Hjem Lawn Soil Testing

Hjem Lawn Soil Testing


Hjem græsplæne jord test er en nem og praktisk måde at finde ud af præcis, hvad der sker med jorden under din græsplæne. En sådan test bør være en del af din regelmæssige græsplæne vedligeholdelse. Du kan enten gøre hjem græsplæne jord teste dig selv eller få nogen til at gøre det for dig.

Hvad Hjem Lawn Soil Test indebærer

For at gøre hjem græsplæne jord test, uanset om du vælger at gøre det selv eller har en anden gøre afprøvning, du har brug for flere jordprøver fra værftet pågældende. Du kan enten teste flere pletter uafhængigt eller blande jord fra hele plænen for at få en generel idé om, hvordan det hele plænen gør.

Prøver bør indsamles fra to til tre inches under overfladen af ​​jorden. Brug en spartel eller en ske til at indsamle prøven. Rør ikke ved det med hænderne som rest fra din krop, især hvis du ryger, kan påvirke resultatet. Sæt hver prøve i en separat krukke og mærke det efter, hvor det kom fra. For home græsplæne jordtest, er det en god ide at tage en prøve fra hvert hjørne af plænen, samt en prøve fra centrum og en anden fra ethvert sted, der er meget forskellig fra resten af ​​græsplænen, såsom solrige stedet eller et sted, der ikke dræne godt.

Prøv at få eventuelle rester, såsom sten eller rødder ud af jordprøven, igen uden at røre jorden.

De fleste jord testkit vil bede dig om at kombinere din jordprøve med vand og lad det nøjes med en periode, før du bruger den i testkit. Læs og følg altid anvisningerne for sættet du køber. Hvis du sender dine prøver ud, der skal testes, indsamle og gemme dine prøver som ønsket.

Hvad en Soil Test Does

Hjem græsplæne jord tests kan måle en lang række næringsstoffer i din græsplæne. De mest almindelige tests findes i derhjemme testkit omfatter pH-niveau i jorden, såvel som niveauer af nitrogen, phosphor og kali eller kalium.

pH-niveauer

Kendskab til pH-niveau på din græsplæne er vigtigt, fordi alle planter vokser bedst ved en bestemt pH-værdi. Hvis pH er for højt eller for lavt, vil dit græs ikke kunne bruge de næringsstoffer i jorden og dermed vil ikke vokse så godt som det burde.

Den ideelle pH for forskellige former for græs varierer, men de fleste græsser som en sur jord. Hvis du finder dit pH skal være højere (mere basisk) kan du tilføje hydratkalk, eller endda aske fra din pejs. For at sænke pH (gøre det mere sur), formalet klippe svovl er et populært tilsætningsstof, men savsmuld, komposterede blade og bladmuld er også gavnligt for at sænke pH i din jord.

Nitrogen

Det er vigtigt at have den rigtige mængde af kvælstof i din jord, fordi kvælstof vil gøre din græs grøn og fuld. Hvis der ikke er nok kvælstof i din jord, vil din græsplæne være mere modtagelige for sygdomme og skadedyrsangreb. På den anden side, hvis der er for meget nitrogen, er fokus på grøn vækst på bekostning af blomster og frø. Dette er egentlig ikke et problem for græsplæner, men det er muligt at have for meget af en god ting.

Fosfor

Især nyttigt, hvis du planlægger at spadestik din græsplæne er fosfor, som stimulerer rodvækst, giver planterne en sund start og gør dem modnes hurtigere. Det hjælper også planter til at blomstre og danne frø. Mens dette ikke er så afgørende i plænen, er det nyttigt i andre dele af haven.

Kalium

Endelig kalium eller potaske er nyttigt for oprettelse tidlig roddannelse, som er afgørende, når voksende græs fra frø. Det hjælper også beskytte planter fra tørke og frost, og vil bidrage til at gøre dit græs mere robuste og stærkere.

Jord Testresultater

Uanset om du gør dit hjem græsplæne jord teste dig selv eller hverve dit amt Cooperative Extension service eller en privat laboratorium til at hjælpe dig, dine testresultater vil fortælle dig det pH-niveau i jorden. Det vil også vise, om du har for meget, ikke nok eller bare de rigtige mængder af kalium, fosfor og kvælstof.

Hvis du får din jord test udført på et laboratorium, kan du faktisk få tal for disse beløb. De hjem kits vil bare fortælle dig, hvis beløbet er god eller ej.

Når du har disse retningslinjer, vil du ønsker at tilføje jord ændringer nødvendigt at få jorden, hvor det skal være. Du kan tilføje næringsstoffer ved at anvende kunstgødning eller via økologiske metoder.

At tage sig af jorden under din græsplæne vil hjælpe med at sikre, at du har en frodig, sund grøn græsplæne til at nyde uden en masse arbejde.