Hjem graviditetstest Oversigt

Hjem graviditetstest Oversigt


Med en overflod af hjem graviditetstest mærker til rådighed, kan det være vanskeligt at afgøre, hvilket vil give nøjagtige resultater i en let at læse format. Der er en række populære graviditetstest mærker, kan hjælpe med at afgøre, om du er gravid.

Test at Home

Alle hjem graviditetstests detektere tilstedeværelsen af ​​humant choriongonadotropin (hCG) i urin. HCG er et hormon placenta begynder at producere efter implantation. Mens hCG varierer hos gravide kvinder, øge de som graviditeten skrider frem. Den amerikanske Graviditet Association hedder hCG fordobles hver 48 til 72 timer i 85 procent af normale graviditeter.

Ifølge Mayo Clinic, hjem graviditetstests er pålidelige forudsat du bruger dem ifølge pakke instruktioner en uge efter du er gået glip din menstruation. Dette er, når hCG har nået et niveau, at det pålideligt kan detekteres i en urinprøve.

Tage en test

Graviditetstest alle har lignende instruktioner. Uanset hvilken test du vælger, skal du læse instruktionerne fuldstændig, før du tager testen. For at tage en graviditetstest:

 • Fjern hætten, der dækker det absorberende slutningen af ​​testen stick.
 • Urinere på den absorberende testens afslutning stick i fem sekunder.
 • Alternativt kan du lade vandet i en ren, tør kop og derefter dyppe den absorberende ende af pinden i urinen i 20 sekunder.
 • Sæt hætten og sted på tælleren med indikatoren vinduer vender opad.
 • Aflæs i den anbefalede mængde af tid.
 • Vent ikke længere end 10 minutter at læse. Hvis du venter længere end 10 minutter, skal du re-test.

En manglende linje i kontrollen vindue af ikke-digitale tests viser testen er ugyldig. Du bliver nødt til at re-test.

At vælge en test

Testen du bruger, er et personligt valg. Mange mærker er tilgængelige.

First Response

Første reaktion tilbyder en række graviditet test muligheder, herunder Consumer Reports 'valg som den mest pålidelige og følsom test, First Response Tidlig Resultat graviditetstest.

Første reaktion graviditet tester alle arbejder i det væsentlige samme måde. Producenten hedder du behøver ikke første morgen urin. Resultaterne vises i et til tre minutter afhængig af testen.

Første reaktion Tidlig Resultat graviditetstest registrerer graviditet i dets tidligste stadier.

 • Selskabet annoncerer, at denne test kan være i stand til at opdage graviditet så tidligt som seks dage før forpasset periode.
 • Det opdager hCG koncentrationer starter ved 6,5 mIU / ml, hvilket er et niveau, der kan forekomme kort efter implantation.
 • Læs resultaterne i tre minutter.
 • Et positivt resultat viser som to lyserøde linjer i resultaterne vinduet. Selv om den anden pink linje er meget svag, anses det for et positivt resultat. Et negativt resultat viser som en lyserød linje.

First Response Rapid Resultater Graviditetstest er designet til at levere resultater i et minut.

 • Virksomheden reklamerer du kan teste, så snart den første dag i din forpasset periode.
 • Aflæs resultatet på et minut.
 • Et positivt resultat viser som to lyserøde linjer i resultaterne vinduet. Selv en meget svag andet lyserød linje betragtes et positivt resultat. Et negativt resultat viser som en lyserød linje.

First Response Gold Digital Graviditetstest er designet til at være let at læse. Indikatoren giver et "ja +" for positive resultater og en "Nej -" for negative resultater.

 • Virksomheden reklamerer du kan teste så tidligt som fire dage før menstruationen startdato.
 • Testen aktiverer så snart du åbner indpakningen, så du skal ikke åbne testen indpakning, indtil du er klar til at begynde.
 • Testen vindue har et ur, der blinker for at fortælle dig testen virker.
 • Resultaterne vises i cirka tre minutter.

Klare valg

Det klare valg At Home graviditetstest er en anden af ​​picks for tests pålidelige graviditetstests Consumer Reports 'Top. Dens registreringsniveauer ligner First Response, på omkring 6,5 mIU / ml. Det giver også resultater i så tidligt som et minut, og testen kræver kun et trin.

For at udføre testen, urinere i forudsat indsamlingen cup. Koppen har selv graviditeten indikator på ydersiden af ​​det. Det positive resultat kan ses i så tidligt som et minut, men du bliver nødt til at vente en fuld fem minutter, før du læser et negativt resultat. Koppen har også en indikator for at fortælle dig testen har fungeret.

