Hippie Kjoler

Hippie Kjoler
Fred i en flowy kjole!

Selvom ofte en hilsen til Woodstock æra, hippie kjoler er feminine, alsidig og let til hverdagsbrug. Parring hippie kjoler med de rigtige sko og tilbehør kan forvandle deres udseende fra helt granola til helt downtown cool.

Det er givet, at det ikke er alle mode hæfteklammer er værdige til deres beslutningsproces. Lidet flatterende leggings, gigantiske skulderpuder og højtaljet bukser er landet sig på mange af kvinders mode mareridtsagtige lister. Men da modetrends kommer og går, en boheme-mode hæfteklamme altid forbliver i stil. Selv de mest kendte hippie kjoler er konstrueret af en række forskellige patchwork stoffer, fløjlsbukser og blomsterprint, den mest grundlæggende element i hippie tjenerne er flowy og luftige gaze eller bomuld kjole, der bærer gennem mange af årstiderne, mest almindeligt kendt som hippie kjole. Appellen? Det er nemt! Hippie kjoler smigre forskellige kropsformer og fås i en bred vifte af prispunkter, øge deres mode alsidighed og funktionalitet.

De enkle og generøse stykker af disse kjoler bære over kurverne og nåde talje. Lange længder langstrakt krop rammer og skabe æteriske silhuetter.

Til trods for deres slips farvet rødder, hippie kjoler virkelig kan definere en bred vifte af udseende og stilarter med de rigtige finpudsning.

Få Earthy

Skræddersyede kjoler kan definere din figur og chic op dit udseende, men et element, at skræddersyede kjoler uundgåeligt mangler er komfort. Når hunden dage af sommeren komme banker på din dør, hippie kjoler, med deres flydende lag af gaze, silke og musselin, er en velkommen tilbagetog fra de strukturerede og almindelige sundresses af sæsonen. Med 70'er mode og maxi kjoler gør en dundrende landingsbane comeback, få flowy og bo cool med denne sæsons hotteste genindspilning af hippie kjoler.

Flow Værdig Fashion

Med deres organiske konstruktion og feminin appel, en naturlig og finurlig kjole giver god mening, når de deltager i følgende aktiviteter:

 • Udendørs sommer koncerter
 • Kaffebar kørsler
 • Kunst og håndværk festivaler
 • Bibliotek ture
 • Turistattraktioner
 • Sparsommelighed og antikke shopping
 • Besøger universitetsområder
 • Mountain eller strand bor

Dressing Up Hippie Kjoler

Frygt ikke mangel på stil, når ifører en håndlavet eller hjemmevævede kjole. Følgende mode ideer vil hjælpe dig kanalisere din egen indre gudinde. Den ydmyge hippie inspirerede kjole kan være klædt op eller skubbet ud til en urban føler. Gennemsøge loppemarkeder, høje ende stormagasiner eller din søsters skab til den perfekte afpuds til toppen fra din eventyrlige look.

 • Hippie: For en autentisk hippie kant, parre din maxi med en hånd strik hue, et par Birkenstocks, en række hamp halskæder, og et par klatter af patchouli olie.
 • Bohemian eller indie: Hippie antræk nemt oversætter over til den britiske hip indie stil. Parre din lange hippie kjole med en dundrende par gladiator sandaler, en silkeagtig vintage blonde seng jakke, og feminin medaljon smykker til fine og indviklede appel.
 • Vintage Retro: For dem, der kan lide de gamle klassikere, parring træ hæle platform sko, bakelit smykker, og en læder eller ruskind hobo taske er den perfekte måde at få tilbehør til din comfy kjole.
 • Artsy: Få eklektisk! Par din kjole med læder lejligheder, bløde og strukturerede cardigans fra Anthropologie og håndlavede sølv smykker til en smart og unikt kunstgalleri værdig kjole.
 • Feminin: Dainty halskæder, metalliske sandaler eller pumper og en pashmina wrap tage jordiske udseende til et helt nyt feminint niveau.

Klæde

Flowy kjoler altid gøre deres debut tidlige forår og holde sig gennem den varme sommer. Slutningen af ​​sommeren salg er perfekt til belægningsgrad for næste år. Seasonless stof kan omfatte silke eller vævet bomuld kjoler. Velvet, fløjlsbukser og gaze kjoler slid bedst om sommeren eller efteråret.

At udvide slid på din bølgende kjole, til håndvask og line tør bevare strukturen og formen.