Hjælp til Skilt Dads

Hjælp til Skilt Dads

Fraskilte fædre ofte kæmper med at balancere ændringerne i deres forældres roller. Heldigvis bøger, hjemmesider og lokale støttegrupper nu yde hjælp til fraskilte fædre. Denne hjælp guider fædre på hvordan man kan opretholde deres relationer med deres børn, fortsætte med at yde finansiel støtte og hjælp dem med at håndtere deres forældres skilsmisse.

Litteratur yde vejledning

Trykte bøger giver fædre med råd om håndtering af alle aspekter af deres skilsmisse, fra separation til afvikling forhandlingerne har foert til at fortsætte en langsigtet, venlige relatinship med en ex-kone. Fokus for hovedparten af ​​bøger er at opretholde forældrerollen af ​​en far, trods ændringer i denne rolle eller afstand fra børn.

  • Den fraskilte fars Survival Book, af David Knox og Kermit Leggett
  • Stadig en far: den fraskilte Faderens løfte, af Serge Prendel og Edward Stephens
  • Være en stor Fraskilt far: Kenneth Condrell og Linda Lille
  • Altid Far: At være en Store Fader Under og efter skilsmisse, af Paul Mandelstein
  • Hvad enhver Skilt far brug for at vide, af James Carmichael

Online Support for Skilt Dads

Mange almennyttige organisationer, statslige eller føderalt finansierede organer og andre grupper opererer websteder, der giver oplysninger om og adgang til deres bistand tjenester. Afhængigt af organisationen, kan disse tjenester linke brugere til lokale foreninger eller give oplysninger om koncernens nationale kontor kontakt.

Følelsesmæssig støtte Options

Følelsesmæssige støttegrupper yde rådgivning og endda juridisk bistand. Nedenstående programmer informerer fraskilte fædre om den typiske påvirker af skilsmisse på børn, der kører en husstand og styre deres forhold til deres ekskone.

International Association for ægteskab og familie Rådgivere: Denne gruppe giver rådgiver og terapeut henvisninger til nyligt fraskilte familier. Rådgivere og terapeuter har erfaring i at håndtere de problemer, som børn og voksne kæmper med efter en separation eller skilsmisse. Tjenesten er tilgængelig på landsplan.

Nye begyndelser: Denne gruppe giver forældre øjeblikket forfølger en skilsmisse eller nyligt fraskilte forældre med støttegrupper for at diskutere deres problemer. Grupper mødes regelmæssigt, og der er ingen gebyr for at deltage. Grupper er vært i hele nationen.

Børns Rettigheder Counsel: Denne non-profit gruppe guider forældrene om at håndtere de mest almindelige følelsesmæssige problemer børn lider under eller efter en skilsmisse.

Børnemishandling Lytte og Uddannelse (CALM): Denne forening hjælper forældre, der mener, at de er i risiko for at skade deres børn. Det rådgiver forældre om mulige klare mekanismer til brug under krisen samt bagefter.

Finansielle Supportmuligheder

Støtte børn på en enkelt indkomst er ikke let. Nogle gange fraskilte forældre skal henvende sig til private, statslige eller føderale agenturer om hjælp. Følgende grupper giver gavekort, lavt forrentede lån, finansiel rådgivning og endda tilskud til at hjælpe fraskilte fædre forsørge sig selv og deres børn.

National Resource Network: Denne gruppe tilbyder finansiel uddannelse planlægning uddannelse til enkeltpersoner oplever en alvorlig liv begivenhed. For nylig skilt eller separeret forældre er berettiget til gratis service. En privat rådgiver kan tildeles til at yde bistand, alt efter omstændighederne.

Federal Supplerende uddannelsesmuligheder Grant: Denne føderale program giver bachelor universitetsstuderende sted mellem $ 100-4,000 hvert år til at betale for uddannelse omkostninger, såsom bøger. Det prioriterer studerende med finansielle behov og ikke har en maksimal begrænsning alder. Tilskud skal ikke betales tilbage.

Federal Pell Grant: Denne statstilskuddet tildeles fuld eller deltid bachelor universitetsstuderende viser dokumenterbar brug for penge til at betale for deres undervisning og andre uddannelse udgifter. Det maksimale tilkendes beløb i 2011 var $ 5.000. Awards behøver ikke skal tilbagebetales.

Association for Children for fuldbyrdelse af Support: Denne almennyttige forening bistår skilt forældre skyldte forfaldne børnebidrag til at indsamle. Det fungerer landsdækkende, men rådgiver specifikt for den relevante stat eller stater.

Sundhed og Human Services Child Care Program: Dette program giver forældre gratis børnepasning for den tid, mens de er i klassen eller deltage i en uddannelse. Kvalifikation afhænger af, om forældrene modtager føderal eller statslig finansiel bistand eller i øjeblikket bor i almene boliger.

Vær ikke bange for at bede om hjælp!

Fraskilte fædre har brug for hjælp også; tøv ikke med at kontakte offentlige organer eller private organisationer for at se, hvordan de kan hjælpe dig eller dine børn økonomisk eller følelsesmæssigt. Husk også, at intet er perfekt, så giv ikke op, hvis du ikke kan lide eller har brug for de første former for støtte, du modtager.