Fakta Plus

Den Fakta Plus Graviditet Stick giver dig mulighed for at teste så tidligt som fire dage før din forventede periode, selvom fabrikanten angiver nøjagtigheden vil være langt højere, hvis du vente til den første dag i din forpasset periode. Hvis du tester før din forventede periode, Fact Plus anbefaler at bruge først morgen urin. Hvis du tester på den første dag i din forpasset periode og videre, kan du bruge urin fra alle tider af døgnet.

 • Testen er 53 procent korrekte, når du tester fire dage før en forpasset periode.
 • Det er 74 procent tre dage før forventet periode.
 • Nøjagtighed er 84 procent, når der testes to dage før forventet periode.
 • Testen er 87 procent på en dag før forventet periode.
 • Testen er 99 procent korrekte på den første dag i en forpasset periode.

Fakta plus bruger en simpel plustegn for at angive graviditet og et minustegn hvis du ikke er gravid.

Equate

Den Equate graviditetstest er Wal-Mart butik brand. Det er en yderst overkommelig graviditetstest. Producenten siger testen er 99 procent korrekte fem dage efter en forpasset periode. Aflæs efter tre minutter. Testen vil vise du er gravid, hvis der er et plustegn i indikatoren vinduet. Et negativt fortegn betyder, at du ikke er gravid.

Clear Blue

Klar blå tilbyder en vifte af graviditetstests. Producenten hedder testene kan tages så tidligt som fire dage før den forventede startdato for din menstruation. Men tidligste test er mindre nøjagtig. Nøjagtighed vil forbedre, hvis du venter, indtil den første dag i din forpasset periode. Clear Blue antyder du bruger den første urin af dagen. Aflæs resultaterne efter tre minutter.

Den klare blå Avanceret graviditetstest med Weeks Estimator tester, om du er gravid. Den angiver også, hvor langt din graviditet er. Displayet er digital, fortæller du er gravid, og hvor langt du er i ord, så det er meget let at læse. Et timeglas symbol blinker under testen, så du ved testen virker.

Testen anslår uger ved at bestemme, hvor mange uger har det været siden ægløsning. Hvis indikatoren siger 1-2, der betyder, at din læge vil datere din graviditet på tre til fire uger. Hvis indikatoren læser 2-3, vil lægen sandsynligvis datere din graviditet klokken fire til fem uger. Hvis indikatoren siger 3+, vil lægen dato din graviditet til fem uger udenfor.

Den klare blå Digital Graviditetstest gør det næsten umuligt at misfortolkede dine resultater. Efter at have testet, vil det vise ordene "gravid" eller "ikke gravid" i resultaterne vinduet. Under testen vil et timeglas blinke for at vise testen fungerer korrekt.

Den klare blå Plus graviditetstest er designet til brugervenlighed. Det har en større samling tip end andre test, samt en buet udformning. Samlingen spids rosa, mens den absorberer urin at forsikre dig, at du har ramt dit mål. Testen vindue viser et plustegn for gravide og et minustegn for ikke gravid.

EPT

EPT (fejl-prøvning) Graviditetstest kommer i to former. Begge kan bruges så tidligt som fire dage før din forventede periode. Nøjagtigheden øges, hvis du teste den første dag i din forpasset periode og derefter. Læs resultaterne i tre minutter.

Testen kommer i to typer: regelmæssige og digitale. Den regelmæssige EPT test har et plus for gravide og et minus for ikke gravid, mens den digitale test vil vise ordene "gravid" eller "ikke gravid".

Tips til Test

Når du bruger et hjem graviditetstest, overveje følgende tips.

 • Mens nogle mærker af graviditetstest siger, du kan bruge urin fra hvilket som helst tidspunkt af dagen, først i morgen urin har de højeste koncentrationer af hCG, så resultaterne vil være mere præcis i morgen.
 • Før testning bruge en serviet til at rense din vaginale område, tørre til bag. Nogle bakterier fundet i det vaginale område kan forårsage et falsk resultat.
 • Tisse lidt før du placerer teststrimlen i din urin stream for yderligere rense området.
 • Hold absorberende spids pegede ned i urinen stream med indikatorvinduet vendt nedad. Ret aldrig spidsen op mod din urin stream.
 • Sæt låget over absorberende spids og placer testen på disken med indikatoren opad for at læse din test.
 • Hvis du tester før menstruationen er meningen at begynde, er mindre tilbøjelige til at være præcis dine resultater. Må ikke antage, at du ikke er gravid. I stedet teste igen om et par dage. Et positivt resultat bør dukke op fem dage efter din forpasset periode.

En sund graviditet

Tager en derhjemme graviditetstest kan fortælle dig, om du er gravid, så du kan begynde at få den pleje, du har brug tidligt i din graviditet. Hvis du tester positiv, skal du kontakte din læge, så han eller hun kan overvåge og rådgive dig om at have en sund graviditet.