Hjælpe hunde Deal med fyrværkeri Angst

Hjælpe hunde Deal med fyrværkeri Angst

Nogle hunde er ikke gidet overhovedet ved lyden af ​​fyrværkeri, mens andre hunde oplever varierende niveauer af angst, når blinkende og blomstrende begynder. Hvis dit kæledyr har tendens til at finde fjerde juli mere skræmmende end sjov, hjælpe hende at komme igennem aftenen med så lidt stress som muligt ved at følge et par nyttige tips.

Måder at mindske din kæledyrs Stress Over Fyrværkeri

Du må ikke affinde dig til at bruge en anden ubehagelig fjerde juli med din hund. Følg denne plan for at forberede hende for fyrværkeri, og sænk hendes stressniveau.

Lav en Haven

Vælg et rum i dit hjem for at skabe en rolig, rolig plads. Sæt din hunds seng derinde, og måske en af ​​dine beskidte skjorter fra vasketøjet, så hun kan blive trøstet af din duft. Sørg for, at kæledyr har også frisk vand og tørfoder.

Motion, Motion!

Træn din hund godt et par timer før fyrværkeriet er planlagt til at begynde. Tag hende jogging, eller har planer om en rigtig lang gåtur og en omgang hente. Jo mere du trætte hende ud, jo mindre energi, hun vil være i stand til tragt i angst over støjen fra displayet.

Tilbyd en fristende Chew Treat

Den rigtige tygge kan hjælpe en hund arbejde fra angst, samt distrahere hende fra, hvad der foregår udenfor. Prøv at fylde en klassisk Kong legetøj med jordnøddesmør og lagre den i fryseren i et par timer. Giv hende den behandling, når du begrænse hende til hendes fristed, og hun bør let forblive besat i et par timer.

Afspil Klassisk musik

Klassisk musik tendens til at have en beroligende virkning på mennesker og dyr. Afspilning af musik lige højt nok til at maskere det værste af lyden fra fyrværkeriet kan hjælpe din hund føler sig bare lidt roligere igennem det hele.

Mindre stress, mere lykke

Med undtagelse af trættende din hund ud, ingen af ​​disse foranstaltninger kræver en drastisk mængde arbejde. Når alle dine bestræbelser kombineres, de skaber en situation, hvor din hund kan slappe bedre og forhåbentlig ignorere fyrværkeriet. Når din hund er mindre stresset, er du både gladere, så tag dig tid til at forberede dit kæledyr, før de første stjernekastere lyser himlen.