Historien om Jordbær Marie Dessert

Historien om Jordbær Marie Dessert


Blandt fødevarer historikere, historie jordbær Marie dessert begynder omkring 1847 i USA. Den første fandt opskrift er i Miss Leslies Ladies Ny Kvittering Bog for "Strawberry Cake". Men "jordbær kage" er meget lig det, der i dag er kendt som "jordbær Marie".

Historie Jordbær Marie: Dessert Kreativitet når det er bedst

Jordbær har eksisteret i mere end to tusinde år - der er optegnelser over jordbær spises som fødevarer så tidligt som romertiden. Jordbær voksede sandsynligvis i naturen i Europa.

Marie på den anden side var en europæisk opfindelse. Teknisk Marie er (og har altid været), en rig kiks. Ægte Marie bruger bagepulver til hævning, og blandes med afkortning (eller smør) æg, fløde lidt sukker og selvfølgelig mel. Mens ingen er sikker på præcis, når idé at kombinere Marie og jordbær tog fat, mad historikere generelt enige om, at idéen om jordbær og Marie sammen, er den kreative geni af kokke i USA.

Selv om det kan antages, at jordbær Marie formentlig blev nydt tidligere, er det tidligste registreres opskrift fundet i Miss Leslies Ladies Modtagelse bog, udgivet i 1847. Opskriften er for noget, der hedder "Strawberry Cake", men dens slående lighed med, hvad de fleste forstår som jordbær Marie.

The Real Jordbær Marie Dessert

En ting, der kan ses fra at følge historien om jordbær Marie: dessert udvikler væsentligt over tid. Jordbær kage af Miss Leslie dag ser helt anderledes end hvad man kunne forvente at finde i dag. Jordbær Marie har altid, på hjerte, været en dessert med en form for kage eller wienerbrød og jordbær.

The Original Jordbær Marie opskrift

De første jordbær shortcakes blev foretaget med tunge wienerbrød, der var noget der ligner pie crust men lidt tykkere. Skorpen blev bagt, derefter delt fra hinanden og fyldt med jordbær, der var blevet mosede og sødet. Jordbærrene blev sat i mellem de to "skorper", for at gøre en slags sandwich. Derefter, som det var tradition for dag blev det hele dækket med en sukkersød frosting.

Jordbær Marie Evolution

Sandsynligvis det tætteste ting at Miss Leslie oprindelige jordbær "kage" er jordbær end kiks. Som "Jordbær Marie" partier var populære i slutningen af ​​det 19. århundrede, chancerne er, at kiksen opskrift udviklet sig efter individuelle smag og ingredienser til rådighed. Mad historikere er ikke helt sikker. På et tidspunkt prikken blev erstattet med flødeskum og kiks erstattet med sandkage, angel fødevarer eller endda butterdej, til opnåelse af moderne version af, hvad der er almindeligt kendt som jordbær Marie.

Jordbær Marie Historie i sin vorden

Historien om Jordbær Marie Dessert
Jordbær Marie opskrifter

Mens oprindelse og evolution af jordbær Marie er noget usikre, populariteten af ​​jordbær Marie er ubestridelig. Som foråret (og endnu vigtigere jordbær sæson) bugner over hele landet, er der faktisk steder, der er berømt for ingen anden end deres jordbær shortcakes. Tjek nogle af disse Jordbær Marie historie beslutningstagere.

Parksdale Farm Market

Parksdale Farm Market i Plant City, Florida, ikke blot har gjort bemærkelsesværdige jordbær shortcak historie, men fortsætter med at være noteret som et af de bedste steder i USA for at få den lækre dessert. Hvis du forventer en super dekorativ præsentation fint Kina, så du vil blive hårdt skuffet. Men kan du forvente lækker sandkage, stablet højt med jordbær og et bjerg af flødeskum. Du kan også forvente en længere linje de fleste gange i løbet af året. Folk venter i timevis bare for at prøve Parksdale tilbud.

Wilson Farms

Wilson gårde i Lexington, er Massachusetts noteret som at skabe historie ved at gøre en £ 3.560 jordbær Marie. . .fra bunden. De holdt rekorden for lidt over en måned, indtil en større jordbær Marie dessert blev skabt i Sverige. Desværre blev det ikke registreret, hvor mange mennesker, det tog at spise, kæmpe dessert!

Uanset om du er en puristiske eller er åbne for mindre traditionelle Jordbær Marie desserter - det er ubestrideligt, at jordbær Marie er en amerikansk tradition.