Historie brætspil med Regler

Historie brætspil med Regler


Leder du efter sjov historie brætspil med regler, som alle kan spille? Se ikke yderligere! Vi har fået en liste over de mest populære prisvindende historie brætspil, at alle i familien kan spille.

Sjov for hele familien

Bare fordi historien synes svært at lære betyder ikke kan det ikke også være sjovt. Historie spil med regler, der er nemme at følge for alle familiemedlemmer vil give dig tid til at obligation og lære på samme tid. Følgende spil er perfekt til familie aften eller når som helst du ønsker at sidde ned og have det sjovt sammen!

Unge spillere

Følgende spil er for børn på 6 og op. Disse spil kan spilles med yngre spillere med hjælp fra ældre spillere, der kan læse.

 • Lewis og Clark Adventure Spil- lære alt om historien om Lewis og Clark eventyr og de mennesker og kulturer, de opdagede undervejs. Dette brætspil bruger kort designet til to forskellige niveauer, således at spillere i alle aldre kan have det sjovt sammen.
 • Trail Blazer- indsamle skat; risikere din formue og rejse tværs over Amerika fra kolonitiden til i dag. Spillerne bruger spørgsmål, skattejagt og eventyr kort; basale læsefærdigheder nødvendig eller spillet skal spilles med ældre familiemedlemmer.
 • Professor noggins Berømte Opfindelser Spil- denne sjove trivia spil opmuntrer børn til at lære om berømte opfindere. Spillerne bruger terninger og billedkort med trivia spørgsmål og svar på bagsiden. Hvert kort stiller spørgsmål på en nem og hårde format, så spillere i alle aldre kan have det sjovt. Hvis du kan lide dette spil er der masser flere Professor Noggin trivia spil for at tilføje til din samling.

Historie brætspil med Regler for Tweens

Hvem sagde læring historie skal være kedeligt? Tjek disse nye spil, der vil have tween spillere læring uden selv at forsøge!

 • Made For handelsrelaterede denne Colonial America spil giver spillerne mulighed for at spille en af ​​fire forskellige brætspil. Lær hvordan byttehandel systemet fungerede ved shopping i forskellige butikker, købe din frihed, hvis du er en kontraktligt tjener og glem ikke at betale din skat!
 • Bethump'd Med ord-øge dit ordforråd med dette sjove brætspil. Spil kort har seks sværhedsgrader så tweens og voksne kan lære og spille. Lær idiomer, Briticisms, homografer og mere med dette brætspil.
 • Feilong The China Spil- dette spil har tre niveauer af spille, for begyndere gennem ekspert. Undersøgelse Kina fra den neolitiske tidsalder til nutiden.

Historie Spil til teenagere

Teenagere tror måske, at læring historie er tørt og kedeligt, men disse spil vil skifte mening! Tjek disse brætspil, som lærer om historie i en informativ og udfordrende måde:

 • Den afspiller de ting-hvis du eller din teenager studerer Shakespeare, overveje at erhverve denne sjove brætspil. Lær om Shakespeares figurer, plots, hans berømte citater og spille slutninger, mens de bor i 1603 Elizabethan England. Face dueller, pest og mere i tempofyldt spil.
 • Artefakter Spil- hvis arkæologi er dine ting, så er dette spil vil passe regningen. Søg efter tabte og stjålne artefakter rundt om i verden, og undgå at give for mange oplysninger til potentielle tyve. Forhandle din vej rundt på brættet og vær den første til at vende tilbage 24 artefakter til deres respektive lande.
 • Mona Lisa Mysteries Spil- den tids- 1913. Spillere forsøger at beslutte, hvem der har den autentiske Mona Lisa maleri, der blev stjålet fra Louvre af en misforstået italiensk patriot. Hvilken kunstsamler har de bedste oplysninger? Vælg de rigtige spor, og du vil vinde dette spil og returnere den korrekte Mona Lisa på Louvre.

Hvor kan jeg købe History Brætspil

Ikke sikker på hvor man kan finde disse fantastiske spil til din familie? Hvis du ikke kan finde dem lokalt i legetøj eller butikker, så prøv disse online forhandlere:

 • Amazon
 • Educational Learning Games
 • Brætspil
 • Toys R Us