Hjem Organisation: Badeværelse Tips

Hurtig og nem retouchering

Har du stønne, når du indtaster dit badeværelse? Er tandpasta vragrester beton stof? Ønsker du at du havde tid til at rense den? Er 'rense badeværelset' kræver en to timers engagement ud af din tidsplan?

Selv om den oprindelige tunge arbejde skal gøres først, er rengøring badeværelset ikke behøver at kræve kemikalieresistente handsker og ansigtsmaske everytime! Den bør heller ikke tage timer at gennemføre. Alt det kræver er et minut her og et minut der. Og antiseptiske klude !! Glem ikke dem.

Hold en beholder af servietter i alle rum, hvor de kan bruges (alle badeværelser, vaskerum og køkken.) Hver anden dag (eller hver dag, hvis du er en rigtig pæn-freak), blot tørre i vasken / tællere, der tager mest misbrug. Tandpasta, der er kun en dag eller så gammel er ikke nær så svært at tørre som ugen-eller måneder gamle ting. En eller to gange om ugen, kan du tørre omkring karbad kanter og gulv hjørner og udsatte områder. Glem ikke vaskemaskine / tørretumbler, hvor fnug og sæbe har akkumuleret. Når det er tid
til virkelig rengøre disse værelser, vil du opdage, at det går hurtigt og med et minimum af indsats.

Selv din linned closet kan organiseres

Her er to hurtige tips til din linned closet:

Hvor mange sæt af plader har du? Er de alle komplette sæt, eller har mange års slid forårsaget ravage på dem. Jeg tror, ​​du behøver kun at

har kun 3 komplette sæt af plader for hver seng i dit hus. Hvorfor 3? Fordi man er på din seng, den ene er i vaskeriet og en er i dit skab.

Jeg tager også en af ​​pudevår og sætte plader og den anden pudebetræk indeni. Hvis du gør dette for alle dine plader, vil din linned closet være meget organiseret.

Nu om håndklæder. Jeg tror, ​​der har tre fulde sæt af håndklæder-bad, fingerspids og klud - pr person pr badeværelse er nok for nogen. Hvis du så uenig, skal du være min tante, der mener, at håndklæder i alle nuancer af blå, grøn og gul er aldrig nok. Derfor er hun tante rod til familien. Ønsker du at være kendt som tante eller onkel rod? Nej, så hold til disse regler, når du beskæftiger sig med linned skab.

Badeværelse Opbevaring 101

Badeværelser og deres forsyninger ofte komme væk fra os, fordi alle disse flasker, rør og håndklæder tage op en masse plads og virkelig akavet formet. Dens ikke så simpelt som at købe ligesom mellemstore containere for at få mest muligt ud af din storage closet, i dette tilfælde skal du oprette oplagring, der kan absorbere dine leverancer og sengetøj. I nogle tilfælde kan du ikke engang har en linned skab til at arbejde med, så du skal arbejde med hvad du har.

Det første skridt er at vurdere dine leverancer - eventuelle gentagelser af forsyninger som shampoo, balsam, hånd lotion og lignende skal kastet, og sørg for at du ikke har noget mere at omkring et år gammel. Hvis du ikke har brugt det, chancer er du vil ikke - så du skal ikke holde fast i rod. Med hensyn til dine sengetøj, vurdere dybde og bredde i dit lagerområde - fold alle dine varer, lagner og håndklæder ens i form, så du bruger det meste af din plads - cut papstykker som en guide hvis du skal. Prøv at holde bunker af lignende elementer og sørg farverne er synlige på ydersiden, så du kan se, hvad du har til rådighed.

Ikke overse Toilet, Kig over toilettet

I overvejelserne badeværelse opbevaring, er rummet over toilet tank ofte overset i form af lagringsmuligheder. For eksempel mange mennesker hænge kunst over deres toilet, men hvorfor bruge pladsen til, at når det kunne blive en værdifuld opbevaring mulighed. Et badeværelse etagere er en stor opbevaringsløsning, især når godt designet.

Hvis du vælger et kabinet, der er dybt nok, kan det bruges til håndklæder og sengetøj - især håndklæder til dine gæster. Dette er en anden stor mulighed for at bruge kurve til små post opbevaring - måske din manicure sæt eller hårplejeprodukter? Du er nødt til at tænke meget over, hvad du ønsker at gemme, hvor i dit badeværelse.

Et badeværelse opbevaring tip: Hvis du ønsker at holde visse leveringer privat, vil en kurv i din linned skab eller dit badeværelse Hutch gøre det trick. Hold elementer du har ikke noget imod folk ser i dit etagere.

Tips om Badeværelse Opbevaring

Hvis du beslutter at bruge kurve eller andre lagerbeholdere hele dit badeværelse, skal du sørge gruppe dine emner efter type, så du kan finde ting. Eksempelvis gruppe førstehjælp i en bin, shampoo, balsam og sæbe i en anden, og over skranken medicin i endnu en. Ved at gøre dette, vil du vide hvilken bin at få fat i, når uanset emne du har gaver det.

