig organiseret person vil endda holde deres cd'er og dvd'er i alfabetisk rækkefølge og holde tomme ærmer på hånden til at tilføje til deres samling, men ikke alle er op til det. Du er velkommen til at katalogisere din samling som du ønsker det - bare sikre dig at systemet er skalerbart!

CD / DVD opbevaring Tips

Ofte kan CD / DVD opbevaring få voluminøse og dyre, fordi i de fleste tilfælde, det tager mere end én enhed til at holde alle dine cd'er og dvd'er. Lyd og video oplagring kan være vanskelig og kan gøre dit hus ser mere rodet end nogensinde.

Prøv dette tip: investere i en stor cd tegnebog. Ved at indsætte cd / dvd og cd / dvd-jakke, kan du holde styr på dine diske, forsikre de ikke bliver beskadiget, og gemme dem nemt ud af stedet, at tage væk fra rod i din stue område.

Din yndlings disk bør også være let at finde, især hvis du organisere cd tegnebog i alfabetisk rækkefølge.

Oprettelse af en Multi Media Storage Unit

Når du sammensætter din hjemmebiograf, kan du overveje at bygge din egen multi media opbevaringsskab. Ved at oprette en specialbygget i enhed, kan du oprette en skalerbar løsning, der passer til dine komponenter, dit tv og din visning værelse.

Det er vigtigt at studere din kabelføring muligheder, planlægge ledninger og plan for at placere højttaleren, så du har den bedste surround sound-system muligt. Ved at planlægge fremad, kan du gemme alle dine medier og komponenter optimalt og dermed skabe visning rum af dine drømme, uanset størrelse, form eller budget, som du arbejder.

Media Skabe

DVD'er, CD'er og andre medier er ikke designet med din indretning i tankerne. Ikke alene kan de ende med at skabe en enorm mængde af rod, er de også akavet størrelse, hvis alt du har, er traditionel bog opbevaring. Det er derfor, de gør medier kabinetter, og de er værd at investeringen.

Du kan alt fra simple stativer til frysere, der kan åbnes og lukkes, helt skjule din samling fra visningen. Multi funktion kabinetter er bedst, især med tilpasselig opbevaringsløsninger (bevægelige hylder) og muligheder, der kan holde cd'er og dvd'er på samme sted. Døre er en rigtig god idé, hvis du har børn i huset - sørg for at få barnet låse til at holde din fryser fra at blive tømt ved travle og nysgerrige babyer - og når de bliver ældre, kan de finde deres egne videoer og lære at sætte dem væk hvor de hører!

TV Top Opbevaring

Du må ikke være en af ​​de mennesker, der har brug for en fancy hjemmebiograf - du kan ikke engang være så meget af en medie buff, men det betyder ikke, at du ikke ønsker at gøre, hvad du har så organiseret og effektiv som muligt . I stedet for bare at hvile en komponent oven på dit tv, eller under det (hvis det er en lille TV), du virkelig bør overveje noget som en tv-top hylde. Det fungerer perfekt for en enkelt komponent som en kabelboks, TiVo eller dvd-afspiller, og det sikrer sikkerheden af ​​komponenten hviler på dit TV og beskytter begge stykker på samme tid.

Grundlæggende er det en godt designet hylde, der sidder på toppen af ​​TV og har justerbare ben, der kan udvides til at hvile på skrånende del af bagsiden af ​​apparatet. Nogle gange, enkelhed er svaret, og hvad kunne være mere enkelt end en elegant lagerløsning som denne?

Tv Hutch Perfekt til flere Audio varer

Disse dage er der så mange forskellige lyd-og video elementer, kan der opbevaring få tricky. En mulighed er en stor tv-Hutch, der har plads til dit TV (de kommer i forskellige størrelser til forskellige størrelser fjernsyn) samt til dine andre lyd- og video opbevaringsbehov. De fleste har slots til dvd-afspillere, spillekonsoller og dvd'er og er perfekt til lyd og video opbevaring.

TV hutches er normalt sælges i sort, hvid eller træ farver, men hvis du ønsker at få kreativ, kan du prøve at male det til at matche indretningen af ​​dit værelse.

Ofte, en tv-Hutch har døre på det, så det fungerer som en måde at "skjule" dit TV, så det ikke længere er omdrejningspunktet for din stue indretning.

Easy Spot for DVD / Video spil udlejning

Mange mennesker leje dvd'er med de bedste intentioner om at tage dem tilbage til tiden for at undgå sent gebyrer. En nem, effektiv måde at organisere DVD og spil udlejning i at gemme en klar, plasticpose på en krog i din vigtigste gangen for DVD'er og / eller spil. Som du er færdig med at se en film eller spille et spil, skal du blot slippe det i posen.

Du kan også indsætte et kartotekskort med klokkeslæt og dato huslejer skal returneres. Sørg for, at posen er gennemsigtig, da dette vil tjene som en påmindelse om at returnere dvd'er / videospil på den nøjagtige dato de forfalder tilbage.

Hjemmebiograf i lille skala

Lille plads men store hjemmebiograf forhåbninger?

Du skal bruge din plads til højttalere og siddepladser, så du skal finde en elegant og effektiv multi lagermedier enhed. En lyd underholdningscenter virkelig fortjener vil holde ikke kun din DVD, CD og VHS, men også dine komponenter. Dybe døre holde film og musik, mens hylderne holde spillerne, og du kan lukke den op for at skjule det væk for at beskytte og så, at det ikke afbryde din indretning.

Hvis du kan, en vægmonteret fladskærms-tv ville være ideelt, men hvis du ikke har råd til det, få fat i en kabinet, der kan holde TV inde eller få en tv-pladespiller, der gør dit tv placering mere fleksibel.