History of Hip Hop Dance

History of Hip Hop Dance

Sammenlignet med mange andre danseformer, hip hop har en relativt kort historie. Begyndelsen til denne dans formular dato tilbage til 1960'erne og 70'erne, men selvfølgelig bevægelser og musikken har rødder helt tilbage meget længere i tid.

Tidlige historie Hip Hop Dance

Hip hop dans menes at have officielt indledt i New York i slutningen af ​​1960'erne og begyndelsen af ​​70'erne. I løbet af denne tid, personer uden faglig dansetræning, men med et naturligt instinkt til bevægelse, bragte danse på gaden. En dans formular beregnet til at være populære i den oprindelige betydning af ordet, hvilket betyder, at det var for folket og ikke for akademiet blev hip hop flytter inspireret af komplekse rytmer og ned-på-jorden bevægelse stil af afrikansk dans. Musik og bevægelse kom sammen for at danne en ny art. Mens levn af moderne, tap, swing, og afrikansk dans kan alle findes i hip hop, denne dans stil er virkelig i en klasse for sig, når det kommer til improvisation og en kant af konkurrence.

Rødderne af hip hop på østkysten er almindeligt kendt, men der er også en Vestkystshiphop historie, hvorfra mange af de mest kendte hip hop flytter stammer.

East Coast Hip Hop

Mens hip hop ikke kun udvikles på østkysten, mange dansere negligere West Coast oprindelsen af ​​hip hop og henføre hele dansen udvikling til østkysten (New York) kunstnere. Selv om det endnu ikke er blevet kaldt hip hop dans, virkelig begyndte denne kunstform at udvikle sig, når DJ Herc flyttede til Brooklyn i en alder af 12, og begyndte en uformel ydeevne karriere, der hurtigt ville gøre ham til en af ​​de mest populære DJs i New York.

Flytning til New York fra Jamaica, DJ Kool Herc var den første DJ til at gøre unikke musik ved at spille to rekordstore maskiner med den samme post på begge. De rytmer han skabte var en af ​​de vigtige stiftende elementer af hip hop; han også udvidet dans afsnit af sange, så danserne kunne vise deres bevægelser i længere mellemspil, skabe grundlaget for en væsentlig dans kultur.

Vestkystshiphop

På vestkysten er hip hop dans siges at have været inspireret af robotter i film i 1960'erne og 70'erne. Ønsker at kopiere bevægelsen af ​​kunstigt liv, følgende pionerer formede hip hop på vestkysten:

  • Boogaloo Sam: Skaberen af ​​popping, Boogaloo Sam var en vigtig indflydelse på hip hop evolution. Bidrag til den tidlige Vestkystshiphop scene i 1970'erne, han havde en medfødt gave til musik og bevægelse og var grundlæggeren af ​​dansegruppe Electric Boogaloo.
  • Don Campbellock: Mens hans rigtige navn var Don Campbell, hans opfindelse, låsning, påvirket hans navn. Kendt som Don Campbellock, dette vigtige tal i hip hop dans skabte dansegruppe skabene, og hans ikoniske dans formet den tidlige vestkyst scene.

Amerikansk Hip Hop

Mens for hip hop dansere, popping og låsning af vestkysten og bruddet på østkysten er to meget adskilte stilarter, de to regionale varianter ofte får blandet og grupperet i genren "hip hop". Da dansen formular fortsatte med at udvikle mange dansere bevaret de oprindelige stilarter respektive for hver region, mens andre kunstnere bragt i ikke bare flere forskellige stilarter af hip hop dans, men også yderligere danse stilarter såsom swing.

1980'erne Udviklingen i Hip Hop

Når hip hop begyndte det var et performativt, men uformel, dans kultur. B-drenge og b-piger (vilkår indført ved DJ Herc) ville blive opfordret til at vise deres tiltag fra andre mennesker på gaden, på basketball domstol, eller hvor gruppen tilfældigvis. Som bevæger blev mere institutionaliseret (f.eks bryde, popping og låsning), og flere og flere dansere fik fanget i rytmerne af musikken, opstod flere formelle dansesteder. Mens disse forestillinger var mere formel, den konkurrencemæssige karakter af hip hop tilbage, samt den cirkulære karakter af publikum omkring danserne.

I 1980'erne og 90'erne featured flere klubber hip hop DJs, især i de større byer, og dansere på alle niveauer ville ramme dansegulvet. Både uformelle og formelle konkurrencer ofte opstod. Uformelle konkurrencer begyndte, da et par virkelig exceptionelle dansere blev bemærket på dansegulvet; resten af ​​folk ville bakke ud og lade lederne til hertug det ud. Da disse uformelle konkurrencer blev mere og mere almindelige og populære, annoncerede konkurrencer blev en del af en nat ud på hiphop-klubber. Uanset om de er opstået økologisk eller de blev annonceret i forvejen, denne konkurrenceprægede natur hjalp hip hop beholde "kamp" kultur, der har eksisteret siden begyndelsen. Denne form for konkurrence kan også ses i andre danseformer, måske især i hanen dans af det tidlige 20. århundrede.

21st Century Hip Hop

I dag, hip hop er en dans form, der også praktiseres på scenen. Mens rødderne af hip hop var uformel og gruppe-baserede i stedet for publikum-baseret, er kunstform blevet så populær, at et publikum kultur i formelle ydeevne spillesteder udviklet i 1990'erne. Populære hip hop dansere kan rock en klubscene, men de kan også tryllebinde et publikum af dans eksperter eller wow nationale tv-seere. Koreograf Wade Robson skabte sit tv-show, The Wade Robson Project, til at vælge kommende hip hop dans talent, mens dans besætninger som mangfoldighed og ikonisk Boyz havde travlt imponerende seertal med deres bevægelser og stilarter.

Siden indførelsen af ​​musik tv, er hip hop blevet en vigtig indflydelse på ydeevne dans for musikvideoer. Gå en fin linje mellem street dance og hip hop, meget af det, stjernerne bruger i deres videoer, og nu på scenen så godt, var påvirket af hip hop kunstform.

Populære Hip Hop

Måske meget passende i betragtning af sin ydmyge begyndelse som en street dance, er hip hop blevet stadig mere populært i de seneste to årtier. Takket være uimodståelige rytmer og iøjnefaldende skridt, der bryder mange af konventionerne af klassisk dans, har hip hop vakt opmærksomhed i den moderne offentlighed. Hip hop startede på gaderne i nogle af USAs ghettoer, og har gjort sin vej til hæderkronede ydeevne spillesteder over hele kloden. I en kort periode, har hip hop skåret en væsentlig bid af dans kultur ud for sig selv, og dans elskere fejre den nyskabende karakter af hip hop koreografi og stil.