En anden smart badeværelse opbevaring tip, selvom du har brugt det meste af en given medicin, holde kassen det kom i! Folien pakker, der holder piller sjældent fortælle dig, hvad medicinen er, eller hvad de retninger er til brug. På grund af dette, hvis du droppe kasserne, vil du ikke vide, hvad du tager, eller hvor længe du skal tage det!

Farvekodede Kurve Aid i badeværelse Organization

Hold dit badeværelse organiseret ved at gøre farvekodede kurve for toiletartikler for hvert familiemedlem. Kurvene er afmærkede områder til hår og krop produkter, tandbørster, loofahs mv Dette er en idiotsikker metode til badeværelse organisation.

Alle bør enten holde deres kurve i deres individuelle soveværelser til at tage dem i badeværelset efter behov. Jo mere organiseret badeværelset, jo lettere er det at komme til tingene, når du virkelig har brug for dem. Kurvene kan også gemmes i et bestemt område, såsom under den badeværelse sink eller på en væg lagerenhed i hjørnet af badeværelset. Dette vil hjælpe med at holde ekstra badeværelse inventar til et minimum, som vil holde dit badeværelse fra ser overfyldte.

Brusebad Caddys Støtte i badekar Organization

Brug et brusebad caddie til opbevaring elementer i dit badekar område. Dette er plads til shampoo og sæbe. Overbelast ikke dit brusebad caddie, da de kan være skrøbelige. Bare holde hvad du absolut har brug for i bruser / bad på din caddie.

Der er flere varianter, men den mest robuste omfatter dem med sugekopper er knyttet til at holde caddie på plads, eller dem, som du kan skrue ind i ovenstående flisen af ​​dit brusebad område væg. Der er en række af mærker at vælge imellem, så før du vælger en, der er bedst til dit badeværelse, gøre status over layoutet af dit badekar / brusebad område. Bemærk detaljer såsom hvad slags fliser du har, hvor mange typer af produkter, du har til at placere på caddie, og hvordan permanent du har brug for det at være. I betragtning af disse faktorer vil hjælpe dig med at vælge den bedste bruser caddy til dit badeværelse.

Storage til Bath Toys

Hold en plastbeholder til opbevaring bad legetøj. En plastboks er at foretrække, fordi det er lettere at holde ren. Hold badelegetøj gemt i det, og sørg for at desinficere legetøj og beholderen ofte for at holde bakterier og bakterier i at udvikle sig på både i badet legetøjet lagerområdet. Beholderen bør også tømmes for overskydende vand efter hver gang legetøjet er placeret inde i den.

Opbevar beholderen under et skab eller vask, således at dette ekstra stykke baderumsmøbler ikke rod en allerede lille plads.

Oprettelse af en flot og brugbar badeværelse

Dit badeværelse er et bryggers, men det betyder ikke, det ikke kan se godt, ophold organiseret og være smart på samme tid. Hvis du flytter ind i en allerede eksisterende ejerlejlighed eller hjem, kan dine forgængere har gjort nogle interessante indretning beslutninger.

Arbejde med de permanente installationer som keramiske fliser, toilet og bad finish og alt andet, der ville være dyrere at erstatte, men tilføjer bad møbler, der opfylder dine behov som vægmonteret badeværelse frysere, et bur, eller en simpel lavvandet bogreol at fikse det op . Udskift badeforhæng efter din smag og grab håndklæder og en bademåtte, der arbejder med de eksisterende armaturer og med din nye bad møbler. Når du lægger det hele sammen, har du en god leder og effektiv plads.

Badeværelse Hutch

Er dit badeværelse stort på plads og små på skabene? I mange af nutidens ejerlejligheder - gamle renoverede huse i særdeleshed de formår at skabe rummelige og veludstyrede badeværelser, der kun mangler én ting - og det er en linned skab. Så hvis du ikke har en linned skab, og du ikke har lyst eller mulighed for at bygge en, bør du overveje et badeværelse Hutch eller garderobe skab.

Vælg en, der passer til din indretning, om det er træ eller malet og sørg for at vælge den rigtige størrelse til dit rum. Den bør holde håndklæder, lagner og andre badeværelse forsyninger i god orden. Du kan overveje at bruge kurve i kabinettet sig du har bedre adgang til de leveringer, der ville ende i bagsiden af ​​kabinettet. Du vil også være i stand til at lagre flere af de små elementer, der typisk forårsager rod problem i dit badeværelse.

Vægmonteret Badeværelse Skabe

Hvis du har åbne vægplads i dit badeværelse, i stedet for bare at installere en anden håndklæde stang, tænke med opbevaring i tankerne, og overveje en vægmonteret badeværelse kabinet med et håndklæde stang indarbejdet i designet. På denne måde får du ekstra lagerplads badeværelse forsyning til flasker shampoo, barbering forsyninger eller endda vitaminer og recepter, og du får gavn af håndklæde stænger. Typisk overse vi vægmonteret badeværelse lagringsmuligheder fordi medicinskabet muligvis allerede installeret og i brug, men du kan aldrig få nok badeværelse opbevaring og hvis du har tomme vægplads bør du virkelig få mest ud af det.