Historiske og moderne måder at Check for graviditet i hjemmet

Historiske og moderne måder at Check for graviditet i hjemmet
Apple Cravings og graviditet

Mens der er ingen test sande nøjagtige hjemmelavet graviditet, er der mange måder både historisk og i moderne tid, hvor kvinder har forsøgt at diagnosticere en pregnacy derhjemme. Kvinder har undfange børn og fødslen i tusinder af år, trods alt, og det er sandsynligt, at de (og deres mænd) ønskede at vide, om en tilføjelse til familien var på vej. Gennem årene er der blevet anvendt forskellige metoder til bestemmelse af, om en kvinde havde forventet eller ikke, med varierende grader af succes.

Historiske Versioner af hjemmelavede Tests

Når en kvinde, der bor i det gamle Egypten ønskede at finde ud af, om hun var gravid, ville hun indsamle en urinprøve og sætte væsken på frø enten hvede eller byg over flere dage. Hvis frøene voksede, så det blev taget som et tegn på, at et barn var på vej. Hvis frøene ikke spire, så ingen baby kommer.

I middelalderen blev en prøve af urin opsamlet, og farve analyseres for at kontrollere for graviditet. I nogle tilfælde blev urinen blandet med vin før at blive tjekket. En klar Lemony farve eller klar urin blev anset for at angive graviditet. Disse metoder ikke var pålidelige tegn på graviditet. I begge tilfælde, selv om, disse samfund havde en idé om, at en kvindes urin var anderledes under graviditeten, end når hun ikke bar et barn.

Diagnosticering Graviditet i middelalderen

Mad cravings eller aversioner til fødevarer kvinden har haft i fortiden, kan være et tegn på graviditet. Anne Boleyn, hustru til Henry VII og mor til dronning Elizabeth I, gav den engelske ret en antydning af, at hun var gravid, da hun gjort et punkt at sige, at hun havde trang til æbler. Det viste sig, var hun ret og kongen og hoffet havde grund til at fejre.

Kvinder i middelalderen holdt styr på deres menstruationscyklus at få en idé om, hvor undfangelsen fandt sted. Potentielle forældre måtte vente til den fjerde måned eller deromkring, indtil føtal bevægelse kunne mærkes for at bekræfte graviditeten. Barnets "quickening" var en begivenhed, som de så frem til, og det blev brugt til at estimere, hvor kvinden ville være klar til at føde.

Hjem Graviditet Diagnose i det 19. århundrede

Ved dette punkt stadig kvinder ikke har en pålidelig test til at bestemme graviditet. De ville overvåge deres egne symptomer at se, hvis de havde udtænkt. Mangler et eller flere menstruation ville sandsynligvis være den første indikation af graviditeten.

Kvinden vil også gøre opmærksom på andre mulige tegn på graviditet, såsom morgenkvalme. Hævede, ømme bryster og en fortykkelse omkring midsection vil også pege på graviditet.

Graviditetshormon i urinen

En gravid kvindes urin indeholder hCG (humant choriongonadotropin). Det er produceret af placenta under graviditet og tests moderne graviditet er i stand til at opdage det i meget små mængder. Hormonet blev ikke opdaget før det 20. tests århundrede og hjem graviditet blev godkendt i midten af ​​1970'erne. Nu kvinder kan finde ud af, om de er gravide i private. At vide tidligt i graviditeten, at de har udtænkt betyder det er mere sandsynligt, at mor-til-være vil få ordentlig lægehjælp.

Andre måder at diagnosticere graviditet

Hvis en kvinde allerede har været gravid mindst én gang, kan hun bestemme, at hun er gravid ved hvordan hun føler. Nogle kvinder hævder at vide inden for et par dage efter undfangelsen, de er gravide. "Følelse gravid" er ikke en medicinsk symptom, men kvinder, der er i kontakt med, hvordan deres krop normalt føler kan være i stand til at opdage, når noget har ændret sig, uanset hvor subtile det kan være.

Over-the-counter graviditetstests er relativt billige. Nogle er så følsomme, at de kan give en positiv læsning før den første dag i en forpasset periode, uden at det er nødvendigt at forsøge at komme med en hjemmelavet graviditetstest.